bevanda4 je napisao/la:ima san neki feeling da ce nas svih naguzit taj under indiane i chicaga.. evo poluvrijeme a vec su na 114 koseva
Heroj poslije bitke ...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bevanda4 je napisao/la:ima san neki feeling da ce nas svih naguzit taj under indiane i chicaga.. evo poluvrijeme a vec su na 114 koseva
REZULTAT: 2-3zgmiky je napisao/la:dobro nam došao, sretno s ovim parom, ja tu imam pobjedu domaćinabevanda4 je napisao/la: za vatreno krstenje uzet cu NHL, koji mi nikad nije isa, al ko zna, mozda se veceras posreci
colorado - dalas under 6 @1,70
(nema objasnjenja, ako pogledate međ. omjere, u zadnjih 5 utakmica izmedu ove dvije momcadi, 4 puta je uslo under golova.. i u ligi opcenito obe momcadi zadnjih 5 utakmica 4 puta su isle under. sretno ko isprati!)
DejaNMG je napisao/la:Utah - Sacramento 5.2. 03:00 X 15,00
+1 - ispade mi kafa jutros iz nosa kad pogledah txtMMarcos je napisao/la:DejaNMG je napisao/la:Utah - Sacramento 5.2. 03:00 X 15,00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka ti dala!!!
Bravo Dejane.MMarcos je napisao/la:DejaNMG je napisao/la:Utah - Sacramento 5.2. 03:00 X 15,00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka ti dala!!!
J.Walla 13 poena uz katastrofa sut 6 od 18 ovo je najgorebob je napisao/la:zeznuse me portugalci tako nista od listica nocnog al evo nesto sto bi igrao :
J.Walla over 14 - posljednji put im je dao 24 , vratio se nakon povred i sve vise provodi min. na parketu mislim da je u stanju dati 15 i vise poena LAC je doabr pod kosem tako da nene ce imati malo tezak zadatak te bi Wall trebao uzeti suteva dosta
Fila h 8,5 1, orlando izgleda u problemima veceras nemaju par igraca a fila je kod kuce dosta dobra tako par za neku konbinaciju mislim da je 1 siguran al eto ...
Melo under 27 kontam da ce NY razvaliti detroit samim tim da ce imati prostora odmarati Mela kojem procenat suta u zadnje vrijeme nije nesto , a i neznam koliko zaredom ide under...
Ibaka 13.5 OVER 12![]()
Westbrook 22.5 OVER 24![]()
Monroe 16.4 UNDER 13![]()
DejaNMG je napisao/la:Utah - Sacramento 5.2. 03:00 X 15,00 84:84
Pa trebalo bi biti lakse Gasolu protiv Brooka nego Kobeu protiv JJ-aamarosim je napisao/la:VTB liga
Triumph-Žalgiris 2 1,50 s.t.
Kvota u padu,razloge ne znam ali je Zalgiris dobio CSKA prije 2 dana,kvalitetniji su od domacina koji igraju toplo-hladno ove godine,Zalgiris nije putovao nazad nego su vjerovatno ostali u Moskvi tako da su svjeziji........
NBA
Bryant 21,5 više premier/22,5 više wwin
Cuvat ce ga J.Johnson i opet ce imati laksi posao od Gasola(Lopez),Nasha(Williams) i Worldpeaca(Wallace)........
D.Williams 16,5 više
U zadnja tri susreta sa Lakersima ima prosjek 22poena,Nasha obrana ne zanima tako da ce imati vcrs puno prostora a i Howarda vjerovatno nece biti tako da je u reketu propuh sto olaksava ulaze vanjskim igracima Brooklyna......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.