da. rekao mi je na svjetskom jedan brazilac koji ima godišnju flamengo-a da se ne sjeća kad je fla-flu derbi zadnji puta bio rasprodan, misli u osamdesetimASD je napisao/la:Ni na fudbal ne idu ako nisu Repke.tuzlak1987 je napisao/la:Jesu ovi Brazilci cudan narod, pune ovaj fudbal. A na ostalim ni da navire osim ako treba navijati protiv Argentine![]()
Atletika, kosarka, rukomet dosta eventa prazni sektori.
Treba fudbal izbaciti sa OI..
RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Općenito
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je atletika olicenje OI. Da mogu gledati OI prvo bih za to kupovao kartebranimir85 je napisao/la:to sam komentirao na pdf Atletika,kraljica sportova- top natjecanje na OI,stadion poluprazantuzlak1987 je napisao/la:Jesu ovi Brazilci cudan narod, pune ovaj fudbal. A na ostalim ni da navire osim ako treba navijati protiv Argentine![]()
Atletika, kosarka, rukomet dosta eventa prazni sektori.
Treba fudbal izbaciti sa OI..,kad se sjetim Londona,Pekinga itd igla nije mogla stati
- ASD
- Kontakt:
U zadnje vrijeme furaju pa se derbiji igraju u nekom drugom gradu gdje nema jake ekipe, npr.Braziliji pa se napuni.
Ali ovako je katastrofa, svi prate, ali da idu na utakmice to nece, nemaju taj menalitet.
Ono, lokalni krimos plati klubu bubam 300 000 da bi pokazao u svom gradu kako je gazda pa dovede dvije jake ekipe iz Brazila.
Ali ovako je katastrofa, svi prate, ali da idu na utakmice to nece, nemaju taj menalitet.
Ono, lokalni krimos plati klubu bubam 300 000 da bi pokazao u svom gradu kako je gazda pa dovede dvije jake ekipe iz Brazila.
atletika je kraljica igara. a onda košarka pa plivanje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Zasto kosarka?
Gimnastika ?DANTES je napisao/la:atletika je kraljica igara. a onda košarka pa plivanje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
zato što je to najjače košarkaško takmičenje, zato jer je atrakcija, zato jer imaš najveće zvijezde sportaASD je napisao/la:Zasto kosarka?
@mokes da naravno..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro, i u drugim sportovima imas najvece zvijezde sporta i to je kod nekih drugih sportova jos jace takmicenje u poredjenju sa ostalim, za kosarku se bas i ne moze reci da je OI iznad NBA.
- branimir85
- Kontakt:
top natjecanja na OI su :tri bazična sporta Atletika,Plivanje,Gimnastika + momčadski sportovi,naravno košarka prije svih,tu su još veslanje i borilački sportovi 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
tri bazična sporta, beach voleyball, timski sportovi, borilački sportovi, pa ostale besmislice i to upravo tim redom. (za tenis i golf nisam siguran gdje da ih stavim)branimir85 je napisao/la:top natjecanja na OI su :tri bazična sporta Atletika,Plivanje,Gimnastika + momčadski sportovi,naravno košarka prije svih,tu su još veslanje i borilački sportovi
naravno sa napomenom da fudbal i hokej te ženski vaterpolo treba ukinuti
- branimir85
- Kontakt:
nema besmisleni sportovajestamaji je napisao/la:tri bazična sporta, beach voleyball, timski sportovi, borilački sportovi, pa ostale besmislice i to upravo tim redom. (za tenis i golf nisam siguran gdje da ih stavim)branimir85 je napisao/la:top natjecanja na OI su :tri bazična sporta Atletika,Plivanje,Gimnastika + momčadski sportovi,naravno košarka prije svih,tu su još veslanje i borilački sportovi
naravno sa napomenom da fudbal i hokej te ženski vaterpolo treba ukinuti![]()
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- ASD
- Kontakt:
Golf je po meni medju zadnjima, negdje sa fudbalom jer glavne zvijezde odbijaju ove igre.
Tenis je malo bolji ali i on je pri dnu.
- branimir85
- Kontakt:
slažem se ,ali ipak u tenisu je došla većina najboljih-uz par otkaza a i atmosfera je drukčija nego kad se igraju obični turniri-više DC atmosferaASD je napisao/la:Golf je po meni medju zadnjima, negdje sa fudbalom jer glavne zvijezde odbijaju ove igre.
