Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

amir
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la amir » 18 avg 2009, 18:52

Nemogu za Asmira reci dali valja ili nevalja, nisam ga ni gledao kako brani a nisam ni strucnjak, ali on izgleda misli da ce odmah biti prvi golman reprezentacije, Polako Asmire, tek dolazis a vec si poceo kao da si Buffon, nevalja to, spusti se na zemlju, nebranis u klubu a hoces da budes prvi golman, nemoze to tako BEGOVICU
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 avg 2009, 19:21

amir je napisao/la:Nemogu za Asmira reci dali valja ili nevalja, nisam ga ni gledao kako brani a nisam ni strucnjak, ali on izgleda misli da ce odmah biti prvi golman reprezentacije, Polako Asmire, tek dolazis a vec si poceo kao da si Buffon, nevalja to, spusti se na zemlju, nebranis u klubu a hoces da budes prvi golman, nemoze to tako BEGOVICU
Amire upravu si,al Keno je ozlijedjen tako da ce biti 1 za ostatak kvalifikacija jer Supic nema kluba,a Begovic nam je posljednja nada mlad je talentiran ima sve sto treba jednom svjetskom golmanu i sam kaze da je 2 golman pompeya to nije mala stvar cak ni Hasagic nebi tamo bio prvi golman 100% jer svi znamo kakav je James golman,a ko zna mozda preko repke sa dobrim nastupima izbori 1 u Portsmouthu kad vide kako Bega brani za BIH i kad se James ozlijedi imace mjesto da se dokaze,ipak on igra u najacoj ligi svijeta i pokazuje svoje kvalitete najacim klubovima na svijetu Chelsea,Manchester UTD,Arsenal,Liverpool itd.Znas i sam da je Chelsea zainteresiran bio za njega a znamo da Chelsea nece svasta i kad bi tamo otisao bio bi sigurno 2 golman al prepreka je Cech koji nema puno godina i moze braniti jos 12 godina,nadam se da ce stati na gol u utakmici sa Armenijom i da se svi uvjerite kakvog smo golmana dobili. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 18 avg 2009, 19:56

BIHfan je napisao/la:
amir je napisao/la:Nemogu za Asmira reci dali valja ili nevalja, nisam ga ni gledao kako brani a nisam ni strucnjak, ali on izgleda misli da ce odmah biti prvi golman reprezentacije, Polako Asmire, tek dolazis a vec si poceo kao da si Buffon, nevalja to, spusti se na zemlju, nebranis u klubu a hoces da budes prvi golman, nemoze to tako BEGOVICU
Amire upravu si,al Keno je ozlijedjen tako da ce biti 1 za ostatak kvalifikacija jer Supic nema kluba,a Begovic nam je posljednja nada mlad je talentiran ima sve sto treba jednom svjetskom golmanu i sam kaze da je 2 golman pompeya to nije mala stvar cak ni Hasagic nebi tamo bio prvi golman 100% jer svi znamo kakav je James golman,a ko zna mozda preko repke sa dobrim nastupima izbori 1 u Portsmouthu kad vide kako Bega brani za BIH i kad se James ozlijedi imace mjesto da se dokaze,ipak on igra u najacoj ligi svijeta i pokazuje svoje kvalitete najacim klubovima na svijetu Chelsea,Manchester UTD,Arsenal,Liverpool itd.Znas i sam da je Chelsea zainteresiran bio za njega a znamo da Chelsea nece svasta i kad bi tamo otisao bio bi sigurno 2 golman al prepreka je Cech koji nema puno godina i moze braniti jos 12 godina,nadam se da ce stati na gol u utakmici sa Armenijom i da se svi uvjerite kakvog smo golmana dobili. ;)
to je tako, veliko je biti drugi golman u Porsmuta, i znam da je James dobar golman ali ipak Begovic nebrani i to bi mogao biti problem, ja sam protiv toga da igraju ili brane u reprezentaciji, oni koji su rezerve u klubovima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2009, 20:09

