RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2010, 03:34

@cunami

Druze pratis vjerovatno RM forum .... svasta se desava ...

Ovo ce da bude duga i mukotrpna prica vjeruj mi , vise nije ni pitanje ovogodisnjeg prvenstva ovo ce da napravi haos u gradu
Neko ce na kraju uvom gradu da najebe , jednog dana ce morati biti ili ses ili bes!
Proci ce i euforija "dobrih" rezultata nismo vise pubertetlije pa da dr.kamo na par dobrih utakmica. Netko nam je uzeo klub i to vise nije to. Il cemo vratiti Velez raji ili ce da se igra samo za placenike na tribinama. Kada se pocne prijetiti pistoljima po gradu i hajke raditi na raju onda znas dokle je doslo. Osjetit ce se ovo brlo dobro narednih utakmica !!!!!!! Pa ako netko misli igrati pred 50 gledalaca neka izvole !!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 avg 2010, 10:39

Nadam se samo da RA zna sta hoce, i da ima rjesenje za "poslije"....Da je obezbijedio sve politicke i finansijske faktore koji ce biti dovoljni za bar minimalne uslove za rad kluba...
A nazalost, koliko vidim, trenutno je pitanje samo jedno...Da li ce nam klub ugasiti ova uprava sa kojom se ne da pricati, ili navijaci i raja koji sanjaju da imaju nekakvo drugo rjesenje...
Istina je da nema vise Josipa Broza Tita, da nema grada Mostara i ekonomije koja podrzava Velez, i da nema tih 70,80 milja mjesecno koje ovaj klub treba da egzistira...Jedino rjesenje vidim u razgovoru "uprave" i raje...Znam da je tesko izvodljivo, ali treca strana ne postoji, jer nikog vise ne boli ona stvar za Velez...Ili to, ili brate da ga ugasimo i da se ne patimo vise...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 24 avg 2010, 11:54

carina je napisao/la:Nadam se samo da RA zna sta hoce, i da ima rjesenje za "poslije"....Da je obezbijedio sve politicke i finansijske faktore koji ce biti dovoljni za bar minimalne uslove za rad kluba...
A nazalost, koliko vidim, trenutno je pitanje samo jedno...Da li ce nam klub ugasiti ova uprava sa kojom se ne da pricati, ili navijaci i raja koji sanjaju da imaju nekakvo drugo rjesenje...
Istina je da nema vise Josipa Broza Tita, da nema grada Mostara i ekonomije koja podrzava Velez, i da nema tih 70,80 milja mjesecno koje ovaj klub treba da egzistira...Jedino rjesenje vidim u razgovoru "uprave" i raje...Znam da je tesko izvodljivo, ali treca strana ne postoji, jer nikog vise ne boli ona stvar za Velez...Ili to, ili brate da ga ugasimo i da se ne patimo vise...
potpis drug
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 12:30

NEMA RAZGOVORA SA KRIMINALCIMA ILI MI ILI ONI!!! :evil: :evil: :evil:

sto mi brisete post!?

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 12:36

Žao mi je Veleža, ali jedina prava borba je da navijači naprave svoju organizaciju, naprave plan razvoja kluba, sigurno među njima ima visoko obrazovanih kadrova koji mogu voditi klub i preuzmete klub, nešto slično što pokušavaju navijači Liverpula, naravno ovde u bosanskim uslovima

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2010, 13:19

Rođeni da le iko od vas ići u nedjelju na Koševo protiv Olimpika, da li će biti organizovanog prevoza? U nedjelju ako bog da bit ću na tekmi da vidm novi Veležov tim. Pozdrav svima.......

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 avg 2010, 19:24

Sta bi sa onim Turcinom i onim drugim mislim da je bio Albanac.Jesu li jos uvijek kod vas na probi ili su otisli :?: :?: :?: :?:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

_BiH_1
Kontakt:

Post Postao/la _BiH_1 » 24 avg 2010, 23:04

Druze, mi do pred pocetak prvenstva nismo znali ni hocemo li nastupiti, takvo je stanje bilo.Aca i ostali odlicno su pripremili igrace iako nisu nigdje isli na pripreme, i uz par novajlija iskreno mislim da mozemo ostati u ligi.Lani nas je Borac lagano dobio u Banja Luci a imali smo ko fol nekih zvijezdica u timu.Golemo je iscupati bod od pretendenta na titulu.Momci se momacki bore i to mi je posebno drago.

I zato trebate biti uz igrače , i one iz Mostara a i ove što su došli sa strane , ljudi GINU na terenu ! Mali Ševko se odlično snašao na samom početku , ali nadoći će i ostali sigurno ! Vratiteee se na tereeeen ! Pokažite momcima tu atmosferu , to je ono što im fali da svi zaigraju k'o jedan , k'o najbolji !

@Kimbo - klub vam niko nije uzeo .. Smatrajte klub "posuđenim" , ako već ne pristajete na ovo , a ako vas iznevjere - onda opalite . Ja sam fasciniran zaista ovom situacijom , k'o što reče neko u nekom postu , ne sjećam se tačno - prije mjese dana bilo je pitanje DA LI ĆE VELEŽ UOPĆE NASTUPITI U PREVENSTVU , a gledaj sada na 3. mjestu !
.. Kol'ko daš , tol'ko dobiješ ..

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 25 avg 2010, 10:39

Odlaskom na derbi pljunut ćemo sebi u lice. Ne zato što ćemo pogaziti vlastitu riječ, nego zato što nismo bili u BL!

Meni je borac jedan pravi i istinski rival, a loženje na klub koji nam je umalo uzeo sve što volimo predstavlja čistu glupost.

Nije sramota a bogami ni kukavičluk ne otići pod BB. Većina nas je više puta dokazala da za Velež možemo prevazići i najveće strahove, zato ne moramo nikome da se dokazujemo, pogotovo ne nekoj maloljetnoj navijačkoj skupini.

Razmislite malo prije nego što uđete u taj autobus. Pljunut ćete na svoje drugare i omogućit dušmanima da nam se smiju u facu. Ostanimo dosljedni svojih riječi ma kako se one u ovom momentu činile neispravne.

Ako već morate da odete na derbi otiđite u civilki i pogledajte domaću utakmicu na našem stadionu, možda ćete onda shvatiti koliko je beznačajno to što nazivate "derbijem".

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 25 avg 2010, 10:56

Hoce li se to ici na derbi?
Ima li to bus?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 avg 2010, 11:01

Ima Pikin bus, vjerovatno diele i sendvice dzaba od parizera ....dabogda se zaglavio negdje u septickoj jami ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 25 avg 2010, 11:04

kimbo je napisao/la:Ima Pikin bus, vjerovatno diele i sendvice dzaba od parizera ....dabogda se zaglavio negdje u septickoj jami ....
Dobro 8-) :lol: :lol: :lol:
Ima li iko normalan da odgovori na pitanje? :mrgreen:

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 25 avg 2010, 11:12

r0djeni je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ima Pikin bus, vjerovatno diele i sendvice dzaba od parizera ....dabogda se zaglavio negdje u septickoj jami ....
Covjek ti je odgovorio najnormalnije! Imaju Pikini busevi, djele sendvice dzaba i vidjecemo veceras koliko su uspjeli da nas podjele!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 25 avg 2010, 11:17

Linus Torvalds je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:
Covjek ti je odgovorio najnormalnije! Imaju Pikini busevi, djele sendvice dzaba i vidjecemo veceras koliko su uspjeli da nas podjele!
Mora da se salite? :? :o :o :o :(

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 25 avg 2010, 11:26

r0djeni je napisao/la:Mora da se salite? :? :o :o :o :(
Ma nesalimo se, mora da nepratis situaciju u gradu! Imaju busevi u 19:30 koliko sam ja cuo, svi placenici i oni koji nerazmisljaju svojom glavom ce se pojaviti kod Ruze! Red Army (pravi) nepostoji otisao je u ilegalu, neki drugi su ga sad preuzeli! PAMET U GLAVU za koga cete se vi odluciti!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 25 avg 2010, 11:28

Linus Torvalds je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:Mora da se salite? :? :o :o :o :(
Ma nesalimo se, mora da nepratis situaciju u gradu! Imaju busevi u 19:30 koliko sam ja cuo, svi placenici i oni koji nerazmisljaju svojom glavom ce se pojaviti kod Ruze! Red Army (pravi) nepostoji otisao je u ilegalu, neki drugi su ga sad preuzeli! PAMET U GLAVU za koga cete se vi odluciti!
Pratim situaciju i znam da je doslo do smjene ali da je doslo do ovoga...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 avg 2010, 12:06

HAHAHA cuj pika dijeli parizere kako ti pade to na pamet matere ti :mrgreen: .
Samo jedan klub Velež Mostar

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 12:07

Podijelio se RA. 20 za Piku, 20 protiv.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 12:07

Podijelio se RA. 20 za Piku, 20 protiv.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 25 avg 2010, 12:49

elSaik je napisao/la:Podijelio se RA. 20 za Piku, 20 protiv.
jesi zanimljiv :roll:

Gradski derbi bez Kluba navijača Red Army
Večerašnji gradski derbi između Zrinjskog i Veleža, na stadionu pod Bijelim brijegom, proteći će bez podrške najvatrenijih Veležovih navijača – pripadnika „Red Army“, koji su prošle subote, za vrijeme utakmice sa prijedorskim Rudarom, napustili sjevernu tribinu stadiona u Vrapčićima, jer im nije bilo dozvoljeno da postave transparent „Ništa vam nije sveto“.
[Gradski derbi bez Kluba navijača Red Army]

U Klubu navijača Red Army danas nam je potvrđeno da organizovanog odlaska neće biti i da će istrajati sve dok se neke stvari u Veležu ne promijene nabolje.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.