Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ja bgmi mislio Giovinco jos u Juventusa,momak je dobar,al eto oni ga pustili,i sad ih ubi 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Slavi li golove 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Boze koji je ovaj Amauri kloc. Umjesto da se bori, on se samo sa sudijom svadja i grana rukama. Ko njega drzi da mi je znati
.
Lanza prosle sezone, Gio ove, ko je sljedeci
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Wow zabili ste gol Parmi
svaka čast. Ipak je Serija B vaša liga, tamo dominirate.
Big club, great history, Nottm Forest.
Crespo
Al Giovinco je u najmanju ruku doktor za ovog Pepeta, koji je igrac za male klubove
Al Giovinco je u najmanju ruku doktor za ovog Pepeta, koji je igrac za male klubove
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neutralan__
- Kontakt:
magistarPuma je napisao/la:Crespo![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Donnie Darko
- Kontakt:
i paladino mi ga zaprdi 
Oj jesu vas ubili 
Call the coroner!
Sta je ovo ljudi nisam bio u stanu isao na predavanje, sad se vratio kad vidim 1:4
. Sta se to desilo, jos Melo crveni dobio. A kad sam vidio golove Giovinco i Palladino nemogu da vjerujem kakav dan za nas. Ko se povrijedio?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Povrijedio se Quaglia, umjesto njega ušao Amauri, još Melo dobio u 18min crveni katastrofa
Bjezimo vam
aBd
Bjezimo vam
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Nemogu vjerovati pa nismo do proslog kola ima li niti jedan crveni karton, a sad dva kola za redom crveni
Jel Giovinco proslavljao golove?
Jel Giovinco proslavljao golove?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
cestitam luzeri,vi ste opet zreli za serie b

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Del Seri ga drzi.Ovaj antitrener ce vas ukopati kad vam bude najsladje.Adinjo je napisao/la:Boze koji je ovaj Amauri kloc. Umjesto da se bori, on se samo sa sudijom svadja i grana rukama. Ko njega drzi da mi je znati.
Prvo se te budale rijesiti,onda ce Juvetu sve nabolje krenuti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Pocjepase vas mljekari
glavu gore euroliga i naredne godine 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- sarajlija89
- Kontakt:
Znam da sam dosadan..al ..prvo da fortunu spomenem...jbem ti ti srecu vise
..pa dokle..ovo se samo juventusu moze desiti da ovako izgubi...ovu su tragedije...
-3 min. povreda najboljeg napadaca i igraca ove ekipe...nema zamjene
-18. minut..nevidjena glupost mela...
zasto??? direktni krivac za danasnji rezultat...crveni koji je promjenio utakmicu
-del neri vadi alexa, jedinog koji moze nesto uraditi i ubacuje pepea....amauri ko da ne postoji u napadau a drugog napdaca nemamo...
-nakon gola legrottagliea...vec u iducem napadu primamo gol
nevjerovatno sta se ovom klubu desava....zalosno je ovako izgubiti
Mislim da smo nakon ove tekme definitivno ispali iz borbe za titulu...realno to je gotovo nemoguce....al rezultat same utakmice nije ni bitan toliko, koliko dugorocno gledano na cinjenice da smo izgubili najboljeg igraca quagliarellu(ligamenti) i to vjerovatno na duzi period....a izmjenu i nemamo kako treba, a da ne govorim o drugom kvalitetnom napadacu....cinjenicu da ce melo dobiti 5-6 utakmica kazne kao glavni igrac sredine.....i veliki rezultatski sok koji je ekipa dozivjela....i podsjecanje na bayern prosle sezone kada smo nakon te tekme dozivjeli potpuni krah....i cemu se nadat u nastavku???
Pokusat vratiti ekipu na psiholoskom planu.....LP se mora izboriti,titula s obzirom na nesrecu koja nas prati je nedostizna...

