Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ništa od toga, čovjek je na samom odlasku iz kluba i još 2,3 puta nakon toga jasno rekao da nema teorije da se vrati a i nije lud da to radi...
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Ja nebi volio pa nije ovo cirkus u pm vise..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma on izgleda fkt ne strahujue od otkaza,joj semine sta nam rade
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Format je napisao/la:Roo je najveci problem ovog Uniteda.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Po cemu si ovo zakljucio, molim te lijepo ?Format je napisao/la:Roo je najveci problem ovog Uniteda.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ma samo odlažu neizbježno. U ovih 10 dana doživjet ćemo debakle i Moyes će da ode kao posrana kuja, sam sebi kopa još dublju rupu. Sutra ne očekujem ništa posebno, kao tim su trenutno kompaktinji i složniji, igraju fudbal za razliku od nas, fudbal smo napustili onog dana kad je došao Moyes. Volio boh da griješim, molim Boga da me razuvjere sutra. al rijetko se to desilo ove sezone.
Ako može ADMIN da ukloni post.
Ako može ADMIN da ukloni post.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 18 mar 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ma samo odlažu neizbježno. U ovih 10 dana doživjet ćemo debakle i Moyes će da ode kao posrana kuja, sam sebi kopa još dublju rupu. Sutra ne očekujem ništa posebno, kao tim su trenutno kompaktinji i složniji, igraju fudbal za razliku od nas, fudbal smo napustili onog dana kad je došao Moyes. Volio boh da griješim, molim Boga da me razuvjere sutra. al rijetko se to desilo ove sezone.

Vide li ovo oni tvoji Bavarci, ima da te se odreknu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Moj je post, ostala aktivna sesijario_Ferdy88 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Ma samo odlažu neizbježno. U ovih 10 dana doživjet ćemo debakle i Moyes će da ode kao posrana kuja, sam sebi kopa još dublju rupu. Sutra ne očekujem ništa posebno, kao tim su trenutno kompaktinji i složniji, igraju fudbal za razliku od nas, fudbal smo napustili onog dana kad je došao Moyes. Volio boh da griješim, molim Boga da me razuvjere sutra. al rijetko se to desilo ove sezone.Od kad ti navijaš za United
Vide li ovo oni tvoji Bavarci, ima da te se odreknu

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ti je frOnk nešto u rodu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Brat koji je otišao stramputicom.rio_Ferdy88 je napisao/la:To ti je frOnk nešto u rodu

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
-
- Kontakt:
Kada bi dobili olymp. sa 3:0 ja bih se skinuo i od mihrivoda trčo do sebilja go 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Znaci da za svaki slucaj ne gledam tekmu u Dibeku.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kada bi dobili olymp. sa 3:0 ja bih se skinuo i od mihrivoda trčo do sebilja go

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ja ne kockam, ali ko ima damu sutra bi mogao fine pare uzeti na Unitedu. Mislim da prolazite, ne može ova ekipa u toliki kanal upasti sigurno. Vrijeme je da Vidić postroji sviju redom i da izađu naloženi do maksimuma.
Da odg za Rooneya, ako je neko gledao kako Isco vcr igra , Roo moze da gleda i uci kako se 10ka igra a on ima 20 pasova po utakmici uglavnom prebacuje loptu na krila, ima 300k sedmicno a Moyesa ismijava na utakmici, covjek mu se dere da predje desno on ga iskulira na 5metara od Moyesa..Kako neko moze voljet Rooneya na kraju krajeva,sta radi klubu mene je sramota sto on igra za United.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedino ako se odigra na prolaz OlympiakosaWisey je napisao/la:Ja ne kockam, ali ko ima damu sutra bi mogao fine pare uzeti na Unitedu.

Može, uvjerit ćeš se i sam sutra.Wisey je napisao/la:Mislim da prolazite, ne može ova ekipa u toliki kanal upasti sigurno.
Ako ih nije mogao postrojiti do sada, neće ni sutra, niti ima potrebe za tim, jer je igrač Intera.Wisey je napisao/la:Vrijeme je da Vidić postroji sviju redom i da izađu naloženi do maksimuma.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šta ti dodje ovaj @Cartman ?Format je napisao/la:Da odg za Rooneya, ako je neko gledao kako Isco vcr igra , Roo moze da gleda i uci kako se 10ka igra a on ima 20 pasova po utakmici uglavnom prebacuje loptu na krila, ima 300k sedmicno a Moyesa ismijava na utakmici, covjek mu se dere da predje desno on ga iskulira na 5metara od Moyesa..Kako neko moze voljet Rooneya na kraju krajeva,sta radi klubu mene je sramota sto on igra za United.
Od Isca da uci kako se igra. Aha, kakav zakljucak. Mali isprdak ima da uci Rooneya kako se igra. Jesi ti svjestan šta pišeš ? Pa taj mali u Madridu grije klupu, šansu dobiva u revijalnim utakmicama, kao ova veceras. Moyesa iskulira ? Cuj dere se da predje na desno

Druze mislis da Olmpy. ne moze dati gol u gostima. Mozda i moze United pobj. aliWisey je napisao/la:Ja ne kockam, ali ko ima damu sutra bi mogao fine pare uzeti na Unitedu. Mislim da prolazite, ne može ova ekipa u toliki kanal upasti sigurno. Vrijeme je da Vidić postroji sviju redom i da izađu naloženi do maksimuma.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Pa i Roo bi grijao klupu u Realu, i kod nas bi da je trener kako valja. Sta je radio klubu? Ucjenjuje ga svako dvije godine, nemoj mi ti o ljubavi sigurno vise pratim United nego sto ti imas godina.. Da si pratio klub prije 15godina i vise nebi ovako pricao..Nek se ugleda na Scholesa
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.