28.03.2017 / Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SGD53
Kontakt:

Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH

Post Postao/la SGD53 » 29 mar 2017, 13:38

JavierBosnia je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:Nema fifinog termina prije grčke
Pitao sam zato jer vidim da Hrvatska krajem Maja igra protiv Meksika a 11. Juna igraju protiv Islanda kvalifikacionu, pa da reko i naši neće nešto eksperimentisati, nadam se da neće.
U junu koliko znam poslije Grčke idemo na Kirn Kup, braniti titulu
Nisam pronašao podatke da će se ove godine igrati Kirin Cup, ali igrat će Kirin Challenge Cup, ali to igra samo Japan protiv jednog protivnika, prole godine na jesen su u Challenge Cupu igrali protiv reprezentacije Omana, sad u Junu igraju protiv Sirije Challenge Cup i onda 11. Juna igraju kvalifikacionu protiv Iraka.

Mislim da nema ništa od Kirin Kupa.

Jedino ako ne odemo u Ameriku preko ljeta sa nekim sastavom, pričalo se da su dogovarali sa Čileom za ljeto, možda bude opet neki turnir, mada ovo ljeto je Kup Konfederacija tako da mislim da i od toga nema ništa jer Čile igra na Kupu Konfederacija u Rusiji. Eh Jedino ukoliko Čile ne bude ponudio da odigramo susret nakon Grčke a prije 17. Juna, možda 14. Juna recimo, prijateljsku protiv njih negdje u Evropi gdje ćemo im poslužiti kao sparing partner za Kup Konfederacija.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 mar 2017, 14:00

Ima bar 20 prijateljskih utakmica krajem maja i početkom juna, nemoguće da to nije zvanični termin :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 mar 2017, 14:38

Pjanic igra finale Lige prvaka 3. juna, ne moze tad :mrgreen:

nego gledam drugi gol protiv Albanije, podsjetilo me na onu legendardnu akciju kod gola Baljica na Parkenu :bow:

0:53

Don't believe the hype.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 mar 2017, 15:08

ASD je napisao/la:"Albanci su izvrsni tehnicari ali imaju viska potez."

Lik sve gluplje i gluplje izjave daje.
Tek u gledah komentar,a jesam ja onda rahat je gledo na albanskom supersport2 :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 29 mar 2017, 16:09

Raonffa je napisao/la:
Ima bar 20 prijateljskih utakmica krajem maja i početkom juna, nemoguće da to nije zvanični termin :D
Po fifa kalendaru zvanični termini su od 5og do 13og juna. Mnoga prvenstva se završavaju ranije pa repke možda dobiju prije igrače, a dosta ekipa će igrati vjerovatno sa nekim kombinovanim sastavima, jer se igraju finali kupova, cl, el.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 mar 2017, 16:13

dino-92 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Po fifa kalendaru zvanični termini su od 5og do 13og juna. Mnoga prvenstva se završavaju ranije pa repke možda dobiju prije igrače, a dosta ekipa će igrati vjerovatno sa nekim kombinovanim sastavima, jer se igraju finali kupova, cl, el.
Mi igramo 9.juna tako da je vrlo lako moguće da prije ili poslije (što je vjerovatnije) odigramo neku prijateljsku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 mar 2017, 17:10

Alipasino je napisao/la:Kako je po vama Stevanovic odigro ipak je igro Previse nazad Ali nije los bio.
Kad je Stevanovic usao Albanija vise nije napada imala po njegovoj strani. Do tad su Vranjesa karali pravo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 mar 2017, 17:20

akisarajevo92 je napisao/la:Pjanic igra finale Lige prvaka 3. juna, ne moze tad :mrgreen:

nego gledam drugi gol protiv Albanije, podsjetilo me na onu legendardnu akciju kod gola Baljica na Parkenu :bow:

0:53

Ako prođete Barcelonu finale vam je neminovnost, osim ako ne naletite na Bayu u polufinalu :kafa:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 mar 2017, 17:29

