Ako Reina ode na ljeto ja bi volio Begovića da dovedu a Butland kao zamjena. Mislim da bi to bio vrhunski odrađen posao.Ponos Torina je napisao/la:To bi zavisilo od sta bi vidio na treningu,kakav je karakter,njegova zrelost i slicne stvari....Sto se duze ceka Reina ce se jeftinije i teze prodati...neurofunk je napisao/la:Jaro dijete je to, ima 19 godina, ko bi se usudio njega staviti na gol ? Eto reci hajde realno i iskreno da li bi tebi bio u timu ispred Reine ?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
I bod bi večeras bio dobar.
Gdje si vidio da su objavili ?gaston je napisao/la:Inter objavio dovođenje Kuzmanovića, cekamo i mi sad valjda zvanicnu potvrdu Coutinha
Kazu u 5 se objavljuje vijest na oficijelnoj da je Coutinho potpisao

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Ponos Torina
- Kontakt:
I ja bi Begovica ali svima je jasno da ce on otici 99% u United.....Meni jedan od najboljih golmana trenutno na svijetu Marchetti i njega bi volio vidjeti na Anfieldu...neurofunk je napisao/la:Ako Reina ode na ljeto ja bi volio Begovića da dovedu a Butland kao zamjena. Mislim da bi to bio vrhunski odrađen posao.Ponos Torina je napisao/la:To bi zavisilo od sta bi vidio na treningu,kakav je karakter,njegova zrelost i slicne stvari....Sto se duze ceka Reina ce se jeftinije i teze prodati...neurofunk je napisao/la:Jaro dijete je to, ima 19 godina, ko bi se usudio njega staviti na gol ? Eto reci hajde realno i iskreno da li bi tebi bio u timu ispred Reine ?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... tinho-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
taman ja htio da objavim haha ali nema veze nek je samo potpisonummaLFCŽ je napisao/la:
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... tinho-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto imamo i mi sad jednog "inha" 
10-tku ce nositi ipak

10-tku ce nositi ipak

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
@Numma mogu ti reci ti si odlican sto se tice ovih informacija o transferimanummaLFCŽ je napisao/la:Gdje si vidio da su objavili ?gaston je napisao/la:Inter objavio dovođenje Kuzmanovića, cekamo i mi sad valjda zvanicnu potvrdu Coutinha

Coutinho uzeo desetku 

- youngredcomps
- Kontakt:
ma ne treba ispred reine,samo neka ponude 3,5 mil i neka ga ostave na posudbi u birminghama,samo da ga mi uzmemo,3,5 mil je sica,mogao bi se razviti u jako dobrog golmana.neurofunk je napisao/la:Upravo. Kolko god mali dobar bio trenutno ispred Reine ne može, premlad je , nije iskusan a svi znamo koliko je iskustvo presudno kad su golmani u pitanju.EBSCO je napisao/la:Ne vjerujem da je problem u lovi, problem je jer mali hoće prvu postavu što kod nas neće imat dok je Reine
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Samo prenosim sta drugi govore, ali hvalaHeKen je napisao/la:@Numma mogu ti reci ti si odlican sto se tice ovih informacija o transferimanummaLFCŽ je napisao/la:Gdje si vidio da su objavili ?gaston je napisao/la:Inter objavio dovođenje Kuzmanovića, cekamo i mi sad valjda zvanicnu potvrdu Coutinha

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- youngredcomps
- Kontakt:
Philippe Coutinho: "Osjećam se veoma sretno, Liverpool je klub sa velikom tradicijom i velikim igračima, želim se dokazati navijačima!"
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ova desetka i definitivno znaci da nema nista od dolaska Eriksena 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- youngredcomps
- Kontakt:
nikad ne reci nikad,ako ode suarez(nedaj boze)mislim da ce se od tih para dovest napadac i eriksen,neurofunk je napisao/la:Ova desetka i definitivno znaci da nema nista od dolaska Eriksena
dobrodošao kuti 

http://liverpoolfc.al/index.php?option= ... Itemid=224" onclick="window.open(this.href);return false;
Citavu tribinu su nasi popunili ali 62 funte karta za 95 funti sezonska u bavariji smjesno zaista,cijene u pm.
Sto se tice incea dajemo 6 oni hoce 8 pise da necemo platiti.
Citavu tribinu su nasi popunili ali 62 funte karta za 95 funti sezonska u bavariji smjesno zaista,cijene u pm.
Sto se tice incea dajemo 6 oni hoce 8 pise da necemo platiti.
"You'll Never Walk Alone"
Sretno mu. Ima potencijal, ima trenera koji ga je ocigledno zelio i vjeruje mu. Uz zaobilazenje povreda, poprilicno sam uvjeren da nece podbaciti. Sigurno ne moze biti gori od Downinga a i duplo manje je placen.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Et i on dodje,sad ce bitka za prvih 11
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.