Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jan 2013, 00:29

neurofunk je napisao/la:Eo sad pročitah ovo oko Rodgersa i pokajah se. Kakva hrpa gluposti. Mrzi me sad da trazim vaše postove kad je čovjek tek došao na klupu Liverpoola. Da vam pokažem vaše mišljenje koje ste imali tada i kako ste pisali da treba čovjeku dati vremena i šta sve ne. Mišljenja treba mijenjati ali osnovano, a ne traziti dlaku u jajetu samo da bi popljuvali covjeka. Ja sam davno reko i danas stojim iza toga da nas je Kenny upropastio isto kao i Hodgson. Sjetite se samo poraza na Anfieldu. Da ne nabrajam sad, uzimao nam je bodove ko je htio, i na Anfieldu i na strani. Đe su sad one statistike koje ste postavljali ovdje poslije 10 kola i u kojima ste govorili kako je Brendan najgori menadzer u historiji Liverpoola ? A ? Nešto sad ne pokazuju kako treba jel tako ? Jel ono Brendan već sad ima isti broj pobjeda kao Kenny u cijeloj prosloj sezoni ? :?
Rodgersu treba suditi kad zavrsi sledecu sezonu,ne ovu nego tek onu sledecu,glupo je sad bilo sta pricati i govoriti o njegovom vodstvu.Dosao je da bude tu dugo i da nesto gradi,kad su ga doveli nisu govorili da ce sve trofeje osvojiti,nego da ce nesto veliko da gradi a nista se preko noci nece izgraditi,Liverpool kao veliki klub ima zahtjevne navijace(pogotovo ove na Balkanu,nestrpljive koji misle da ce preko noci sve da se digne eh to se nece desiti)Njemu treba dati 2 godine neka covjek radi u miru i tisini,neka ima svoje uspone i padove....Ako nebude radio kako treba za to vrijeme on ce sigurno sam odstupiti,svjestan je da je dosao u veliki klub sa velikom historijom i da mora nesto posebno da napravi sa ovim timom,moje misljenje je da se on stvarno trudi da uradi ono najbolje sto moze,cak i ako u nekim trenutcima grijesi,uredu je svako grijesi i na tim istim greskama uci pa tako i Brendan....Najvise mi je drago sto zeli mladje igrace nauciti,sto ih tretira kao svoju djecu i zeli im pomoci da sto bolje uspiju u zivotu i u poslu koji rade...Garantujem da Dalglish nije bio igrac Liverpoola i da nije legenda kluba da bi popusio sve i svasta posle onih izdanja dok je bio na klupi Liverpoola,bez obzira sto je osvojio kup....Zato fakat treba Rodgersu dati vremena da radi ono sto je zamislio,pa cemo vidjeti na sta ce to liciti za godinu-dvije....

Sutra ocekujem dobru utakmicu i naravno nasu pobjedu onako realno :? 8-) ;) Laku noc
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2013, 00:41

1. 33 pogođena okvira gola;
2. 7 promašenih penala;
3. Luis Suarez 9 utakmica suspenzije.

Ništa dalje, ništa bliže.
Brenda Rodgers je više potrošio vlasnikovih para ( nije morao prodavati da bi kupovao ). Izgubio je sve derbije ( King 3 pobjede na Chelsijem, 3 nad Evertonom u jednoj sezoni, 2 nad Unitedom, gostujuća nad Arsenalom, dvije pobjede nad Cityijem ... ), 3 puta bili na Wembleyu, u jednoj sezoni 2 finala, 1 trofej ... No, sve je to bezveze.

E Rodgers je kralj. On je dva puta pobjedio Norwich, uspio oba puta izgubiti od Uniteda, trećeligaš nas je ponizio, sa Anfielda odlaze bodovi ...

