Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

drop
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la drop » 13 sep 2009, 20:48

johnnyHZ je napisao/la:
drop je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:samo da svim navijacima NADALA izrazim saucesce :D :o
del potro ga dere .....i dere i dere...a te izvlakuse tipa ozljeda ovvo ono....juce kada je davao izjavu spominjao je FEDERERA i br.1.... :D
sve u svemu znamo kako del potro prolazi protiv federera....NIKAKO....dakle veceras djokovic...u 3 seta...pa onda i argentinac....samo lagano....NADAL JOS MALO PA BR 4 :o :lol: :D
vidi drago mu šta ce Nadal biti br.4 :lol: :lol: ...pa kakve ces ti koristi imati od toga??
zadovoljstvo brate zadovoljstvo......nevolim nadala ni na posteru viddjetiii :D
zasto...ja volim eleganciju a on je nema
OK,poštujem a i slažem se da nije nešto elegantan ;) ...ali brate nemoj se naslađivati tuđom mukom...Nadal je veliki igrac,a i ko covjek je dobar (u tome se svi teniseri slažu) sportista i sportmen u pravom smislu rijeci (za razliku od npr.Murraya)...covjeku je i ovo polufinale extra uspjeh s obzirom kroz šta je sve prolazio u zadnja dva mjeseca.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 sep 2009, 20:56

Kakvi glupani ovdje sve komentarisu...cast izuzetcima...niste ni svjesni sta je Nadal postigao u zadnje 2 sedmice...poslije ovakve povrede tesko je trcati a nije igrati tenis na ovoj razini...momak je dosao do polufinala sto za rukom nije poslo ni recimo jednom Murray-u koji je bio u top formi...ne samo da je imao povredu koljena vec i povredu misica sto je sasvim ocekivano nakon duge pauze ali ako nista i ovaj mec je zavrsio a 90% tenisera bi predalo ovaj mec a vjerujem da mnogi ne bi ni izasli protiv DelPotra sa ovim povredama... :oops: :oops: :oops:

BICE RAFA OPET BROJ 1...U TO SAM UVJEREN...JEDNOSTAVNO JE RODJENI POBJEDNIK!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 sep 2009, 21:11

adnan24 je napisao/la:Kakvi glupani ovdje sve komentarisu...cast izuzetcima...niste ni svjesni sta je Nadal postigao u zadnje 2 sedmice...poslije ovakve povrede tesko je trcati a nije igrati tenis na ovoj razini...momak je dosao do polufinala sto za rukom nije poslo ni recimo jednom Murray-u koji je bio u top formi...ne samo da je imao povredu koljena vec i povredu misica sto je sasvim ocekivano nakon duge pauze ali ako nista i ovaj mec je zavrsio a 90% tenisera bi predalo ovaj mec a vjerujem da mnogi ne bi ni izasli protiv DelPotra sa ovim povredama... :oops: :oops: :oops:

prvo ako si mislio na mene sa tim GLUPAN.... halalim jer sam odgojen i ponasanje i kultura mi nedopustaju da se spustem na nivo osoba koje se ovako izrazavaju...drugo kaakav je nadal COVJEK to je njegova stvar,...
trece jucer nadal igra protiv OSAKACENOG FERERA i zadnji set momak jedva hoda a nadal na svaki pojen osvojeni urlice koda je osvojio grand slam...a pritom se na njemu nevidi ni treag ozljede trbusnog zida...a pogotovo ne koljena....u prevodu.....
BIT CE RAFAEL PONOVO PRVI KADA FEDERER ODE U PENZIJU 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2009, 21:18

johnnyHZ je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Kakvi glupani ovdje sve komentarisu...cast izuzetcima...niste ni svjesni sta je Nadal postigao u zadnje 2 sedmice...poslije ovakve povrede tesko je trcati a nije igrati tenis na ovoj razini...momak je dosao do polufinala sto za rukom nije poslo ni recimo jednom Murray-u koji je bio u top formi...ne samo da je imao povredu koljena vec i povredu misica sto je sasvim ocekivano nakon duge pauze ali ako nista i ovaj mec je zavrsio a 90% tenisera bi predalo ovaj mec a vjerujem da mnogi ne bi ni izasli protiv DelPotra sa ovim povredama... :oops: :oops: :oops:

