FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: FK Crvena zvezda
I eto nas na -4..
Jedna od rijetkih utakmica nase lige koja je bila lijepa za gledanje, ako izuzmemo zadnjih 10ak minuta kada je ovaj sudija svirao svaki kontakt. Prije toga dosta sansi, golova, akcija..
Odbrana je bila dosta tanka, ali sam zadovoljan kako je lopta isla u napadu. Katai mora svaku igrati ovako. On je defintivno igrac koji moze mnogo, samo ako ga usmjere na pravi put.. Svidja mi se i ovakva postavka na sredini, sa Risticem na zadnjim veznim. Slao je odlicne lopte, bio siguran sa njom, samo kornere mora slati malo dalje od golmana.
Lazovica su htjeli izbaciti iz ekipe a momak nam donese tri boda.. Svaka mu cast.
Sada proslava rodjendana na Marakani protiv Vose.. Ako i tu pobijedimo mozemo reci da smo imali uspijesan pocetak druge polusezone.
Jedna od rijetkih utakmica nase lige koja je bila lijepa za gledanje, ako izuzmemo zadnjih 10ak minuta kada je ovaj sudija svirao svaki kontakt. Prije toga dosta sansi, golova, akcija..
Odbrana je bila dosta tanka, ali sam zadovoljan kako je lopta isla u napadu. Katai mora svaku igrati ovako. On je defintivno igrac koji moze mnogo, samo ako ga usmjere na pravi put.. Svidja mi se i ovakva postavka na sredini, sa Risticem na zadnjim veznim. Slao je odlicne lopte, bio siguran sa njom, samo kornere mora slati malo dalje od golmana.
Lazovica su htjeli izbaciti iz ekipe a momak nam donese tri boda.. Svaka mu cast.
Sada proslava rodjendana na Marakani protiv Vose.. Ako i tu pobijedimo mozemo reci da smo imali uspijesan pocetak druge polusezone.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobro je kako je moglo biti. Ćutite, ne žalite se. Ja sam ovu tekmu već zaboravio, ajmo dalje. 
Lazović

Lazović
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja bih Kataia na krilo, Ristića iza napadaca, a Grujića na zadnjeg veznog.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Ristića iza napadaca
A gdje ćeš Stojanovića? Pa čovjek je danas bio uz Lazovića najbolji na terenu.
Jesmo ovo konačno dobili tog lude glave Kataija ili se samo varam? Valjalo bi nam puno da je ovo prvo. Danas je bio dosta dobar.
Samo trener nam je žešća paljevina
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa kazem ti, Katai na krilo, a umjesto njega Ristić UZ Stojanovića, s tim da bi bio malo povuceniji, jer ima te plejmejkerske karakteristike. Dakle, Grujič-Ristić-Stojanović.
Pobjednicki komentar vezano za danasnju tekmu:

Pobjednicki komentar vezano za danasnju tekmu:
Gavra rijesio utakmicu ne pojavivsi se na terenu
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Aha tako. Samo ne vjerujem da ćemo se nagledati Grujića u prvih 11 proljetos, već sam pisao o tome ovdje, zato što ovi iz uprave hoće da isforsiraju Tenka i da ga na ljeto prodaju. Možda nisam u pravu, a eeto vidjećemo.marconato je napisao/la:Pa kazem ti, Katai na krilo, a umjesto njega Ristić UZ Stojanovića, s tim da bi bio malo povuceniji, jer ima te plejmejkerske karakteristike. Dakle, Grujič-Ristić-Stojanović.
marconato je napisao/la:Pobjednicki komentar vezano za danasnju tekmu:
Gavra rijesio utakmicu ne pojavivsi se na terenu![]()
![]()
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovi ljudi ne znaju bas najbolje da igraju fudbal, ali se trude.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Danas je rodjendan jednom od najvecih majstora iz Ljutice Bogdana u poslednjih 15-ak god. Kakva je to igracina bila, steta povreda! Skoro svaki gol majstorija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A od sledece godine igrace se play off i play out u domacem prvenstvu.Na pomolu je povratak Marka Miškovića u Crvenu zvezdu! Posle šest godina, nekadašnji potpredsednik crveno-belih mogao bi ponovo da dođe u Ljutice Bogdana 1a i to kao - finansijer.
Prema informacijama Sportskog žurnala, postoje dve opcije na osnovu kojih bi sadašnji pokrovitelj kruševaškog Napretka opet postao deo rukovodstva srpskog prvaka, u čijem je Upravnom odboru bio od 2006. do 2009. godine.
Prva je ponuda mladom biznismenu da opet postane potpredsednik i na taj način pomogne Zvezdi u rešavanju dugova (11.200.000 evra) koji - ukoliko se ne izmire - prete oduzimanjem licence za takmičenje u Evropi sledeće sezone. Druga varajanta podrazumeva da odmah donese u klub 11.000.000 evra, postane praktično ključni čovek Zvezde, pa bi u tom slučaju dobio poverenje da sastavi rukovodeći tim prema svojim željama.
Žurnal piše da je najveći zagovornik ideje da se Marko Mišković vrati u Crvenu zvezdu Slaviša Kokeza, aktuelni potpredsednik crveno-belih i predsednik Fudbalskog saveza Beograda, koji se nedavno na utakmici Napredak - Radnički Kragujevac u Kruševcu sreo upravo sa Miškovićem i predočio mu pomenuti plan.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=964631" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. a ovi sto ostavljaju komentare ispod
Preorite Marakanu , posadite kukuruz i slicno. Na bojkot pozivaju polu debili koji nisu ni usli na stadion nikad.

Oni slave 101. rodjendan, mi 70.-ti .
" " $ $ је 19.& 1948.$ у ' $, $ је Црвена $ $ $ ? 2:1, ? & " " & „&“ ", $ је ? за Новосађане " ?. У $ је " ' $ 26.' 1949.$, Црвена $ је поново ?, овога пута са 3:1. " је " прва $ $, $ & ", $ је ? за $ " ?, поново. $ " $, " ' је $ 1.? 1951.$ у ' $, у " $ је Црвена $ ? прву ? ". Јесте " 1.?, ? " ? – $ црвено-? су " $ " $ Новосађане са 6:0 " ? $ $ " $ у " $ $ ". $ ? је " Јован ", а по $ ? су ? & ", ? ", ? ? " " Огњанов. " & $ је у $ ? % 17.000 &, а $ је на $ ? ' " $ " $ је " $ " $ " $, црвено-?, $ ?. Црвена $ је " $ ? $ ? " $, за & су ? - $ попут & ? & % је $ ?, " %, &, %, а $ " $ у ? је $ су у $ $ " " & ' пута ? на ?! Ово је " & ? " $, & је на & сезоне ? прво ? &. Црвено-? су ? ", ?, ". ? $, $, " на ? '. По ' ' се " овај $. За Црвену $ су ? – ?, ", $, ?, ", ", ", ", ", Огњанов, ", & је са ? $ " ". & $ су ? – ", ?, ", %, ", &, ?, ", ", %. " у $ $ Црвена $ је ? 1:0, ? ", $, ? & ".
$ је " пут $ Црвену $ 19.& 1954.$, ¥ % $ ? првог & $ " ? $ $ сусрета. У ' $ ? су 3:2, а $ $ $ је ? $ & '. " ?, $ ? је " " ?, $ ?. ? за $ ? су Антон $ " & ", " су ? $ ? $ $ 2:0. У $, $ је " пут $ 19.' 1963. $ 1:0, ? је " ? &.
" $ Црвене $ је 7:1, " у $, " у ' $. У $, на „"“, 7:1 је ? 5.августа 1979. $. На путу & " ? ", $ су $ & " са $ & " $ " ", $ ", ? " " $ " са по $. ? за $ " је ".
? & $ " је " у $ " ' $, $ " ? $ " ? ". $ " – ? ", " ?, $ ?, ? Тањга, ? ?, $ ", Срђан ", & ?, & " ("), $ ", & ', ? ?, ? ", Огњен $, $ ", ? ", " $, " ", ? "…" " $. $ $ Црвене $ " $ $ " " " $ – $ ', а „$“ у $ $ су $ $ $ ?, % " " Стефан $ " $ ?. " & ? ? су & " " / ", " су $ $ $ ? ", " & Зец, " ", $ " ", ? Рајевац, $ "…
[youtube][/youtube]

Fenomenalna proslava rodjendana.. kako na terenu, tako i na tribinama.