I danas su nas jbali nasi..Paci, nad kojim je bio crveni karton je nas bivsi igrac...seba i palladino...djeca juventusa...
cestitke parmi na zasluzenoj pobjedi..i da se vrate u 2. ligu gdje im je i mjesto...ne volim ih nikako
-3 min. povreda najboljeg napadaca i igraca ove ekipe...nema zamjene
-18. minut..nevidjena glupost mela...
-del neri vadi alexa, jedinog koji moze nesto uraditi i ubacuje pepea....amauri ko da ne postoji u napadau a drugog napdaca nemamo...
-nakon gola legrottagliea...vec u iducem napadu primamo gol
nevjerovatno sta se ovom klubu desava....zalosno je ovako izgubiti
Mislim da smo nakon ove tekme definitivno ispali iz borbe za titulu...realno to je gotovo nemoguce....al rezultat same utakmice nije ni bitan toliko, koliko dugorocno gledano na cinjenice da smo izgubili najboljeg igraca quagliarellu(ligamenti) i to vjerovatno na duzi period....a izmjenu i nemamo kako treba, a da ne govorim o drugom kvalitetnom napadacu....cinjenicu da ce melo dobiti 5-6 utakmica kazne kao glavni igrac sredine.....i veliki rezultatski sok koji je ekipa dozivjela....i podsjecanje na bayern prosle sezone kada smo nakon te tekme dozivjeli potpuni krah....i cemu se nadat u nastavku???
Pokusat vratiti ekipu na psiholoskom planu.....LP se mora izboriti,titula s obzirom na nesrecu koja nas prati je nedostizna...
I danas su nas jbali nasi..Paci, nad kojim je bio crveni karton je nas bivsi igrac...seba i palladino...djeca juventusa...
cestitke parmi na zasluzenoj pobjedi..i da se vrate u 2. ligu gdje im je i mjesto...ne volim ih nikako
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Sarajlija
Kad ti i Avvocato promenite avatar i sa tog cicisteta predjete na neko normalnije resenje, onda ce biti bolje.
Ne moze Juve da se bori za titulu. Oni su kao Milan iz prosle godine - kad god spomenu scudetto, okliznu se i gube bodove. Fali tu jedno 3-4 vrhunskih igraca + da se otarase debila (Amauri, Iaq, Grosso) da bi bila ekipa za velika dela.
Kad ti i Avvocato promenite avatar i sa tog cicisteta predjete na neko normalnije resenje, onda ce biti bolje.
Ne moze Juve da se bori za titulu. Oni su kao Milan iz prosle godine - kad god spomenu scudetto, okliznu se i gube bodove. Fali tu jedno 3-4 vrhunskih igraca + da se otarase debila (Amauri, Iaq, Grosso) da bi bila ekipa za velika dela.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma avatar je u cast L'Avvocatu...namjerno sam ga stavio,jer sam se nadao uspjesnoj godini i eventualnoj tituli u njegovu cast....kao s neba da nas gleda ...nekad imam takav osjecaj stvarno al da ne nastavljam dalje
Istina,Juventusu fali par igraca da bi bio ekipa za najvise domete i to se ne moze preko noci napraviti..al u situaciji gdje nemamo bolje i koristimo postojece kapacitete...nama se desavju ovakve stvari....patetika ili sta vec...al Juve nema srece stvarno....mi ne mozemo ni postojeci igracki kadar iskoristiti zbog svih povreda i gluposti kao danasnja melova sto je.. a da ne pricamo o nekim kvalitenijim igracima..u tome je sva tragedija Juventusa
tesko mi ovo pada stvarno...na ovakav nacin kad gubimo
Istina,Juventusu fali par igraca da bi bio ekipa za najvise domete i to se ne moze preko noci napraviti..al u situaciji gdje nemamo bolje i koristimo postojece kapacitete...nama se desavju ovakve stvari....patetika ili sta vec...al Juve nema srece stvarno....mi ne mozemo ni postojeci igracki kadar iskoristiti zbog svih povreda i gluposti kao danasnja melova sto je.. a da ne pricamo o nekim kvalitenijim igracima..u tome je sva tragedija Juventusa
tesko mi ovo pada stvarno...na ovakav nacin kad gubimo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.