FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vedran86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedran86 » 01 dec 2009, 17:09

FK Sarajevo je napisao/la:
vedran86 je napisao/la:ovaj blueshark vise pise ovdje na nasoj temi neg na svojoj
opsjednut je nama :D
Pocinju mu se javljati simpatije prema FCS-u hahaha
skrivene simpatije al se maksimalno bori protiv njih :D
HZSA87

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 dec 2009, 18:48

FK Sarajevo je napisao/la:Citam u sportu Emir Janjos dobio neku ponudu iz Norveske od nekog kluba iz vrha Norveskog fudbala ali jos se nezna hoce li otici

ne vjerujem, to su ipak novine SPORT
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alibi

Post Postao/la alibi » 01 dec 2009, 19:21

Heeeeee,vidim da su nas strumfovi dobili na malonogometnom turniru.Ha jbt neces sad moci ziviti od ove strumfovske djece.Zar se nije trebalo ici na ovaj turnir jbt.Sad vidim da su mi javili putem maila da je doslo do promjene.Ma daj j.ebo te lopte na male.Nema veze haj nek je i njima malo radosti priustiti.Ko ih j.ebe,kad su mali pa nikako da PORASTU.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 01 dec 2009, 19:33

alibi je napisao/la:Heeeeee,vidim da su nas strumfovi dobili na malonogometnom turniru.Ha jbt neces sad moci ziviti od ove strumfovske djece.Zar se nije trebalo ici na ovaj turnir jbt.Sad vidim da su mi javili putem maila da je doslo do promjene.Ma daj j.ebo te lopte na male.Nema veze haj nek je i njima malo radosti priustiti.Ko ih j.ebe,kad su mali pa nikako da PORASTU.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
5komada pa ti piši šta hoće na mele na velike na srednje petarda je pukla :mrgreen:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 01 dec 2009, 19:36

vedran86 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
vedran86 je napisao/la:ovaj blueshark vise pise ovdje na nasoj temi neg na svojoj
opsjednut je nama :D
Pocinju mu se javljati simpatije prema FCS-u hahaha
skrivene simpatije al se maksimalno bori protiv njih :D
e jbg, zguzi nas željo i na terenu i na tribinama :mrgreen:
Strauss Junior

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 dec 2009, 19:37

alibi je napisao/la:Heeeeee,vidim da su nas strumfovi dobili na malonogometnom turniru.Ha jbt neces sad moci ziviti od ove strumfovske djece.Zar se nije trebalo ici na ovaj turnir jbt.Sad vidim da su mi javili putem maila da je doslo do promjene.Ma daj j.ebo te lopte na male.Nema veze haj nek je i njima malo radosti priustiti.Ko ih j.ebe,kad su mali pa nikako da PORASTU.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
A da ste pobijedili :?:
Sta bi tada rek'o.

alibi

Post Postao/la alibi » 01 dec 2009, 19:38

harinjo je napisao/la:
5komada pa ti piši šta hoće na mele na velike na srednje petarda je pukla :mrgreen:
Haj posteno,ali ne pika se imali ste ZEBU u timu.Koliko vidim da je bio najbolji.OK.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 dec 2009, 19:52

Sta bismo izgubili pa izgubili nema veze sa onom ekipom se nisam ni nadao ali nek su mladi igraci dobili sansu malonogometni turnir nije mjerilo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 19:53

Ma treba biti čovjek i reći čestitam ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

alibi

Post Postao/la alibi » 01 dec 2009, 19:58

TheManiacs je napisao/la:Ma treba biti čovjek i reći čestitam ;)
Nisam gledao utakmicu ali cim je rezultat takav kakav jeste onda vam cestitam.Jbg na male ste se izgleda izberikali hahaha.FCS.A na "VELKE" trebate jos PURE da jedete hehehehe.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 dec 2009, 19:59

Eh sad necu namjerno da cestitam vama nego CESTITAM SELJI :mrgreen: :mrgreen: zezam se

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 dec 2009, 20:03

ja ne čestitam želji nego čestitam zebi ;) tamo gdje zeba igra ta ekipa 99% osvaja turnir.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2009, 20:07

Pa ja sam i jucer i danas napisao da cete vi osvojiti jer ste izveli najacu ekipu na turnir plus dodali Zebu...

Bilo je sasvim ocekivano da pobjedite,ako vam predstavlja zadovoljstvo sto ste nas mlatnuli na Bajramskom turniru ok cestitam

Mada sam i prije turnira davno rekao da gdje igra Zeba ta ce ekipa osvojiti al ok osvojili ste cestitke ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 20:12

miky_hz je napisao/la:
Pa ja sam i jucer i danas napisao da cete vi osvojiti jer ste izveli najacu ekipu na turnir plus dodali Zebu...

Bilo je sasvim ocekivano da pobjedite,ako vam predstavlja zadovoljstvo sto ste nas mlatnuli na Bajramskom turniru ok cestitam

Mada sam i prije turnira davno rekao da gdje igra Zeba ta ce ekipa osvojiti al ok osvojili ste cestitke ;)

Joj . Ja sam juce napisao :D mislim citirao govor Amar Osima : ¨NA BAJRAMSKOM TURNIRU CE IGRATI ONI KOJI SE BUDU OSJECALI SPREMNIM POSLIJE UTAKMICE SA LEOTAROM ¨ :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 01 dec 2009, 20:15

Evo sad s tekme : )

Malo guzva u saobracaju al haj :)
Sto se tice same tekme , mene ama bas rezultat nije interesovao , vise sam gledao raju oko sebe koja se vise zajebavala nego navijala :) Meni se cini da smo samo Sjever pamti te Puljicu Vedrane to pjevali jako i srcem , a ostalo vako , nako :mrgreen:
Cestitam , ne igracima Selje , neq` Zebi , koji je kao sto se i prije znalo majstor za ovaj mali noqomet !

Iznervirao sam se ovih navijaca kojima smeta kisa i ove vremense vise neprilike :P

Al' jok, ko će ba po kiši ići ...
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 dec 2009, 20:16

Bit ce bolje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 01 dec 2009, 20:19

FK Sarajevo je napisao/la:Bit ce bolje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma naravno , kao sto kaze UNFKS : Ne zamarajte se revijalnim turnirom, nit' zbog igre nit' zbog navijanja.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 dec 2009, 20:21

Zike_HzSa je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Bit ce bolje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma naravno , kao sto kaze UNFKS : Ne zamarajte se revijalnim turnirom, nit' zbog igre nit' zbog navijanja.
Maja na Bozicnom ozbiljno heheheh

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 01 dec 2009, 20:21

jel zeba igrao za avazov sport il selekciju legea prije na turnirima u ovoj maloj puci ?
mislim da jest, i gdje god da je igrao ta ekipa je pobijedila mislim, ma dobar je nema sta !

cestitke Zebi, koji je dosao onako malo rekreativno da se opusti, nakon teske sezone po sibirskim selima ;)
kakav nkž .. pa njihovi igraci ne mogu ni na ulicnom nas dobiti :mrgreen:
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2009, 20:24

Nantess je napisao/la:jel zeba igrao za avazov sport il selekciju legea prije na turnirima u ovoj maloj puci ?
mislim da jest, i gdje god da je igrao ta ekipa je pobijedila mislim, ma dobar je nema sta !

cestitke Zebi, koji je dosao onako malo rekreativno da se opusti, nakon teske sezone po sibirskim selima ;)
kakav nkž .. pa njihovi igraci ne mogu ni na ulicnom nas dobiti :mrgreen:
Igro je Zeba i za Olimpik,Legeu,Avazov sport,za Zelju,igrao je i za Sarajevo kad smo osvojili...

Stvarno trebo je on malo ozbiljnije da se ufati ovog malog fudbala vjerujem da bi imo bolju karijeru negdje vani nego ovako..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, antisisoja1919, benko21, bosnas_, bvsic, jasmin10, juka55, mma_hz, OzmoodPinglewood, Pena, Proximic, TETRAPAK i 78 gostiju.