Generalna diskusija Fantasy Premijer lige BiH
Re: Generalna diskusija Fantasy Premijer lige BiH
racuna li se ove sezone asist ako igrac puca, golman odbrani,pa drugi prikuca?
Potpuno nebitno, potrebno je da ti korisnicko ime uneses pod ‘Wwin korisnicko ime’ u detaljima svog profila na SportSport.DaVinci je napisao/la: ↑03 avg 2024, 16:20Nagrade su ekstraadmin je napisao/la: ↑03 avg 2024, 10:57Evo i finih nagrada:
https://sportsport.ba/promo/wwin-liga-fantasy/479274
Do sada najbolje u našem Fantasiju. Mada za prve dodjele cemo morati sacekati da se kompletiraju i odgodjene utakmice iz ovog kola.
Sretno svima, neka najbolji pobjedjuju!Ja pucam na jedan dres ...
![]()
Korisnicko ime DaVinci mi je zauzeto na WWIN stranici ... sta da unesem za 'raspoznavanje' ...![]()
Wwin korisnicko ime i korisnicko ime na SportSport ne moraju biti slicni
Za igrača koji napusti ligu bi trebao biti free transfer (naplaćuje se ako uz njega napraviš još jedan regularni free transfer za kolo)...to bi mogao biti veći problem na pauzi prvenstva kada veći broj igrača napusti ligu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kod mene 6 igraca nisu igrali zbog odgadanja utakmica.
Mogu li njih sada prodavati, a kad se utakmice odigraju, racunati ce se bodovi od njih normalno ili moram ih drzati u ekipi dok se ne odigrajue zaostale utakmice?
Mogu li njih sada prodavati, a kad se utakmice odigraju, racunati ce se bodovi od njih normalno ili moram ih drzati u ekipi dok se ne odigrajue zaostale utakmice?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- muhamedhulk
- Kontakt:
dobro pitanje, isti broj igraca (bor i lazni) i kod mene u startnih 11 a nisu igrali..sta, kako, gdje?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑10 avg 2024, 07:31Kod mene 6 igraca nisu igrali zbog odgadanja utakmica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Možeš ih prodavati, brojat će se bodovi za igrače koje si imao u postavi za prvo kolo bez obzira kada se te zaostale utakmice odigraju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑10 avg 2024, 07:31Kod mene 6 igraca nisu igrali zbog odgadanja utakmica.
Nažalost, i ove sezone nastavljate sa primjenom paradoksalnog pravila gdje oduzimate bod igraču koji ima clean sheet a nakon njegovog izlaska ekipa primi 2 gola (Hrkać, izašao u 70.min pri rezultatu 1:0). Osobno mislim da je to pogrešno (istodobno +4 za clean sheet i -1 za tim primi 2 gola) a i u suprotnosti sa vašim pravilima...
Citiram:
"Igrači dobivaju bodove na osnovu vremena provedenog na igri, ne na osnovu toga da li je ekipa dala ili primila gol u trenutku dok je dati igrač bio na terenu."
Ja nemam Hrkaća u timu pa da zbog toga pišem (a pišem o tome već par sezona), jednostavno mislim da je pogrešno.
Kako će te bodovati igrača koji npr. uđe u 20.minuti, njegova ekipa gubi 2:0 a do kraja ostane taj rezultat? Igrač u startu dobija -1 bod, nit' luk jeo nit' luk mirisao...
Citiram:
"Igrači dobivaju bodove na osnovu vremena provedenog na igri, ne na osnovu toga da li je ekipa dala ili primila gol u trenutku dok je dati igrač bio na terenu."
Ja nemam Hrkaća u timu pa da zbog toga pišem (a pišem o tome već par sezona), jednostavno mislim da je pogrešno.
Kako će te bodovati igrača koji npr. uđe u 20.minuti, njegova ekipa gubi 2:0 a do kraja ostane taj rezultat? Igrač u startu dobija -1 bod, nit' luk jeo nit' luk mirisao...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jovo Lukić ispostovao

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Al Jaber gol(kapiten)
Cvetanovski gol
Jovo Lukić 2.gola
Guliašvili gol
Ćataković gol
Boljević asistencija
Top kolo
Cvetanovski gol
Jovo Lukić 2.gola
Guliašvili gol
Ćataković gol
Boljević asistencija
Top kolo

