BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Neutral
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 01:20

Hhha, jao to za Belgiju je dobro. Odakle to izvadi =) :mrgreen:

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 07 sep 2009, 01:21

Nadam se da cemo dati rano gol tako da mozemo mirno igrat mene pravo iznenadilo kako su turci slabi u defanzivi estonija im dala dva gola znam da to i nije neko mjerilo ali brate estonija ,vrlo sam optimistican sto se tice srijede,ali mene vise baraz brine ima tamo jakih repki,nasi kidisali mundijal sve blize ,kako blize kada 90 posto reprezentacija koje ce igrati u barazu su trenutno kvalitetnije od nas ako nista nisu slabije od nas zato polako ,pustimo turke i molimo se da ne dobijemo neke od evropskih mrcina u barazu
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 sep 2009, 01:24

Rz88 je napisao/la:Hhha, jao to za Belgiju je dobro. Odakle to izvadi =) :mrgreen:
Ma sa nekakvog foruma, uglavnom mislio je na kartone, jer i oni imaju tih problema, a ono kao nas ce pobjediti, a sa njima ce biti "odlucujuca" tekma ... obisao sam nekoliko foruma u ovih par dana, i vecinom se ista misljenja vrte, Bosna nije losa, ali Turska je iskusnija, bolja, i sve ostalo, te kao eto logicno je ocekivati laganu pobjedu ...
Uglavnom previse optimizma sa premalo pokrica, naravno tekma ce da bude mnogo teska, ali brate imam osjecaj da su nas oni vec otpisali ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2009, 01:24

Ma jarane nekako je drugacije u barazu!!!! Tada je sve moguce. Pobjediti se moze bili ko, u tim utakmicama moral nevjerovatno raste, adrenalin se dize, ma grize se kao nikad!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 01:26

Ma dobijamo ako Bog da, neka onda opet obiđi sve forume i amo zadaj smiley :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 01:29

Genghis je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Hhha, jao to za Belgiju je dobro. Odakle to izvadi =) :mrgreen:
Ma sa nekakvog foruma, uglavnom mislio je na kartone, jer i oni imaju tih problema, a ono kao nas ce pobjediti, a sa njima ce biti "odlucujuca" tekma ... obisao sam nekoliko foruma u ovih par dana, i vecinom se ista misljenja vrte, Bosna nije losa, ali Turska je iskusnija, bolja, i sve ostalo, te kao eto logicno je ocekivati laganu pobjedu ...
Uglavnom previse optimizma sa premalo pokrica, naravno tekma ce da bude mnogo teska, ali brate imam osjecaj da su nas oni vec otpisali ...
Turci nisu svijesni toga ali oni jednostavno nisu o jednom polozaju gdje mogu sebi dozvoliti da nas otpisu tako lahko. Ipak smo mi 4 bodova ispred njih i u slucaju pobjede u srijedu to ce onda biti razmak od cak 7 bodova.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 sep 2009, 01:34

neOX je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Bosna pa turska turska je kao druga drzava i nemoj te vise srati papcine jedne ko god mrzi tursku...turci su nam braca i pomagali su nam ljudi i u ratu...i nema podjele ALLAHU AKBER...!
oni nama braca...pa bolan izvizdase nam himnu tj. himnu BOSNEE I HERCEGOVINE..i to je nista jel...meni nisu turci braca i hvala bogu...mrzim ih!!!
ma pusti budalu i njegovu bracu...
kao sto sam rekao i kad smo igrali utakmicu u Turskoj, sa njima imam veze kao i sa Kambodzom... i nema nikakvog razloga da ih simpatisem ili smatrom "bracom" ne daj boze
docekat cemo ih fino, dat cemo im 3-4 gola, od njih necemo primiti nikakve golove jer smo dobri domacini i to je to :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 sep 2009, 01:36

Haha, evo sad pregledah i ovaj clip - Terim daje intervju na engleskom, Sliskovic je za njeg profesor engleskog, kaze : Everything is something happened :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edit : Evo pravi link:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 sep 2009, 01:40

evo nesto razmisljam o tekmi sa Turcima , i skuzih da ponovo isti dan mi igramo sa njima , a Hrvati sa Englezima ..