prvo ako si mislio na mene sa tim GLUPAN.... halalim jer sam odgojen i ponasanje i kultura mi nedopustaju da se spustem na nivo osoba koje se ovako izrazavaju...drugo kaakav je nadal COVJEK to je njegova stvar,...
trece jucer nadal igra protiv OSAKACENOG FERERA i zadnji set momak jedva hoda a nadal na svaki pojen osvojeni urlice koda je osvojio grand slam...a pritom se na njemu nevidi ni treag ozljede trbusnog zida...a pogotovo ne koljena....u prevodu.....
BIT CE RAFAEL PONOVO PRVI KADA FEDERER ODE U PENZIJU 8-)
Gonzalez....ali koja je to rasprava..nije za Grand Slam temu...ovdje se treba pričati o mečevima koji su bili i koji slijede..ja sam navijač Federera al skidam kapu do poda Nadalu...pa nakon 2 mjeseca tek je uzeo reket u ruku i došao do polufinala..a to što se raduje svojim poenima nevidim ništa loše :?
Manite se te priče...uvijek tako završi..najavite meč koji slijedi il nemoj te komentirati ;)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2009, 21:22

Odakle si ti sad izronio, kakav Ferrer, sta osakacen? Ako si mislio na Gonzaleza, on je bio fizicki potpuno spreman (zavoj je bio samo preventiva), a ako si gledao taj brejk, jasno je zasto je treci set izgubio 6-0.

Rafa je izgubio od boljeg protivnika, Del Potro je sami vrh svjetskog tenisa, a Nadal jos uvijek nije onaj pravi. Ostavite se pljuvanja po Nadalu, da ovog trenutka prekine karijeru, uvijek ce se ubrajati u najvece igrace koji su igrali ovaj sport. Samo je Rafa uspio izvlaciti suze svojim protivnicima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 sep 2009, 21:31

Federer uzima US Open sigurno i cementira poziciju br.1- to prvo.
Drugo,vezano za Nadala...covjek je imao (za vrhunski tenis) ogromnu pauzu i njegova koljena su do daljnjeg upitna,ali ono što je dosad pokazao na USO je pobjeda volje...danas ga je pregazio DelPotro i to sasvim zasluženo i uvjerljivo(ali DelPotro koji je odlican igrac i koji trenutno igra u vrhunskoj formu)...uz to sve Nadal je došao na USO sa ozljedom mišića sve zbog ogromne pauze ni mišići mu nisu bili na takmicarskom nivou (kako kažu blaga atrofija ili distrofija,ko ce upratiti sve te izraze :D )pogotovu za jedan Grand Slam....radovao se svojim poenima?' pa šta s tim?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2009, 21:44

johnnyHZ je napisao/la:a pritom se na njemu nevidi ni treag ozljede trbusnog zida...a pogotovo ne koljena....u prevodu...
Pogledaj brzinu njegovog servisa i uporedi je sa brzinom od prije godinu dana, pa ces vidjeti osjeti li se povreda trbusnog zida ili ne.
Voli te tvoje Sarajevo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 sep 2009, 21:46

drop je napisao/la:Federer uzima US Open sigurno i cementira poziciju br.1- to prvo.
Drugo,vezano za Nadala...covjek je imao (za vrhunski tenis) ogromnu pauzu i njegova koljena su do daljnjeg upitna,ali ono što je dosad pokazao na USO je pobjeda volje...danas ga je pregazio DelPotro i to sasvim zasluženo i uvjerljivo(ali DelPotro koji je odlican igrac i koji trenutno igra u vrhunskoj formu)...uz to sve Nadal je došao na USO sa ozljedom mišića sve zbog ogromne pauze ni mišići mu nisu bili na takmicarskom nivou (kako kažu blaga atrofija ili distrofija,ko ce upratiti sve te izraze :D )pogotovu za jedan Grand Slam....radovao se svojim poenima?' pa šta s tim?
Ma on se uvijek radovao svojim poenima, sta je nekim sad to naslo smetati. Ne znam za danas, Bgm pregazen, Del Potro ga ubio u pojam. Za kasnije nadam se da ce Nole dobiti, i onda me sutra konacno nakon godinu i po obradovati...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 sep 2009, 21:48

Virtu4l je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:a pritom se na njemu nevidi ni treag ozljede trbusnog zida...a pogotovo ne koljena....u prevodu...
Pogledaj brzinu njegovog servisa i uporedi je sa brzinom od prije godinu dana, pa ces vidjeti osjeti li se povreda trbusnog zida ili ne.

