HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

napravljenje
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 20:41

MOZAK je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Sta je prpa guzici pa kupujete sudije i to ono neofirno penal po utakmici :lol:
Da je odigrana utakmica do kraja, mislim da bi bio jos pokoji penaltik za medjugorce.
Ovaj medjugorski klub ce doziviti sudbinu trojnog saveza, samo polako...
Kakvi ste vi paćenici pa to je strašno :lol:
Ponavljate to već dugi niz godina pa mi hop titulu jednu, hop kup, hop titulu drugu, hop s Bragom hop Europa svake godine....a znaš gdje ste vi za to vrijeme bili HOP LIGA FEDERACIJE HAHAHAHAHAHAHAHAH :mrgreen: :lol:
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 20:56

edin_tm87 je napisao/la:Sinko, vi necete vidjeti Europu sljedecih 20 godina...
Što nas više mrzite mi smo bolji ! :lol:

Hranimo se vašom mržnjom ! :mrgreen:

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 09 apr 2011, 21:03

napravljenje je napisao/la:
edin_tm87 je napisao/la:Sinko, vi necete vidjeti Europu sljedecih 20 godina...
Što nas više mrzite mi smo bolji ! :lol:

Hranimo se vašom mržnjom ! :mrgreen:
vise vam se ne ukazuje Gospa, ukazuju vam se penali ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 apr 2011, 21:14

Možda je predpostavka ali je logična, a to je da se ova "mržnja" koja se izražava od većine pojedinaca ovdje ne zasniva na tome što je u pitanju Zrinjski kao klub nego iz prostrog razloga što je isti, (pogotovo u posljednjim utakmicama) tema nekih neregularnosti. Pričat ću samo ono što vidim, a u Tuzli nisam vidio nikakav prekršaj na napadaču Zrinjskog, baš naprotiv, možda se je mogao svirati kontra faul na stoperu Slobode koji je bio bliže lopti, odnosno ispred napadača i gradio se. Sa ovim što se dešavalo u Banovićima neću suditi dok ne pogledam o čemu se radilo, ali sama činjenica da ŠirokoBriježanin sudi ogled Slobode i Zrinjskog je prava definicija one narodne, "Gdje ima dima, ima i vatre". Dakle, ovdje se prije svega radi o mržnji prema lopovluku, a ne Zrinjskom kao klubu. Svima je pun džon namještaljki, (dobro, pojedincima vidim i nije dok je god u korist kluba za koji navijaju), ali i to će kad-tad prestati jer pravda uvijek na kraju pobjedi.
Dok se god mi kao navijači naši klubova zadovoljavali sa bilo kakvom vrstom sudačkih korupcija,
odnosno krađa koje idu nama u korist, a žugali na one koje ne idu, nikada se stanje u B-H nogometu neće promijeniti. Treba uvijek prvo od sebe poći ! Ovo što se dešava kod nas, (pogotovo zadnje dvije-tri godine) prelazi svaku granicu regularnosti i tolerancije.
Ako baš uživamo u toj neregularnosti i takvim pobjedama onda neka nam i bude ovako vječno jer očigledno bolje nismo ni zaslužili kad smo, (čast izuzetcima) jad i čemer mentalitet gdje je princip i obraz davno izgubio na značenju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 21:20

A šta misliš što se radujemo...

Jeli zaista netko ovdje misli da Zrinjski kvalitetom i igrom nije mogao u prvoj polusezoni AMA BAŠ NIJEDAN BOD donijeti !? Onakva ekipa koja je do ispadanja od Odensea bila NAJEFIKASNIJA MOMČAD U EUROPI !
Ne budite smješni, pokradeni smo i oštećeni na više od pola tih utakmica ;)

Tako da mi je drago ovo što se dešava, iako još nisam vidio penal, čuo sam iz prve ruke da je bio očigledan iako bih ja volio da je bio izmišljen :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 apr 2011, 21:23

napravljenje je napisao/la:A šta misliš što se radujemo...

Jeli zaista netko ovdje misli da Zrinjski kvalitetom i igrom nije mogao u prvoj polusezoni AMA BAŠ NIJEDAN BOD donijeti !?

Tako da mi je drago ovo što se dešava, iako još nisam vidio penal, čuo sam iz prve ruke da je bio očigledan iako bih ja volio da je bio izmišljen :mrgreen:

Ispadale su i Fiorentine i Leedsi iz liga u kojima su kvalitetom bili mnogo bolji nego sto je to rezultat govorio.
Ja samo kazem, dok se god, (kao sto sad kazes radovalo kradjama), nema od naseg sporta, nogometa nista u ovoj zemlji.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 09 apr 2011, 21:26

Hocemo to opet u evropu?! :lol:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 21:27

Titova-Juga je napisao/la:
napravljenje je napisao/la:A šta misliš što se radujemo...

