Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2013, 23:26

Carlo je napisao/la:@Monolog, gori post od tebe nisam pročitao ima pet i po godina.
Moguće. Jbg, znam ja da se na klupskim temama njeguje jednoumlje, tako da je ovo definitivno moja greška.
Al' pazi ovo
Carlo je napisao/la:Da si pogledao ijednu utakmicu (a prema postovima može se primjetiti da si slabo gledao) mogao si primjetiti da smo igrali fantastičan fudbal,
Kako bi ti odgovorio na ovo? Jedino da mi objasniš te stepene gradacije, jer baš me zanima kako onda etiketiraš igru Arsenala, Cityja, Uniteda i Tottenhama koji su igrali za oko ljepši fudbal od Liverpoola. Da, tu je i Swansea, da ne zaboravim.
A onda skoknemo van Otoka i vidimo još 20-ak ekipa koje su igrale ljepši fudbal. Živo me zanima kakav su to fudbal igrale te ekipe. :mrgreen:
Možda, ultrasupersoničnomasonski il' nešto slično. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 29 jan 2013, 23:26

Rogers je mlad manager treba mu ekipa koju ce upoznati,koju ce sklopiti,on to polagano radi sa Liverpoolom,njegov dokaz je Swansea,covjek napreduje,covjek ima viziju i cilj otvoreno o tome govori i ima autoritet.Odmah je otjerao onog KLOCA Carrolla koji lopte ne zna dodati nit zna trcati,Kenny je njega nabavio statisticki gledano(davao je golove jel) a nije se mogao nikad uklopiti u igru koju igra Liverpool,Rogers je ga odma mrsnuo i to je bio pravi potez.Doveo je neke igraca,jeste preplatio je Allena eto,doveo je DS nije dao 30 mil za Michua evo i mladi Coutinho,on ce svoje izgraditi svidjalo se to vama ili ne,kako tako.Uveo je neke mlade igrace,Sterling je pun pogodak.Liverpool igra dobro nije nas niko posebno opalio,no Liverpoolu jos fali igrackog kadra i tebi da je ovdje Murinjo skoro isto bi bilo,sta bi onda pljuvao i po njemu.Trebalo je imati muda uhvatiti se ovako teskog zadatka,stati na celo ovako ranjenog kluba koji hega na jednu nogu vec godinama,zar je neko od vas mislio da ce se odma u prvoj sezoni nesto promjeniti ako je mislio evo neka od mene uzme sebi epitet debila jednog velikog DEBILCINE.Vidi se da Rogers nema namjeru preplacivati vise neke igraca,vidi se takodje da pravi jedan mlad tim,neke momke koji su zeljni uspjeha i jako mi se svidja kako kritikuje na primjer ove mlade poslje utakmice sa Oldhamom sta treba da presuti ljenim momcicima koji potrcat nece umjesto da grizu i namecu se za borbu za prvi tim,fino im je rekao covjek "mogao bi od vas neko lagano u trecoj ligi se setat isto tako".Nije fazon promjeniti misljenje kada za to dodje vrijeme,jer zamjeni ga sad neces znati dali si sasjekao gresku u korjenu ili si sasjekao ogroman talenat i potencijal.Nista preko noci nece doci,Suarez blista pod palicom BR-a evo u posljednjih 6-7 utakmica i nas kapiten na koga je prosle sezone tolko blata baceno a neki su i za ovu to govorili,dosta tome je zasluzan i Lukas.Evo vidite kako je BR vidio i da mu Shelvi tusi ekipu svojom tromoscu pa ga nema vise,jednostavno covjek jos radi promjene,sastavlja taj dio po dio i ovo je malo vremena za to sastavljanje i trebati ce mu jos,ja mislim kol'ko sam vidio do sad da on moze usaditi ovim momcima pobjednicki mentalitet,moze stvorit konkurenciju da oni daju sto vise od sebe za napredak i nametanje,samim tim doci ce i bolji igraci,bolje igre.
"You'll Never Walk Alone"

Ade
Kontakt:

Post Postao/la Ade » 29 jan 2013, 23:33

RtoX je napisao/la:Rogers je mlad manager treba mu ekipa koju ce upoznati,koju ce sklopiti,on to polagano radi sa Liverpoolom,njegov dokaz je Swansea,covjek napreduje,covjek ima viziju i cilj otvoreno o tome govori i ima autoritet.Odmah je otjerao onog KLOCA Carrolla koji lopte ne zna dodati nit zna trcati,Kenny je njega nabavio statisticki gledano(davao je golove jel) a nije se mogao nikad uklopiti u igru koju igra Liverpool,Rogers je ga odma mrsnuo i to je bio pravi potez.Doveo je neke igraca,jeste preplatio je Allena eto,doveo je DS nije dao 30 mil za Michua evo i mladi Coutinho,on ce svoje izgraditi svidjalo se to vama ili ne,kako tako.Uveo je neke mlade igrace,Sterling je pun pogodak.Liverpool igra dobro nije nas niko posebno opalio,no Liverpoolu jos fali igrackog kadra i tebi da je ovdje Murinjo skoro isto bi bilo,sta bi onda pljuvao i po njemu.Trebalo je imati muda uhvatiti se ovako teskog zadatka,stati na celo ovako ranjenog kluba koji hega na jednu nogu vec godinama,zar je neko od vas mislio da ce se odma u prvoj sezoni nesto promjeniti ako je mislio evo neka od mene uzme sebi epitet debila jednog velikog DEBILCINE.Vidi se da Rogers nema namjeru preplacivati vise neke igraca,vidi se takodje da pravi jedan mlad tim,neke momke koji su zeljni uspjeha i jako mi se svidja kako kritikuje na primjer ove mlade poslje utakmice sa Oldhamom sta treba da presuti ljenim momcicima koji potrcat nece umjesto da grizu i namecu se za borbu za prvi tim,fino im je rekao covjek "mogao bi od vas neko lagano u trecoj ligi se setat isto tako".Nije fazon promjeniti misljenje kada za to dodje vrijeme,jer zamjeni ga sad neces znati dali si sasjekao gresku u korjenu ili si sasjekao ogroman talenat i potencijal.Nista preko noci nece doci,Suarez blista pod palicom BR-a evo u posljednjih 6-7 utakmica i nas kapiten na koga je prosle sezone tolko blata baceno a neki su i za ovu to govorili,dosta tome je zasluzan i Lukas.Evo vidite kako je BR vidio i da mu Shelvi tusi ekipu svojom tromoscu pa ga nema vise,jednostavno covjek jos radi promjene,sastavlja taj dio po dio i ovo je malo vremena za to sastavljanje i trebati ce mu jos,ja mislim kol'ko sam vidio do sad da on moze usaditi ovim momcima pobjednicki mentalitet,moze stvorit konkurenciju da oni daju sto vise od sebe za napredak i nametanje,samim tim doci ce i bolji igraci,bolje igre.
Objasnio.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 jan 2013, 23:34

