šb_pecara je napisao/la:ja bi bas volio s nekim sad tako sjest i gledat utak. i malo proanalizirat
Kad dodjes u Tuzlu javi se nije problem nikakav sjescemo ko ljudi ...ako ne budem radio posto radim u Regionalnom košarkaškom savezu Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
šb_pecara je napisao/la:ja bi bas volio s nekim sad tako sjest i gledat utak. i malo proanalizirat
Mi nemamo snaznog centra nas najjaci igrac je Thomas. Moram reci da je trener vrlo los, ovo smo trebali dobiti sa minimalno oko 25-30 razlike. amal treba da zabije 18pts da on skuzi da ga jedino thomas moze cuvati. kad ga je Thomas cuva Amal nije moga nista napraviti tako da ne znam zato Thomasa drzi na klupi u zadnje vrime iako je on nas najbolji i najkorisniji igrac. sto se tice utakmice u aleksandrovcu mislim da to mozemo dobiti bez problema samo trebamo zatvoriti Amala i Castsela i to je to.kobe je napisao/la:cestitke za pobjeduKevin je napisao/la:Pobjeda velika,izborena dosta tesko...uhhhh...odemo na 10tak razlike i padnemo samo tako na 3-4 razlike..malo je glupo da se mora reci,ali stvarno je duskaj duskao...katastrofa...nikad mi nije bio drag sudac a veceras je pokazao da moze unistiti jako dobru utakmicu..bas pravu..cool je bilo: "svinjo debela"...zamislite 3000 ljudi to pjeva, svi u jedan glas...da se najezis..![]()
Igokea kao i prvoj utakmici, pođe dobro i onda ljoska..nista..Mason igracina,sve je povukao naprijed..Piljka nista nije htjelo..Grgat zna se..kod igoke-e MCaskill najbolji..
Samo mi nije jasno kako vam onaj rahil uvali toliko poena?
A što se tiče puljka on je trzavica igrač,kad hoce uleti preko 20 poena kad nece nece nista-sta ce biti češće neznam.
Grgat standardno dobar,mason protiv nas i ono sto sam ja gledao jako tanak igrac.
drži ga na klupi zato sto siroki u napadu bez grgata djeluje malo bezidejno jedina opcija je da proba staviti thomasa na 4 a grgata ostavi na 5 da proba tako... a thomas je jedan lud igrac, momak je ja mislim 1987 ili 1986 godiste i ima sve uvjete da postane jedan odličan igrač... ima skok, šut mu nije toliko loš zna i pogoditi za tricu, a sto je najvaznije momak se bori za široki kao da je rođen tu, baca se i za one lopte koje nemože stići... ja mislim da je to jedan od razloga sto su ga ovako dobro prihvatili u širokom... uvije daje 100% od sebe pa i kad su igrali protiv viteza, slavije, posušja i drugih... i sigurno po meni ce postat jedan zapažen igrac u nekom dobrom klubu iz europe...Siroki4ever je napisao/la:Mi nemamo snaznog centra nas najjaci igrac je Thomas. Moram reci da je trener vrlo los, ovo smo trebali dobiti sa minimalno oko 25-30 razlike. amal treba da zabije 18pts da on skuzi da ga jedino thomas moze cuvati. kad ga je Thomas cuva Amal nije moga nista napraviti tako da ne znam zato Thomasa drzi na klupi u zadnje vrime iako je on nas najbolji i najkorisniji igrac. sto se tice utakmice u aleksandrovcu mislim da to mozemo dobiti bez problema samo trebamo zatvoriti Amala i Castsela i to je to.kobe je napisao/la:cestitke za pobjeduKevin je napisao/la:Pobjeda velika,izborena dosta tesko...uhhhh...odemo na 10tak razlike i padnemo samo tako na 3-4 razlike..malo je glupo da se mora reci,ali stvarno je duskaj duskao...katastrofa...nikad mi nije bio drag sudac a veceras je pokazao da moze unistiti jako dobru utakmicu..bas pravu..cool je bilo: "svinjo debela"...zamislite 3000 ljudi to pjeva, svi u jedan glas...da se najezis..![]()
Igokea kao i prvoj utakmici, pođe dobro i onda ljoska..nista..Mason igracina,sve je povukao naprijed..Piljka nista nije htjelo..Grgat zna se..kod igoke-e MCaskill najbolji..
