Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Pa u predsjednistvu i drugim institucijama sjede ljudi iz rs-a i "hzb" pa bi svaku njihovu odluku trebali prihvatati bez ikakvog prigovara?
Ako tako vecina misli onda je bespredmetno pisati ista ovdje jer onda BiH nece ni biti
A onako da napomenem najzasluzniji za mulaomerovicevo imenovanje je sejo bukva
Ako tako vecina misli onda je bespredmetno pisati ista ovdje jer onda BiH nece ni biti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Pa u predsjednistvu i drugim institucijama sjede ljudi iz rs-a i "hzb" pa bi svaku njihovu odluku trebali prihvatati bez ikakvog prigovara?
zar sam ja to spomenuo?
Jesifilip13 je napisao/la:[
zato što u KS BiH sjede ljudi koji predstavljaju i ove sredine,gradove,regije i imaju podjednako pravo da odlucuju ko ce biti selektor kao i ljudi koji predstavljaju u KS BiH tuzlu,sarajevo,zenicu,bihać
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Jesifilip13 je napisao/la:[
zato što u KS BiH sjede ljudi koji predstavljaju i ove sredine,gradove,regije i imaju podjednako pravo da odlucuju ko ce biti selektor kao i ljudi koji predstavljaju u KS BiH tuzlu,sarajevo,zenicu,bihać
nisam bio izgleda dovoljno jasan,zar sam ja spomenuo da odluke tih ljudi,iako nije jasno na kakve si odluke mislio, trebaju se prihvatati bez prigovora?
Imamo ovdje dva dežurna i ponekog padobranca koji brane Damira ako treba i glavu će dati za njega (takav utisak su ostavili)
Sta sad, posto vi volite Damira, samo vi imate pravo na repku i samo ste vi u pravu??
Ps, h.... vas Ciro a vi njega, uhvatili se Cire ko pijan plota!!
Psovke su zabranjene
Sta sad, posto vi volite Damira, samo vi imate pravo na repku i samo ste vi u pravu??
Ps, h.... vas Ciro a vi njega, uhvatili se Cire ko pijan plota!!
Psovke su zabranjene
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
cemu psovke,hoce li se ovo tolerisati,da svi ovako nastavimo?
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 14 maj 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
vrebac86 je napisao/la:Imamo ovdje dva dežurna i ponekog padobranca koji brane Damira ako treba i glavu će dati za njega (takav utisak su ostavili)![]()
Ps, hebo vas Ciro a vi njega, uhvatili se Cire ko pijan plota!!
ako mislis na mene,varas se,ne branim njegov postupak od prije 20 godina,daleko od toga,samo ne zelim da imamo duple standarde prema onima koji su slično postupili a zovu se malo drukcije nego mulaomerović
To sto se Sinisa malo hvatao za muda prilikom intoniranja himne BiH nema veze, zasvrbilo ga, dao je nesto reprezentaciji. Zanemarit cemo to, koga boli za to sve dok je Damir izdajnik.nerminh74 je napisao/la:A zasto bi skandirao sinisi jeli cime zakinuo reprezentacijunerminh74 je napisao/la: A sto se postavlja da je onaj ko nije za mulaomerovica da automatski nije za reprezentaciju
Pa upravo je obrnuto jer skoro svi mi smo protiv mulaomerovica jer se bas on popisao po toj reprezentaciji
Ja cu npr. bodriti nase momke kada budu igrali ali cu sigurno ubaciti ponekad i "damire turcine napusi se k...
Posto ce biti u dvorani vjerovatno i Sinisa Kovacevic, hoce li biti koje Sinisa turcine... ili Nihade turcine..., vjerovatno si i Ciri skandirao ili mozda ne?
Ja bi krenuo od zagrijavanja vec, jer treba poluvrijeme citavo da "poturcis" sve koji su to zasluzili a vjerovatno ce biti u dvorani.
Kako god, gospodski potez
Nihad jeste postupio kao s.upak ali on je takodzer dao nesto toj reprezentaciji
Tako zasto navodis prvu dvojicu sa prodanom dusom mulaomerovicem, koji se prodao kada je bilo najvaznije a nije mu BiH pala na pamet sve dok mu nije zatrebala jer da mu je trebala mogao je postupiti isto mao mrsic, a on je taj kojim bi se tuzla trebala ponositi
A sta vise mjesate ciru u ovu pricu i to jos pogotovo samnom kojega boli tuki za fudbalom
Evo i Damir ako ostvari kvalitetan rezultat, dat ce nesto reprezentaciji, znaci zaboravljamo pricu o izdajnistvu, kao sto cemo zaboraviti i Sinisino hvatanje za muda.
