Ferguson nek gleda utakmice i ako moze pripomogne kod kojeg transfera i to je to. Mislim, povratak nakon onakvog rastanka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ja iskreno ne bi volio da prodjemo,jer bi nas svi raznijeli,a ruku na srce haj da se oni bore pa da kazes dati ce sve od sebe izginut ce pa mozda iznenadimo,ALI u nasoj ekipi niko se ne bori nit gine.Moyes koristi istu formaciju i upute ubjedjen sam i protiv Hulla,i Chelsea,srozao je nas timCartman je napisao/la:Mislim da je i Moyes sam izgubio samopouzdanje i vjeru u svoje metode. Pa bolje smo igrali na pocetku sezone, nego sada. Sjetimo se na primjer Leverkusena ili Arsenala. Pa je onda bio i onaj malo bolji period oko Bozica. Ali ovo sada...Ma odron odrona. Skoro da mi ga je zao, ali nije, jer je unistio nas klub.
A jadna nam je majka ako prodjemo Olympiakos i izvucemo Bayern ili Real. Uh majko mila sta bi ostalo od nas.
Upravo tako. Chelsea nije imao neku ekipu kad su osvojili LP, ali su zato svi ginuli na terenu i borili se 90 minuta. Isto tako Liverpool kad je osvojio. Ovi nasi...Jedino sam tu pravu zelju i pravi zar vidio protiv Arsenala na svom, osim toga smo padali bez ispaljenog metka u velikim utakmicama.kingwazza je napisao/la:Ja iskreno ne bi volio da prodjemo,jer bi nas svi raznijeli,a ruku na srce haj da se oni bore pa da kazes dati ce sve od sebe izginut ce pa mozda iznenadimo,ALI u nasoj ekipi niko se ne bori nit gine.Moyes koristi istu formaciju i upute ubjedjen sam i protiv Hulla,i Chelsea,srozao je nas timCartman je napisao/la:Mislim da je i Moyes sam izgubio samopouzdanje i vjeru u svoje metode. Pa bolje smo igrali na pocetku sezone, nego sada. Sjetimo se na primjer Leverkusena ili Arsenala. Pa je onda bio i onaj malo bolji period oko Bozica. Ali ovo sada...Ma odron odrona. Skoro da mi ga je zao, ali nije, jer je unistio nas klub.
A jadna nam je majka ako prodjemo Olympiakos i izvucemo Bayern ili Real. Uh majko mila sta bi ostalo od nas.
Kad postane $ity klub kao United onda ce te i vi imati navijace svukuda po svjetu a polako i dolaze, vidim dosta iz Malezije i Indonizije stanlo pisu Dzeki kako ga voleAdit je napisao/la:Noel Gallagher: "I really feel sympathy for all the hardcore Man United-fans out there... In Norway and Singapore"
Evo im odgovor i sretan im ''put'' od klika do klika šta god da budu lajkali. Ja nikad neću prestati navijati za United šta god da se desi.FCUM je napisao/la:450,000 people have 'unliked' Manchester United's official Facebook page since their loss to Liverpool.
Takvima ko **** mater al` hladno gospodski, milina ako se nikada ne vrate!FCUM je napisao/la:450,000 people have 'unliked' Manchester United's official Facebook page since their loss to Liverpool.
takvi i ne trebaju oni su fake laznjaci.GGMURooney88 je napisao/la:Takvima ko **** mater al` hladno gospodski, milina ako se nikada ne vrate!FCUM je napisao/la:450,000 people have 'unliked' Manchester United's official Facebook page since their loss to Liverpool.![]()
Eto novih tifoza za Man City.FCUM je napisao/la:450,000 people have 'unliked' Manchester United's official Facebook page since their loss to Liverpool.
Rulja iz Azije koja uopste i ne navija kako treba. Ne znaju oni sta je to.FCUM je napisao/la:450,000 people have 'unliked' Manchester United's official Facebook page since their loss to Liverpool.
zar stvarno mislite da vasi igraci ne bi ostavil srce na terenu ako bi za protivnika dobili bayern - tim o kojem bruji citav dunjaluk, tim kojeg svi eksperti smatraju najboljim na svijetu? naravno da bi izginuli na terenu.kingwazza je napisao/la:Ja iskreno ne bi volio da prodjemo,jer bi nas svi raznijeli,a ruku na srce haj da se oni bore pa da kazes dati ce sve od sebe izginut ce pa mozda iznenadimo,ALI u nasoj ekipi niko se ne bori nit gine.Moyes koristi istu formaciju i upute ubjedjen sam i protiv Hulla,i Chelsea,srozao je nas timCartman je napisao/la:Mislim da je i Moyes sam izgubio samopouzdanje i vjeru u svoje metode. Pa bolje smo igrali na pocetku sezone, nego sada. Sjetimo se na primjer Leverkusena ili Arsenala. Pa je onda bio i onaj malo bolji period oko Bozica. Ali ovo sada...Ma odron odrona. Skoro da mi ga je zao, ali nije, jer je unistio nas klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.