moga bi nam se bubble hladno narugat svimaCLASSisPERMANENT je napisao/la:bubble hladno Kobija u UNDER

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
moga bi nam se bubble hladno narugat svimaCLASSisPERMANENT je napisao/la:bubble hladno Kobija u UNDER
hehe... kobe 21. gledao drugo poluvrijeme! gledao i požalio! sto rec osim - bravo bubble! Isa je kontra svih i proslo je, jedini nacin da se i zaradi neka kinta!CLASSisPERMANENT je napisao/la:ne moze gore od ovog kako je šutao u prvom poluvremenu da ga hebešjest loš lik drama, al ovo mora prebacit
bob je napisao/la:a jbt sve mi se svidja al sve oversad treba izbaciti uljeze
![]()
P.George (Indiana) (18,5) 2
B.Lopez (Brooklin) (18,5) 2
K.Bryant (LA Lakers) (22,5) 2
J.Harden (Houston) (26,5) 2
S.Curry (G.State) (21,5) 2
Z.Randolph (Memphis) (15,5) 2
D.Gallinari (Denver) (17,5) 2
Philadelphia - Tampa Bay(5,5) 2 21bob je napisao/la:od nhl veceras razmatram sto cu upariti sa nba valjda potrefim dobitnu konbinaciju ccc
Philadelphia - Tampa Bay(5,5) 2
St.Louis - Nashville(5,5) 1
Detroit - Calgary 1
NY Islanders - Pittsburgh(P) 2
sto? sta ima vrijeme s tim? ne kontam tvoju izjavuVirtu4l je napisao/la:Provjeri kakvo ce biti vrijeme prije no sto odigras tolike overe.
pa npr bude jaka kisa i bice ti onda 3+ hoce al' u *****hordas_Bec je napisao/la:sto? sta ima vrijeme s tim? ne kontam tvoju izjavuVirtu4l je napisao/la:Provjeri kakvo ce biti vrijeme prije no sto odigras tolike overe.![]()
hmm...ja se sjecam, da je bilo i kise i snijega, i opet su padali golovi....tako da je ta izjava sasvim irelevantna.....to je moje misljenjearelinho je napisao/la:pa npr bude jaka kisa i bice ti onda 3+ hoce al' u *****hordas_Bec je napisao/la:sto? sta ima vrijeme s tim? ne kontam tvoju izjavuVirtu4l je napisao/la:Provjeri kakvo ce biti vrijeme prije no sto odigras tolike overe.![]()
hordas_Bec je napisao/la:hmm...ja se sjecam, da je bilo i kise i snijega, i opet su padali golovi....tako da je ta izjava sasvim irelevantna.....to je moje misljenjearelinho je napisao/la:pa npr bude jaka kisa i bice ti onda 3+ hoce al' u *****hordas_Bec je napisao/la: sto? sta ima vrijeme s tim? ne kontam tvoju izjavu![]()
Skuplja pita,nego tevsija!kastel je napisao/la:Sistem 6/10
Washington Capitals-Toronto Maple Leafs 1-2,0
New York Isländers-Pittsburgh Penguins 2-2,10
Columbus Blue Jackets-LA Kings over5,5-2,10
New Jersey Devils-New York Rangers 1-2,30
Philadelphia Flyers-Tampa Bay Lightning 1-2,20
Detroit Red Wings-Calgary Flames 1-1,90
Ottawa Senators-Buffalo Sabres 1-2,10
St.Louis Blues-Nashville Predators over5,5-2,30
Winnipeg Jets-Florida Panthers 2-2,80
San Jose Sharks-Chicago Blackhawks 1-2,30
Ulog:31,50
Mog.D.3604,38
Da vidim kakve sam srece,posto nemam blage o hokeju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.