A što se tiče puljka on je trzavica igrač,kad hoce uleti preko 20 poena kad nece nece nista-sta ce biti češće neznam.
Grgat standardno dobar,mason protiv nas i ono sto sam ja gledao jako tanak igrac.
treba ga ostavit pod svaku cijenu jos ako udjemo u nlb.....Kevin je napisao/la:Thomas ima 22 godine..i svakako ga treba probat i zadrzati i sljedece sezone..bez obzira sta se igralo..
Ne znam kako ovakvo nešto možeš reći za trenera pa čovjek posao radi odlično u ekipu je unio takvo zajedništvo da ja to do sada nikada nisam vidio , ne razumijem kako Grgat nije snažan centar pa čovjeka nitko ne može čuvati 1-1 jer vidjelo se da kad je lopta kod njega mi imamo uvijek otvorenu opciju za nekoga šutera je Grgata obavezno udvajaju .A kao što je već netko rekao bez Grgata nismo dovoljno raznoliki u napadu , Thomasu kapa dolje ali na četvorki jer on ne može kvalitetno odigrat peticu protiv Amala.Siroki4ever je napisao/la:Mi nemamo snaznog centra nas najjaci igrac je Thomas. Moram reci da je trener vrlo los, ovo smo trebali dobiti sa minimalno oko 25-30 razlike. amal treba da zabije 18pts da on skuzi da ga jedino thomas moze cuvati. kad ga je Thomas cuva Amal nije moga nista napraviti tako da ne znam zato Thomasa drzi na klupi u zadnje vrime iako je on nas najbolji i najkorisniji igrac. sto se tice utakmice u aleksandrovcu mislim da to mozemo dobiti bez problema samo trebamo zatvoriti Amala i Castsela i to je to.kobe je napisao/la:cestitke za pobjeduKevin je napisao/la:Pobjeda velika,izborena dosta tesko...uhhhh...odemo na 10tak razlike i padnemo samo tako na 3-4 razlike..malo je glupo da se mora reci,ali stvarno je duskaj duskao...katastrofa...nikad mi nije bio drag sudac a veceras je pokazao da moze unistiti jako dobru utakmicu..bas pravu..cool je bilo: "svinjo debela"...zamislite 3000 ljudi to pjeva, svi u jedan glas...da se najezis..![]()
Potpis za cijeli tekst.eric_cantona je napisao/la:koliko ja znam, Smithson je sam otisao, trazio je raskid ugovora jer nije dobijao minutazu. Sto se tice Misica, po meni, iako je jasno bilo cim je dosao da on nije klasa za Siroki, ipak je covjek bolji play od naletilica. necu tu ulaziti u to ko je bolji branic, opcenito nisu nesto ni jedan ni drugi, ali Misic je mrvicu pouzdaniji, i kad vec nemamo drugog playa, dobar je i taj. Naravno, sve nam ovisi o Masonu. Svi koji kazu da je Mason tanak igrac, samo vi zivite u tom uvjerenju, nemam nista protiv. Sto se mene tice, ja bih u ekipi ostavio Masona pod svaku cijenu. Utakmica protiv Igokee, Grgat fantastican, pojavilo se puno komentara gdje se Grgata smatra losim zbog toga sto je igokein centar ubacio neke poene. Sto se naravno ne vidi je ucinak koji Grgat ima na organizaciju nasih napada, das njemu loptu, on spusti nekome pod kos ili daje kos, i to izgleda nezaustavljivo. Dalje, Puljko jako borben, pogrijesit ce, promasit ce, ali ce sve nadoknaditi, i takav igrac je nama potreban. Nije grijesio kada se lomio rezultat, je grijesio na pocetku, i to puno govori. Siriscevic solidan. Ruzic standardno dobar. Thomasa nije bas islo, ali on je odlican i volio bih da ostane i dogodine. I na kraju iznenadjenje veceri za mene: Josipovic. Usao je u formu u pravom trenutku, vidi se da je zapeo i da se trudi, i takav je dobrodosao i potreban. eto toliko. nadam se prolazu u finale
mislim da ste u dobroj poziciji da udjete u nlb, jer mislim da ne mozete 2 tekme zaredom izgubiti od igokee...šb_pecara je napisao/la:treba ga ostavit pod svaku cijenu jos ako udjemo u nlb.....Kevin je napisao/la:Thomas ima 22 godine..i svakako ga treba probat i zadrzati i sljedece sezone..bez obzira sta se igralo..