Izjave Dalglisha:
"Šta mislite o penalu na današnjoj utakmici? Kako to mislite? Pa o igranju rukom? Upravo to." ( nakon igranja rukom Micaha Richardsa i sviranja penala za Liverpool ).
"Zašto ste ubacili Jamie Carraghera u ekipu i igrali sa 6 odbramneih igrača? Jesam li vas zbunio? Jeste. To mi je bio i cilj."

Izjave Brende:
"Djeca su kriva za poraz, mladi igrači su me razočarali."
"Borićemo se za drugo mjesto."

Za nadati se da je ovo istina:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jan 2013, 00:48

Henderson je napisao/la:1. 33 pogođena okvira gola;
2. 7 promašenih penala;
3. Luis Suarez 9 utakmica suspenzije.

Ništa dalje, ništa bliže.
Brenda Rodgers je više potrošio vlasnikovih para ( nije morao prodavati da bi kupovao ). Izgubio je sve derbije ( King 3 pobjede na Chelsijem, 3 nad Evertonom u jednoj sezoni, 2 nad Unitedom, gostujuća nad Arsenalom, dvije pobjede nad Cityijem ... ), 3 puta bili na Wembleyu, u jednoj sezoni 2 finala, 1 trofej ... No, sve je to bezveze.

E Rodgers je kralj. On je dva puta pobjedio Norwich, uspio oba puta izgubiti od Uniteda, trećeligaš nas je ponizio, sa Anfielda odlaze bodovi ...

Izjave Dalglisha:
"Šta mislite o penalu na današnjoj utakmici? Kako to mislite? Pa o igranju rukom? Upravo to." ( nakon igranja rukom Micaha Richardsa i sviranja penala za Liverpool ).
"Zašto ste ubacili Jamie Carraghera u ekipu i igrali sa 6 odbramneih igrača? Jesam li vas zbunio? Jeste. To mi je bio i cilj."

Izjave Brende:
"Djeca su kriva za poraz, mladi igrači su me razočarali."
"Borićemo se za drugo mjesto."

Fakat mi nije jasno sto toliko navaljujes sa tim poredjenjem,jednostavno nameces konstantno jedno te isto.....Svako ima svoje misljenje,nekome se svidja sta je radio Dalglish a nekome ne to isto vazi za Rodgersa,isto to vazi i za Rafu itd....Bas danas sto sam vidio kompletnu prepirku sve se isto vrti ti nameces svoje identicne postove i statistike o Dalglisovom vodstvu i to poredis sa Rodgersom...Stvarno pretjerujes,nameces svoje misljenje ljudima koji imaju suprotno misljenje od tebe....To mi bas ruzno izgleda na ovoj temi,nemoj se uvrijediti nesto ali stvarno je ruzno to gledati da se raspravljate konstantno i da se pisu jedni te isti postovi.....

Poredi malo Rafu i Dalglisha :mrgreen:

Ovi dresovi su super za razliku od ovi trenutnih
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2013, 00:51

Liverpool izvukao Sporting u LP za mlade. Oni su nas ubili prošle godine. :?

Sporting v Liverpool:

I fancy Liverpool against a strong Sporting side. Liverpool's captain, Coady, is currently the highest scorer in the NextGen Series and has carried them through some tough games. Sporting lacked physical presence and leadership in the middle when I saw them against Celtic, but their attacking flair, passing ability and late Luis Cortez screamer proved to be the difference. If Liverpool defend well and retain possession, I think they can do it.

P.S. Zato što volim Kinga i mrzim nehljebovića Brendu koji ga je naslijedio.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 30 jan 2013, 00:58

Kenny zadnjih 18 kola 18 bodova.Prelos zavrsetak sezone je imao da bi ostao na klupi,tesko da ces ostati na klupi ako vrijeme prolazi a tvoji rezultati su gori i gori.Zato mrzitelji BR-a malo popustite i dajte podrsku covjeku :D Simple as that
"You'll Never Walk Alone"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jan 2013, 02:25

slika :mrgreen:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 jan 2013, 03:15

Oj nabiše 7-8 stranica raspravom koju su već 100x prežvakali.
E Bože,Bože.
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2013, 10:05

pa kakvi ste vi ljudi ako vam nisu bitne stvari koje je neko uradio u proslosti... sto se rodgersa tice ja sam prilicno neutralan a iskreno nisam puno vise ni ocekivao od ove ekipe liverpoola.

po ovoj prici s prethodnih par stranica ispade hodgson najbolji trener liverpoola u zadnje vrijeme :D

svi smo mi subjektivni manje vise, neko voli kennya neko rafu neko rodgersa... samo sto su neki ljudi glupi ili samo iz furke se prave da navijaju za liverpool pa se prosipaju ovdje...

sto se tice monologa ja njega cijenim kao forumasa ali ne mogu se sjetiti da je ikad napisao i jedan objektivan post o dalglishu jos od prvog dana kad se ovaj vratio u liverpool a da mu dalglisha nema newcastle ne bi ekipe imao :D carroll i ameobi bi bili glavni igraci uz rangera :mrgreen:

volim ovako kad se zakuha pa vidim ko je covjek ko levat po ih odma polovinu na ignore bacim
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jan 2013, 10:13

@fera,

Mrsko mi tražiti (nafuraću se za vikend, ako budem našao vremena), al' nisam ja pljuvao po Dalglishu. Govorio sam da onih nekoliko utakmica koje je Liverpool dobro odigrao (period kada je Kenny zamijenio Hodgsona) nisu dovoljan pokazatelj, te da je utakmica sa Tottenhamom (Liverpool je igrom i rezultatski poražen) pokazatelj kako su igrači igrali iznad svojih mogućnosti, te da ćemo se u to uvjeriti i naredne godine. Šta se desilo? Liverpool je loše igrao i to je to. Nešto slično je bilo i sa Di Matteovim Chelseajem, samo što bi on bio otjeran da nije osvojio LP. Ko zna, možda bi sada Chelsea imao više bodova na saldu i igrao dopadljivije da nisu osvojili LP. No, mislim da nikome nije krivo što se to desilo prošle sezone.

Uglavnom, mišljenja sam da je Rodgers za Liverpool (ili bilo koju ekipu u današnjem fudbalu) bolji izbor od Dalglisha. Da l' je Rodgers čovjek koji će stvari okrenuti za 180 stepeni?! Ne znam. Al', Kenny to nije mogao, pa valjda će se i Rodgersu pustiti jedna cijela sezona da se vidi ima li kakvog napretka. Iskreno, ja vidim napredak - vidim zreliji Liverpool (istina, bilo je nekih smiješnih poraza i loše odigranih utakmica) u odnosu na prethodnu sezonu; vidim probuđenog i pobjeda žednog Gerrarda, ubicu Suareza i bržu te dopadljiviju igru Liverpoola. Vidim da postoji dugoročni plan, te je samo pitanje imaju li navijači strpljenja za ono što Rodgers planira. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 30 jan 2013, 10:28

lfckop je napisao/la:slika

Zar nije simpatični starac? :D Ubio se da ga prevedeš preko ulice :D
Nisam siguran sta si mislio ovim postom... Ako ti je cilj bio da omalovazavas Kinga molim te da to vise ne radis jer svi znamo ko je bio Dalglish i sta je znacio za Liverpool.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2013, 10:38

Monolog je napisao/la:@fera,

Mrsko mi tražiti (nafuraću se za vikend, ako budem našao vremena), al' nisam ja pljuvao po Dalglishu. Govorio sam da onih nekoliko utakmica koje je Liverpool dobro odigrao (period kada je Kenny zamijenio Hodgsona) nisu dovoljan pokazatelj, te da je utakmica sa Tottenhamom (Liverpool je igrom i rezultatski poražen) pokazatelj kako su igrači igrali iznad svojih mogućnosti, te da ćemo se u to uvjeriti i naredne godine. Šta se desilo? Liverpool je loše igrao i to je to. Nešto slično je bilo i sa Di Matteovim Chelseajem, samo što bi on bio otjeran da nije osvojio LP. Ko zna, možda bi sada Chelsea imao više bodova na saldu i igrao dopadljivije da nisu osvojili LP. No, mislim da nikome nije krivo što se to desilo prošle sezone.

