Nisam pronašao podatke da će se ove godine igrati Kirin Cup, ali igrat će Kirin Challenge Cup, ali to igra samo Japan protiv jednog protivnika, prole godine na jesen su u Challenge Cupu igrali protiv reprezentacije Omana, sad u Junu igraju protiv Sirije Challenge Cup i onda 11. Juna igraju kvalifikacionu protiv Iraka.JavierBosnia je napisao/la:U junu koliko znam poslije Grčke idemo na Kirn Kup, braniti tituluSGD53 je napisao/la:Pitao sam zato jer vidim da Hrvatska krajem Maja igra protiv Meksika a 11. Juna igraju protiv Islanda kvalifikacionu, pa da reko i naši neće nešto eksperimentisati, nadam se da neće.dino-92 je napisao/la:Nema fifinog termina prije grčke
Mislim da nema ništa od Kirin Kupa.
Jedino ako ne odemo u Ameriku preko ljeta sa nekim sastavom, pričalo se da su dogovarali sa Čileom za ljeto, možda bude opet neki turnir, mada ovo ljeto je Kup Konfederacija tako da mislim da i od toga nema ništa jer Čile igra na Kupu Konfederacija u Rusiji. Eh Jedino ukoliko Čile ne bude ponudio da odigramo susret nakon Grčke a prije 17. Juna, možda 14. Juna recimo, prijateljsku protiv njih negdje u Evropi gdje ćemo im poslužiti kao sparing partner za Kup Konfederacija.