FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Barca nudi 20 mil. za Matuu 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
jbg valenica izgleda odbila ponudu za matu, ali mu nemogu povisiti platu,trenutna mu je 600 000,u barci bi imao sigurno puno vecu platu,mozda to i presudi
ma ebo ja tvoj zakljucak :Sbilalinho2 je napisao/la:sto nije smijesno jel to mislis da ce real nesto ucinit sa ovim nazovimo ih "zvijezdama" od tih igraca koji su dosli postujem kaku i benzemu a ovi ostali ****čići koji trce za parama mislis da ce njih titula sad zanimat hoce qrac oni osvojili ili ne imaju zagarantovane milione na svojim racunimaTata je napisao/la:fkt, ali bas fkt nije smjesno :Smahalas je napisao/la:Ma kako igramo mi na pripremama, a kako real netreba nam niko. Na el clasico možemo poslati i ovu djecu da im utrpaju 6 komada hahahahhaha
isti taj **** je sluzbeno najbolji igrac svijeta, a zbog toga i ima milione na racunu
nikad se ne zna, mozda i osvoji nesto.. ti to ne znas
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- nidjo_barca
- Kontakt:
BArca nam igra ujutru u 5 sati (po nasem vremenu) protiv Chivas Guadalajare 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nidjo_barca je napisao/la:BArca nam igra ujutru u 5 sati (po nasem vremenu) protiv Chivas Guadalajare
hoćeš se to probudit da gledaš tekmu ili ćeš ostati budan do 5 sati ujutro
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sreca pa je sutra nedelja
na kom kanalu gledas tekmu?

- nidjo_barca
- Kontakt:
ako budem gledao sigurno cu ostat budan jer ako zaspim necu ustatu sigurno hehMirza_Hordas je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:BArca nam igra ujutru u 5 sati (po nasem vremenu) protiv Chivas Guadalajare
hoćeš se to probudit da gledaš tekmu ili ćeš ostati budan do 5 sati ujutro

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
ahanafrI82 je napisao/la:Sreca pa je sutra nedeljana kom kanalu gledas tekmu?

samo klikni na tekmu kad pocne i gledass

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
sto znaci da nema nigdje na tv-u, steta, ok hvala majstorenidjo_barca je napisao/la:ahanafrI82 je napisao/la:Sreca pa je sutra nedeljana kom kanalu gledas tekmu?
ma gledam preko netaa uvijek na ovoj stranici http://atdhe.net/

- nidjo_barca
- Kontakt:
nema jbgg , nistaanafrI82 je napisao/la:sto znaci da nema nigdje na tv-u, steta, ok hvala majstorenidjo_barca je napisao/la:ahanafrI82 je napisao/la:Sreca pa je sutra nedeljana kom kanalu gledas tekmu?
ma gledam preko netaa uvijek na ovoj stranici http://atdhe.net/

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Kad debituje Zlaja bombarder?
trebao bi 19 augusta protiv Man.Citya tako sam ja cuo,a ako ne tad onda protiv Atelitc Bilbao 3 ili 4 dana kasnije sigurnonafrI82 je napisao/la:Kad debituje Zlaja bombarder?

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- nidjo_barca
- Kontakt:
hah Zlaja Bombarder , dobro si to rekao heheJameS je napisao/la:trebao bi 19 augusta protiv Man.Citya tako sam ja cuo,a ako ne tad onda protiv Atelitc Bilbao 3 ili 4 dana kasnije sigurnonafrI82 je napisao/la:Kad debituje Zlaja bombarder?

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ma et nebi ja to znao da mi buraz ne navija za Zlatana Ibrahimovicanidjo_barca je napisao/la:hah Zlaja Bombarder , dobro si to rekao heheJameS je napisao/la:trebao bi 19 augusta protiv Man.Citya tako sam ja cuo,a ako ne tad onda protiv Atelitc Bilbao 3 ili 4 dana kasnije sigurnonafrI82 je napisao/la:Kad debituje Zlaja bombarder?me eto rekao ti je drug Jamess

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- nidjo_barca
- Kontakt:
hehenidjo_barca je napisao/la:ma et nebi ja to znao da mi buraz ne navija za Zlatana IbrahimovicaJameS je napisao/la:hah Zlaja Bombarder , dobro si to rekao hehenafrI82 je napisao/la:Kad debituje Zlaja bombarder?me eto rekao ti je drug Jamess

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma Zlaja se rodio za Barcelone
e tu tekmu ne propustam definitivno

- nidjo_barca
- Kontakt:
ni ja aBd, jedva cekam da debitujeenafrI82 je napisao/la:Ma Zlaja se rodio za Barcelonee tu tekmu ne propustam definitivno

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
I ovaj se Maksvel cini dobrim pojacanjem? Dobro odigrao protiv Seatlleanidjo_barca je napisao/la:ni ja aBd, jedva cekam da debitujeenafrI82 je napisao/la:Ma Zlaja se rodio za Barcelonee tu tekmu ne propustam definitivno
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nafrI82 je napisao/la:Kad debituje Zlaja bombarder?
halo šta ima bombarder

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- nidjo_barca
- Kontakt:
da danafrI82 je napisao/la:I ovaj se Maksvel cini dobrim pojacanjem? Dobro odigrao protiv Seatlleanidjo_barca je napisao/la:ni ja aBd, jedva cekam da debitujeenafrI82 je napisao/la:Ma Zlaja se rodio za Barcelonee tu tekmu ne propustam definitivno

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.