Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 09 jul 2014, 03:00

Amar Dzeko je napisao/la:Druga stvar je što može. Ali nije krilo. Može i Ozil igrati krilo pa yebiga, k'o da i ne igra. :roll:
Al prirodna mu je pozicija bila krilo ,i to lijevo,znam jer sam ga testirao na 2-3 predhodna menagera :mrgreen:

U portu je igrao krilo 3 sezone .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 03:04

suhi je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Druga stvar je što može. Ali nije krilo. Može i Ozil igrati krilo pa yebiga, k'o da i ne igra. :roll:
Al prirodna mu je pozicija bila krilo ,i to lijevo,znam jer sam ga testirao na 2-3 predhodna menagera :mrgreen:

Oke manageru :mrgreen: , ali vidiš mu po stilu igre da nije pravo krilo, da puno više može dati u sredini.

Po meni je on, unaprijeđena verzija Ozila, jer može sve što i ovaj, a uz to zna i zabiti. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 jul 2014, 03:05

Amar Dzeko je napisao/la: Po meni je on, unaprijeđena verzija Ozila, jer može sve što i ovaj, a uz to zna i zabiti. :mrgreen:
Unaprijedjena verzija di marije ,jer ima zadnji pass,nije mu svaka po zraku :mrgreen: :kafa:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 03:06

Ne da on na Ozila i gotovo. :urnebes:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 jul 2014, 03:08

:rol: :rol: :rol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 09 jul 2014, 03:54

Andrej je napisao/la:Volio bih da se neko nadje i da opishi Morata kakav je igrach? Hvala ;) :D
Kad mu se poklopi horoskop moze da uradi npr. ovo:

[youtube][/youtube]

Inace veliki borac,posjeduje veliku zelju za dokazivanjem,neki se nece sloziti samnom ali jako solidno koristi svoju minutazu i prosle sezone je (po statistikama) bio najefikasniji igrac Primere. :mrgreen:
Problem je sto se jako tesko nosi sa pritiskom pod kojim su u Madridu pucala i veca imena od njegovog.
S obzirom da ide iz Reala vrlo je velika vjerovatnoca da ce biti nesto od njega. :D
(Soldado,Negredo,Mata itd.)

Kawhi
Kontakt:

Re: Odg: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Kawhi » 09 jul 2014, 04:00

suhi je napisao/la:

Igram ponovo FM10 i tu su mu prirodne AMC i MC iako ga ja forsiram na desnom krilu. Hazarda lijevo imam. 18 i 19 godina da se pohvalim :kafa:

Hamez ne dolazi jbg nema mjesta kod nas. Za Khediru je bolje da ide u Englesku ili Njemacku. Ne leze mu Primera i Madrid.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 04:01

A kad mu se ne poklopi horoskop onda se desi ovo:

[youtube][/youtube]

ili ovo:

[youtube][/youtube]

I još dosta failova u igri, koji nisu na youtube, kao npr. onaj kad se Ronaldo ljutio na njega.

Ako ovome dodamo činjenicu da ne zna driblati, te da ne može pretrčati igrača, mislim da smo sa 22 miliona u kasi prošli više nego dobro. Hvala Juve, Pero volimo te. :kafa:
Ronaldo - Isco - Bale

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 09 jul 2014, 04:08

Vratit ce se on nama za dvije godine i to za 33 miliona eura.
(taj podatak sam prcitao na temi juventusa)
U Seriji A ima da bude Gabriel Batistuta II.
Prosle godine sam u vise navrata pratio Napoli,i gledao Calejona koji je ubiVao po desnoj strani.
Bas imao dobru sezonu,a znamo koliko se naigrao u Madridu.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 04:12

No shit da si upravo uporedio Moratu sa Batistutom :shock:

Callejon je i kod nas bio sjajan, samo nije imao mjesta jbg.
Ronaldo - Isco - Bale

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 jul 2014, 04:16

Morata je bolji fudbaler od Callejona. Bice prvi napadac stare kurve. Zao mi je sto ne ostaje kod nas.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 09 jul 2014, 06:00

Amar Dzeko je napisao/la:No shit da si upravo uporedio Moratu sa Batistutom :shock:

Callejon je i kod nas bio sjajan, samo nije imao mjesta jbg.

Gdje si vidio poredjenje?

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 09 jul 2014, 06:41

Kako me je Khedira pozitivno iznenadio u utakmici protiv Brazila, predobro igrao.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 jul 2014, 12:10

andro234 je napisao/la:Problem je ako DiMaria ode zamjena za krilne pozicije,jesea nema do pocetka 2015 vjerojatno i onda ako je dogodi koja ozljeda Balea ili Ronalda nemamo prave alternative
Zato je moj favorit Griezmann koji moze pokriti obe krilne pozicije. A mogao bi biti i backup za Benzemu, bolji od Morate. Di Maria ako ostane morao bi ici na klupu pogotovo sto i sam zeli igrati krilo.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jul 2014, 13:06

pozdrav kolege
da li bi mi neko od vas mogao dati link gdje mogu pogledati godisnji izvjestaj finansija kluba? ne znam da li se kod vas to tako javno izbacuje, nemojte shvatiti pogresno treba mi samo radi poredjenja

pozz
Stern des Südens

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 jul 2014, 13:20

Preko mobitela sam pa ti sad ne mogu dati tačan link, al imaš sve podatke na realmadrid.com.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jul 2014, 13:37

proFCB je napisao/la:pozdrav kolege
da li bi mi neko od vas mogao dati link gdje mogu pogledati godisnji izvjestaj finansija kluba? ne znam da li se kod vas to tako javno izbacuje, nemojte shvatiti pogresno treba mi samo radi poredjenja

pozz
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite? ... inary=true" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite? ... inary=true" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako ti nije zamorno :D

To je za 12/13 doduse , za ovu jos nije izbacen.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 jul 2014, 13:44

slika

Sami Khedira, medio centro del Real Madrid, sí que quiso acordarse de Alfredo Di Stéfano en la semifinal que disputaron en Belo Horizonte, después de que la FIFA no considerara oportuno guardar un minuto de silencio

:tokralju:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 13:51

Dzoni je napisao/la:Gdje si vidio poredjenje?
Učinilo mi se. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jul 2014, 13:54

Nije Morata kloc , daleko od toga.
Ne moze biti kada je najefikasniji igrac Primere kad se uzmu u obzir broj minuta koji su mu potrebni za gol.
Ima fizikalije i motoriku , uz kontinuitet moze biti bolja verzija Negreda ..

No i dalje je samo talenat
a 22 miliona bi bio fantastican posao
ne samo ta 22 miliona , nego i mogucnost da kroz 2 godine doplatis jos koji mil. i vratis ga u madrid ako postane klasni napadac

a ako ne , juve ima prosjek
a mi i dalje imamo 22 milje.

To bi bilo fantasticno.

I onda jos slutim dolazak nekog napadaca , bit ce na kraju atak na knezevinu ko da gledam.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []