Četvrtfinale SP-a

Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: Četvrtfinale SP-a

Post Postao/la jestamaji » 06 jul 2018, 23:39

TonySosa je napisao/la:Francuzi će ovo rutinski osvojiti, s pola gasa reklo bi se. :lol:

A tek će za 4 godine biti u punom naponu snage. :tokralju:
ja mislim da bi za 4 godine lako mogli osvojiti, posebno ako zidane bude trener, ali ne vjerujem da će ovo SP uzeti :wave:

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 06 jul 2018, 23:41

jestamaji je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:Francuzi će ovo rutinski osvojiti, s pola gasa reklo bi se. :lol:

A tek će za 4 godine biti u punom naponu snage. :tokralju:
ja mislim da bi za 4 godine lako mogli osvojiti, posebno ako zidane bude trener, ali ne vjerujem da će ovo SP uzeti :wave:
Kako će zidan preko var da uzme nešto? :rol:
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jul 2018, 23:42

Mokes je napisao/la:
Ako je peto mjesti u epl s Evertonom ništa, onda ok.

Majstor taktike je kad ima igrače, vidjećemo ga negdje gdje nema najjaču ekipu kako će se snaći.
Pa šta se desilo poslije?! Umjesto da od Evertona napravi ekipu koja će konstantno igrati evropska takmičenja (igrački su ipak daleko iza najboljih ekipa u Premiershipu), Martinez ih je naredne godine vodio ka Championshipu (mislim da su jedno vrijeme bili možda dva-tri boda iznad zone ispadanja i to na proljeće). To je period kad je morao napraviti taj iskorak; tad je morao opravdati sve komplimente kojima smo (i ja sam) ga častili.

Ma Zidanea ja i ne smatram majstorom taktike (to sam i napisao), ali je najbolji izbor za posložiti svlačionicu punu egomanijaka. Zato ga smatram idealnim za "Deschamspovu" poziciju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BrainofheGame
Kontakt:

Post Postao/la BrainofheGame » 06 jul 2018, 23:43

jestamaji je napisao/la:apropo južne amerike, u fudbalu su južnoamerikanci vodeći još samo u navijanju

imaćemo četvrtog različitog svjetskog prvaka iz evrope zaredom! južnoamerikanci su za to veijeme imali samo jednog finalistu! u zadnjih 30 godina su uzeli samo dva SP i to oba Brazil i to je to!
Ocito da se i nisu bas najbolje snasli u tj tranziciji fudbala iz talenta u rad,red disciplina,nema drugog objasnjenja.Iako, eto bar su tako govorili, ovo je prvi europski Brazil ali opet nista..
O Argentini nema porebe ni pricati..Nekako sam prije pocetka mislio da bi mogli uraditi konacno nesto, ali kakvi..Raspad sistema totalni..I ono sto je najvaznije, mislim da ce u buducnosti biti jos manje prilike da se repke iz Europe skinu sa trona, jer jedna generacija Argentine koja je obecavala polahko odlazi sa scene, ova Brazila nekako ne mirise na pobjednike,o Urugvaju, Kolumbiji, Cileu i ostali se isto moze reci..
U Africi ne vidim neki potencijal,Azija isto, Srednja i Sjeverna Amerika jos manje..
Dakle,izvjesno je da cemo gledati dva Europska prevenstva narednih godina..

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 06 jul 2018, 23:46

Brazil osvaja 2026. kad Vinicius postane pravi igrač.

Al Fernandinho je najveći krivac, on je bio karinaš i protiv Njemačke 2014.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 06 jul 2018, 23:47

Nije Fernandinho kriv sto ne zna. Mogao je bezmozgas Casemiro jednu utakmicu u karijeri proci bez kartona.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 jul 2018, 23:50

A sta je kriv Fernandinho sto je glupi Jesus stao uz njega skocio i prmasio loptu jer je metar i frtalj i ovaj nije ni mogao reagovati jbg klasicna nesreca...Po meni su najlosiji brazilci bili Neymar i Jesus...JEsus fol ubber napadac ovo ono, pet utakmica frajer prvi spic nula golova. Neymar izgubi 10 lopti dok jednom nekoga uspije da predribla a i kad predribla jednom spetlja se u vecini slucajeva jos vise, smijesan igrac.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 06 jul 2018, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 jul 2018, 23:50

TonySosa je napisao/la:Brazil osvaja 2026. kad Vinicius postane pravi igrač.

Al Fernandinho je najveći krivac, on je bio karinaš i protiv Njemačke 2014.
Prije bi reko da će Norveška na čelu sa Odegaardom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 06 jul 2018, 23:55

japa je napisao/la:A sta je kriv Fernandinho sto je glupi Jesus stao uz njega skocio i prmasio loptu jer je metar i frtalj i ovaj nije ni mogao reagovati jbg klasicna nesreca...Po meni su najlosiji brazilci bili Neymar i Jesus...JEsus fol ubber napadac ovo ono, pet utakmica frajer prvi spic nula golova. Neymar izgubi 10 lopti dok jednom nekoga uspije da predribla a i kad predribla jednom spetlja se u vecini slucajeva jos vise, smijesan igrac.
I pored autogola je bio smijesan. Kao i Coutinho, Neymar i Jesus. A opet su kao ekipa bili beton. Strasan potencijal ima ekipa.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 jul 2018, 00:03

ekipa u kojoj su Paulinho i Jesus bilo kakav faktor ne moze osvojiti svjetsko prvenstvo ....divim se ljudima koji su mislili da moze...da je malo jaca grupa bila pitanje je da li bi istu i prosli....jbg mlatis kostariku i srbiju...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jul 2018, 00:05

ma možda i ne bi imao onako lošu utakmicu da ga onaj autogol nije psihički uništio.

i to autogol za koji je prvenstveno kriv prce isus, pa taj je uspio sjebati sve što je dotakao ovo prvenstvo :tokralju:

sad neka je belgiji bog na pomoći bez bekova, lijevih praktički nema i već vidim probleme da jedan po vokaciji krilni igrač zaustavi mbapea, a desno munier suspendovan, a ne znam ni da imaju koga na klupi.

doduše sad kad su cige ispale odjednom mi nije bitno ko će osvojiti :zzz:
favorišem belgiju od početka, ali nemam ništa protiv da bilo ko od ovih preostalih reprezentacija digne trofej.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 07 jul 2018, 00:05

Hoće li meni neko objasniti na koji fazon ovaj Jesus ima prednost u odnosu na Firmina? :hmmmmm:

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 07 jul 2018, 00:06

Baho : ''Eksluzivno, samo za vas, bit će sve uredu, imam informaciju iz prve ruke da bi Hazardu trebali uzeti loptu do sutra''

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jul 2018, 00:06

delinjo je napisao/la:ekipa u kojoj su Paulinho i Jesus bilo kakav faktor ne moze osvojiti svjetsko prvenstvo ....divim se ljudima koji su mislili da moze...da je malo jaca grupa bila pitanje je da li bi istu i prosli....jbg mlatis kostariku i srbiju...
A ekipa u kojoj je kloc Lukaku i drvo na sredini i još jedno omanje drvo bitan faktor kao može :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Pogba

Post Postao/la Pogba » 07 jul 2018, 00:09

Da stvar bude gora prvu postavu Belgije cine 2 igraca kineske lige.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 07 jul 2018, 00:10

a veceras je gol za Brazil zabio igrač Kineske lige :lol:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 07 jul 2018, 00:10

10 - @hazardeden10 completed all 10 of his dribbles against Brazil - the most dribbles attempted by a player with a 100% success rate in a World Cup match since 1966. Baller.
9 - Nine different players have scored for Belgium in the 2018 World Cup. Only Italy in 2006 and France in 1982 (both 10) have had more different players score for them in a single World Cup tournament. Variety.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 jul 2018, 00:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ekipa u kojoj su Paulinho i Jesus bilo kakav faktor ne moze osvojiti svjetsko prvenstvo ....divim se ljudima koji su mislili da moze...da je malo jaca grupa bila pitanje je da li bi istu i prosli....jbg mlatis kostariku i srbiju...
A ekipa u kojoj je kloc Lukaku i drvo na sredini i još jedno omanje drvo bitan faktor kao može :mrgreen:
haha a ako ces da iskren budem mislim da ne mogu ni oni....selektor im je pickcica ne znam nije mi to to...ma daj Hrvate :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 jul 2018, 00:23

Ne razumijem, šta su Belgijanci trebali raditi, da napadnu, iako imaju 2 gola prednosti ili je možda Brazil bio taj koji je morao nešto napraviti, jer su bili u zaostatku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 07 jul 2018, 00:26

Mokes je napisao/la:Ne razumijem, šta su Belgijanci trebali raditi, da napadnu, iako imaju 2 gola prednosti ili je možda Brazil bio taj koji je morao nešto napraviti, jer su bili u zaostatku.
Pod A, moj konačan odgovor. Čuj zadovoljili se sa 2 gola protiv Brazila. :thumbdown:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.