- ASD
- Kontakt:
Po meni treba dodati nekolicinu novih sportova, najprije kriket, ipak se radi o drugom najpopularnijem sportu na svijetu.branimir85 je napisao/la:nema besmisleni sportovajestamaji je napisao/la:tri bazična sporta, beach voleyball, timski sportovi, borilački sportovi, pa ostale besmislice i to upravo tim redom. (za tenis i golf nisam siguran gdje da ih stavim)branimir85 je napisao/la:top natjecanja na OI su :tri bazična sporta Atletika,Plivanje,Gimnastika + momčadski sportovi,naravno košarka prije svih,tu su još veslanje i borilački sportovi
naravno sa napomenom da fudbal i hokej te ženski vaterpolo treba ukinuti![]()
, ja bi izbacio samo one gdje ne nastupaju najbolji-a to je prije svih nogomet M, a i protiv sam dodavanja još sportova,ti *besmisleni sportovi* daju draž OI
Fudbal bi izbacio, ubacio bi futsal neka to bude reprezent tog sporta ili vrste sportova kao sto je to recimo ragbi 7 za ragbi uniju.
- branimir85
- Kontakt:
@ asd
za futsal -to mi je baš super olimpijski sport i naravno igrali bi najbolji
- ASD
- Kontakt:
Zasto hokej?jestamaji je napisao/la: naravno sa napomenom da fudbal i hokej te ženski vaterpolo treba ukinuti![]()
neznam, možda je do mene, ali ja ne znam nijedan sport sa maloumnijim pravilima od hokejaASD je napisao/la:Zasto hokej?jestamaji je napisao/la: naravno sa napomenom da fudbal i hokej te ženski vaterpolo treba ukinuti![]()
p.s. ideja sa futsalom je genijalna, kao i poređenje sa ragbi union, to bi bio puni pogodak!
- ASD
- Kontakt:
Kada je ubacivanje i izbacivanje sportova sa igara u pitanju, ja bi ubacio nekoliko sportova, a nebi nista izbacio, neke verzije bi zamijenio kao sto je fudbal-futsal.
Ali bih izbacio neke kategorije u raznim sportovima, primjer boks gdje ima kategorija mislim laka muha, to je do 49 kilograma, zamislite koji su to kepeci?
U plivanju bi mozda trebalo smanjiti broj disciplina, ipak je to prema sadasnjem statusu kojeg ima bitniji nego ijedan sport.
Atletika takodje ima puno disciplina, ali realno atletika je vise skup sportova nego sport, ogromna je razlika izmedju bacanja kugle i trcanja.
Ali bih izbacio neke kategorije u raznim sportovima, primjer boks gdje ima kategorija mislim laka muha, to je do 49 kilograma, zamislite koji su to kepeci?
U plivanju bi mozda trebalo smanjiti broj disciplina, ipak je to prema sadasnjem statusu kojeg ima bitniji nego ijedan sport.
Atletika takodje ima puno disciplina, ali realno atletika je vise skup sportova nego sport, ogromna je razlika izmedju bacanja kugle i trcanja.
- branimir85
- Kontakt:
atletici i plivanju ne treba ništa dirati ,ali evo još jedan sport podASD je napisao/la:Kada je ubacivanje i izbacivanje sportova sa igara u pitanju, ja bi ubacio nekoliko sportova, a nebi nista izbacio, neke verzije bi zamijenio kao sto je fudbal-futsal.
http://livetv.sx/en/eventinfo/438265_sp ... 3|748|3|en
- ASD
- Kontakt:
Ima nekih maloumnih, oni prekidi su im poglupi, ali hajde, gledanje sa strane moze donijeti pogresan zakljucak o sportu.jestamaji je napisao/la:neznam, možda je do mene, ali ja ne znam nijedan sport sa maloumnijim pravilima od hokejaASD je napisao/la:Zasto hokej?jestamaji je napisao/la: naravno sa napomenom da fudbal i hokej te ženski vaterpolo treba ukinuti![]()
p.s. ideja sa futsalom je genijalna, kao i poređenje sa ragbi union, to bi bio puni pogodak!
Gdje ces veceg primjera od scruma u ragbiju.
Zamisli da kafana neka u Bosni to slucajno vidi?
Hokej na travi ima veliku tradiciju na igrama i polugospodski je, godinama ga igrala gospoda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.