Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Skyline
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Skyline » 16 mar 2014, 23:42

Fella se borio danas, ali sve u svemu slaba partija, Allen ga je otresao par puta, pa i Flanagan, gubio neke duele koje bi trebao da dobije s lakoćom..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 16 mar 2014, 23:44

Da imamo vezni Vidal-Sweini, patnja bi bila. Igraci igraju prema instrukcijama managera.
- Ed Woodward for Prime Minister !

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 16 mar 2014, 23:45

ja ne znam u cemu je prob.al samo se izbija salju se duge isto ko da ne smiju odigrat akciju,spustit loptu pogledat ssve je na izbi,nabi ako mozes zabi,mislio sam da ce dolaskom Mate to ici bolje al nista
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 mar 2014, 00:00

kingwazza je napisao/la:ma ne rise za Fellu,u ovom sivilu danas on je cak bio prosijecan. ostali ispod prosijeka ocajni ]rooney,mata,rvp,carrick ma boze sacuvaj
Ma samo pod vodstvom klošara poput Moyesa takvi igraci mogu ispasti prosjecni ili ocajni na terenu.
Mogu oni šetati 90 minuta ili cak onanisati na sred utakmice - sve je to do trenera i nikoga drugog.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 17 mar 2014, 00:02

Ne treba biti puno pametan pa da covjek vidi da nas je svaka ekipa natrcala,pa nasi su danas svojom kretnjom pored igraca Liverpoola izgledali kao amateri,po meni jedini koji ima muda za nesto je mali Ado,ali eto on njega danas vadi a ostavlja Persia koji je po meni odigro najgoru tekmu u dresu uniteda,ni Rooney nije bio nista bolji ali je daleko vise pretrcao pa i par puta uklizao kad je bilo potrebno,ostali NO COMMENT! :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 mar 2014, 00:18

keno94 je napisao/la: Na ljeto remont, prije svega trener pa onda stari igraci. Moj prijedlog Laudrup, Giggs, Neville
Ni jedan, ni drugi, ni treći, ovaj prvi defintivno nije za Uniteda, dok ova dvojica nemaju iskustva i nikako im ne bih dao za prvi posao odmah United.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 mar 2014, 00:29

rio_Ferdy88 je napisao/la:
keno94 je napisao/la: Na ljeto remont, prije svega trener pa onda stari igraci. Moj prijedlog Laudrup, Giggs, Neville
Ni jedan, ni drugi, ni treći, ovaj prvi defintivno nije za Uniteda, dok ova dvojica nemaju iskustva i nikako im ne bih dao za prvi posao odmah United.
X

Nikakvi eksperimenti, ni dobijanje posla radi igracke karijere. Treba nam dokazani strucnjak koji je pobjednik, ima autoritet i jasnu ideju kako zeli da igra. Samo elita Svjetskih trenera treba da dolazi u obzir. Inace se vrlo lako moze ponovit Moyes. Trener sa solidnim rezultatima, ali ni u ludilu dovoljno dobrim za jednog Uniteda.

Kao sto onaj stari rece "Moyes is Preston quality, he is Everton quality, but he is not United quality and he never will be."
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 mar 2014, 00:38

Pitanje je samo kakav izbor imamo na ljeto, što se tice trenera ?

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 mar 2014, 00:46

Dovest Juppa dvije godina i vidjet sta je sa Kloppom tad ili kako ce ici karijera Simeonea , Contea, od te trojice uzet jednog a Juppa do tad da ispravi sve ovo sto je ovaj usrao. Nama treba trener koji ce galamit, kaznjavat i kojeg ce se bojat. Moyes nema damu da izvadi Rooneya kad je prelos ili danas Robina, mogli bi se uvrijedit nedaj Boze.
Dovest stopera, Banatia je odlican stopet, jak, brz, inteligentan, vidjet sta je sa Gundoganom kao i Coentraom (Evra je polumrtav) .Vidio sam pricu za decka iz Sportinga, pogledao par klipova i bas dobar zadnji vezni, snazan, zna da igra, mlad , pratit ga jos, kazu mnogi da je najbolji igrac Sportinga a eto u vrhu su.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 mar 2014, 00:53

Jedino što bih volio u ovom trenutku je povratak David Gilla. To bi nam bilo najjače pojačanje za sljedeću sezonu.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 mar 2014, 00:59

Pa tu je Gill samo sa strane kao i Saf.. Pojacanje ce biti odlazak Moyesa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 mar 2014, 01:06

Svi mi mislimo da ce biti pojacanje odlazak Moyesa, ali u ovom trenutku nema pravog za klupu MU. Pogotovo što se oko toga mnogo pita Fergie. On je doveo Moyesa, on se uvijek protivio tom brzom nogiranju menadjera, tako da cemo teško gledati nekog drugog na klupi Uniteda sljedece godine. Možda bude šta od ovog Moyesa, ko ce ga znat. :mrgreen:

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 17 mar 2014, 02:29

Nisam gledo utakmicu, znao sam da ce mo izgubiti. Kad sam vidio sastav bio je jedan od sastava koje sam zelio da Moyes proba ali izgleda da je do njega, jbga od ovih jaci ekipa samo smo Arsenal pobjedli.