Ma ne mozes ti nekim ljudima objasniti neke stvari...uostalom vidis da ne zna ni s kim je igrao Nadal a kamoli da zna nesto o mecu ali vazno je da je on popio svu pamet ovog svijeta...

Inace...vjerujem da ce DelPotro biti tezak zalogaj za Federera(najvjerovatnije) u finalu bez obzira na los skor koji ima protiv njega...

I stvarno ne znam sta je s tim Nadalom...cuj raduje se kad osvoji poen-sram ga bilo :oops: :oops:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2009, 21:51

Teško da če Nole dobiti....imat če podršku sa tribina sigurno veču nego Federer...al teško da če mu pomoči..stvarno Federer je nakon Madrida u sjajnoj formi(izuzev meča protiv Tsonge al ko je gledao....)i u Cincinatiu Djoković je opdigro vrlo dobro...al Fedex je letio po terenu...
Ako ponovi igru od 2007 sa Australian Opena (1/2; 7:5,6:1.7:6) teško če šta Federer moči...doduše tada ga je izdao forhend kao nikad prije..

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 sep 2009, 22:38

Virtu4l je napisao/la:
e da ti nesto JA objasnim ako pratis tenis haveru onda ces saznati da su prije dvije ili tri godine STRUCNI doktroi prognozrali NADALU skori zavrsetak karijere ako nastavi na onaj nacin igrati i udarati lopticu...u prevodu DOBRO ZAPAMTI kada ce rafa ponovo onako udarati lopticu i onako tijelo izlagati nadljudskim mogucnostima...
pazi svaka zast on je veliki sportista....poslije federera daleko najbolji igrac...jos uvijek mu nisu blizu ni djokovic ni del potro a pogotovo marej al brate svati da se on ovih godina toliko istrosio zbog stila igre da se kao sto je i prognozirano poceo raspadati.....

a za radovanje to sam rekao jer je post iznad tada napisao neko za njegovu ozljedu ja sam samo rekao da se radovao bez ikakvih vidljivih grimasa na licu jer je ocito ZDRAV...za razliku od protivnika koji je ozlijedjen igrao....a ne kao sto neko rece da je bilo preventivno....ne nije....nie bio ni sjena gonzalesa iz prvog seta i velikog dijela drugog
Zadnja izmjena: johnnyHZ, dana/u 13 sep 2009, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 13 sep 2009, 22:39

daj te nam linokova za FEderera i djokovica ;) ;)
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2009, 22:46

buja je napisao/la:daj te nam linokova za FEderera i djokovica ;) ;)
http://www.justin.tv/andre_73/popout
http://www.justin.tv/freddy49x1/popout
Voli te tvoje Sarajevo.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 13 sep 2009, 22:54

Izbaca Virtual kumeee mogu gledati samo 10 sek :cry: :cry: :cry:
...za sva vremena...
1921

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 13 sep 2009, 22:57

djokovic break to majsotre idemoooooo a vi peeeeedeeeererovci pusite se glat 3 0 hoce al u panjevima
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2009, 23:00

buja je napisao/la:Izbaca Virtual kumeee mogu gledati samo 10 sek :cry: :cry: :cry:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

http://www.livescorehunter.com/Livescor ... ennis.html

Ovdje ces naci mnogo linkova, siguran sam da ce ti neki od njih odgovarati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2009, 23:00

bilalinho2 je napisao/la:djokovic break to majsotre idemoooooo a vi peeeeedeeeererovci pusite se glat 3 0 hoce al u panjevima
Svašta :roll:

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 13 sep 2009, 23:00

bilalinho2 je napisao/la:djokovic break to majsotre idemoooooo a vi peeeeedeeeererovci pusite se glat 3 0 hoce al u panjevima
pusi se ti majmuneeeeeeeeeeeeeee rebreak hahahahaahahaaha :lol: :lol: :lol:
...za sva vremena...
1921

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 13 sep 2009, 23:02

buja je napisao/la:
pusi se ti majmuneeeeeeeeeeeeeee rebreak hahahahaahahaaha :lol: :lol: :lol:
opet ce ga djoko breknut kunems e djoko je bolji uzima veceras
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 sep 2009, 23:02

ito lagano nije ni potrcao al ko ZNA ZNA :D GOOO ROGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.