tako je bilo zadnje kolo proslih kvalifikacija samo sto smo tada bili gosti u Istanbulu, a Hrvati su igrali na Wembleyu ...slucajnost ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 01:44

mostar_mo je napisao/la:evo nesto razmisljam o tekmi sa Turcima , i skuzih da ponovo isti dan mi igramo sa njima , a Hrvati sa Englezima ..

tako je bilo zadnje kolo proslih kvalifikacija samo sto smo tada bili gosti u Istanbulu, a Hrvati su igrali na Wembleyu ...slucajnost ...
Jeste samo sad je razlika tabela i to drasticna :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2009, 01:45

mostar_mo je napisao/la:evo nesto razmisljam o tekmi sa Turcima , i skuzih da ponovo isti dan mi igramo sa njima , a Hrvati sa Englezima ..

ovaj put ce englezi da pobijede hrvate a mi turke.Sve se vraca sve se placa

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 sep 2009, 01:51

a Srbi sa Francuzima.potrefilo se nekako da sve 3 repke igraju u ovom kolu odlučujuće tekme.Jer ukoliko hrvati ovdje izgube,a Ukrajina dobije Bjeloruse mogu se poselamiti sa baražom.a Srbija bi kao i mi pobjedom ovjerila svoje mjesto.Doduše oni kao prvaci grupe,a mi kao drugoplasirani.Pitam se ko će od ove tri repke najbolje proći u srijedu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 07 sep 2009, 01:52

Ma hebo Turke ko o njima vodi brigu i sta su rekli,oni u baraz nemogu nikako taman i da nas pobjede sta im znaci kad mi imamo jos da se malo pozabavimo Estoncima i da docekamo Spaniju koja ce dovesti treci tim.
A oni idu u Belgiju koja ce sigurno morati na pobjedu da se sacuva glave i njihovom savezu zbog neuspjeha...

A u barazu mi nije ni krivo ako i popushimo znam da smo zijanili od nekog giganta a ne kao prije od Madzara ili Moldavije itd...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 01:57

gringo1 je napisao/la:Ma hebo Turke ko o njima vodi brigu i sta su rekli,oni u baraz nemogu nikako taman i da nas pobjede sta im znaci kad mi imamo jos da se malo pozabavimo Estoncima i da docekamo Spaniju koja ce dovesti treci tim.
A oni idu u Belgiju koja ce sigurno morati na pobjedu da se sacuva glave i njihovom savezu zbog neuspjeha...

A u barazu mi nije ni krivo ako i popushimo znam da smo zijanili od nekog giganta a ne kao prije od Madzara ili Moldavije itd...
Ma bravo, ako ispadneomo u barazu to ce biti od Francuza, Grka, Svedjana, Hrvata, ili Ukrajinaca a ne od nekih levata, a Turci mlavel mlave, ma nek mlave, mlavicemo mi njih na terenu aBd heh

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 sep 2009, 01:59

gringo1 je napisao/la:Ma hebo Turke ko o njima vodi brigu i sta su rekli,oni u baraz nemogu nikako taman i da nas pobjede sta im znaci kad mi imamo jos da se malo pozabavimo Estoncima i da docekamo Spaniju koja ce dovesti treci tim.

Ti već u baražu, a :roll:

Računica je prosta, ako izgubimo od Turske, moramo samo da dobijemo Estonce(sa kojima su Turci odigrali 0:0 i koje je Brazil jedva dobio 0:1) i Špance da dobijemo u Zenici iako će vjerovatno imati omjer 9 0 0 i neće ih zanimati ta zadnja utakmica.
Idi umij se, bulazniš
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 sep 2009, 02:00