Ima li kakvih liga napravljenih 
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Pitanje vezano za pravila:
Da li je Wildcard chip jedan po sezoni ili po jedan u svakoj polusezoni, tj. ukupno dva (kao što je recimo u FPLu)?
Da li je Wildcard chip jedan po sezoni ili po jedan u svakoj polusezoni, tj. ukupno dva (kao što je recimo u FPLu)?
-
- Kontakt:
U najavi je zanimljiva situacija. Sutra će Marijan Ćavar igrati za Zrinjski zaostalu utakmicu prvog kola u kojem je već dao jedan gol u dresu Šrikog, 8 bodova. Pitanje je da li će se vlasnicima pribrojiti novi bodovi za prvo kolo na račun istog igrača 

A isto nas čeka i za 3. i 4. kolo (Zrinjski - Radnik pa Sarajevo)...
Bitno je da što prije daju odgovor, da se zna...teoretski, netko je već mogao imati tri igrača Zrinjskog a ovo mu dodje kao debeli bonus.
Ne znam, ali je sigurno da se moraju mijenjati pravila kod odgođenih utakmica..al sad je kasno, bojim se

Bitno je da što prije daju odgovor, da se zna...teoretski, netko je već mogao imati tri igrača Zrinjskog a ovo mu dodje kao debeli bonus.
Ne znam, ali je sigurno da se moraju mijenjati pravila kod odgođenih utakmica..al sad je kasno, bojim se
- 10DelPiero
- Kontakt:
Moze li se nekako provjeriti ukupan broj bodova ekipe samo za ovo kolo i rangiranje istih ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zna li se kada će biti objavljeni rezultati dobitnikaadmin je napisao/la: ↑06 avg 2024, 16:53Potpuno nebitno, potrebno je da ti korisnicko ime uneses pod ‘Wwin korisnicko ime’ u detaljima svog profila na SportSport.DaVinci je napisao/la: ↑03 avg 2024, 16:20Nagrade su ekstraadmin je napisao/la: ↑03 avg 2024, 10:57Evo i finih nagrada:
https://sportsport.ba/promo/wwin-liga-fantasy/479274
Do sada najbolje u našem Fantasiju. Mada za prve dodjele cemo morati sacekati da se kompletiraju i odgodjene utakmice iz ovog kola.
Sretno svima, neka najbolji pobjedjuju!Ja pucam na jedan dres ...
![]()
Korisnicko ime DaVinci mi je zauzeto na WWIN stranici ... sta da unesem za 'raspoznavanje' ...![]()
Wwin korisnicko ime i korisnicko ime na SportSport ne moraju biti slicni
-
- Kontakt:
Pozdrav,
uradio sam WILD CARD u 10-om kolu, ali mi se u 11-om kolu vratila ista ekipa koju sam ima prije nego sam uradio WC. Da li je to neko novo pravilo ili je greška u igrici?
uradio sam WILD CARD u 10-om kolu, ali mi se u 11-om kolu vratila ista ekipa koju sam ima prije nego sam uradio WC. Da li je to neko novo pravilo ili je greška u igrici?
10 kolo je odgođeno (jablanica) i to na dan kad kad je trebalo da se igra, nakon sto je zatvoren rok za podešavanje ekipe. To je stvorilo dosta konfuzije za mnoge igrače, jer su neke aktivnosti prebačene na 11. kolo, a onda se igralo redom, prvo 10. pa 11.trezeguet1897 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:10Pozdrav,
Nadajmo se da neće biti ovakvih nepredviđenih nepogoda ponovo i neće biti slične konfuzije.
Je li iko nagradu dobio,ja svoju čekam vise od mjesec dana i jos nije stigla...
Pozdrav,
Posljednje kolo mi je Mlinarić bio kapiten, ima li neki razlog zašto mu gol nije priznat niti ubrojan u bodove?
Posljednje kolo mi je Mlinarić bio kapiten, ima li neki razlog zašto mu gol nije priznat niti ubrojan u bodove?
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Ne određuju oni ovdje kome će se dodijeliti, već kako savez registruje. Evo ispod dokaz:
https://www.nfsbih.ba/takmicenja/nogome ... boda-tuzla
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.