Sto se mijesa Ciro, rodjen u Travniku, Tudjmanova ulizica, selektor BiH samo u drugom sportu bio, dizali ga u nebesa. Da ga ne mijesamo jer ne ide na mlin u prici o Damiru i velikom izdajnistvu?
Nemas brige, ponosi se Tuzla i Mrsicem i Mulaomerovicem, jer Tuzla je grad kojeg ne zanimaju ko je sta po nacionalnosti, u Tuzli su oduvijek postojali samo Tuzlaci.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Znaci po tebi cuvanje za muda i mulaomerovicevo igranje za hrvatsku odmah poslje rata je isto
Izvini ali velikoj vecini nas nije ni blizu
Sta ce to mulaomerovic dati ako postigne rezultat BiH pa skorl nista jer ce on licno imati daleko vise koristi
Nemoj govoriti u ime cjele tuzle jer cjelokupna moja tuzlanska familija djeli moje misljenje
I opet zaboli me za cirom prestanite mjesati fudbal sa kosarkom
Sta ce to mulaomerovic dati ako postigne rezultat BiH pa skorl nista jer ce on licno imati daleko vise koristi
Nemoj govoriti u ime cjele tuzle jer cjelokupna moja tuzlanska familija djeli moje misljenje
Slažem se nije ni blizu, meni je to prvo 10 puta gore. A nemojte tu priču neće ništa dati zato jer će imati više lične koristi, da sjedne Pandža ili Marković ne bi bilo te priče. Pričalo bi se o velikim patriotima koji su sjeli na klupu reprezentacije kada je savez u veoma teškoj situaciji, ovako tu je Damir samo jer ima lične koristi.nerminh74 je napisao/la:Znaci po tebi cuvanje za muda i mulaomerovicevo igranje za hrvatsku odmah poslje rata je isto
Nad tobom sunce najljepše sja
Shvati da nije isto kada andrija stipanovic (i ako i to ne volim) kao pripadnik hrvatskog nacionalnog korpusa zaigra za hrvatsku ili neko ko je rodzen u toj zemlji bez obzira sto ne pripada vecinskom nacionalnkm korpusu zaigra za tu zemlju i kada damir mulaomerovic kao pripadnik bosnjackog nacionalnog korpusa zaigra za drzavu sa kojom nema apsolutno nikakve veze i to godinu-dvije posto je ta drzava bila u otvorenom ratu sa onima koji BiH smatraju svojom domovinom, a kasnije ne postupi kao mrsic i ne pokusa se vrstiti domovinifilip13 je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:Imamo ovdje dva dežurna i ponekog padobranca koji brane Damira ako treba i glavu će dati za njega (takav utisak su ostavili)![]()
Ps, hebo vas Ciro a vi njega, uhvatili se Cire ko pijan plota!!
ako mislis na mene,varas se,ne branim njegov postupak od prije 20 godina,daleko od toga,samo ne zelim da imamo duple standarde prema onima koji su slično postupili a zovu se malo drukcije nego mulaomerović
To nikako ne moze biti isto
Bas me zanima kako bi isti ovi koji ga brane reagovali da se dovede preldzic za selektora jer pobogu ni njega nisu zvali
Pinoglavi
Prvo je odvratno, drugo je jednako pisanju po jos krvavoj zastavi tvoje domovine
Meni ima razlika ako neko vrijedja moju domovinu i ako neko, poput Damira, sticajem okolnosti zaigra za drugu državu a onda 20godina nakon toga nijednom ne izjavi bilo šta u vezi da je on Hrvat a takodjer ni na bilo koji način ne popljuje našu BiH. Jedino ako nisam nešto propustio. Naravno nekima je dovoljno to što je zaigrao za Hrvatsku u tim godinama, i razumijem stvarno to mišljenje i ne uplićem se u takvu diskusiju, samo se javim kada se pretjera u nekim stvarima i pišu neke stvari koje nemaju logike samo zato jer već udjete u diskusiju sa već stvorenom mržnjom prema Damiru. Nema stvarno smisla ni potrebe da mu njegov eventualni uspjeh ignorišemo i omalovažavamo samo zato jer on ima više koristi.nerminh74 je napisao/la: Pinoglavi
Prvo je odvratno, drugo je jednako pisanju po jos krvavoj zastavi tvoje domovine
Nad tobom sunce najljepše sja
zenin rodjak iz posusja smatra BiH svojom domovinom,je li ta drzava bila u ratu i sa njim?