Uglavnom, mišljenja sam da je Rodgers za Liverpool (ili bilo koju ekipu u današnjem fudbalu) bolji izbor od Dalglisha. Da l' je Rodgers čovjek koji će stvari okrenuti za 180 stepeni?! Ne znam. Al', Kenny to nije mogao, pa valjda će se i Rodgersu pustiti jedna cijela sezona da se vidi ima li kakvog napretka. Iskreno, ja vidim napredak - vidim zreliji Liverpool (istina, bilo je nekih smiješnih poraza i loše odigranih utakmica) u odnosu na prethodnu sezonu; vidim probuđenog i pobjeda žednog Gerrarda, ubicu Suareza i bržu te dopadljiviju igru Liverpoola. Vidim da postoji dugoročni plan, te je samo pitanje imaju li navijači strpljenja za ono što Rodgers planira. :D
ako mislimo na istu utakmicu liverpool je dobio 2 crvena kartona protiv tottenhama
nije ok sto poredis dalglisha sa di matteom iz vise razloga.... liverpool je igrao dosta lijepo za vrijeme dalglisha za razliku od chelsea pod di matteom... ako si mislio na trenera koji motivise ekipu kad tek dođe pa kasnije propadaju onda si trebao ici na provjereno i uzeti ranierija kao primjer :D

rekao sam vec gore nemam nista protiv rodgersa ali je cudno i vjerovatno samo ovdje kod nas moguce da se pljuje legenda kluba a naredne sezone u skoro istim uslovima im je dobar trener novajlija... ja mislim da takve stvari i carlu najvise smetaju. meni je dalglish puno drazi od rodgersa i ja to ne krijem al se trudim biti objektivan i pogledati i drugu stranu i stvari koje predstavljaju problem svakom treneru...
fazon je sto ljudi nece da shvate koliko su ljudi poput ayrea, comollija ili vlasnika vazni i kako su njihove greske velike i vazne...
btw nisam ja rekao da ti pljujes dalglisha nego da nisi objektivan kad je on u pitanju.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 jan 2013, 10:48

Rodgers trenutno cisti sranja koja su uradili Hodgson i KK svojom glupom transfer politikom.

Covjek radi itetkako dobar posao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 30 jan 2013, 11:00

nadam se da ce uspjeti dovesti coutinha do kraja prelaznog roka (jbm ti vise i ovu radnu dozvolu :roll: )

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jan 2013, 11:16

fera je napisao/la: ako mislimo na istu utakmicu liverpool je dobio 2 crvena kartona protiv tottenhama
nije ok sto poredis dalglisha sa di matteom iz vise razloga.... liverpool je igrao dosta lijepo za vrijeme dalglisha za razliku od chelsea pod di matteom... ako si mislio na trenera koji motivise ekipu kad tek dođe pa kasnije propadaju onda si trebao ici na provjereno i uzeti ranierija kao primjer :D

rekao sam vec gore nemam nista protiv rodgersa ali je cudno i vjerovatno samo ovdje kod nas moguce da se pljuje legenda kluba a naredne sezone u skoro istim uslovima im je dobar trener novajlija... ja mislim da takve stvari i carlu najvise smetaju. meni je dalglish puno drazi od rodgersa i ja to ne krijem al se trudim biti objektivan i pogledati i drugu stranu i stvari koje predstavljaju problem svakom treneru...
fazon je sto ljudi nece da shvate koliko su ljudi poput ayrea, comollija ili vlasnika vazni i kako su njihove greske velike i vazne...
btw nisam ja rekao da ti pljujes dalglisha nego da nisi objektivan kad je on u pitanju.
Nije ta utakmica. Ova se igrala na Anfieldu kad je Tottenham dobio 2:0. Znam da je Modrić iz penala zabio. :mrgreen: Ne'am pojma ko je zabio drugi gol. :mrgreen:

A, odnosilo se upravo na pozitivni šok koji klub doživi nakon smjene trenera. Pod Hodgsonom je bilo katastrofalno, sa Kennyjem se u tih 6 mjeseci spašavala sezona. Znam da su Maxi i Kuyt tad progledati u 2. dijelu sezone i da su zabijali k'o budale. :lol:

Što se tiče vlasnika, ne moraš meni pričati o tome. Vidim ja po Ashleyu. :lol: Al', isto tako treba reći da je trener taj koji postavlja taktiku i da je trener taj koji je odgovoran za sve loše rezultate i igre njegove ekipe. To je tako u svim timskim sportovima i to je nepisano pravilo koje ne važi samo kod pojedinih navijača naše reprezentacije, jer ne žele to primijeniti na primjeru Safeta Sušića. :mrgreen: Znači, za dobre rezultate su se uvijek hvalili igrači i govorilo se o njihovim dobrim potezima, za loše je samo trener na lomači. Barem sam na tim postulatima ja odrastao. :mrgreen:

Dalglish bi svakom navijaču Liverpoola trebao biti draži od Rodgersa. To je nedvojbeno. Btw, ja baš iz tog razloga smatram da mogu biti objektivniji od većine, jer nisam obojen crvenom bojom i nisu mi ni Dalglish ni Rodgers pretjerano dragi/mrski. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2013, 11:22

majestic24 je napisao/la:Rodgers trenutno cisti sranja koja su uradili Hodgson i KK svojom glupom transfer politikom.

ne bi se bas slozio sa tobom... znam da ti duze pratis liverpool nego vecina ljudi ovdje pa bi trebao znati da svaki trener u liverpool kad dođe cisti sranja onog prethodnog... taj dalglish je mozda i najvecu cistku napravio al to niko ne spominje... jeste fulao sa transferima al nije ni on bas neku sansu dobio a samo je ayre cini mi se prezivio od svih grijesnika iz prosle sezone... a zasto je tu jos uvijek ? zato sto odgovara americkim vlasnicima... isto kao i rodgers i bas zato je otjeran dalglish i izabran rodgers prije rafe kojem bi se navijaci mnogo vise obradovali jer amerikanci ne zele jaku licnost u klubu koja ce im protivrjeciti i praviti probleme. ovako sada imamo situaciju u kojoj ayre prica jedno, rodgers drugo a dva vlasnika isto imaju razlicite price...i dok se to ne rijesi liverpool ce propadati bez obzira na to ko je trener.
prvo treba dovesti sposobnog sportskog direktora pa onda krenuti sa saniranjem ostalih stvari.
@monolog evo sto se tice mog misljenja o trenerima poslije ovog posta ja nemam sta dodati... po meni je uvijek stvar veca od onog sto se na prvi pogled vidi... smijenis 5 trenera i opet ne ide... znaci da je problem mnogo vece prirode :D
kod nas je vecina odrasla na tim postulatima zato sto se kod nas uvijek trener prvo mijenja i on je kriv za sve :D

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 30 jan 2013, 11:26

majestic24 je napisao/la:Rodgers trenutno cisti sranja koja su uradili Hodgson i KK svojom glupom transfer politikom.