Mukiol je napisao/la:
drop je napisao/la:Turska jeste naša prijeteljska zemlja,za vjernike muslimane normalno i bratksa zemlja jer islam praktikuje vjersko bratstvo bez obriza na nacije...ne može se osporiti šta su sve donijeli sa sobom u doba otomanske vladavine (kulturu,vjeru islam,tradiciju,obicaje,pravili puteve, mostove,hanove,napravili prvu kanalizaciju u evropi tj u šeher Sarajevu,podigli tolike džamije itd itd...dugacak je spisak svega toga)...sve to na jednu stranu,ali u srijedu su oni naši PROTIVNICI i nema nikakve price o nekom bratstvu i jedinstvu dok se ne odigra ta utakmica...pa zar smo toliko glupi i naivni?? :evil: :evil: :evil: pa oni dolaze po 3 boda da nas zajebu i da umjesto nas odu na SP...hocemo li to dozvoliti njima?? hocemo li dozvoliti da nas istorijske veze sa njima uspavaju i da nas koštaju plasmana u baraž i ako Bogda na SP??...u srijedu da mi brat rođeni igra protiv moje države ja protiv njega navijam...pa taman da igramo sa Saudijom kolijevkom moje vjere islama,ja opet navijam za svoju državu...tu nema nikakvog drugog pravila.
Hajmo mi njih poderati ljudski na terenu,a za bratstvo cemo lako kasnije...moramo razdvojiti te neke stvari pred ovu istorijsku utakmicu.
Slazem se ali sta sad ovi papci govore treba napadati navijace njihove vako nako, na teretnu igramo da ih pobijedimo, al netreba da ih mrzimo na kraju krajeva mi od njih i poticemo...ali na terenu treba da ih pobijedimo naravno!
ti mozda jesi turcin al' zato ja nisam!
koji sve kretena ima ovdje na forumu cccc :roll:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 sep 2009, 02:13

steve-o je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:
drop je napisao/la:Turska jeste naša prijeteljska zemlja,za vjernike muslimane normalno i bratksa zemlja jer islam praktikuje vjersko bratstvo bez obriza na nacije...ne može se osporiti šta su sve donijeli sa sobom u doba otomanske vladavine (kulturu,vjeru islam,tradiciju,obicaje,pravili puteve, mostove,hanove,napravili prvu kanalizaciju u evropi tj u šeher Sarajevu,podigli tolike džamije itd itd...dugacak je spisak svega toga)...sve to na jednu stranu,ali u srijedu su oni naši PROTIVNICI i nema nikakve price o nekom bratstvu i jedinstvu dok se ne odigra ta utakmica...pa zar smo toliko glupi i naivni?? :evil: :evil: :evil: pa oni dolaze po 3 boda da nas zajebu i da umjesto nas odu na SP...hocemo li to dozvoliti njima?? hocemo li dozvoliti da nas istorijske veze sa njima uspavaju i da nas koštaju plasmana u baraž i ako Bogda na SP??...u srijedu da mi brat rođeni igra protiv moje države ja protiv njega navijam...pa taman da igramo sa Saudijom kolijevkom moje vjere islama,ja opet navijam za svoju državu...tu nema nikakvog drugog pravila.
Hajmo mi njih poderati ljudski na terenu,a za bratstvo cemo lako kasnije...moramo razdvojiti te neke stvari pred ovu istorijsku utakmicu.
Slazem se ali sta sad ovi papci govore treba napadati navijace njihove vako nako, na teretnu igramo da ih pobijedimo, al netreba da ih mrzimo na kraju krajeva mi od njih i poticemo...ali na terenu treba da ih pobijedimo naravno!
ti mozda jesi turcin al' zato ja nisam!
koji sve kretena ima ovdje na forumu cccc :roll:
Lik nije bio u školi kada se učilo da smo potomci Slavena pomješanih sa Ilirima,Keltima,Germanima itd.ali opet pored SLavena Iliri su bili najbrojniji.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 sep 2009, 02:15

Od Turaka ne poticemo, nego smo bili okupirani, isto kao i Srbi, samo sto smo mi jos gore prosli jer Srbi su dobili nezavisnost, a mi i Gradascevic u paketu smo dobili kitu u usta od sultana. Bratski nema sta ;).

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2009, 02:15

Genghis je napisao/la:Haha, evo sad pregledah i ovaj clip - Terim daje intervju na engleskom, Sliskovic je za njeg profesor engleskog, kaze : Everything is something happened :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HAHAHAHAHAHAHAHA...HAHAHAH..JAO GOSPODINA,...PA,NEMA ON POJMA STA JE HTIO RECI,JAO DRAME,GORI JE OD BAKE!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 sep 2009, 02:17

velez_mostar je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Haha, evo sad pregledah i ovaj clip - Terim daje intervju na engleskom, Sliskovic je za njeg profesor engleskog, kaze : Everything is something happened :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HAHAHAHAHAHAHAHA...HAHAHAH..JAO GOSPODINA,...PA,NEMA ON POJMA STA JE HTIO RECI,JAO DRAME,GORI JE OD BAKE!
fura se lik na IZETA FAZLINOVIĆA i HOW YES NO :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.