HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

brig
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la brig » 26 sep 2016, 22:50

KingJamesMVP je napisao/la:napišite ovdje, kakav pp
nitko bitan spomena..barem po meni

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 sep 2016, 09:04

brig je napisao/la:
Bitno, da unatoč tome što se ne zna ko je,mora se napisat neka poruka u kojoj je negativan sadržaj

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 27 sep 2016, 09:37

sb1996 je napisao/la:
brig je napisao/la:
Bitno, da unatoč tome što se ne zna ko je,mora se napisat neka poruka u kojoj je negativan sadržaj
Naporan si mali
Znam tko je i po meni igrač koji nam nece nista donijeti. Radije bi sansu dao malcima našima.

Znači ako mislim da nije neki igrač ja pišem poruku sa negativnim sadržajem? Smijesan si

Ako moze ikako da me zaobiđeš ubuduće i ne citiraš moje postove

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 sep 2016, 10:20

brig je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:
brig je napisao/la: nitko bitan spomena..barem po meni
Naporan si mali
Znam tko je i po meni igrač koji nam nece nista donijeti. Radije bi sansu dao malcima našima.

Znači ako mislim da nije neki igrač ja pišem poruku sa negativnim sadržajem? Smijesan si

Ako moze ikako da me zaobiđeš ubuduće i ne citiraš moje postove

Napisi ako znaš, šta se pališ odma "veliki", a ja pišem da se kao i uvijek kod nas mora kritizirat, a sad je se počelo i prije toga nego što se ime objavi

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 27 sep 2016, 12:12

Evo ja cu reci, posto su prosle vremena kad su Uprave klubova iz BIH citale ovaj forum i kad bi se iznjelo neko ime ovde , znali nam preoteti igraca.( aBd ovog oteli)
Radi se o tamnoputom igracu koji je proslu sezonu igrao za Zrinjski, Brown( tako sam čuo nista nije sigurno). Jedan dosta limitiran igrač, nikakva suta, na momente totalno nezainteresiran i slažem se sa @brig bolje da smo sansu dali nekom našem igraču.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 sep 2016, 16:46

felix123 je napisao/la:Evo ja cu reci, posto su prosle vremena kad su Uprave klubova iz BIH citale ovaj forum i kad bi se iznjelo neko ime ovde , znali nam preoteti igraca.( aBd ovog oteli)
Radi se o tamnoputom igracu koji je proslu sezonu igrao za Zrinjski, Brown( tako sam čuo nista nije sigurno). Jedan dosta limitiran igrač, nikakva suta, na momente totalno nezainteresiran i slažem se sa @brig bolje da smo sansu dali nekom našem igraču.
Odakle li vam/ti takve informacije :hmmmmm: Solidan igrač za BiH lige, ali Dee je slobodan bolje bi bilo njega uzet, još nije našao kluba, koštat će jeftinije nego prošle sezone

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 27 sep 2016, 17:46

Dee je vec druga prica u odnosu na ovog spomenutog. Al cisto sumnjam da ce ga uspjet dovest

Daj Boze

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 27 sep 2016, 18:56

sb1996 je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Evo ja cu reci, posto su prosle vremena kad su Uprave klubova iz BIH citale ovaj forum i kad bi se iznjelo neko ime ovde , znali nam preoteti igraca.( aBd ovog oteli)
Odakle li vam/ti takve informacije :hmmmmm: Solidan igrač za BiH lige, ali Dee je slobodan bolje bi bilo njega uzet, još nije našao kluba, koštat će jeftinije nego prošle sezone
Ja dobio od provjerenog forumaša ovdje , koji je od pocetka ovog forma i sad je aktivan.
Daj Boze da se dovede Dee umjesto ovog o kojem se šuška.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 sep 2016, 19:13

Cuj Brown :facepalm:

Ako ce ga placati kao nase momke onda moze, ali ako ce biti dobro placen(u odnosu na nase) onda :nene:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 sep 2016, 23:53

Android je napisao/la:Cuj Brown :facepalm:

Ako ce ga placati kao nase momke onda moze, ali ako ce biti dobro placen(u odnosu na nase) onda :nene:
Solidan igrač, nije igrač prevage ali ako će biti na nekih 10tak poena u prosjeku onda dosta, a svejedno nemamo nikoga na poziciji 2... Vranjes je otisao, a ovaj Susak mi se ne cini kao materijal od kojeg moze nesto bit

