Rogers je mlad manager treba mu ekipa koju ce upoznati,koju ce sklopiti,on to polagano radi sa Liverpoolom,njegov dokaz je Swansea,covjek napreduje,covjek ima viziju i cilj otvoreno o tome govori i ima autoritet.Odmah je otjerao onog KLOCA Carrolla koji lopte ne zna dodati nit zna trcati,Kenny je njega nabavio statisticki gledano(davao je golove jel) a nije se mogao nikad uklopiti u igru koju igra Liverpool,Rogers je ga odma mrsnuo i to je bio pravi potez.Doveo je neke igraca,jeste preplatio je Allena eto,doveo je DS nije dao 30 mil za Michua evo i mladi Coutinho,on ce svoje izgraditi svidjalo se to vama ili ne,kako tako.Uveo je neke mlade igrace,Sterling je pun pogodak.Liverpool igra dobro nije nas niko posebno opalio,no Liverpoolu jos fali igrackog kadra i tebi da je ovdje Murinjo skoro isto bi bilo,sta bi onda pljuvao i po njemu.Trebalo je imati muda uhvatiti se ovako teskog zadatka,stati na celo ovako ranjenog kluba koji hega na jednu nogu vec godinama,zar je neko od vas mislio da ce se odma u prvoj sezoni nesto promjeniti ako je mislio evo neka od mene uzme sebi epitet debila jednog velikog DEBILCINE.Vidi se da Rogers nema namjeru preplacivati vise neke igraca,vidi se takodje da pravi jedan mlad tim,neke momke koji su zeljni uspjeha i jako mi se svidja kako kritikuje na primjer ove mlade poslje utakmice sa Oldhamom sta treba da presuti ljenim momcicima koji potrcat nece umjesto da grizu i namecu se za borbu za prvi tim,fino im je rekao covjek "mogao bi od vas neko lagano u trecoj ligi se setat isto tako".Nije fazon promjeniti misljenje kada za to dodje vrijeme,jer zamjeni ga sad neces znati dali si sasjekao gresku u korjenu ili si sasjekao ogroman talenat i potencijal.Nista preko noci nece doci,Suarez blista pod palicom BR-a evo u posljednjih 6-7 utakmica i nas kapiten na koga je prosle sezone tolko blata baceno a neki su i za ovu to govorili,dosta tome je zasluzan i Lukas.Evo vidite kako je BR vidio i da mu Shelvi tusi ekipu svojom tromoscu pa ga nema vise,jednostavno covjek jos radi promjene,sastavlja taj dio po dio i ovo je malo vremena za to sastavljanje i trebati ce mu jos,ja mislim kol'ko sam vidio do sad da on moze usaditi ovim momcima pobjednicki mentalitet,moze stvorit konkurenciju da oni daju sto vise od sebe za napredak i nametanje,samim tim doci ce i bolji igraci,bolje igre.
"You'll Never Walk Alone"