Ja prvi nebih volio da se ,,uvijeravam,,na tako vaznim tekmama kakav je Begovic golman.
U one zadnje dvije tekme protiv niskih Portugalaca dobi 6 golova a cetiri glavom i iz kornera.
a tip pa skoro 2 metra u njemu.Njemu je nepoznat pojam izletiti sa gola i prihvatiti loptu ako treba i u sesnaestercu a kamoli u petercu.Nego mu lopta se odbija kao u karambolu.Ljudi nakon dva poraza u Portugalu i 6 golova u mrezi zamijenise Begovica i Portsmouth odmah trecu prijateljsku tekmu dobise Celtica bez primljenog gola.Nije bio standardan ni u vrlo losoj Kanadi a bogami zadugo nece biti ni u Portsmothu.
Na osnovu cega bi odmah usao u prvu postavu repke,nek bude sretan sto je tu.A ne nije ni progledao a odmah bi ljudina na gol.I ja bih da me neko pita :lol:
Sto je najzalosnije,najvise ga guraju oni koji cestito nisu ni pogledali kako brani.
Iako je to fakticki i tesko,jer gdje god da je minute dobija na kapaljku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 avg 2009, 20:38

Joj kad se sjetim šta smo sve čovjeku izgovorili, a sada se ispostavilo da je momak cijelo vrijeme želio zaigrati za BiH. Bravo Asmire, odabrao si pravi put i pravu reprezanticiju. Nevjerujem da će odmah biti golman broj jedan, ali ništa nije nemoguće pošto Supić nema klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 avg 2009, 23:03

harishp je napisao/la:Ja prvi nebih volio da se ,,uvijeravam,,na tako vaznim tekmama kakav je Begovic golman.
U one zadnje dvije tekme protiv niskih Portugalaca dobi 6 golova a cetiri glavom i iz kornera.
a tip pa skoro 2 metra u njemu.Njemu je nepoznat pojam izletiti sa gola i prihvatiti loptu ako treba i u sesnaestercu a kamoli u petercu.Nego mu lopta se odbija kao u karambolu.Ljudi nakon dva poraza u Portugalu i 6 golova u mrezi zamijenise Begovica i Portsmouth odmah trecu prijateljsku tekmu dobise Celtica bez primljenog gola.Nije bio standardan ni u vrlo losoj Kanadi a bogami zadugo nece biti ni u Portsmothu.
Na osnovu cega bi odmah usao u prvu postavu repke,nek bude sretan sto je tu.A ne nije ni progledao a odmah bi ljudina na gol.I ja bih da me neko pita :lol:
Sto je najzalosnije,najvise ga guraju oni koji cestito nisu ni pogledali kako brani.
Iako je to fakticki i tesko,jer gdje god da je minute dobija na kapaljku.

Al zato je Supic za Begu izmislio fudbal moras malo i skontat da nije ni u Pompeya odbrana fenomenalna a to da je linijski golman mozda jeste ali mozda trener trazi od njeg tako ali on uci od Jamesa i moze dosta toga nauciti neg Supic i ostali nasi golmani kojima su treneri ciste neznalice.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2009, 23:59

Ma zelim mu sto duze da bude u repci kao drugi ili treci golman.Jer nam je siguran ko i Radeljic u odbrani :lol:
Jer ako nam bude standardan ima da nam i pekinezeri uvaljuju iz kornera.
Uostalom slusam ga neki dan na intervju-u tip rece da skoro uopste ne govori Bosanski.
Kako onda ovi nasi novinari se sporazumjevaju sa njim.Na Kanadskom ili Britanskom ili mozda cak i Engleskom.
Ili su se nekako isaretom na Hercegovackom domundzavali posto ovaj tepa Bosanski :roll: :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 avg 2009, 00:10

harishp je napisao/la:Ma zelim mu sto duze da bude u repci kao drugi ili treci golman.Jer nam je siguran ko i Radeljic u odbrani :lol:
Uostalom slusam ga neki dan na intervju-u tip rece da skoro uopste ne govori Bosanski.
Kako onda ovi nasi novinari se sporazumjevaju sa njim.Na Kanadskom ili Britanskom ili mozda cak i Engleskom.
Ili su se nekako isaretom na Hercegovackom domundzavali posto ovaj tepa Bosanski :roll: :shock:

Ma bravo kralju kolika si neznali ovo boldirano je dokaz....U Kanadi se najvise prica Engleski jezik dok Britansko odnosno Engleski jezik je jedno te isto,a to koji intervju si gledao nemam pojma samo nesto izmisljate da bi se napravili pametni irekli kako on nema pojma,jesi ti fudbaski strucnjak???

jel,da nisi Murinho jbte nisam te prepozno....
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2009, 00:13

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma zelim mu sto duze da bude u repci kao drugi ili treci golman.Jer nam je siguran ko i Radeljic u odbrani :lol:

Ma bravo kralju kolika si neznali ovo boldirano je dokaz....U Kanadi se najvise prica Engleski jezik dok Britansko odnosno Engleski jezik je jedno te isto,a to koji intervju si gledao nemam pojma samo nesto izmisljate da bi se napravili pametni irekli kako on nema pojma,jesi ti fudbaski strucnjak???