Jeli zaista netko ovdje misli da Zrinjski kvalitetom i igrom nije mogao u prvoj polusezoni AMA BAŠ NIJEDAN BOD donijeti !?

Ispadale su i Fiorentine i Leedsi iz liga u kojima su kvalitetom bili mnogo bolji nego sto je to rezultat govorio.
Ja samo kazem, dok se god, (kao sto sad kazes radovalo kradjama), nema od naseg sporta, nogometa nista u ovoj zemlji.
E pa Boga mi neće preko naših leđa...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 apr 2011, 21:29

napravljenje je napisao/la: E pa Boga mi neće preko naših leđa...

Zar stvarno vjeruješ u to da ima kluba u zemlji koji nije korumpiran i koji nije namjestio barem jednu utakmicu ?
Ponavljam, treba poći od sebe i svog dvorišta prvo da bi se stalo u kraj tim silnim krađama ukoliko za to ima volje, u što nakon svih ovih godina čisto sumnjam.

Smrt nacionalizmu !!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 apr 2011, 21:32

ultra gitano je napisao/la:Pričajte vi šta god hoćete utakmica po utakmica sve do trona samo naprijed :P :mrgreen: :P :mrgreen:
penal po penal pa mozete i do titule :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 09 apr 2011, 21:37

Pitaju malca na Španjolskom trgu za koga navija? Odgovori on: Za Velež, a od europskih klubova za Zrinjski. :mrgreen:

Kako smo dobri možda i do europe doguramo!
Momče Hercegovče

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 09 apr 2011, 22:08

Josip321 je napisao/la:Pitaju malca na Španjolskom trgu za koga navija? Odgovori on: Za Velež, a od europskih klubova za Zrinjski. :mrgreen:

Kako smo dobri možda i do europe doguramo!
CIGANI :mrgreen:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 09 apr 2011, 22:17

i vole vas ove sudije .... :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 09 apr 2011, 22:18

Evo taman iz Banovica ,nisam mogao ranije pisati opsirniji tekst,Buducnost bolja u prvih pola sata ,par dobrih sansi nakon kojih su mogli postici gol,po meni jedanesterac je bio ocigledan i nitko se na tribinama oko mene od domace publike nije nesto pretjerano bunio,kulminiralo je sve kad su sudci pruzili otpor igracima Buducnosti koji su ih opkolili i pritiskali te gurkali sa svih mogucih strana,stvarno ne vidim potrebe za tim pogotovo jer su imali igru i inicijativu protiv Zrinjskog koji je igrao sa drugim sastavom ,vjerujem da su nastavili susret da bi mogli preokrenuti rezultat jer smo mi imali nenormalne srece u par navrata.
Sve u svemu lakrdija od premier lige se nastavlja!
Iduca utakmica protiv Borca na stadionu HSK Zrinjski,nadam se vecernjem terminu!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 apr 2011, 22:19

forza je napisao/la:i vole vas ove sudije .... :D
Voli ih jedan sudija,koji im sudi sve tekme i bas na svakoj bude penal :mrgreen:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 apr 2011, 22:21

komrad je napisao/la:Evo taman iz Banovica ,nisam mogao ranije pisati opsirniji tekst,Buducnost bolja u prvih pola sata ,par dobrih sansi nakon kojih su mogli postici gol,po meni jedanesterac je bio ocigledan i nitko se na tribinama oko mene od domace publike nije nesto pretjerano bunio,kulminiralo je sve kad su sudci pruzili otpor igracima Buducnosti koji su ih opkolili i pritiskali te gurkali sa svih mogucih strana,stvarno ne vidim potrebe za tim pogotovo jer su imali igru i inicijativu protiv Zrinjskog koji je igrao sa drugim sastavom ,vjerujem da su nastavili susret da bi mogli preokrenuti rezultat jer smo mi imali nenormalne srece u par navrata.
Sve u svemu lakrdija od premier lige se nastavlja!
Iduca utakmica protiv Borca na stadionu HSK Zrinjski,nadam se vecernjem terminu!
Ne bi rekao da si ti bio na utakmici.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 apr 2011, 22:25

da hoćete opet u evropu,ali da opet izvučete partizan da vas grobari opet išamaraju u mostaru,da nije bilo policije vi ne bi stali do jablanice

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 09 apr 2011, 22:26

Ma ni manchester united nema sanse protiv svinjskog :D penal po penal do evrope jasta......

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 09 apr 2011, 22:29

Rodjeni brato,posjeti svoju temu na kojoj se spominje namjestena utakmica u Gradačcu,znalo se da ce nerjeseno biti ima 5 dana! ;)

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 22:30

nidi je napisao/la:da hoćete opet u evropu,ali da opet izvučete partizan da vas grobari opet išamaraju u mostaru,da nije bilo policije vi ne bi stali do jablanice
Kompleksi rade opet :lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.