FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da mi je znati sta oni rade na treningu, isto ko da su se jucer na ulici nasli. A kakve sve egzibicije izvodi ovaj nas "Ferguson" to ja za udzbenike. Nista gori nebi bili da nisu nikog doveli, ili da igra 6 akademaca sa par onih sto su bili u klubu. Bacene/oprane pare. Samo nerazumjem kako nikog od ovih "fudbalera" nije sramota.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
E moj Fudo zaboli njih **** za Sarajevom oni su tu došli radi para dobre plate redovne,nikad od nas ozbiljan klub NIKAD!!!Fudo je napisao/la: ↑30 sep 2022, 21:30Samo da mi je znati sta oni rade na treningu, isto ko da su se jucer na ulici nasli. A kakve sve egzibicije izvodi ovaj nas "Ferguson" to ja za udzbenike. Nista gori nebi bili da nisu nikog doveli, ili da igra 6 akademaca sa par onih sto su bili u klubu. Bacene/oprane pare. Samo nerazumjem kako nikog od ovih "fudbalera" nije sramota.
Ahh znam, al zar je "gazda" toliko "glup" da nema nikakve stete po novcaniku tih tkz fudbaleravisokohz je napisao/la: ↑30 sep 2022, 21:35E moj Fudo zaboli njih **** za Sarajevom oni su tu došli radi para dobre plate redovne,nikad od nas ozbiljan klub NIKAD!!!Fudo je napisao/la: ↑30 sep 2022, 21:30Samo da mi je znati sta oni rade na treningu, isto ko da su se jucer na ulici nasli. A kakve sve egzibicije izvodi ovaj nas "Ferguson" to ja za udzbenike. Nista gori nebi bili da nisu nikog doveli, ili da igra 6 akademaca sa par onih sto su bili u klubu. Bacene/oprane pare. Samo nerazumjem kako nikog od ovih "fudbalera" nije sramota.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sve i da nekako izborimo Evropu, jasno je svakome da sa Dudićem ne možeš na duže staze planirati nešto konkretno, da nije taj kapacitet.
Bas vam zaje.bano i na to sve vam još SFK 10:0 izgubi 
Još nije otisao?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tek je 13 sati u LA. dok Mrvic ustane i vidi rezultat.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A sto sad odjednom ne valja ni akademija? Zar se nije govorilo da je Dogan bolje pojačanje nego Branko iz najboljih dana ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dogan nas vodi preko interneta.on je i dalje tamo ( 5 slika)
Ma iskreno i ne vjerujem da ćemo sa ovim"gazdom"i uspjeti nešta napraviti ako se šta drastično ne promjeni daj Bože da griješim...Fudo je napisao/la: ↑30 sep 2022, 21:39Ahh znam, al zar je "gazda" toliko "glup" da nema nikakve stete po novcaniku tih tkz fudbaleravisokohz je napisao/la: ↑30 sep 2022, 21:35E moj Fudo zaboli njih **** za Sarajevom oni su tu došli radi para dobre plate redovne,nikad od nas ozbiljan klub NIKAD!!!Fudo je napisao/la: ↑30 sep 2022, 21:30Samo da mi je znati sta oni rade na treningu, isto ko da su se jucer na ulici nasli. A kakve sve egzibicije izvodi ovaj nas "Ferguson" to ja za udzbenike. Nista gori nebi bili da nisu nikog doveli, ili da igra 6 akademaca sa par onih sto su bili u klubu. Bacene/oprane pare. Samo nerazumjem kako nikog od ovih "fudbalera" nije sramota.
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 30 sep 2022, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nema ništa od ostavke i sami znate da je Vasoski davao ostavke a ovi naši nisu prihvatali samim tim je moguće i da je Feđa podnio a Ismir nije prihvatio. Ne serite i podržite klub do kraja ove sezone jer ako (Feđa) ne ispuni ciljeve i ja i vi znate da on ide.
Brate nisi ni svjestan koliko si u pravu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 sep 2022, 20:41Možda je Mirvic samo lik koji se slika, a zapravo iza njega stoji neko drugi, citaj Tan.
Koji fudbal koristi u neke druge svrhe, redom od engleske, preko Belgije, do Bosne.
Ako hoces stvarno da ulozis u Sarajevo, ne dovodis ajlah sumnjive reputacije bez dodira sa fudbalom za predsjednika. Ne dovodis menadžera olimpika da ti kroji sudbinu. Ne dovodis polovnjake, koji bi igrali za Sarajevo i da nije investitora. Ne dovodis Borojevica da ti gradi neku akademiju.
Možda nista od ovoga sto sam napisao nije istina, ali definitivno se osjeti da ima nešto u pozadini za sta se ne zna.
Upravo to sam pisao neki dan al mi sto imamo godina malo vise tako razmisljamo.ado-hz je napisao/la: ↑30 sep 2022, 19:4830 i nesto godina od kako pamtim prvu utakmicu ba Kosevu protiv Zvezde 3:2 za nas. Sekirao se, kisnuo, nervirao se zbog Sarajeva sve te godine dok prije par godina nisam skontao da je to to i da cemo ovakvo Sarajevo gledati do kraja nasih zivota.
Nemoj da budete ovce kao sto su narod ovce pa vjeruju politicarima 30godina da ce biti ovdje bolje a nikad nece biti bolje.
Zapamtite da je ovo Sarajevo i da ce ovakvo biti uvijek.
Sezona dvije dobri, titula neka ce se uzeti, pa onda 4-5 sezona nikakvi, kilavi, izborena neka Evropa, blamaza ii neki dobar rezultat u Evropi vise i nebitno.
Meni odavno Sarajevo dodje kao neki odmor i relaksacija. Ono kao kad neko ode u ribu i odmori od posla i problema uz rijeku ili jezero. E tako i ja odem na utakmicu, odavno mi se yebe za rezultat, ustvari ako pobijedimo i jest dobro, ako izgubimo boli me tuki.
Svi oni vozaju dobre aute i pare klepaju, dok sam bio mladji nervirao sam se i pridavao srcu previse, sad u srednjim godina kad imas porodicu svoju utakmice mi dodju kao relaksacija i nerviranje sam sveo na minimum minimuma.
A sto sam ja to tako poravnio i odlucio. Pa zato sto sam skontao u kojoj drzavi zivim i da ovdje nista ne moze dugorocno biti dobro i da se nesto napravi kako Bog zapovijeda. Za nas je naucna fantastika napraviti klub, ili mozda nije nego jednostavno pohlepa i lopovluk ljudi koji dodju u klub je jaca od neceg sto se zove sistem u poslu.
Samo ne mogu da shvatim da neko ko daje pare dal je to Mirvic ili Tan dovodi Ayle,kakanjske sd itd.
Pa ako se ne kontas u fudbal a imas pare volis klub plati dovedi kakvog strucnjaka da ti poslozi sve a ne da se blamiras
I da te levate.
Ma nemamo mi vodenje sa klupe kako treba prije svega, zatim nemamo generalno ureden sportski segment. I onda u takvoj atmosferi nijedan igrac ne moze pruziti svoj maximum,izgledamo kao da svako igra za sebe bas kao neki rastimani orkestar.
Ovom je vrhunac polusezona. Gdje CES mu citsvu sezonu dati. Na kraju crno se za opstanak boritiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 sep 2022, 22:17Nema ništa od ostavke i sami znate da je Vasoski davao ostavke a ovi naši nisu prihvatali samim tim je moguće i da je Feđa podnio a Ismir nije prihvatio. Ne serite i podržite klub do kraja ove sezone jer ako (Feđa) ne ispuni ciljeve i ja i vi znate da on ide.
Ovom je vrhunac polusezona. Gdje CES mu citsvu sezonu dati. Na kraju crno se za opstanak boritiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 sep 2022, 22:17Nema ništa od ostavke i sami znate da je Vasoski davao ostavke a ovi naši nisu prihvatali samim tim je moguće i da je Feđa podnio a Ismir nije prihvatio. Ne serite i podržite klub do kraja ove sezone jer ako (Feđa) ne ispuni ciljeve i ja i vi znate da on ide.
Znaci ako nam ujebe evropu odlazi…isplati li se to?!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 sep 2022, 22:17Nema ništa od ostavke i sami znate da je Vasoski davao ostavke a ovi naši nisu prihvatali samim tim je moguće i da je Feđa podnio a Ismir nije prihvatio. Ne serite i podržite klub do kraja ove sezone jer ako (Feđa) ne ispuni ciljeve i ja i vi znate da on ide.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave, Rule_hz, TETRAPAK i 42 gosta.