Daglish je dosao do dva finala kupa, zavrsio osmi na tabeli, imao je dosta promasaja sa transferima ali nije nikako gori od Rogersa, a to pokazuje i lista igraca koje je doveo i koliko je para dao za iste.
Allen, Borini, Sahin (koji nakon 3 mjeseca zavrsio sa Rogersom), Assaidi....jos ako se doda da je otjerao igrace koje je Daglish doveo, Adam, Carrooll, Bellamy....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jan 2013, 11:31

fera je napisao/la:kod nas je vecina odrasla na tim postulatima zato sto se kod nas uvijek trener prvo mijenja i on je kriv za sve
Svugdje je tako. Lakše je promijeniti jednog lika negoli kompletnu svlačionicu. Pod lakše mislim na finansijsku prirodu. :mrgreen:

Isto tako, najlakše je psovat upravi. :mrgreen: Pa ljudi sad psuju Morattiju, a frajer je veći navijač Intera od bilo kojeg forumaša na svijetu i uložio je pravo bogatstvo ne bi li od Intera napravio dinastiju. :mrgreen: Razumiješ šta želim reći?! Nije da stavljam znake jednakosti između škrtih (svi su takvi, barem kad je soker :mrgreen: u pitanju) amerikanaca i Morattija, al' shvataš šta želim reći.

Moje mišljenje je da se sagorilo u toj želji da se što prije vrati u top 4. Ubijeđen sam da bi se već ove godine Liverpool tu nalazio da se nije brže-bolje željelo vratiti tamo gdje Liverpool objektivno pripada. Nakupilo se tu svega i treba(lo) je dosta vremena da se to iskristalizira, a krivci su bukvalno svi - uprava koja je svakako škrta i nerazumna + stručni štab koji uzima sve živo po smiješnim cijenama ne bi li se pokazao "rad" u klubu. Lako je biti general poslije bitke, al' sam 100% siguran da je Liverpool sa manje novca, jednom unaprijed otpisanom godinom i drugom politikom bio sad bolji od Arsenala. Ili, ako ništa, onda rame uz rame sa Arsenalom i s pravom bi jurišali na 3-4 mjesto. ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2013, 11:35

Ozren je napisao/la:

Daglish je dosao do dva finala kupa, zavrsio osmi na tabeli, imao je dosta promasaja sa transferima ali nije nikako gori od Rogersa, a to pokazuje i lista igraca koje je doveo i koliko je para dao za iste.
Allen, Borini, Sahin (koji nakon 3 mjeseca zavrsio sa Rogersom), Assaidi....jos ako se doda da je otjerao igrace koje je Daglish doveo, Adam, Carrooll, Bellamy....
mene je dalglish iznervirao par puta krajem sezone u ligi kad su mu igrali starci a nismo imali sanse za neki dobar plasman... sto se kupova tice bio je sjajan i da nije bilo njega nacekali bi se mi jos dugo trofeja.
sada je tu rodgers i treba ga podrzati i dati mu vremena, znam da mnogi nisu imali takav odnos prema dalglishu al ne moramo mi sad zbog toga rodgersa pljuvati :D stalne promjene trenera ne donose nista dobro.

edit: joj atmosfere na temi... mogu misliti kako ce biti poslije poraza protiv arsenala.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 jan 2013, 11:50

fera je napisao/la:

ne bi se bas slozio sa tobom... znam da ti duze pratis liverpool nego vecina ljudi ovdje pa bi trebao znati da svaki trener u liverpool kad dođe cisti sranja onog prethodnog... taj dalglish je mozda i najvecu cistku napravio al to niko ne spominje... jeste fulao sa transferima al nije ni on bas neku sansu dobio a samo je ayre cini mi se prezivio od svih grijesnika iz prosle sezone... a zasto je tu jos uvijek ? zato sto odgovara americkim vlasnicima... isto kao i rodgers i bas zato je otjeran dalglish i izabran rodgers prije rafe kojem bi se navijaci mnogo vise obradovali jer amerikanci ne zele jaku licnost u klubu koja ce im protivrjeciti i praviti probleme. ovako sada imamo situaciju u kojoj ayre prica jedno, rodgers drugo a dva vlasnika isto imaju razlicite price...i dok se to ne rijesi liverpool ce propadati bez obzira na to ko je trener.
prvo treba dovesti sposobnog sportskog direktora pa onda krenuti sa saniranjem ostalih stvari.