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 28 sep 2016, 15:07

Veceras protiv Gruda u 18h prijateljska

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 28 sep 2016, 19:48

Dobili Grude 99-60.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 sep 2016, 20:26

Jel cemu Djugum :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 28 sep 2016, 20:33

Ne može se ocijeniti na osnovu ove utakmice, Grude su mlada ekipa, fizički nisu na nivou Širokog, nemaju centra, Djugum je klasična petica, jak, vidjet ćemo protiv boljih ekipa kako će izgledati. Da je ovu našu ekipu zadržati na okupu sezonu ili dvije to bi bila onda vrhunska momčad.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 28 sep 2016, 21:18

Vidim Dreznjak stariji odlican ove pripreme

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 29 sep 2016, 02:21

sb1996 je napisao/la:

Danas jedna više revijalna utakmica, kakvi god mi bili Grude su 2 razine ispod. Zlaja nešto pokušava, ali nema tu timske igre, zatvoriš njega i Hevu nema tko tu završit napad. Šteta imaju Grude finih sponzora koji bi mogli davati koju nulu više.

Uzimajući u obzir da su ovo prijateljske utakmice i nisu neki jaki protivnici, ali odavno nije u njegovim godinama ovako dobro igrao. Ima dosta raditi na svim segmentima igre( posebice skok) ali ima odlične elemente.
Ove sezone Giga, Kara i Djugum će morat nositi ovu ekipu, Čolak bi mogao eksplodirati ( ogroman napredak pokazao u odnosu na prošlu sezonu, fizički puno jači ) , već spomenuti Drežnjak, Ljubo ( vrlo dobar asistent) i Zubac bi mogli podosta dati ruke. Nadam se će isplivati još netko uz ove već nabrojane i imamo solidnu ekipu sa isto takvim izgledima za ligu 6. Kad vidimo koliki nam je budžet, ja sam zadovoljan.
Inače, Bilinovac danas puno smireniji nego inače , krkanje Bogova igračima kao što je Plantak radio nije nikakav element pedagoškog odgoja, ipak su to momci koji igraju prvu ili drugu seniorsku sezonu, ali pored toga čini mi se da radi dobar posao.
Momci samo naprijed :thumbup:

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 29 sep 2016, 11:35

felix123 je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

Danas jedna više revijalna utakmica, kakvi god mi bili Grude su 2 razine ispod. Zlaja nešto pokušava, ali nema tu timske igre, zatvoriš njega i Hevu nema tko tu završit napad. Šteta imaju Grude finih sponzora koji bi mogli davati koju nulu više.

Uzimajući u obzir da su ovo prijateljske utakmice i nisu neki jaki protivnici, ali odavno nije u njegovim godinama ovako dobro igrao. Ima dosta raditi na svim segmentima igre( posebice skok) ali ima odlične elemente.
Ove sezone Giga, Kara i Djugum će morat nositi ovu ekipu, Čolak bi mogao eksplodirati ( ogroman napredak pokazao u odnosu na prošlu sezonu, fizički puno jači ) , već spomenuti Drežnjak, Ljubo ( vrlo dobar asistent) i Zubac bi mogli podosta dati ruke. Nadam se će isplivati još netko uz ove već nabrojane i imamo solidnu ekipu sa isto takvim izgledima za ligu 6. Kad vidimo koliki nam je budžet, ja sam zadovoljan.
Inače, Bilinovac danas puno smireniji nego inače , krkanje Bogova igračima kao što je Plantak radio nije nikakav element pedagoškog odgoja, ipak su to momci koji igraju prvu ili drugu seniorsku sezonu, ali pored toga čini mi se da radi dobar posao.
Momci samo naprijed :thumbup:
Jesi ga gledao prijasnje utakmice?

KEVIN BROWN i službeno naš!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 29 sep 2016, 11:55

Gledao sam ga sve domaće osim Dubrovnika.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 29 sep 2016, 12:24

Ja sam gledao sve pripremne (domaće) utakmice, ekipa nam je solidna uz ova dva pojačanja. Da je ove naše domaće momke zadržati jednu ili dvije sezone to bi bila odlična ekipa. Najviše pokazuje Čolak, trebao bi "eksplodirati" ovu sezonu, dobar je i Drežnjak, ima tu materijala samo da je para ....

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 29 sep 2016, 12:34

Kao sto sam i napisao Brown, po meni nista posebno osim ako nece u nekakvom sustavu drugacijem, uz ovu mladju ekipu i Romeov rad i ideju, drugacije i on igrati u odnosu na Zrinjski

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.