Nema veze ko nam dodje na ljeto, instrukcije su lose i taktika. Treba nam pravi trener, da Moyes ista valja ganjali bi ga klubovi oni 10godina koji je provodio u Everton ali ni jedan ga top klub nije trazio. Nadam se da je Fergie upravu ali za sada nemam dovoljno zivaca kao navijac Uniteda i repke da obe pratim a repku licno vise volim.

Jos jedna stvar, volio bi vidjeti kako englezi zovu "Box to Box player" to nam treba, nesto kao Essien, Keane, Gattuso u one svoje dobre dane.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 17 mar 2014, 05:40

slika

:roll:

Desperado2
Kontakt:

Post Postao/la Desperado2 » 17 mar 2014, 06:01

Pitam se kako li Ferguson sve ovo podnosi?
FC BAYERN MÜNCHEN

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 mar 2014, 08:25

http://www1.skysports.com/football/news ... t-would-be" onclick="window.open(this.href);return false;

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 mar 2014, 09:15

slika

:roll:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 mar 2014, 09:55

Moyes je postavio takvu taktiku protiv poola gdje je postojao ogroman defanzivni deficit. Na papiru je to izgledalo veoma dobro, ali:
-Bez krilnih koji se vracaju, tesko se moze zatvoriti igra protivnika, osim ako imas dva defanzivno odlicna i trkacki raspolozena zadnja veza;
-SAF bi u ovakim utakmicama gurao Jonesa u vezu iz razloga da dobije defanzivnu stabilnost;
-Mata i Januzaj nisu tip igraca koji ce defanzivno ucestvovati u igri, mislim oni se vracaju, ali u opisu nisu igraci tog tipa;
-Carrick naprosto ne moze parirati, jos je postavka tu, ali sve manje moze stici u duele;
-Fella solidan, ali pored sebe treba svjezeg dm-a,
Kad dodas na sve ovo, ofanzivu u vidu Rooneya i RVP-a, postavlja se pitanje ko je zaduzen za defanzivne zadatke (ali pored zaduzenosti da ih i ispunjava).. Kada se sve na ovaj ili onaj nacin eliminise, ostaje u vecini slucajeva odbrana koja se brine sama o sebi, odbrana gdje su bekovi defanzivno ili losi ili nisu u nekoj formi, te Vidic koji ispuhao i mislima vec u novom klubu. I kao slag na tortu, David Moyes... :roll:

Moze se reci da ne postoji balans izmedju napadacke i defanzivne igre..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2014, 09:59

Prolazite vi Olympiakos.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 mar 2014, 10:09

čekaj je li on to stvarno izjavio :?

što se tiče Moyesa, ne znam šta da kažem više što već nije rećeno....branio sam ga do Decembra ili Januara, nebitno. Sad sam za njegovu ostavku, jer igra koju on forsira je sramotna za Manchester United, nelogična jer nemamo takve igrače i što je najgore ne daje rezultate ali gdin Moyes je tvrdoglav :D .

Kada je Rodgers, primjera radi, došao prvu sezonu u Liverpool iako su završili na 7. ili 8. poziciji na tabeli vidjela se ta promjena, igrali su dobro iako to rezultati nekada nisu pokazivali. Kada je doveo svoje igrače, igrače koji mu trebaju, ovu drugu sezonu vidimo kako to izgleda...

a šta je s nama? Koga to Moyes namjerava dovesti kada nam je igra ovakva, gdje Rooney, RvP, Mata, Carrick, Fellaini itd izgledaju kao grupa konobara koja se skupila da bi igrali zbog zabave. Šta taj neko može promjeniti uz ovakav pristup? Što je najgore ta grupa konobara koja se skupi kad igraju rekraciju ima više želje i motivacije nego naši igrači. Situacija pred kraj utakmice pri rezultatu 0:3 imamo prostora za kontru ali igrači su mrtvi na terenu, kao da ih ne zanima da idu naprijed, stvore šans, daju go, ublaže poraz i šta znaš do neke lude završnice barem da se publika probudi , sve je moguće je li, ali kad oni ne vjeruju da mogu postići barem jedan go šta onda više reći osim MOYES OUT

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.