Kevin je napisao/la:Thomas ima 22 godine..i svakako ga treba probat i zadrzati i sljedece sezone..bez obzira sta se igralo..
jpg Siroki je napisao/la:imam neki osjecaj da bi nasi mogli sutra dobit igokeu,jer je jako velik pritisak na domacina iz razloga da nemaju pravo na kiks a nasi su ajmo rec psihicki malo rastereceniji jer vodimo 1:0 a onada cemo mi "ako se" bude igrala treca imati dosta velik pritisak ali posto je vjerujem u igrace i publiku mislim da je nasa NLB liga. Jel netko zna hoce li biti TV prenosa????
Seronja sto se javljas...jesi bio na utakmici?nisi!onda nemoj pricat o suđenju,.vidjeli smo suđenje sad portiv Slobode kak oste ih pokrali,zato se nemoj javljat! je li bio prijenos Bosna-Široki?nije,zna se zasto! nemoj se javljat kad nemas pojma..ajd ćao na temu o KK Bosni...ars01 je napisao/la:jpg Siroki je napisao/la:imam neki osjecaj da bi nasi mogli sutra dobit igokeu,jer je jako velik pritisak na domacina iz razloga da nemaju pravo na kiks a nasi su ajmo rec psihicki malo rastereceniji jer vodimo 1:0 a onada cemo mi "ako se" bude igrala treca imati dosta velik pritisak ali posto je vjerujem u igrace i publiku mislim da je nasa NLB liga. Jel netko zna hoce li biti TV prenosa????
Hoće,biti će TV prijenos kao i u subotu što je bio sa Pecare....![]()
![]()
![]()
Dosta je više vašeg (malo)građanskog mentaliteta ni TV prijenose ne može ići ni na FTV, ni na BHT, a i ni HRT ne bi dobio suglasnost zbog vršenja pritiska na sudije, sram vas bilo , a držite nekome pridike iz kulture ponašanja....![]()
![]()
![]()
A , u subotu ne očekujte da će tako lako ići sa sudijama , jer će biti ili sva trojica Bošnjaci ili iz svakog naroda po jedan, tako da su šanse u najboljem sluačaju 50/50 za šteljenje, a igrački gledano možemo se složiti da je Igokea ipak za klasu jača, a k tome ipak su Castle, Amal,Vuksanović i društvo igrali u puno jačim ligama nego Grgati, Josipovići i Masoni....
![]()
.
Cao kompleksas, jesi se vec preselio u Aleksandrovac od silnog dizanja istih, pljuvanja vlastite momcadi i svih ostalih? Vidjeli smo mi Castlea, Amala i Vuksanovica na djelu, neka hvala, da su igrali u Lakersima, nikada shvatiti nece sta pokrece HKK Široki i te ljude, i nikada bolji od njih biti nece.ars01 je napisao/la:jpg Siroki je napisao/la:imam neki osjecaj da bi nasi mogli sutra dobit igokeu,jer je jako velik pritisak na domacina iz razloga da nemaju pravo na kiks a nasi su ajmo rec psihicki malo rastereceniji jer vodimo 1:0 a onada cemo mi "ako se" bude igrala treca imati dosta velik pritisak ali posto je vjerujem u igrace i publiku mislim da je nasa NLB liga. Jel netko zna hoce li biti TV prenosa????
Hoće,biti će TV prijenos kao i u subotu što je bio sa Pecare....![]()
![]()
![]()
Dosta je više vašeg (malo)građanskog mentaliteta ni TV prijenose ne može ići ni na FTV, ni na BHT, a i ni HRT ne bi dobio suglasnost zbog vršenja pritiska na sudije, sram vas bilo , a držite nekome pridike iz kulture ponašanja....![]()
![]()
![]()
A , u subotu ne očekujte da će tako lako ići sa sudijama , jer će biti ili sva trojica Bošnjaci ili iz svakog naroda po jedan, tako da su šanse u najboljem sluačaju 50/50 za šteljenje, a igrački gledano možemo se složiti da je Igokea ipak za klasu jača, a k tome ipak su Castle, Amal,Vuksanović i društvo igrali u puno jačim ligama nego Grgati, Josipovići i Masoni....
![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.