Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
Civkane, ne zamjeraj zemljacima ljute glave ... nisi ti kriv za ono sinoc ... nisi jer svi vec od Sj. Irske znamo da ti ne znas ... ti bi volio da znas al' tako ti grah pao ... ne zna ni Kovacevic i to znamo svi odkako se nekad davno sramotio po domacim livadama ... i zato nije ni on kriv ... kriv je onaj koji je mislio da znate a ne zna ni on sam ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Beduin
- Kontakt:
Kako si ti brate odigrao sinoc protiv Partizana? Pita Civic evo. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Legenda kaze da debil jos ganja onog Ukrajinca na centru igralista.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Momak nek je živ i zdrav, nije sam sebe stavio da igra.. al Bogami je sramota da je ovo fudbalski reprezentativac jedne države.
Baš moraš biti epska neznalica da u njemu vidiš bilo kakav kvalitet.
Baš moraš biti epska neznalica da u njemu vidiš bilo kakav kvalitet.
The saddest thing in life is wasted talent.
Mene bi bilo sram da sam los igrac, a selektor me poziva. A i sam znam da nije zbog moje forme i kvalitete. I onda da me citava nacija psuje i vrijeda. On da je patriota sam bi sebe eliminisao sa spiska i tako pojacao ekipu.
Šta ste navalili na čovjeka! Niti je pozvao sam sebe, nitio je sam sebe stavio da igra tamo gdje ne treba i ne može.
Eno vam selektora pa pljujte.
Eno vam selektora pa pljujte.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- feniksptica
- Kontakt:
Ukrajinci mu danas dali pasoš zbog velikog doprinosa za njihovu državu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakvi savjeti u postovima iznad. Porucuje mu brat da prestane radit posao koji mu osigurava egzistenciju, kao da ga NSBIH placa a ne njegov klub.
Sto se tice Civica, podsjetio me na moju fudbalsku karijeru tokom studentskih dana u Becu. Otisao ja u neku ekipu, ono raja starija, ali ipak se igra zvanicna liga. Bilo dosta nasih ljudi i sad fakat je bilo ljudi koji su vjerovatno igrali fudbal, samo da ne bi isli kuci, dakle nikakve veze sa fudbalom. Bio jedan nas lik, mislim da se zvao Elvir ili tako nesto i vazda igrao desnog beka. I svaku yebenu utakmicu, zapika sebi svog igraca na startu (dakle lijevo krilo protivnika) i samo njega pokriva. Da lijevo krilo ode na desnog beka, on bi njega markirao. Galami, objasnjavaj, ma kakvi, ne mozes hajvanu dokazat nista. Jos bio neki obrazovan lik, pa jos misli da je on pametan i nece slusat.
Eh to mi je bilo prvo na sta sam pomislio kad sam vidio Civica da ganja lijevog beka Ukrajine sinoc.
I prestanite covjeku ovdje vrijedjat porodicu i ostale bljuvotine koje pisete. Njegovom neznanju se moze sprdat i na humoristican nacin.

Sto se tice Civica, podsjetio me na moju fudbalsku karijeru tokom studentskih dana u Becu. Otisao ja u neku ekipu, ono raja starija, ali ipak se igra zvanicna liga. Bilo dosta nasih ljudi i sad fakat je bilo ljudi koji su vjerovatno igrali fudbal, samo da ne bi isli kuci, dakle nikakve veze sa fudbalom. Bio jedan nas lik, mislim da se zvao Elvir ili tako nesto i vazda igrao desnog beka. I svaku yebenu utakmicu, zapika sebi svog igraca na startu (dakle lijevo krilo protivnika) i samo njega pokriva. Da lijevo krilo ode na desnog beka, on bi njega markirao. Galami, objasnjavaj, ma kakvi, ne mozes hajvanu dokazat nista. Jos bio neki obrazovan lik, pa jos misli da je on pametan i nece slusat.

Eh to mi je bilo prvo na sta sam pomislio kad sam vidio Civica da ganja lijevog beka Ukrajine sinoc.

I prestanite covjeku ovdje vrijedjat porodicu i ostale bljuvotine koje pisete. Njegovom neznanju se moze sprdat i na humoristican nacin.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šteta što je otkazana utakmica protiv Izraela pa niko od igrača iz reprezentacije neće imati priliku da mu polomi noge i kičmu na treningu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Meni je smiješno ovoliko se istresati na bilo koga, a posebno na lošeg fudbalera. Željeti da mu pomru svi članovi porodice, da mu brat napravi dijete i slično.
Ćivić je loš igrač, to stoji, da se mene pita ne bi igrao ni sinoć ni mnogo puta ranije, ali vi ste nadobudna skupina mentalnih bolesnika. I to je još gore nego biti fudbalska taraba.
Kao što Horoz kaže, selektor ga je odabrao, nije sam sebe.
Ćivić je loš igrač, to stoji, da se mene pita ne bi igrao ni sinoć ni mnogo puta ranije, ali vi ste nadobudna skupina mentalnih bolesnika. I to je još gore nego biti fudbalska taraba.
Kao što Horoz kaže, selektor ga je odabrao, nije sam sebe.
-
- Kontakt:
Smijete se momku, a lik imao operaciju prije utakmice
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 15:31Smijete se momku, a lik imao operaciju prije utakmice

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Operisan je on od fudbala jos od one utakmice protiv Sj. Irske, kad nas je Zuti vodio. Ja i dan danas ne znam kako smo mi ono dobili.
A u mladoj reprezentaciji mi je djelovao siguran igrac, bez ovih debilnih odluka tijekom utakmice.
A u mladoj reprezentaciji mi je djelovao siguran igrac, bez ovih debilnih odluka tijekom utakmice.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali cim je panj pao dole pred njihovim 16em znao sam da cemo primit go
naprijed rejal
- MocMahale444
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gdje ga proziva?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.