Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pa sad ti ovaj gore napisa da su svi igraci slobodni bez obzira ko ima ugovor i dokle. Znaci do njih je hoce li ostati u olimpicu .
E to nisam ni uzeo kao ozbiljnu tezu. Moraš priznati da baš nije ozbiljno i pomisliti da je to istina.terabajt je napisao/la:Pa sad ti ovaj gore napisa da su svi igraci slobodni bez obzira ko ima ugovor i dokle. Znaci do njih je hoce li ostati u olimpicu .
-
- Kontakt:
Jarane ti mislis da je sreca za Nijaza ali ti igraci su mu donijeli ovakav uspjeh kluba, ipak su treci na tablici i treba cijeniti to! Tim i klub se pravi godinama i ne moze nista preko noci. A nova informacija da Husref neide iz Sarajeva nigdje. Tako da Gracic ima jos jedan problem.open je napisao/la:BiHsportsclubs je napisao/la:Jarani moji ovako stvari stoje iz moje novinarske price. Kada dođe do fuzije dva kluba jedan klub se gasi, a to je Sloboda jel je u nizem rangu, a ako se gasi Olimpic onda se nemoze igrati u premijer ligi. I do fuzije nemoze doci na polusezoni nego tek kada se zavrsi cijela sezona. A sto se tice prelaska u Tuzlu ja mislim da ce Olimpic imati mnogo vece troskove sto se tice igraca, jel ste gore spomenuli da dosta igraca koja imaju obitelji zive u Sarajevu u svojim stanovima, a sad bi trebalo svim tim igracima placati stanarine i prehranu. Ali jos jedna bitna stvar kad dodje do fuzija: kad dodje do fuzija automatski su svi igraci slobodni na stetu kluba i sad neznam da li ce Nijaz uspjeti da zadrzi sve igrace jel neko ne želi otići iz sarajeva. Upravo sam juce prcao sa nekim igracima u vezi toga i dosta njih koji imaju obitelji ne zeli ici iz Sarajeva i tu nastaje veliki problem za Nijaza.
Kakva sreća za Gracića, ako neki neće u Tuzlu. Ionako imaju prevelike ugovore, taman će jedva dočekati da ih se riješi. Ja sam čuo da je Husref rekao da su svi na prodaju. Znači ko ima bolje vozdrica.
P.S. uskoro s novim informacijama!!! BiH sportsclubs
Ma ja jedva čekam tvoje nove informacije. Samo nemoj opet molim te govoriti o svojoj intimi. Ovaj citat ostavi za neke druge portale.BiHsportsclubs je napisao/la:Jarani moji ovako stvari stoje iz moje novinarske price. Kada dođe do fuzije dva kluba jedan klub se gasi, a to je Sloboda jel je u nizem rangu, a ako se gasi Olimpic onda se nemoze igrati u premijer ligi. I do fuzije nemoze doci na polusezoni nego tek kada se zavrsi cijela sezona. A sto se tice prelaska u Tuzlu ja mislim da ce Olimpic imati mnogo vece troskove sto se tice igraca, jel ste gore spomenuli da dosta igraca koja imaju obitelji zive u Sarajevu u svojim stanovima, a sad bi trebalo svim tim igracima placati stanarine i prehranu. Ali jos jedna bitna stvar kad dodje do fuzija: kad dodje do fuzija automatski su svi igraci slobodni na stetu kluba i sad neznam da li ce Nijaz uspjeti da zadrzi sve igrace jel neko ne želi otići iz sarajeva. Upravo sam juce prcao sa nekim igracima u vezi toga i dosta njih koji imaju obitelji ne zeli ici iz Sarajeva i tu nastaje veliki problem za Nijaza.
"Upravo sam juce prcao sa nekim igracima".
Lijepo je da pričamo o sportu, ali to što si radio sa igračima treba ostaviti za drugo mjesto.
Nijaz se na kulturan nacin rijesava Olimpica,prodaje ga gradu Tuzli koja ce ugasiti Slobodu i drzava pusi 7 miliona maraka ( dug slobode). Tuzla ce imati klub neopterecen dugovima u PL BIH a Nijaz ce od tih para kupiti udjele u Sarajevu kao veliki ulagacsoe je napisao/la:Sloboda se gasi,Olimpic samo mjenja ime i seli se.miky_hz je napisao/la:Pa i Slobodu je valjda...il je definitivno ugasio i jedne i druge,fkt nista ja ne kontam ovdje,oni bruje o tome kako nece dati ime da se mjenja,sad ovaj izjavi ime definitivno dogovoreno tj ide novo ime...znaci nema ni jednih ni drugih nego se nesto trece novo pravi...covjek se jednostavno igra(moze mu se) i puca mu neka stvar za proslost i historije sto jednih sto drugih kakve god da su...ovo ce malo furati dok mu ne dopizdi i hajd jovo nanovoAlemC85 je napisao/la:znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?
Šta je?
- Probisvjet
- Kontakt:
Radujem se svakom tvom komentaru. Uvijek me ostavi bar pola sata nasmijanog.ekran je napisao/la:Ma ja jedva čekam tvoje nove informacije. Samo nemoj opet molim te govoriti o svojoj intimi. Ovaj citat ostavi za neke druge portale.BiHsportsclubs je napisao/la:Jarani moji ovako stvari stoje iz moje novinarske price. Kada dođe do fuzije dva kluba jedan klub se gasi, a to je Sloboda jel je u nizem rangu, a ako se gasi Olimpic onda se nemoze igrati u premijer ligi. I do fuzije nemoze doci na polusezoni nego tek kada se zavrsi cijela sezona. A sto se tice prelaska u Tuzlu ja mislim da ce Olimpic imati mnogo vece troskove sto se tice igraca, jel ste gore spomenuli da dosta igraca koja imaju obitelji zive u Sarajevu u svojim stanovima, a sad bi trebalo svim tim igracima placati stanarine i prehranu. Ali jos jedna bitna stvar kad dodje do fuzija: kad dodje do fuzija automatski su svi igraci slobodni na stetu kluba i sad neznam da li ce Nijaz uspjeti da zadrzi sve igrace jel neko ne želi otići iz sarajeva. Upravo sam juce prcao sa nekim igracima u vezi toga i dosta njih koji imaju obitelji ne zeli ici iz Sarajeva i tu nastaje veliki problem za Nijaza.
Lijepo je da pričamo o sportu, ali to što si radio sa igračima treba ostaviti za drugo mjesto.
I to u godinama kada je tesko da mi neko izmami osmjeh. Valjda je to zbog briga ili muskog klimaksa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Jarane ti ko da si Nijaz pa te diraju ovi tekstovi moji koji pisem? Znaci istina je sto sam napisao cim se bunis? A to sto pricaju igraci po carsiji nisam ja kriv!!!ekran je napisao/la:Ma ja jedva čekam tvoje nove informacije. Samo nemoj opet molim te govoriti o svojoj intimi. Ovaj citat ostavi za neke druge portale.BiHsportsclubs je napisao/la:Jarani moji ovako stvari stoje iz moje novinarske price. Kada dođe do fuzije dva kluba jedan klub se gasi, a to je Sloboda jel je u nizem rangu, a ako se gasi Olimpic onda se nemoze igrati u premijer ligi. I do fuzije nemoze doci na polusezoni nego tek kada se zavrsi cijela sezona. A sto se tice prelaska u Tuzlu ja mislim da ce Olimpic imati mnogo vece troskove sto se tice igraca, jel ste gore spomenuli da dosta igraca koja imaju obitelji zive u Sarajevu u svojim stanovima, a sad bi trebalo svim tim igracima placati stanarine i prehranu. Ali jos jedna bitna stvar kad dodje do fuzija: kad dodje do fuzija automatski su svi igraci slobodni na stetu kluba i sad neznam da li ce Nijaz uspjeti da zadrzi sve igrace jel neko ne želi otići iz sarajeva. Upravo sam juce prcao sa nekim igracima u vezi toga i dosta njih koji imaju obitelji ne zeli ici iz Sarajeva i tu nastaje veliki problem za Nijaza.
Očigledno imaš problem za zapažanjem, jer se ja ne bunim. Naprotiv, napisao sam da željno iščekujem ponovno tvoje javljanje. Ti si mehlem na ranu. Neodoljiv si.
Svako tvoje javljanje koje nazivaš "tekstom" raduje cijelu moju porodicu. Ako se češće budeš javljao i kablovsku ćemo otkazati. Hvala ti što postojiš.
Svako tvoje javljanje koje nazivaš "tekstom" raduje cijelu moju porodicu. Ako se češće budeš javljao i kablovsku ćemo otkazati. Hvala ti što postojiš.
- velez_mostar
- Kontakt:
Moja prognoza je da ce ovaj lik napraviti od Slobode europski klub, da ce se dosta investirati, da ce se marketinski Sloboda dici, ali i da ce on "pokupiti" dobar dio sredstava.
Vjerujem kako su mu misli usmjerene na omladinske pogone, na pravljenje igraca od talenata koji se radjaju u i oko Tuzle, i svakako mislim da su obadvije strane u plusu.
Kad bi imali vise ovakvih primjera, mozda bi nam i liga bila kvalitetnija, ovako dobar dio klubova je pred gasenjem, a dobar dio zivi u zabludi da je kvalitet.
Vjerujem kako su mu misli usmjerene na omladinske pogone, na pravljenje igraca od talenata koji se radjaju u i oko Tuzle, i svakako mislim da su obadvije strane u plusu.
Kad bi imali vise ovakvih primjera, mozda bi nam i liga bila kvalitetnija, ovako dobar dio klubova je pred gasenjem, a dobar dio zivi u zabludi da je kvalitet.
Neki ne žele u Tuzlu zbog familije a neki su i protiv fuzije i svega ovoga iz prostog razloga jer nisu ugovore potpisivali sa sadasnjom situacijom, najbolji igraci bi mogli dici zato sidro, mali Duljević bi vrlo lako mogao u Želju, dok su glavni buntovnici bolje receno oni koji žele da postanu višak zbog novonastale situacije Regoje,Salčinović i Škoro.AlemC85 je napisao/la:je li istina da su neki igrači OLIMPICA postali višak, ili je to patka?
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
Svasta, bio bi ono sto je postao OlimpiK, koji je i prije Nijaza igrao u prvoj ligi doduse bez klubova iz RS-a, Olimpik je u sezoni 2000/2001 zauzeo 14 mjesto u konkurenciji 22 ekipe, da bi godinu kasnije bio 13. od 16 ekipa.bagrcavi je napisao/la:A šta bi bio OlimpiC da nije Nijaza ? Igrali bi derbi sa Saobraćajcem.Mancini je napisao/la:E čuj da se naziv Olimpic izbriše od ljeta,predsjedniče nije ti Olimpic babovina!
Ko se jos sjeca Faika Kolara legende Olimpika, u Olimpicu su igrali Gredic, Mekic, Obuca prije Nijaza imena koja su napravila dobru karijeru.
Olimpik je nastao kao lokalni klub u Novom Gradu, najnaseljenijoj opstini u BiH i kao takav treba i ostati.
Cijenim Nijazove ambicije, ali brate ulozi u Slobodu, Velez, Zvijezdu odnesi kesovinu svoju gdje hoces, ali Olimpik ostavi gdje je nastao.
Inace me @mancini mrzi, ali ovaj put se slazem sa njim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Logika je da niko ne brani da se osnuje novi OLIMPIK jer ce biti na mjestu gdje ga je i Gracic nasao.
On je hranio i punio kasu 0limpica 100 % i ima pravo na ovo sto radi.Sve te legende ili su bile na hrani ili su klub zavalili sa minusom od 800.000 KM a da ih Gracic nastavi hraniti ko je lud.Koliko sam shvatio niko ne brani isnivanje novog kluba ali bez Gracicevih para.
On je hranio i punio kasu 0limpica 100 % i ima pravo na ovo sto radi.Sve te legende ili su bile na hrani ili su klub zavalili sa minusom od 800.000 KM a da ih Gracic nastavi hraniti ko je lud.Koliko sam shvatio niko ne brani isnivanje novog kluba ali bez Gracicevih para.

Pa nek Nijaz osnuje novi klub, pa nek ga hrani od pocetka, logika. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Kao da si razgovarao sa njima. Tako si to dobro rekao.Cisco je napisao/la:Neki ne žele u Tuzlu zbog familije a neki su i protiv fuzije i svega ovoga iz prostog razloga jer nisu ugovore potpisivali sa sadasnjom situacijom, najbolji igraci bi mogli dici zato sidro, mali Duljević bi vrlo lako mogao u Želju, dok su glavni buntovnici bolje receno oni koji žele da postanu višak zbog novonastale situacije Regoje,Salčinović i Škoro.AlemC85 je napisao/la:je li istina da su neki igrači OLIMPICA postali višak, ili je to patka?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ja sad ne kontam, hoće li ovaj fuzionisani tuzlanski klub biti malo ili puno jači od ostalih ?
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
I bolje ti je , do nikad.superior1982 je napisao/la:Ja sad ne kontam, hoće li ovaj fuzionisani tuzlanski klub biti malo ili puno jači od ostalih ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
Da li se radi o velikom interesovanju javnosti i euforiji, ili su ipak mediji sve napuhali ?
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- Probisvjet
- Kontakt:
Informacija iz prve ruke. U Tuzli postoji jedna vrsta zadovoljstva-eforije. Samo ova raduje:superior1982 je napisao/la:Da li se radi o velikom interesovanju javnosti i euforiji, ili su ipak mediji sve napuhali ?
Zadovoljstvo su iskazali stari ljubitelji sporta medju kojima je mnogo intelektulaca. Jedno je jasno, a vidjecete u prvoj utakmici da se vracaju na Tusanj.
Raduje me cinjenica, da prateci ovo zapostavljam svoj posao. Pratim zbivanja i prisutan sam.
Euforija, zadovoljstvo, realnost, mozete nazvati to kako zelite. U cijeloj Tuzli se osjete dobre vibracije.
U doktorskim ordinacijama, kod brice, u skolama, u obdanistima djeca o tome govore, poenzioneri...
Svi koje poznajem su u nekoj vrsti zadovoljstva, hajde da kazemo euforije.
Fudbal se u nas grad vraca na velika vrata. Kako ne bi bili euforicni.
Vidjece se po prodaji ulaznica na proljece!
Hoce ko sto je i Olimpic bio, odma liga prvaka, spanski igraci, ulaze nijemci i arapi, bit ce te ko city i psg.superior1982 je napisao/la:Ja sad ne kontam, hoće li ovaj fuzionisani tuzlanski klub biti malo ili puno jači od ostalih ?

Otprilike i ja vidim tako situaciju. Vidi, nemam ništa protiv da se preslika situacija iz Dinama i da lik bude naš Zdravko Mamić. Nek uzima pare, nije problem, al' nek dovede Slobodu u vrh i borbu za te yebene trofeje. Ako bude zaslužio, neka ubire plodove svog rada. Eh sad, kad smo kod Dinama, jedino ne bih volio da budu Fukare počnu slijediti primjer BBB-a po pitanju odnosa s predsjednikom. Mada, daleko od toga da su navijači u lošim odnosima s Nijazom.velez_mostar je napisao/la:Moja prognoza je da ce ovaj lik napraviti od Slobode europski klub, da ce se dosta investirati, da ce se marketinski Sloboda dici, ali i da ce on "pokupiti" dobar dio sredstava.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.