mislim,izvinjavam se na ovome,ali jebote,pocelo se i o tome pisati
mislim,izvinjavam se na ovome,ali jebote,pocelo se i o tome pisati
znaci kad covjek iz zenice ode igrati za srbiju,nista,sve ok,zoran je,to je i logicno valjda,iako nema nikakve veze sa tom drzavom,cudna logika,i da, isto je kad andrija koji je rodjen u BiH ode igrati za hrvatsku i kad damir koji je rodjen u BiH ode igrati za hrvatsku,obojica su uradili istu stvar,bar za one kojima je bitnija država od nacije
ovako mozemo do u beskonacnost,ocito postoje dvije ,tri grupe nas koji različito razmišljaju,što je i normalno,nadam se da svi zajedno želimo uspjeh nasim kosarkasima
Opet vi kao sa marsa palifilip13 je napisao/la:znaci kad covjek iz zenice ode igrati za srbiju,nista,sve ok,zoran je,to je i logicno valjda,iako nema nikakve veze sa tom drzavom,cudna logika,i da, isto je kad andrija koji je rodjen u BiH ode igrati za hrvatsku i kad damir koji je rodjen u BiH ode igrati za hrvatsku,obojica su uradili istu stvar,bar za one kojima je bitnija država od nacije
Zoran Savic je srbin koji je otisao da igra za srbiju, ne opravdavam, ali shvatam
A koja je veza mulaomerovica sa hrvatskom i opet ne u bilo kojem trenutku
Damir je i hrvatsko ime, eto ti veza :kafa:
Pored Pandze, momcine koji bi srce i dusu dao za BiH, covjeka okicenom zlatnom evropskom medaljom (heeeej zlatnom medaljom), covjekom koji je od Kaknja cudo napravio mi dovodimo sklopociju od selektora. Pa bruka bi bila da sa 2 NBA igraca nista ne uradi, imace sto niti jedan do sada selektor nije imao.
Tacno ona poslovica ima smisla i to velikog, gdje logika prestaje, Bosna nastaje.
Vidim, sreca pa svi Tuzlaci ne misle isto.
Cuj ako je iz Tuzle, pa mu Tuzlaci moraju davati podrsku kakav god on bio, e svasta jbt.
Tacno ona poslovica ima smisla i to velikog, gdje logika prestaje, Bosna nastaje.
Vidim, sreca pa svi Tuzlaci ne misle isto.
Cuj ako je iz Tuzle, pa mu Tuzlaci moraju davati podrsku kakav god on bio, e svasta jbt.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
da, bas je Pandza trebao biti selektor, pojedini igraci su stariji od njega
ima nesto i u autoritetu, postovanju od strane igraca, Pandza je za Damira obican guster po tom pitanju
inace, tvoj post je jedna velika glupost
ima nesto i u autoritetu, postovanju od strane igraca, Pandza je za Damira obican guster po tom pitanju
inace, tvoj post je jedna velika glupost
Ne, cuvanje za muda je jedan veliki vid postovanja prema drzavi, izvini, ali "vi" od silnog ponavljanja kako je Damir izdajnik i kako je zaigrao za Hrvatsku u najgorim vremenima, ignoristete i ovakav cin, znaci nema dalje. Bajica, pripradnika VRS ste branili i prihvatali, sad Sinisino hvatanje za muda vam je sasvim ok i nista u poredjenju sa Damirom. Pa ispade Mulaomerovic srusio stari most u Mostaru pa je persona non grata.nerminh74 je napisao/la:Znaci po tebi cuvanje za muda i mulaomerovicevo igranje za hrvatsku odmah poslje rata je isto
Mogu li se i ja malo drzati za muda pa postati direktor reprezentacije i onako ima Mula da patriote pricaju o njemu, a ja mogu da radim u miru.
A sta je to Sinisa dao, on nije imao licnu korist od toga sto je igrao za repku, on je inace bio NBA igrac pa mu repka nije trebala uopste. Tom logikom ni Pandza nije dao nista BiH, ostvario je rezultat i imat ce daleko vise koristi on, vasom logikom da, ali to nije tako.
Daj vise pusti tu svoju tuzlansku familiju, vise si nju spomenuo kao argument nego nesto valjano, zaobidjes i opravdas svaki potez drugih i pokusavas dodatno uvelicati Damira kao izdajnika. Ako pola moje sarajevske familije smatra nesto onda je automatski tacno, Tuzla je uz Damira i uvijek ce biti onih koji su protiv, ali su oni u Tuzli velika manjina. Kad je 3-4 hiljade ljudi dolazilo zbog Damira na OKK, onda mozes misliti koliko ce dolaziti zbog reprezentacije.
Znaci ako napravis nesto sto je Ciro uradio u fudbalu nije izdajnik, a ako uradis u kosarci izdajnik si. Zar je bitno koji je sport? Bitno je vama jer ne godi ta prica o Ciri, jer sve proslo odlicno s izdajnikom na celu repke.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, EdinjoBos i 10 gostiju.