- alan_kardec
- Kontakt:
mnogo toga dobrog smo vidjeli sinoć, ali meni je na prvom mjestu gol Jovića pa sve ostalo
. Katai
, šteta što još jednu odličnu partiju nije završio golom. Parker me je užasno iznervirao u onoj situaciji kod prvog gola gdje su sudije komotno mogle da sviraju ofsajd. Kasnije se iskupio drugim golom.
Mogli smo dati još koji (Lazović i Katai), ali je i ovako rezultat odličan.
Lalat nakon utakmice pozdravljao navijače u Mongoliji

Mogli smo dati još koji (Lazović i Katai), ali je i ovako rezultat odličan.
Lalat nakon utakmice pozdravljao navijače u Mongoliji
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Prejaki smo
Mali Ristić ogroman potencijal, konacno bi i mi, a i reprezentacija mogli bobiti pravog plejmejkera
Lazović i Katai se pomamili, u ovoj formi igraci koji su prekucali nasu ligu
Parker i mene strasno iznervirao, prvo sto je ukrao gol Kataiu, drugo Ristiću asistenciju...
Nek' ga je i Luka vise utrpao, izgleda se pretplatio na Vošu
[youtube][/youtube]
Mali Ristić ogroman potencijal, konacno bi i mi, a i reprezentacija mogli bobiti pravog plejmejkera
Lazović i Katai se pomamili, u ovoj formi igraci koji su prekucali nasu ligu
Parker i mene strasno iznervirao, prvo sto je ukrao gol Kataiu, drugo Ristiću asistenciju...
Nek' ga je i Luka vise utrpao, izgleda se pretplatio na Vošu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Parker ispao klasican jazavac kod prvog gola.
Yebo te , lik iz ciste situacije u kojoj je sve reseno, zamalo offside napravi ili nije zamalo vec je sudija precutao. I opet lazu za broj gledalaca , pise 10.000., a bilo je izmedju 15-20.000. , a bilo bi jos vise da nije kisa padala ceo dan.
[youtube][/youtube]
Parker ispao klasican jazavac kod prvog gola.
Bilo bi vise da nije padala kisa,ali 10000 hiljada je bilo,vidis da sever nije ni blizu pun.....I opet lazu za broj gledalaca , pise 10.000., a bilo je izmedju 15-20.000. , a bilo bi jos vise da nije kisa padala ceo dan.
Nisam ja za sever ni rekao, on je bio prazan po bokovima, mislio sam vise na zapadnu tribinu , koja se ne vidi na ovim snimcima, zaista nije delovalo da ima samo 10.000 ljudi. U svakom slucaju, iako je kisa nije prestajala, atmosfera je bila odlicna. Mislio sam , dok sam stajao na tribini tamo, da je ovaj Parker carPapalukas je napisao/la:Bilo bi vise da nije padala kisa,ali 10000 hiljada je bilo,vidis da sever nije ni blizu pun.....I opet lazu za broj gledalaca , pise 10.000., a bilo je izmedju 15-20.000. , a bilo bi jos vise da nije kisa padala ceo dan.
Ja sam gledao na tv-u i mislim da je to ta cifra,hiljadu vise maksimum,a slazem se sa tobom za Parkera,ne mozes ovo uraditi,samo zamisljam scenu da je sudija svirnuo offsideNisam ja za sever ni rekao, on je bio prazan po bokovima, mislio sam vise na zapadnu tribinu , koja se ne vidi na ovim snimcima, zaista nije delovalo da ima samo 10.000 ljudi. U svakom slucaju, iako je kisa nije prestajala, atmosfera je bila odlicna. Mislio sam , dok sam stajao na tribini tamo, da je ovaj Parker cardok nisam dosao kuci i pogledao malo bolje na ovim klipovima. Ne znam kako vama deluje , ali meni je bas bedno ovo oko prvog gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.