Nije ni cudo sto je Topalbecirevic otjeran sa drzavne televizije i prenosa reprezentacije. Tipicni mahalac neprofesionalac u svom poslu koji voli da se petlja sa svima i da on kroji misljenje javnosti. Jucer je imao minimalno 10 nebuloza, najvise mi je zasmetalo forsiranje price o Kodrinom ocu a momak fino zamolio da mu se to breme ne stavlja i da ga se iskljucivo gleda kroz igre i da se ne potencira prica o njegovom ocu a ovaj biografiju iscita juce i kad je igro za Barsu i legenda Spanske lige a nimalo informacija o kome treba njegovom sinu , koliko je odigrao utakmica,ucinak i detaljnije malo o Kodri.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 mar 2017, 17:35

avenija je napisao/la:Nije ni cudo sto je Topalbecirevic otjeran sa drzavne televizije i prenosa reprezentacije. Tipicni mahalac neprofesionalac u svom poslu koji voli da se petlja sa svima i da on kroji misljenje javnosti. Jucer je imao minimalno 10 nebuloza, najvise mi je zasmetalo forsiranje price o Kodrinom ocu a momak fino zamolio da mu se to breme ne stavlja i da ga se iskljucivo gleda kroz igre i da se ne potencira prica o njegovom ocu a ovaj biografiju iscita juce i kad je igro za Barsu i legenda Spanske lige a nimalo informacija o kome treba njegovom sinu , koliko je odigrao utakmica,ucinak i detaljnije malo o Kodri.
Primitivac, znamo do ceg je doveo zbog glupe price oko malog Sikirasa sa Pala.

Ali nazalost, zivimo u zemlji gdje ce za njeg reci da je legenda i najbolji komentator.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 mar 2017, 17:47

avenija je napisao/la:Nije ni cudo sto je Topalbecirevic otjeran sa drzavne televizije i prenosa reprezentacije. Tipicni mahalac neprofesionalac u svom poslu koji voli da se petlja sa svima i da on kroji misljenje javnosti. Jucer je imao minimalno 10 nebuloza, najvise mi je zasmetalo forsiranje price o Kodrinom ocu a momak fino zamolio da mu se to breme ne stavlja i da ga se iskljucivo gleda kroz igre i da se ne potencira prica o njegovom ocu a ovaj biografiju iscita juce i kad je igro za Barsu i legenda Spanske lige a nimalo informacija o kome treba njegovom sinu , koliko je odigrao utakmica,ucinak i detaljnije malo o Kodri.
Pojelo ga vrijeme i umislio je da je neki bitan faktor za bh sport pa se tako qurci, uopste se ne priprema za utakmicu nego onako komentarise iz glave pa zato i te informacije o Mehi a nista o Kenanu.
Nad tobom sunce najljepše sja

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 29 mar 2017, 18:02

samoposmatram je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Kako je po vama Stevanovic odigro ipak je igro Previse nazad Ali nije los bio.
Kad je Stevanovic usao Albanija vise nije napada imala po njegovoj strani. Do tad su Vranjesa karali pravo.
Posto su svi izgledi da Mudjza sa skoro 33 godine nece moci jos dugo ni u Kaiserslauternu se nametati a kamoli u reprezentaciji vise,Vranjes igra toplo hladno iako nije realno kvalitetom bas ni prosjecan igrac,a Avdijator truba u defanzivi iako jeste brz prodoran....ja mislim da je Stevanovic cak i najbolja solucija trenutno na desnom beku jer realno gledano nemamo bolje opcije:Memija mora eksplodirat u drugoj Danskoj i u U21 da bi bio uopste u opticaju,pade mi na pamet i onaj Emir Dilaver sto je igro s Besicem u Madjarskoj u Ferencvarosu koji jest solidan tim ali je i on u medjuvremenu izgubio mjesto u timu,a nadao sam se da ce se on iz sjene nekako probit,Pavelic iz Rapida nece da igra za nas...ostajem samo u nadi da ce neki igrac iskocit ako nista iz nase PL