Ako se nevaram,,KK se vratio na klupu Liverpoola u novembru 2010. Jesam li upravu??

Tako da su njegovi transferi od januara 2011,a to su:

januar 2011

-Luis Suarez 25 mill
-Andy Carroll 35 mill
Jordan Henderson 16 mill

otisli

-Ryan Babel
-Fernando Torres 50 mill

ljeto 2011

-Charlie Adam 10 mill
-Stewart Downing 20mill
-Jose Enrique 5 mill

otisli

Fera ovdje je uradjenja tvoja pomenuta cistka od koje je liverpool dobio nekih 5 mill od prodaje n'goga. Ostali su svi otisli besplatno medju kojima je jedan Meireles koji je placen 10 ak mill i jedan Konchesky koji je sezonu ranije placen 5 mill,otisao je besplatno.

Poenta ovog svega je da Liverpool nemoze krenuti naprijed ako bude svaku sezonu ili sezonu i pol mijenjao trenere. Hodgson je imao svoju viziju i dovodio je igrace koji su mu potrebni. KK je dosao i iste te igrace je davao za sicu ili dzabe i dovodio igrace koji su po njemu potrebni. Otisao je on i sad to isto radi Rodgers. Vjerovatno ce Downing otici koji je finih para kostao Liverpool al jbg...drugacije se naprijed nece krenuti.

Liverpool je trenutno na -7 od mjesta koje vodi u Ligu Prvaka. Covjek radi dobar posao bez obzira sto je izgubio 2 meca od Uniteda,chelsea il vec koga... Pa Benitez je redovno tukao Uniteda,Arsenala i Chelseaja al opet nije osvojio titulu. Mozda ce Rodgers krenuti drugim putim koji ce biti uspjesniji za vas.

@Ozren
Osim Suareza koji se jos igrac dokazao u Liverpoolu (mislim na ove igrace koje je KK doveo)?? A na to sve pogledaj koliko su para kostali
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2013, 11:57

Sve si pomješao. :D

King je došao u januaru i debi je imao protiv Uniteda u FA Cupu. Torres zatražio transfer iako je već bio doveden Suarez gdje su trebali činiti tandem u napadu. Onda je haos nastao jer Suarez nije imao pravo nastupa u EL i tražio se napadač koji može igrati EL. Zato je doveden Carrol i preplaćen posljednjeg dana prijelaznog roka.

Suarez 22,5 + Carrol 35 u tom januaru a prodani su Torres 50 i Babel 5 miliona. Mislim na funte.

Kinga je čekao pravi posao na ljeto kada je morao otjerati oko 20 igrača. Tada je doveo Downinga 22, Hendersona 16, Coatesa 7, Adama 7, Enriqea 7, Donija i Bellamyija besplatno.
Od svih njegovih pojačanja isplatili su se jedino Bellamy, Enriqe i naravno Suarez. Sada je Henderson na dobrom putu da isto ponovi a u posljednje vrijeme nije loš ni Downing.
I da Meireles je prodat za 12 miliona eura. nije otišao džaba.

Ono o čemu priča Monolog jeste utakmica posljednje kola 2010-2011 kada smo na sred Anfielda izgubili 0-2 od Tottenhama. Priča je bila da King ne želi EL, ali nema veze. Dok on nije došao te sezone smo se borili za opstanak i imali smo 4 boda više od zone ispadanja a na kraju smo završili kao 6. sa 2 boda manje od EL.

U drugoj sezoni, tačnije njegovoj kompletnoj, sovojio je CC i igrao finale FC. Zbog loše realizacije u napadu i suspenzije Suareza završili smo loše u Premiershipu ali je izborio EL. Na kraju je dobio otkaz.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.