Derby Kladionica
Minden-Kiel (-10.5+) H1 @ 1,85
Mislim da vam je dovoljno obrazlozenje da je na Bet365 taj hendi pao na 1.42

Sretno!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sta je ovo nece da mi isplate u Premieru, kao jos nisu priznali kvotu 1 na Oldhamu jer je odgodjen. Odem da provjerim tiket na str i pise da su dogadjaji u toku a sve je zeleno osim Oldhama koji je bijel i odgodjenViper je napisao/la:Viper je napisao/la:Molim te BožeViper je napisao/la:Port Vale 1
Oldham - Yeovil zp1+
Scunthorpe - Portsmouth HX2
Cheltenham - Bristol pm6
Guingamp - Angers dp2
Kozle - Izmir 1
Kvota: 10,99![]()
Kvota pala na 8,26.
u mojoj kladionici je hend na 8,5 - kvota 1,85... treba skoknit prije nego spustevjesnicar je napisao/la:Po meni FIX DANA!!!
Derby Kladionica
Mislim da vam je dovoljno obrazlozenje da je na Bet365 taj hendi pao na 1.42a da su ukupan hendi postavili na 7,5!
Sretno!
Pa odgodjena je utakmica,svaka kladionica ostavlja rok,neka 24 neka 48 sati pa tek onda isplacuje.Viper je napisao/la: Sta je ovo nece da mi isplate u Premieru, kao jos nisu priznali kvotu 1 na Oldhamu jer je odgodjen. Odem da provjerim tiket na str i pise da su dogadjaji u toku a sve je zeleno osim Oldhama koji je bijel i odgodjen
Hvala na informaciji. A zna li iko kad se igra utakmica Oldham - Yeovil i koliko dugo moram cekati u PremieruDevil je napisao/la:Pa odgodjena je utakmica,svaka kladionica ostavlja rok,neka 24 neka 48 sati pa tek onda isplacuje.Viper je napisao/la: Sta je ovo nece da mi isplate u Premieru, kao jos nisu priznali kvotu 1 na Oldhamu jer je odgodjen. Odem da provjerim tiket na str i pise da su dogadjaji u toku a sve je zeleno osim Oldhama koji je bijel i odgodjen
48hViper je napisao/la:Hvala na informaciji. A zna li iko kad se igra utakmica Oldham - Yeovil i koliko dugo moram cekati u PremieruDevil je napisao/la:Pa odgodjena je utakmica,svaka kladionica ostavlja rok,neka 24 neka 48 sati pa tek onda isplacuje.Viper je napisao/la: Sta je ovo nece da mi isplate u Premieru, kao jos nisu priznali kvotu 1 na Oldhamu jer je odgodjen. Odem da provjerim tiket na str i pise da su dogadjaji u toku a sve je zeleno osim Oldhama koji je bijel i odgodjen
vjesnicar je napisao/la:Po meni FIX DANA!!!
Derby Kladionica
Mislim da vam je dovoljno obrazlozenje da je na Bet365 taj hendi pao na 1.42a da su ukupan hendi postavili na 7,5!
bevanda4 je napisao/la:sutra na manji ulog:
snooker:
harold - mehta 2 @2,00 (kvalifikacije za welsh open)
(harold već stari lisac ('66 godiste) glava hoće, ali ruka ne sluša.. mehta mladac zeljan dokazivanja, isplati se probat, dobra je kvota)
walden - day 1 @kvota bi trebala biti oko 1,80 --> 1,70
(walden u solidnoj formi, sutra protiv daya igra prvi meč od tri ukupno. ako ga krene i pobijedi daya, moglo bi se odigrat na njega i sljedeca dva.. po međusobnim omjerima, njegov je red da tučem, idu cik-cakhttp://www.****/utakmica/QDxX4 ... er;overall
campbell - marco fu 2 @kvota bi trebala biti izmedu 1,60 i 1,80 --> 1,75
(fu je prije 3 dana izgubio od cartera u finalu german mastersa (9:6), iako je u prvom sessionu vodio 5:3.. Nekad zna bit slab psihicki, zadnji meč me nije oduševio, falivali su se ziceri, jednostavno nije dovoljno zelio pobjedu. Nadam se da će sutra protiv campbella pokazat ko je i šta je, znanje je definitivno na njegovoj strani i zbog tog ima moj glas!)
ponavljam - manji ulog! sretno ko isprati.
Ma lik nece da zabija, a i kad hoce nece ga sut. Vrijeme je da pobjedjuju, ako misle da igraju playoff, a da bi to uspjeli mora Kobi dodati loptubevanda4 je napisao/la:hehe... kobe 21. gledao drugo poluvrijeme! gledao i požalio! sto rec osim - bravo bubble! Isa je kontra svih i proslo je, jedini nacin da se i zaradi neka kinta!CLASSisPERMANENT je napisao/la:ne moze gore od ovog kako je šutao u prvom poluvremenu da ga hebešjest loš lik drama, al ovo mora prebacit
Ako je pala kvota na z 1,onda igrati z 2 ...tu nema fule.plavetniloo je napisao/la:Split Cedevita z1, pala kvota na 1.55
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.