Ima, dolazi Luis Suarez.alex87 je napisao/la:Imali sta konkretno za DC i DR??
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
A sta je trebalo da bude? Da Messi, Iniesta, Xavi i Pep da slusaju Ibru? Manite se gluposti, Pep je autoritet, ako mu se ne svidjas i ako nisi skolarac mozes odyebati, tvoje nije da glumis frajera vec da igras za te silne milione pod palicom trenera koji je najodgovorniji za uspjeh i neuspjeh...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
navodno PSG hoce 30mil za Marquinhosa , 10 nize nego prije mjesec dana .. Ja bi to hladno **** , dao 40mil Dortmundu i doveo top 3 stopera svijeta , a mladu nadu imamo u Bartri .
A citava prica oko Pepa , Ibre , Messija , gluposti , trener je #1 , uvijek bio i ostao. Sve ove price o Messiju diktatoru i to hladno padaju u vodu kad vidite da je Argentina uvalila bunkercinu Belgiji i da Leov BFF Aguero nije odigrao minute u toj utakmici .
A citava prica oko Pepa , Ibre , Messija , gluposti , trener je #1 , uvijek bio i ostao. Sve ove price o Messiju diktatoru i to hladno padaju u vodu kad vidite da je Argentina uvalila bunkercinu Belgiji i da Leov BFF Aguero nije odigrao minute u toj utakmici .
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Aguero povrijedjen - ne lupaj gluposti kad ga pravdasFurymaker je napisao/la:navodno PSG hoce 30mil za Marquinhosa , 10 nize nego prije mjesec dana .. Ja bi to hladno **** , dao 40mil Dortmundu i doveo top 3 stopera svijeta , a mladu nadu imamo u Bartri .

rekao ti je suko 15x da se oporavio ..JoseMourinho je napisao/la:Aguero povrijedjen - ne lupaj gluposti kad ga pravdasFurymaker je napisao/la:navodno PSG hoce 30mil za Marquinhosa , 10 nize nego prije mjesec dana .. Ja bi to hladno **** , dao 40mil Dortmundu i doveo top 3 stopera svijeta , a mladu nadu imamo u Bartri .
A citava prica oko Pepa , Ibre , Messija , gluposti , trener je #1 , uvijek bio i ostao. Sve ove price o Messiju diktatoru i to hladno padaju u vodu kad vidite da je Argentina uvalila bunkercinu Belgiji i da Leov BFF Aguero nije odigrao minute u toj utakmici .![]()
Aguerro se oporavio, vec 2 utakmice je na klupi...
- JoseMourinho
- Kontakt:
To što je na klupi ne znaci da je zdrav, protiv švicarske nije bio uopste u kombinaciji ni da kinutu dobije, a za belgju bije bio dovoljno spreman da počne, postojala je mogućnost da udje zadnjih 20-30 min al nije bilo potrebe 
Tek za 1/2 finale bi trebao biti dovoljno spreman

Tek za 1/2 finale bi trebao biti dovoljno spreman

Johny kako ti pada ovaj odlazak Sancheza ? pretpostavljam da tebe najviše boli 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ako je istina da je u pitanju 32 mil. funti, onda sjajno.
Te pare od Sancheza i dodati još toliko za Sukija i svi zadovoljni. A onda se konačno okrenuti pojačanjima u odbrani.

Te pare od Sancheza i dodati još toliko za Sukija i svi zadovoljni. A onda se konačno okrenuti pojačanjima u odbrani.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ja prenio muštuluk za 40 miliona još prije 3 dana i ovdje i na temi gunera
možda se moglo i više jer Alexis vrijedi na tržištu pogotovu nakon mundijala, ali nema se vremena....ispade Alexis + Fabregas = Suarez, vjerujem da je to bila racunica uprave.
Hvala čileanska soho, što si mi popio živaca u one 3 sezone kao malo ko i za sve one promašene zicere, zabijanja u korner zastavicu, driblanja samog sebe itd... ali hvala i za golove , asistencije, borbensot, pomaganje odbrani i svjesno podređivanje Lionelu....opet si bio karakter od igraca za razliku od nekih
nek' ti je sa srecom .

možda se moglo i više jer Alexis vrijedi na tržištu pogotovu nakon mundijala, ali nema se vremena....ispade Alexis + Fabregas = Suarez, vjerujem da je to bila racunica uprave.
Hvala čileanska soho, što si mi popio živaca u one 3 sezone kao malo ko i za sve one promašene zicere, zabijanja u korner zastavicu, driblanja samog sebe itd... ali hvala i za golove , asistencije, borbensot, pomaganje odbrani i svjesno podređivanje Lionelu....opet si bio karakter od igraca za razliku od nekih

Iskreno mi je zao ali on je imao 3 sezone da dokaze da ina muda, to nikada nije pokazao.Strasan je igrac, ali u sistemu Barce on je obicna marioneta i nista vise.Sretno mu u Arsenalu,Barca dovodi umjesto njega jednom od najbolji na Svijetu kako bi preuzeo dio odgovornosti od Messija i grizao jos visenedim93 je napisao/la:Johny kako ti pada ovaj odlazak Sancheza ? pretpostavljam da tebe najviše boli

40 milijuna je dobar novac. Mozda su mogli izvuc' i vise da su zapeli, ali ocito da on zeli ici i da ga uprava zeli prodati jer dovode Suareza. Odlican prijelazni rok zasada, slijedi Suarez i obrana dakako..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sančez se dovodi čisto da se Barsa finansira da odvede Suareza iz EPL-a 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Onaj hinjavac Pedro nikako da ode iz kluba.Treba Delufeua gurati a ovog dikobraza uvaliti Francuzima za 30 milki
Cesc u Chelsea, Alexis u Arsenal, jos Pedra uvalit Liverpoolu i opskrbili smo ih.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znaci, transfer na višestrano zadovoljstvo.
Mi izvlacimo kanibala iz EPL-a (mada nas boli q za tom ligom i šta se tamo dešava, ali eto), Arsenal šalje neophodne pare putem transfera Alexisa = dobro nama, dobro Arsenalu, dobro i Liverpoolu jer ce dobiti jaku svotu, uglavnom svima dobro
Pedro ostaje, DNK La Masija faktori, ovo ono....mada je i on zreo za prodaje, al' ne pitam se ja
Lucho ga ne želi prodavat i bice prva napadacka opcija sa klupe...prvih 11 može zaboraviti u naredne 3-4 godine.
Pa ako mu se isplati to, neka ostane.
Mi izvlacimo kanibala iz EPL-a (mada nas boli q za tom ligom i šta se tamo dešava, ali eto), Arsenal šalje neophodne pare putem transfera Alexisa = dobro nama, dobro Arsenalu, dobro i Liverpoolu jer ce dobiti jaku svotu, uglavnom svima dobro
Pedro ostaje, DNK La Masija faktori, ovo ono....mada je i on zreo za prodaje, al' ne pitam se ja
Lucho ga ne želi prodavat i bice prva napadacka opcija sa klupe...prvih 11 može zaboraviti u naredne 3-4 godine.
Pa ako mu se isplati to, neka ostane.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 jul 2014, 17:41, ukupno mijenjano 3 puta.
znaci iduce sezone MSN vs BBC, lijepo zvuci 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
3 muhe za jednog stakora (Y)
Xavi ocito ostaje,kapiten nam je potreban da izmjeni koji dupli pas sa Piqueom i Albom kako bi umrcvario igru.
Eh sada jos stopera i Marquinosa da igra beka i prelazni rok savrsen.Naravno otjerati ublehu Alvesa i onog Songa za koje me strah da ih niko nece...
Bojan,Afellay i ostale pacijente pokloniti sa prodajom ove dvojice.
Xavi ocito ostaje,kapiten nam je potreban da izmjeni koji dupli pas sa Piqueom i Albom kako bi umrcvario igru.
Eh sada jos stopera i Marquinosa da igra beka i prelazni rok savrsen.Naravno otjerati ublehu Alvesa i onog Songa za koje me strah da ih niko nece...
Teško cemo naci ozbiljne kupce za te dvije prevare od igraca, jer niko nije sisao vesla.... morat ce se prodavati ispod cijene, ali šta da se radiJohny je napisao/la:3 muhe za jednog stakora (Y)

Ma dat' ih posto poto.Samo ih skinuti sa platne liste jer ti krpelji ce svim silama se truditi da isisu sto je moguce vise para.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.