2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Pa i ne treba im treći max ugovor da osvoje. Ovisno kako pokrpaju roster. LeBron i Davis su i više nego dovoljni s okej potporom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasno,majke mi.Ne daj Boze kakve povrede Davisa ili Jamesa.Tad ih ne bi bilo narednih 10 god.IlCapitano je napisao/la:NOP ima opciju da 'pomjeri' pick iz 2024. u 2025. ako im se ne sviđa.IlCapitano je napisao/la:Sunce ti poljubim ovo je gore od onog trejda Netsa. 5 pickova, 3 nezaštićena 4 godine od sada.The Pelicans will get the following picks from the Lakers, league **** tell ESPN:
No. 4 pick in 2019
Top-8 protected in 2021, becomes unprotected in ‘22
Unprotected swap in ‘23
Unprotected first in ‘24
Unprotected swap in ‘25![]()
Još kažu da ima još, nije ni ovo sve što je izašlo.![]()
Pa vidio sam u POJHam je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, ovako ste se smijali i prosle sezoneLillard je napisao/la:JHam je napisao/la:Denveru fali samo SF i opet su sa HOU sigurno ispred Lakersa, i ovako ali normalan SF umjesto Bartona bi to samo potvrdio dodatno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav Denver, urazumi se. Oni su peta, šesta ekipa zapada, jbeš regularnu sezonu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Problem za LAL u ovom slucaju je taj sto su vjerovatno bacili 10 godina da bi osvojili jedan prsten i to možda.Za dva nisu dovoljno kvalitetni,siroki i mladi.Nece im se toliko obiti od glavu ko Netsima,mada ce biti tesko poslije 2021
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
JHam je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, ovako ste se smijali i prosle sezoneLillard je napisao/la:JHam je napisao/la:Denveru fali samo SF i opet su sa HOU sigurno ispred Lakersa, i ovako ali normalan SF umjesto Bartona bi to samo potvrdio dodatno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dobili su vas ili ne.. Pitanje je hoće li Denver ponoviti sezo'u..
Ma sta ja , samo ti govorim ocigledne stvari. U koje se eto uvjeravas teska srcaBosniaBoston je napisao/la:Veci je problem to sto ce citav forum D-rajdat ove,izgleda da su Alem i Justin isto presli na mracnu stranu
Da su mi vala Bron i AD mrski nisu, ali ko ih j.ebe realno.
Evo ovog s Denverom, pa cuj mr.Piggija baca u mix
Kanye brat vas fino pokrenu 
Kakav crni Denver ispred LeBron/AD dueta
Kakav crni Denver ispred LeBron/AD dueta
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zar sumnjas da ce umaci Westu?Clutch je napisao/la:Al bio bi zanimljiv Kawhi potpis za Cliperse
Jedina,ali jedina druga opcija i to zbog titule sada je 1+1 sa TOR.Sve izvan toga,LAC bez trunke sumnje.
Zivi bili pa vidjeli, ovde se pise kao da je Denver građen od igraca u 30im pa niko ne moze napredovatiLillard je napisao/la:Pa vidio sam u POJHam je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, ovako ste se smijali i prosle sezoneLillard je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav Denver, urazumi se. Oni su peta, šesta ekipa zapada, jbeš regularnu sezonu.
@lumani Lakersi nas dobili? Ne kazem ja da POR nece biti u vrhu al sta treba sad sve ekipe pisati kad se nesto komentarise
Piggya je CJ izbacio. Prestani molim te. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kakav problem, imat ce AD do daljnjeg, a i da nemaju samo potpisu igraca. LA je jebga tako je, pored svih ljepota, lifestyle brate, tamo je rega odes u starbucks na kafu vidis Kim Kardashian stoji u redu ispred tebe, niko ne dize hajku daj autogram ovo ono da se skupi masa, zvijezde normalna pojava. Ne mora se kritiBosniaBoston je napisao/la:Problem za LAL u ovom slucaju je taj sto su vjerovatno bacili 10 godina da bi osvojili jedan prsten i to možda.Za dva nisu dovoljno kvalitetni,siroki i mladi.Nece im se toliko obiti od glavu ko Netsima,mada ce biti tesko poslije 2021
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj JHam je uzeokovao to da moram po prvi put braniti Lakerse na ovom forumu :rol:Kakav Jokic,Lebron i AD sami jaci nego denver kakvi god hadalji bili oko njih
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Planiras li ti da selis? Mogao bi u Phoenix. Tamo lijepo vrijeme uvijek, a i nije los grad.alemsa je napisao/la:Kakav problem, imat ce AD do daljnjeg, a i da nemaju samo potpisu igraca. LA je jebga tako je, pored svih ljepota, lifestyle brate, tamo je rega odes u starbucks na kafu vidis Kim Kardashian stoji u redu ispred tebe, niko ne dize hajku daj autogram ovo ono da se skupi masa, zvijezde normalna pojava. Ne mora se kritiBosniaBoston je napisao/la:Problem za LAL u ovom slucaju je taj sto su vjerovatno bacili 10 godina da bi osvojili jedan prsten i to možda.Za dva nisu dovoljno kvalitetni,siroki i mladi.Nece im se toliko obiti od glavu ko Netsima,mada ce biti tesko poslije 2021
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kakav Denver dan ga yebo, talentirani jesu, ali ne možeš s Jokićem ko prvim igračem osvojit nit uć u finale. Urazumi se jbt.