Na šta li će ova tema ličiti posle utakmice s Arsenalom :mrgreen: .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jan 2013, 23:35

Zodiac je napisao/la:Na šta li će ova tema ličiti posle utakmice s Arsenalom :mrgreen: .
Neka treba zara,sukoba misljenja,zdrave rasprave :lol: ;) nije odavno bilo:)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jan 2013, 23:40

http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijac ... lubu/97354" onclick="window.open(this.href);return false;

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 29 jan 2013, 23:44

Da se razumijemo, ne govorim da Kenny nije imao i dobrih poteza kao trener prošle sezone ali ništa specijalno i ništa institucionalno spektakularno kako ga drugi nastoje predstaviti i njegov kako reče Carlo fantastičan fudbal. Jesmo mi imali najviše pogođenih stativi i prečki, ali brate utakmice su nam pretežno bile žešća patnja. Istina jesmo znali pobijediti ekipe iz velike četvorke što ove sezone ne znamo, ali nismo vala ni umirali u ljepoti igre. Svaka pobjeda je bila rovovska.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 jan 2013, 23:46

Zodiac je napisao/la:Na šta li će ova tema ličiti posle utakmice s Arsenalom :mrgreen: .
bacaće se drvlje i kamenje :mrgreen:
Vođa zna.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 29 jan 2013, 23:49

nedim1993 je napisao/la:
bacaće se drvlje i kamenje :mrgreen:
Ko preživi pričaće :D :D

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2013, 23:58

Coutinho signing shirts in Liverpool City Centre today!

slika
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jan 2013, 23:59

the scouser je napisao/la:Vidi rođak
Joj ko je i tebi sve rođak :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 29 jan 2013, 23:59

Jel došao oficijalno Coutinho ?
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 jan 2013, 00:01

CLASSisPERMANENT je napisao/la:Jel došao oficijalno Coutinho ?
Predstavljanje ti je za dan-dva.Onda ce bit oficijelno,a i sada je,samo sto klubovi nisu potvrdili na sajtovima.
Keep walking.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 jan 2013, 00:01

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ne znam da li omalovažavaš @Carla ovim, ili misliš da mi je ovo neka čudna uzrečica, al' fkt smo rod :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jan 2013, 00:04

anfield je napisao/la:Coutinho signing shirts in Liverpool City Centre today!

slika
Vidi Sinana vec je poceo sarat dresove :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2013, 00:05

the scouser je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ne znam da li omalovažavaš @Carla ovim, ili misliš da mi je ovo neka čudna uzrečica, al' fkt smo rod :D
Ma Carlita malo prozivam :mrgreen:

Zbog ovog neslaganja ima da ga se preko novina odrekneš :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 jan 2013, 00:06

Imali smo ja i on i gorih okršaja na ovoj temi :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 jan 2013, 00:13

Rio, ne znam sto vrijedjas Carla :cry:

Nas navijace Liverpoola su ucili da ne vrijedjamo nikog na forumu, nego da pomognemo nekom kad treba :cry:

Tebe, a ni bilo koga drugog nikad ne bih vrijedjali, pogotovo Carlo :cry:

Kucni odgoj :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 30 jan 2013, 00:17

Eo sad pročitah ovo oko Rodgersa i pokajah se. Kakva hrpa gluposti. Mrzi me sad da trazim vaše postove kad je čovjek tek došao na klupu Liverpoola. Da vam pokažem vaše mišljenje koje ste imali tada i kako ste pisali da treba čovjeku dati vremena i šta sve ne. Mišljenja treba mijenjati ali osnovano, a ne traziti dlaku u jajetu samo da bi popljuvali covjeka. Ja sam davno reko i danas stojim iza toga da nas je Kenny upropastio isto kao i Hodgson. Sjetite se samo poraza na Anfieldu. Da ne nabrajam sad, uzimao nam je bodove ko je htio, i na Anfieldu i na strani. Đe su sad one statistike koje ste postavljali ovdje poslije 10 kola i u kojima ste govorili kako je Brendan najgori menadzer u historiji Liverpoola ? A ? Nešto sad ne pokazuju kako treba jel tako ? Jel ono Brendan već sad ima isti broj pobjeda kao Kenny u cijeloj prosloj sezoni ? :?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2013, 00:24

Edin TM87 je napisao/la:Rio, ne znam sto vrijedjas Carla :cry:
Jel' ti vokri što i tebe nisam spomenuo :lol: :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, Venom i 2 gosta.