..promijeni taktikuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo ja više ne izlazim iako puknem svaku utakmicu ali eto.....

Moderator/ica: Padovan
..promijeni taktikuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo ja više ne izlazim iako puknem svaku utakmicu ali eto.....
Donnie Darko je napisao/la:kako sam ja vidio on uopste ne stima taktiku prije tekme. pa kako mislis pobjedit uopste
..eto ja znam cijeli tim Porta,pa moras vidjeti ocjene,formaciju i najbolju taktiku za igruUnica_Liverpool_ je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:kako sam ja vidio on uopste ne stima taktiku prije tekme. pa kako mislis pobjedit uopste
Znam dva igrača iz Celtica, Ljungberga i Samarasa.....
znači ono pogino sam od smijehaDaRtAnJaN je napisao/la:jarane jos jedan ovakav mec i istupam iz lige, dziza je ispo picka, samo takvaprvo je dao gol iz prvog naprada i to na srecu, i kasnije je cijeli mec zadrzavao loptu po odbrani, molim sve normalne ljude da se ustrucavaju takve igre, ako imate ista medju nogama, onda ce te musko igrat
ovaj kloc mi je izvuko zivac
jasko_juve je napisao/la:jojjj gluposti..ponasanje neprimjereno???????jestel vi to moderatori pa da mozete govorit kako se neko ponasa..ovo je tema..nije vase uopste da diskutujete ko kako pise i ko sta pise..ljudi moji,digli ste se..cuj savez neki ima i vi mozete kaznjavat ako ja napisem ovdje npr.. " *ebem vam svima mater"..primjer dajem..a jeste se digli *ebo vas soccer..
ja necu da ubijem vrijeme,hocu da ubijem tebe - Salim sesilenT. je napisao/la:ajde oće iko prijateljsku da ubijem vrijeme
majestic24 je napisao/la:ja necu da ubijem vrijeme,hocu da ubijem tebe - Salim sesilenT. je napisao/la:ajde oće iko prijateljsku da ubijem vrijeme
de napravi sobu,eto me
I javi se onaj koji krši pravila, mogao je biti kažnjen, oprostiš mu i ponovo piše nešto, a da prije toga nije ni vidio o čemu se radi, svaštamajestic24 je napisao/la:Kakva je ovo kazna majke ti?? Nemozete vi nekoga kazniti zato sto koristi msn kao mjesto vrijedjanje. Vi mozete kazniti za ono sta se kaze na ovoj temi i sta se kaze za vrijeme utakmice ako ovaj uhvatiti ss. Za msn ne i to je to.
Jos malo ce biti ako se posvadjam s curom izbaciti cete me iz lige
Dobro mu je Dartjan rekao
I da,za ove sto zadrzavaju loptu ukljucite auto defence,igraci ce vam uvjek stojati uz protivnika
u koristenju cut-a ne vidim nista lose,,to je fudball,,sto jasko kazee ko zna igati odbranu ne smeta muko ne znaa zali se il nek nauci!!!jasko_juve je napisao/la:KORISTIM CUT I UVIJEK CU GA KORISTITI..IGRAM PES VEC 8 GODINA I NIKAD NISAM CUO DOSAD ZA TAJ EBENI CUT..LJUDI MOJI,VAS OVDJE 80 % POKUSAVA TO ISTO RADIT,AL NE MOZE,BAR PROTIV MENE,JER ZNAM IGRAT ODBRANU A VI TO NE ZNATE,KAD TO NAUCITE ONDA CETE IGRAT DOBRO..IMA IZUZETAKA,SVAKA CAST NJIMA..AKO VAM SE OVO NE SVIDJA,BOLI ME *URAC..ETO ISKRENO..
@ stipe,kad god vala danas..posalji pp pa cemo doci..otprilike kad bi to moglo bit???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.