Rodgersu treba suditi kad zavrsi sledecu sezonu,ne ovu nego tek onu sledecu,glupo je sad bilo sta pricati i govoriti o njegovom vodstvu.Dosao je da bude tu dugo i da nesto gradi,kad su ga doveli nisu govorili da ce sve trofeje osvojiti,nego da ce nesto veliko da gradi a nista se preko noci nece izgraditi,Liverpool kao veliki klub ima zahtjevne navijace(pogotovo ove na Balkanu,nestrpljive koji misle da ce preko noci sve da se digne eh to se nece desiti)Njemu treba dati 2 godine neka covjek radi u miru i tisini,neka ima svoje uspone i padove....Ako nebude radio kako treba za to vrijeme on ce sigurno sam odstupiti,svjestan je da je dosao u veliki klub sa velikom historijom i da mora nesto posebno da napravi sa ovim timom,moje misljenje je da se on stvarno trudi da uradi ono najbolje sto moze,cak i ako u nekim trenutcima grijesi,uredu je svako grijesi i na tim istim greskama uci pa tako i Brendan....Najvise mi je drago sto zeli mladje igrace nauciti,sto ih tretira kao svoju djecu i zeli im pomoci da sto bolje uspiju u zivotu i u poslu koji rade...Garantujem da Dalglish nije bio igrac Liverpoola i da nije legenda kluba da bi popusio sve i svasta posle onih izdanja dok je bio na klupi Liverpoola,bez obzira sto je osvojio kup....Zato fakat treba Rodgersu dati vremena da radi ono sto je zamislio,pa cemo vidjeti na sta ce to liciti za godinu-dvije....neurofunk je napisao/la:Eo sad pročitah ovo oko Rodgersa i pokajah se. Kakva hrpa gluposti. Mrzi me sad da trazim vaše postove kad je čovjek tek došao na klupu Liverpoola. Da vam pokažem vaše mišljenje koje ste imali tada i kako ste pisali da treba čovjeku dati vremena i šta sve ne. Mišljenja treba mijenjati ali osnovano, a ne traziti dlaku u jajetu samo da bi popljuvali covjeka. Ja sam davno reko i danas stojim iza toga da nas je Kenny upropastio isto kao i Hodgson. Sjetite se samo poraza na Anfieldu. Da ne nabrajam sad, uzimao nam je bodove ko je htio, i na Anfieldu i na strani. Đe su sad one statistike koje ste postavljali ovdje poslije 10 kola i u kojima ste govorili kako je Brendan najgori menadzer u historiji Liverpoola ? A ? Nešto sad ne pokazuju kako treba jel tako ? Jel ono Brendan već sad ima isti broj pobjeda kao Kenny u cijeloj prosloj sezoni ?
Sutra ocekujem dobru utakmicu i naravno nasu pobjedu onako realno