skrivene simpatije al se maksimalno bori protiv njihFK Sarajevo je napisao/la:Pocinju mu se javljati simpatije prema FCS-u hahahavedran86 je napisao/la:ovaj blueshark vise pise ovdje na nasoj temi neg na svojoj
opsjednut je nama

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
skrivene simpatije al se maksimalno bori protiv njihFK Sarajevo je napisao/la:Pocinju mu se javljati simpatije prema FCS-u hahahavedran86 je napisao/la:ovaj blueshark vise pise ovdje na nasoj temi neg na svojoj
opsjednut je nama
FK Sarajevo je napisao/la:Citam u sportu Emir Janjos dobio neku ponudu iz Norveske od nekog kluba iz vrha Norveskog fudbala ali jos se nezna hoce li otici
5komada pa ti piši šta hoće na mele na velike na srednje petarda je puklaalibi je napisao/la:Heeeeee,vidim da su nas strumfovi dobili na malonogometnom turniru.Ha jbt neces sad moci ziviti od ove strumfovske djece.Zar se nije trebalo ici na ovaj turnir jbt.Sad vidim da su mi javili putem maila da je doslo do promjene.Ma daj j.ebo te lopte na male.Nema veze haj nek je i njima malo radosti priustiti.Ko ih j.ebe,kad su mali pa nikako da PORASTU.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
e jbg, zguzi nas željo i na terenu i na tribinamavedran86 je napisao/la:skrivene simpatije al se maksimalno bori protiv njihFK Sarajevo je napisao/la:Pocinju mu se javljati simpatije prema FCS-u hahahavedran86 je napisao/la:ovaj blueshark vise pise ovdje na nasoj temi neg na svojoj
opsjednut je nama
A da ste pobijedilialibi je napisao/la:Heeeeee,vidim da su nas strumfovi dobili na malonogometnom turniru.Ha jbt neces sad moci ziviti od ove strumfovske djece.Zar se nije trebalo ici na ovaj turnir jbt.Sad vidim da su mi javili putem maila da je doslo do promjene.Ma daj j.ebo te lopte na male.Nema veze haj nek je i njima malo radosti priustiti.Ko ih j.ebe,kad su mali pa nikako da PORASTU.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Haj posteno,ali ne pika se imali ste ZEBU u timu.Koliko vidim da je bio najbolji.OK.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.harinjo je napisao/la:5komada pa ti piši šta hoće na mele na velike na srednje petarda je puklaalibi je napisao/la:Heeeeee,vidim da su nas strumfovi dobili na malonogometnom turniru.Ha jbt neces sad moci ziviti od ove strumfovske djece.Zar se nije trebalo ici na ovaj turnir jbt.Sad vidim da su mi javili putem maila da je doslo do promjene.Ma daj j.ebo te lopte na male.Nema veze haj nek je i njima malo radosti priustiti.Ko ih j.ebe,kad su mali pa nikako da PORASTU.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Nisam gledao utakmicu ali cim je rezultat takav kakav jeste onda vam cestitam.Jbg na male ste se izgleda izberikali hahaha.FCS.A na "VELKE" trebate jos PURE da jedete hehehehe.TheManiacs je napisao/la:Ma treba biti čovjek i reći čestitam
Eh sad necu namjerno da cestitam vama nego CESTITAM SELJITheManiacs je napisao/la:Ma treba biti čovjek i reći čestitam
Pa ja sam i jucer i danas napisao da cete vi osvojiti jer ste izveli najacu ekipu na turnir plus dodali Zebu...TheManiacs je napisao/la:Ma treba biti čovjek i reći čestitam
miky_hz je napisao/la:Pa ja sam i jucer i danas napisao da cete vi osvojiti jer ste izveli najacu ekipu na turnir plus dodali Zebu...TheManiacs je napisao/la:Ma treba biti čovjek i reći čestitam
Bilo je sasvim ocekivano da pobjedite,ako vam predstavlja zadovoljstvo sto ste nas mlatnuli na Bajramskom turniru ok cestitam
Mada sam i prije turnira davno rekao da gdje igra Zeba ta ce ekipa osvojiti al ok osvojili ste cestitke
FK Sarajevo je napisao/la:Bit ce bolje![]()
![]()
Maja na Bozicnom ozbiljno hehehehZike_HzSa je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Bit ce bolje![]()
![]()
Ma naravno , kao sto kaze UNFKS : Ne zamarajte se revijalnim turnirom, nit' zbog igre nit' zbog navijanja.
Igro je Zeba i za Olimpik,Legeu,Avazov sport,za Zelju,igrao je i za Sarajevo kad smo osvojili...Nantess je napisao/la:jel zeba igrao za avazov sport il selekciju legea prije na turnirima u ovoj maloj puci ?
mislim da jest, i gdje god da je igrao ta ekipa je pobijedila mislim, ma dobar je nema sta !
cestitke Zebi, koji je dosao onako malo rekreativno da se opusti, nakon teske sezone po sibirskim selima![]()
kakav nkž .. pa njihovi igraci ne mogu ni na ulicnom nas dobiti