Uvijek sam htio imati ovakve dimije.fanatique 1899 je napisao/la:Za sve hejtere![]()
[youtube][/youtube]
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
fantique vrijeme je da mjenjas nick
ja mislim da je sad red na unique
ja mislim da je sad red na unique
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
tax naporan si,za tvoje dobro prestani spamati..
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
ovo pitam bez provokacije: zasto je vise arapa i afrikanaca medju navijacima marseille nego "pravi" francuza?! bas tu cinjenicu nikad nisam volio sto se tice navijaca ovog kluba iako imaju odlicne navijace.....
- marseille_unique
- Kontakt:
ako bogda dobiti sochouxa u srijedu i vodecem ce mo prici na tri boda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
evo reci cu ti ja posto ja znam sve o tome, marseille ti je kao sto znas na mediteranu na jugu francuske, a odmah preko mediterana, gdje i nije velia razdaljina nalaze se alzir maroko tunis egipat, sve islamske zemlje, e ima njih dosta zato sto je marseille najveca luka evrope iti imigranti na crno ulaze oreko brodova pravo u marseille, tu im najvise godi jer ima dosta tih emigranata iz tih zemalja sto sam naveoi zbog cinjenice sto znaju da ih tu niko nece ometati na nacionalnoj osonovi jer je marseille suportan tome, ja volim te iz islamskih zemalja navijace jer su vareni i daju nam poseabn smek, malo manje volim crnce na tribinama, ne zbog rasizma nego zbog toga sto oni jednsotavnu nisu rodeni za ti barem ja mislim da su oni u nekom drugom folu od navijanja, tako mi nekako izgleda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
razumijem ja sve to, al brate kad u navijckoj skupini bude vise stranaca nego domaci, to smrdi(nemislim racisticki!)... ono mi je takodje glupo kad kace zastave alzira, maroka, senegala itd. nigdje francuske zastave da vidi covjek jbgamarseille_unique je napisao/la:evo reci cu ti ja posto ja znam sve o tome, marseille ti je kao sto znas na mediteranu na jugu francuske, a odmah preko mediterana, gdje i nije velia razdaljina nalaze se alzir maroko tunis egipat, sve islamske zemlje, e ima njih dosta zato sto je marseille najveca luka evrope iti imigranti na crno ulaze oreko brodova pravo u marseille, tu im najvise godi jer ima dosta tih emigranata iz tih zemalja sto sam naveoi zbog cinjenice sto znaju da ih tu niko nece ometati na nacionalnoj osonovi jer je marseille suportan tome, ja volim te iz islamskih zemalja navijace jer su vareni i daju nam poseabn smek, malo manje volim crnce na tribinama, ne zbog rasizma nego zbog toga sto oni jednsotavnu nisu rodeni za ti barem ja mislim da su oni u nekom drugom folu od navijanja, tako mi nekako izgleda
- marseille_unique
- Kontakt:
zato sto je marseille takav grad, oni su socijalistickom fazonu, mislim moze se reci i komunistickom, pregledaj malo vise ako hoces koreografije pa ces naci tu svaceg komunistickog, i lijevicarskog
navijaci su veliki lijevicari to ces i sam sanati ako malo pregledas vise koreografije i raspitas se, ,
predlazem ti jednu stranicu tu imas sve slike odkad je nastala manvijacka scena marseille, sa svake utakmice imas slike, to ce ti olaksati ako te bas zanima,
http://www.commandoultra84.com
navijaci su veliki lijevicari to ces i sam sanati ako malo pregledas vise koreografije i raspitas se, ,
predlazem ti jednu stranicu tu imas sve slike odkad je nastala manvijacka scena marseille, sa svake utakmice imas slike, to ce ti olaksati ako te bas zanima,
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
dobro razumijem stav navijacki grupacija marseille-a, al se neslazem s tim. hvala za link, inace pregledam onaj sajt http://www.sw87.com sto se tice materijala o marseille-u....marseille_unique je napisao/la:zato sto je marseille takav grad, oni su socijalistickom fazonu, mislim moze se reci i komunistickom, pregledaj malo vise ako hoces koreografije pa ces naci tu svaceg komunistickog, i lijevicarskog
fanatique 1899 je napisao/la:Što više hejtera više volim svoj tim, ALLEZ MARSEILLE... Mrziš me, znači vrijedim
tax je napisao/la:pa istina ziva ali najjace kad se posvadjase izmedju sebe sminkadon Ciro je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Ma vec duze vrijeme sam se dopisuje sa sobom sa dva nicka koja koristi ...![]()
![]()
dobro zamislja da ima jos neko da je fan O.M
I naredna utakmica izmedju Real Madrida i Marseillea je upala medju one utakmice koje su oznacene s visokim rizikom, te ce i ovaj put biti na stotine specijalaca...
Uvijek problemi kada Marseille igra protiv spanjolskih klubova
Uvijek problemi kada Marseille igra protiv spanjolskih klubova
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- marseille_unique
- Kontakt:
da l ce koja nasa tv prnositi marseille real
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Marseille - Real Madrid / Juventus - Bayern ???
Budimo realni.
Budimo realni.
fanatique 1899 je napisao/la:Nesto bas sumnjam da hoce, al trebalo bi, to je reci derbi...marseille_unique je napisao/la:da l ce koja nasa tv prnositi marseille real
Ma nece ,taj dan se igra Juventus-Bayern tako da ce tu tekmu prenosit
Edit-eto preduhitri me ovaj iznad
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 dec 2009, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
čija je liga jedna od najefikasnijih u evropifanatique 1899 je napisao/la:Bayern u krizi, teskoj, Juve, talijanski fudbal, realno, Marseille i Real mislim da ce pruziti ljepsi fudbal u 16...Wolverine je napisao/la:Marseille - Real Madrid / Juventus - Bayern ???
Budimo realni.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- marseille_unique
- Kontakt:
nema veze zato ce bht1 prenosit u snimku, bilo kako bilo neko ce nas prenosit , ipak je to marseille
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ma Juve-Bayern.M......slaba tekma,slabo golova 0,1.mora neko prenositi OM-RMD tu ce biti golova lijepih poteza,kontra napada 2,4 gola:mrgreen:
- marseille_unique
- Kontakt:
bilo jedan nukla za marseille u toj utakmici protiv chelsea dao pires gil ako se jsecate kad je ono opuco sa out linije a lopta se odbila prvo od blizu stativu p aonda u drugu stativu pa u gol, bio lud gol sto n asat i danas se smatra jednim od najboljih golova lige prvaka ikada, a te smo iste godine u ligi prvaka dobili i manutd jedan nula na veledromu isto, a tad je strijelac bio gallas nakon duplog pasa,
ne znam stvarno zasto je odgodena utakmica izmedu marseillea i sochouxa veceras , haman da je francuski savez dao vise vremena marseilleu da se pripremi za ligu prvaka jer vako bi bilo da igraju cetiri sedmice za redom u tempu vikend srijeda ili vikend utorak
dobro je odlicno
marseille unique
ne znam stvarno zasto je odgodena utakmica izmedu marseillea i sochouxa veceras , haman da je francuski savez dao vise vremena marseilleu da se pripremi za ligu prvaka jer vako bi bilo da igraju cetiri sedmice za redom u tempu vikend srijeda ili vikend utorak
dobro je odlicno
marseille unique
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
marsej realno ove sezone 8 -9 mjesto
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.