:lol: :mrgreen: E bas si ,,bolid-iran 2-3,,kad sve shvatas bukvalno :lol:
Inace intervju se nije gledao vec slusao a i sam je o tome potvrdio da se pogresno ,,odrazio,,to jest napravio korakcice iliti nije kontao da ima izbjeglica i u kanadi koji ponekad poslusaju radio. :roll:
Ako nemas pojma sto onda uvijek dajes neke procijene,ocijene vamo ,tamo.
Ako se ne varam ti si onaj sto si trazio da vidis i Merzica na dijelu.
A covijek prije dvije tri godine odigrao pola ciklusa kvalifikacija u repci :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 avg 2009, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 avg 2009, 00:17

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

:lol: :mrgreen: E bas si ,,bolid-iran 2-3,,kad sve shvatas bukvalno :lol:
Ma sad malo glumis da si se zezao i to je vrsta komentara.... :mrgreen: :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 19 avg 2009, 00:21

Ma sta vam je ljudi osim Hasagica i Baotica mi nemamo boljeg golmana od Begovica.

Njegovo treniranje u Engleskoj je jace od Supicevog nastupanja u Srbiji,Kipru ili gdje god ode. Al' nece nigdje dalje od Istocne Evrope u neki prosjecan klub.

Znaci Hasagic,Baotic i Begovic !

Sta je Supic uradio dok je bio na golu nase repke ? Odbranio penal protiv Omana ! Nemojte mi pominjati Belgiju, jer tada je nasa odbrana funkcionisala odlicno. Njemu su pogadjane stative cak ni pogledom nije mogao da uprati te lopte.

Kad sve saberes i oduzmes on i nije imao puno posla u tim utakmicama. Sto je trebalo uci uslo je, za drugo nek zahvali stativama i to je to. Znaci IMAO JE SRECE !

Jedino u cemu je siguran jeste hvatanje lopte u svom polju, svaka mu cast.......ali malo ozbiljniju tekmu da brani a odbrana da ne bude na visini zadatka taj ce biti izbusen sa svih strana.

Zato kazem da taj Supic nije izrastao da bude prvi golman, cak ni drugi. Znaci o Hasagicu ne trebamo trositi rijeci, Baoticu bih da sansu odmah poslije Kene, a Begovicu nek se pokaze i siguran sam da ce biti odlican.

Kad smo kod poznavanja bosanskog jezika, pa nepoznaje ga dobro ni Salihovic jos manje Pjanic. Vjerovatno ih ima jos takvih !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2009, 00:23

Procackaj bas ovaj hepek i naces taj famozni intervju,,uzivo,,,samo sto je najsmijesnije ljudi su stranice i stranice o tome napisali a ti kao medo iz zimskog sna :lol:
Ja se o prelivodama i ljudima sa dva obraza tipa kao Begovic,Medzumudanjanin,Jaukovic itd uopste ne zezam.
Vec mrtav ozbiljan. :ugeek:
P.S porediti Salihovica ili Pjanica sa Begovicem je sramota.
Jer ovi nikad javno nisu laprdali kao Begovic da nezna Bosanski jezik.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 avg 2009, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 avg 2009, 00:26

KONGO je napisao/la:Ma sta vam je ljudi osim Hasagica i Baotica mi nemamo boljeg golmana od Begovica.

Njegovo treniranje u Engleskoj je jace od Supicevog nastupanja u Srbiji,Kipru ili gdje god ode. Al' nece nigdje dalje od Istocne Evrope u neki prosjecan klub.

Znaci Hasagic,Baotic i Begovic !

Sta je Supic uradio dok je bio na golu nase repke ? Odbranio penal protiv Omana ! Nemojte mi pominjati Belgiju, jer tada je nasa odbrana funkcionisala odlicno. Njemu su pogadjane stative cak ni pogledom nije mogao da uprati te lopte.

Kad sve saberes i oduzmes on i nije imao puno posla u tim utakmicama. Sto je trebalo uci uslo je, za drugo nek zahvali stativama i to je to. Znaci IMAO JE SRECE !

