BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
kolike su sanse da ga prenose u 2 kolu? 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Umjesto da trenira on se s curom dopisuje preko fb, šalje romantične pjesme i slično. Mog'o sam spavat do sad.Unofficialpage je napisao/la:Jbg Damire pokvari svaki čejf, baš sam nešto želio da bude 6-0
10% da hoće 100% da nećetwisttm87 je napisao/la:kolike su sanse da ga prenose u 2 kolu?

Moze jarane toliko boshnja sa ajfonima u gledalistu a niko da nam stream pusti ccc.sahmat je napisao/la:nemere imati kad nema kamare na terenu...nemere to bez kablaIdimidodjimi je napisao/la:arsengunner je napisao/la:imali neko link kakav barem da kraj upratim
Nema linka care, ja se na glavu okrenuo evo sat vremena trazim i pratim na live rezultat.
**** ti nase BH televizijske kuce, prvi puta covjek na velikom turniru, i to nas najveci uspjeh i njih to ne zanima da prenose. Fuj mamu im poganu....![]()
![]()
Zadnja izmjena: irh, dana/u 13 jan 2014, 03:53, ukupno mijenjano 2 puta.
realno nikakve jer ovaj će ga počistiti al nems veze 2. kolo je nevjerovatan uspjehtwisttm87 je napisao/la:kolike su sanse da ga prenose u 2 kolu?

Zadnja izmjena: edohz, dana/u 13 jan 2014, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Sad sam na brzaka prelistao temu i kad sam vidio onu sliku sto je neko postavio sve mi jasno bisahmat je napisao/la:nemere imati kad nema kamare na terenu...nemere to bez kablaIdimidodjimi je napisao/la:arsengunner je napisao/la:imali neko link kakav barem da kraj upratim
Nema linka care, ja se na glavu okrenuo evo sat vremena trazim i pratim na live rezultat.
**** ti nase BH televizijske kuce, prvi puta covjek na velikom turniru, i to nas najveci uspjeh i njih to ne zanima da prenose. Fuj mamu im poganu....![]()
![]()

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
ljudi, ovo sto damir radi hajeku nije za tv-a 

Re: Odg: BiH Tenis
Idi bježi sa teme Allaha ti, počinješ nervirat...edohz je napisao/la:nikakve realno ovaj će ga počistiti al nems veze 2. kolo je nevjerovatan uspjehtwisttm87 je napisao/la:kolike su sanse da ga prenose u 2 kolu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- arsengunner
- Kontakt:
Uredu je i ovako je uzivancijasahmat je napisao/la:nemere imati kad nema kamare na terenu...nemere to bez kablaIdimidodjimi je napisao/la:arsengunner je napisao/la:imali neko link kakav barem da kraj upratim
![]()

Samo WENGER istina je!!!
3 meč lopte. 
KRAAAAAAAAAAAJ. Bravo Damire ! Popravi mi ovaj syebani dan.

KRAAAAAAAAAAAJ. Bravo Damire ! Popravi mi ovaj syebani dan.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 13 jan 2014, 03:54, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U međuvremenu kraj.
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Gotovo, bravo i sve čestitke MIRDA
**** te kao skeptika pitaru.edohz je napisao/la:realno nikakve jer ovaj će ga počistiti al nems veze 2. kolo je nevjerovatan uspjehtwisttm87 je napisao/la:kolike su sanse da ga prenose u 2 kolu?
-
- Kontakt:
gejm set meč!!!
Ma ima Damir velike sanse samo da ovako nastavi servirati,nije Dodig bauk.edohz je napisao/la:realno nikakve jer ovaj će ga počistiti al nems veze 2. kolo je nevjerovatan uspjehtwisttm87 je napisao/la:kolike su sanse da ga prenose u 2 kolu?
To macko lagaanica

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
joj ove konjuh na es2 joj pise dole KONJ
pa udaji se jadna ne bila

Ubica. Bravo majstore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.