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 mar 2017, 18:31

PrinceofVeresija je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Posto su svi izgledi da Mudjza sa skoro 33 godine nece moci jos dugo ni u Kaiserslauternu se nametati a kamoli u reprezentaciji vise,Vranjes igra toplo hladno iako nije realno kvalitetom bas ni prosjecan igrac,a Avdijator truba u defanzivi iako jeste brz prodoran....ja mislim da je Stevanovic cak i najbolja solucija trenutno na desnom beku jer realno gledano nemamo bolje opcije:Memija mora eksplodirat u drugoj Danskoj i u U21 da bi bio uopste u opticaju,pade mi na pamet i onaj Emir Dilaver sto je igro s Besicem u Madjarskoj u Ferencvarosu koji jest solidan tim ali je i on u medjuvremenu izgubio mjesto u timu,a nadao sam se da ce se on iz sjene nekako probit,Pavelic iz Rapida nece da igra za nas...ostajem samo u nadi da ce neki igrac iskocit ako nista iz nase PL
Stevanovic ne može biti ozbiljna, a ne prva opcija na desnom boku. Pa momak nikada to nije igrao.

Namibija
Kontakt:

Post Postao/la Namibija » 29 mar 2017, 20:08

szlaja je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:ja fakat ne mogu shvatiti sa cim su to ljudi zadovoljni kod cimirota.Lik je prevara teska..prvu tekmu dok je bilo pjanica nesto se i igralo prema naprijed,cim je izasao raspala nam se igra jer vezni red nije lopte prenijeo kako treba..Danas ista sitvacija.Dok je bio Prcic nesto se kao i kombinovalo prema naprijed,cim je lik izasao raspali smo se totalno na sredi.

Ni jedan skok dobijen,na zemlji mnogu duela izgubljenih,osim jednog istrcavanja pred kraj tekme ja nisam vidjeo nista od tog lika
Samo su pitari "zadovoljni". To sto si ti vidio i ja sam i svako objektivan.
Ja koliko primjetim samo ste vi navijači Željezničara nezadovoljni. Ne navijam ni za jedan od dva sarajevska kluba, ali ne razumijem čemu toliki hejt.

Momak je odigrao jako lijepo, opravdao titulu najskupljeg prodanog igrača PLBiH kao i jednog od najboljih u sastavu PAOK-a.

dadoprso
Kontakt:

Post Postao/la dadoprso » 29 mar 2017, 20:12

Cimirot je u obim utakmicama bio medju najboljima ako ne i najbolji, i to kao navijac Zelje potvrdujem.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 mar 2017, 20:44

Psiha je na mjestu kod Kodre, Cimirota, Stevanovica i Krunica.
Krunic ima ono sto je imao i Misimovic, zna izvuci faul ili penal. Sto nam uveliko fali od kad Misimovica nema. Cimirot je ponovo pokazao da je najjaci igrac na lopti. Kodro odlaze loptu jako brzo, bez nepotrebnog peglanja lopte i ima komunikaciju na terenu. A o motorici za fudbal da nepricam. Njegov trk na zadnju liniju kod asistencije i pokreti tijela tesko izvede igrac Viscine visien, a kamoli visi igraci.

Zukanovic je katastrofalan bio protiv Albanije. Nema brzine, a pravi greske u dodavanju i to kriminalne. Djumic je bio dosta nervozan, fali mu mentalna snaga u igri. Lulic nema vise brzine, mozda je to razlog sto ga vise koriste kao veznog nego kao bocnog igraca u Laziu. Vranjes standardno ko i uvijek niti smrdi niti mirise. Jajalo ofalio fizicki, cini se tezak i iztrosen. Sunjic standardno, nezadaje glavobolju kad je na terenu, nesto u stilu Sase Papca u svoje vrijeme. Begovic dobar steta sto nije standardan golman. Dzeko svjetska klasa uvijek bio i za njegove godine u strasnoj formi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2017, 18:32

Imal gdje da se pogleda citava utakmica na internetu? Nazalost nisam mogao gledat. :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zgembo89 i 10 gostiju.