Jedino u cemu je siguran jeste hvatanje lopte u svom polju, svaka mu cast.......ali malo ozbiljniju tekmu da brani a odbrana da ne bude na visini zadatka taj ce biti izbusen sa svih strana.

Zato kazem da taj Supic nije izrastao da bude prvi golman, cak ni drugi. Znaci o Hasagicu ne trebamo trositi rijeci, Baoticu bih da sansu odmah poslije Kene, a Begovicu nek se pokaze i siguran sam da ce biti odlican.

Kad smo kod poznavanja bosanskog jezika, pa nepoznaje ga dobro ni Salihovic jos manje Pjanic. Vjerovatno ih ima jos takvih !

Odlicni receno svaka cast,samo Boatic mi nesto slabo jer igra u nekom Rumunskom klubu al aBd se proda gdje mozda bi ga repka prodala al nece on igrat dok je Ciro tu.
FK DELFIN NEUM

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 19 avg 2009, 00:44

Ali cinjenica je da je Baotic prosao sve mlade selekcije, najduze branio u U21. Iz njegove generacije su u repki sada Ibisevic,Salihovic,Ibricic i ostali.

Jeste da brani u Rumuniji ali brani redovno. I taj klub nije nista slabiji od recimo bilo kojeg kluba gdje je branio i gdje ce braniti Nemanja Supic.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 avg 2009, 00:48

KONGO je napisao/la:Ali cinjenica je da je Baotic prosao sve mlade selekcije, najduze branio u U21. Iz njegove generacije su u repki sada Ibisevic,Salihovic,Ibricic i ostali.

Jeste da brani u Rumuniji ali brani redovno. I taj klub nije nista slabiji od recimo bilo kojeg kluba gdje je branio i gdje ce braniti Nemanja Supic.
100% se slazem u vezi Boatica i Supica,cak je Zdenko mozda i veci kvalitet od Njemanje...
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2009, 01:09

KONGO je napisao/la:Ali cinjenica je da je Baotic prosao sve mlade selekcije, najduze branio u U21. Iz njegove generacije su u repki sada Ibisevic,Salihovic,Ibricic i ostali.

Nije istina da brani redovno prvo kolo je odigrao zbog zutih kartona Stojana Koleva u prosloj sezoni.
Nakon toga je non stop na klupi i u tom otelulu.
i porediti jednog ucesnika LS sa timom koji deset godina nije izasao u Evropu je smijesno.
P.S Baotic je sjajan momak samo sto su se bukvalno popisali po njemu u Zelji i totalno se nekoretno ponjeli prema tom momku.
A momka sad prebacuju ko konzervu iz kluba u klub u kojima nazalost nije ni standardan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 19 avg 2009, 22:34

@harishp

Citiram: Baotić koji je već u prvom kolu rumunskog šampionata uspio sa gola maknuti bugarsku golmansku legendu Stoyana Koleva i zadobiti epitet igrača utakmice ....

Citiram: To je rumunski prvoligaš, koji je u prva dva kola osvojio četiri boda, a Baotić nije primio gol.

Zasto onda taj Kolev nije branio tekmu u drugom kolu ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2009, 22:39

KONGO je napisao/la:@harishp

Citiram: Baotić koji je već u prvom kolu rumunskog šampionata uspio sa gola maknuti bugarsku golmansku legendu Stoyana Koleva i zadobiti epitet igrača utakmice ....

Citiram: To je rumunski prvoligaš, koji je u prva dva kola osvojio četiri boda, a Baotić nije primio gol.

Zasto onda taj Kolev nije branio tekmu u drugom kolu ?
Ko kaze da nije :roll:
Citiras sa duplog sporta ili reprezentacije n.... koji su milon puta pogresno stavljali citate poslije ih onda ispravljali a nekad ni tad.
Ako zelis da se uvijeris odes na zvanicnu stranicu Otelul valjda oni najbolje znaju ko im je igrao a ko ne. 8-)
Ja bih licno volio da Baotic uspije ali zasad stvarnost je drugacija
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 19 avg 2009, 22:52

čisto informativno,Baotić nije branio u drugom kolu gledao sam tekmu na nekakvom rumunskom kanalu......

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 19 avg 2009, 23:33

Baotić je rupa, nema se tu šta raspravljat!
Kahva, Kava, Kafa!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, kakarut i 16 gostiju.