Evo ja već znam kako će završit sezona Portlanda, ispadanje u drugoj rundi, a bolja su ekipa od Denvera.
Evo ja već znam kako će završit sezona Portlanda, ispadanje u drugoj rundi, a bolja su ekipa od Denvera.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Htio je prije godinu dana,ali kaze infrastruktura losaJustin je napisao/la:Planiras li ti da selis? Mogao bi u Phoenix. Tamo lijepo vrijeme uvijek, a i nije los grad.alemsa je napisao/la:Kakav problem, imat ce AD do daljnjeg, a i da nemaju samo potpisu igraca. LA je jebga tako je, pored svih ljepota, lifestyle brate, tamo je rega odes u starbucks na kafu vidis Kim Kardashian stoji u redu ispred tebe, niko ne dize hajku daj autogram ovo ono da se skupi masa, zvijezde normalna pojava. Ne mora se kritiBosniaBoston je napisao/la:Problem za LAL u ovom slucaju je taj sto su vjerovatno bacili 10 godina da bi osvojili jedan prsten i to možda.Za dva nisu dovoljno kvalitetni,siroki i mladi.Nece im se toliko obiti od glavu ko Netsima,mada ce biti tesko poslije 2021
Denver sa Jokarom, koji je drugi igrac ovog PO bio, plus novi Curry Jamal, plus Garry, i gomila mladih igraca koji ce napredovati je druga ekipa zapada nakon Houstona. Sad im se sigurno nece desit da se muce sa DeGroznim i CJom.
AD se hypea, a nikad nije imao playoff ko Jokara. Ove sezone nije mogao top 3 ekipu zapada u PO uvest.
AD se hypea, a nikad nije imao playoff ko Jokara. Ove sezone nije mogao top 3 ekipu zapada u PO uvest.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Bit ce dobar Denver ako se Jokic rijesi tuberkoloze
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moras shvatiti da postoje i Klipe koje ce Lakersima pokupiti dosta FA koji hoce u Los Angeles.Manji pritisak,organizovanija fransiza,ako osvojis postat ces GOAT fransize itd...alemsa je napisao/la:Kakav problem, imat ce AD do daljnjeg, a i da nemaju samo potpisu igraca. LA je jebga tako je, pored svih ljepota, lifestyle brate, tamo je rega odes u starbucks na kafu vidis Kim Kardashian stoji u redu ispred tebe, niko ne dize hajku daj autogram ovo ono da se skupi masa, zvijezde normalna pojava. Ne mora se kritiBosniaBoston je napisao/la:Problem za LAL u ovom slucaju je taj sto su vjerovatno bacili 10 godina da bi osvojili jedan prsten i to možda.Za dva nisu dovoljno kvalitetni,siroki i mladi.Nece im se toliko obiti od glavu ko Netsima,mada ce biti tesko poslije 2021
Nije, samo je ove Blazerse metlirao, i playoffe zavrsavao protiv GSW dinastijeKanye je napisao/la:Denver sa Jokarom, koji je drugi igrac ovog PO bio, plus novi Curry Jamal, plus Garry, i gomila mladih igraca koji ce napredovati je druga ekipa zapada nakon Houstona. Sad im se sigurno nece desit da se muce sa DeGroznim i CJom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno su od LALa jaci Houston, Portland i Oklahoma. Dwight-Kobe vol 2
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi