A vazda prodaju priču kod njih ljeto, vrućine, +40bagrcavi je napisao/la:A nebo vazda oblačno.
prebaciti ovu raspravu u najveće svjetske misterije
A vazda prodaju priču kod njih ljeto, vrućine, +40bagrcavi je napisao/la:A nebo vazda oblačno.
Al' kvari kompletan dojam.badblueboylivno je napisao/la:Ali atletska nije dio tribine.Pappy je napisao/la:Ne mogu je uzeti za najljepšu kad ima atletsku ispred.isx je napisao/la:Ljepsa je tribina na kamberovica polju. Nisam iz zenice.
Da.Pappy je napisao/la:Al' kvari kompletan dojam.badblueboylivno je napisao/la:Ali atletska nije dio tribine.Pappy je napisao/la: Ne mogu je uzeti za najljepšu kad ima atletsku ispred.
Bravo Siroki, svaka cast i za Banja Luku.brigsiroki je napisao/la:Kviz: pronađi razlikupecara nekad i sad

cuvanje sapuna na strogoj bazi pod tusembrigsiroki je napisao/la:sloga simin han - extra svlačionice (samo je meni glupo općenito ovi tušvi što se moraju zajedno goli kupati kao u zatvoru)
a i posušje iz treće lige isto obnovljen stadion,ove sjedalice oprali i promijenili slomljene, obojali ove stepenice i zidove itd
u želji čekaju državu da uradi stadion i još će se načekati,željo standardno u europi,ja mislim da najviše prodaju igrača,nisu to neke velike pare ali stalno kapne koji eur ,pa džeko se proda "vamo - tamo" i tu želji kapne eura i u stadion zadnjih desetak godina ni marke nisu uložili osim ovoga što im je uefa donirala,stvarno sramota uprave želje,jer da je se pomalo ulagalo mogli su bar započet ili sagraditi neku manju tribinu tamo gdje je svečna loža i mogli su možda i neku licencu dobiti a ovako nema šanse...Elegant je napisao/la:Svaka cast ljudima iz ŠB sto su stadion osvjezili, da hoce i drugi tako krenuti.
Grbavice kad ces ti doci na svoje.
Kompletnu infrasteukturu finansirao azmir husic.Signore je napisao/la:Sloga Simin Han
Treceligas sa fantasticnim uslovima. Steta sto imaju skucen prostor, jer bi sigurno imali fenomenalan stadioncic. U istom su sosu kao i Siroki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.