FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
koji genije je bartomeu, na kraju ce reci: "ja sam htio ici, al messi svejedno nije htio ostati" i oprace se
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pokusavaju znaci na kartu patetike.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Messi je je trenutno treba koja zeli da raskine vezu. Mi smo muskarac koji joj govori kako ce sve biti uredu i da je spreman da uradi sve da je zadrzi, i da ce se promijeniti zbog nje. Ali ona nece da promijeni misljenje. Medjutim mi ne gubimo nadu.
@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Messi trenutno:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Njemu je cilj da mu pajdas ostane.parangal je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:48BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:46Ne znam kakvu korist Messi može imati od njegove ostavke večeras kad je on tu svakako samo još ovu sezonu, tj. do izbora. Ništa se posebno neće promijeniti ako Bartomeu ode sad, iako bi svakako volio da podnese ostavku. Da sutra odmah Laporta preuzme fotelju opet džaba jer se ništa posebno ne može uraditi što se pojačanja tiče. Ne znam stvarno zašto bi Messiju to bio cilj sada tako da sumnjam da će se predomisliti ako ovaj ode.![]()
Ako je liku do trofeja i osvajanja, tj ako mu se ne svidja uprava, zasto onda nije progovorio nikad o tome kao kapiten? Zasto nije dao bar nagovjestaj da mu se ne svidja rad uprave? Imao je 3-4 godine da to uradi. Sad odjednom ih toliko ne voli da odlazi. Ma daj.
27.10.2020
- Romagnoli13
- Kontakt:
Show tek počinje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romano se provalio žestoko.

[@samuelmarsden] | Barça board have not met (yet) despite reports elsewhere. They have replied to Messi's burofax, saying they want him to stay, end his career at Camp Nou.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako nije dao nagovještaj? Pa evo onako odmah mi pada na pamet kad je u januaru imao onaj sukob sa Abidalom. Jel to nije bio dovoljan pokazatelj da nije zadovoljan upravom? Opšte je poznato da svlačionica nije zadovoljna radom uprave. Čak je i Pique imao onaj nekakav tvit prije par mjeseci gdje ih je hraknuo.leorey je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:56Njemu je cilj da mu pajdas ostane.parangal je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:48BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:46Ne znam kakvu korist Messi može imati od njegove ostavke večeras kad je on tu svakako samo još ovu sezonu, tj. do izbora. Ništa se posebno neće promijeniti ako Bartomeu ode sad, iako bi svakako volio da podnese ostavku. Da sutra odmah Laporta preuzme fotelju opet džaba jer se ništa posebno ne može uraditi što se pojačanja tiče. Ne znam stvarno zašto bi Messiju to bio cilj sada tako da sumnjam da će se predomisliti ako ovaj ode.![]()
Ako je liku do trofeja i osvajanja, tj ako mu se ne svidja uprava, zasto onda nije progovorio nikad o tome kao kapiten? Zasto nije dao bar nagovjestaj da mu se ne svidja rad uprave? Imao je 3-4 godine da to uradi. Sad odjednom ih toliko ne voli da odlazi. Ma daj.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ali definitvno navijaci su glavni krivci za to, tj sociosi. 5 godina te yebe uprava u zdrav mozak, kontinuirano unistavaju klub i niko ni maramice da izvadi. Pola sata nakon Messije zelje da ode iz kluba se ljudi okupljaju oko stadiona. Kakve amebe

@parangal, nije dovoljno ucinio da se bagra smijeni, kao kapiten. Taj klan je veliki ( Messi, Pique, Suarez, Alba, Busquets). Naravno da su mogli uciniti da pacov odleti zbog svega sto su uradili za klub.
27.10.2020
Na stranu sta je uprava odlucila da kaze messiju, meni je iskreno logicnija ona opcija gdje su pricali normalnim putem, nego ova da mu uzvracaju fax.
Ja to vise zamisljam kao da su se dobro usrali i zvali ga na telefon i molili da razgovaraju uzivo sto prije, a ne da mu fax salju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Fax se šalje da bi bio validan dokaz na sudu.
-
- Moderator
- Kontakt:
@dirkules, dobro si uocio, nisam ni skonto 

Pa ja koji ne pratim Barcelonu detaljno sam vidio bar deset puta vijesti u kojima je on u sukobu sa upravom konkretno onim klaunom Abidalom tako da njegovo neslaganje sa upravom nije nsita novo. Uostalom odnosi su naruseni jos kad su otjerali Valverdea, sto igraci nisu prihvatili, kap koja je prelila casu je kad su rekli da ne racunaju na Suareza.leorey je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:56Njemu je cilj da mu pajdas ostane.parangal je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:48BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:46Ne znam kakvu korist Messi može imati od njegove ostavke večeras kad je on tu svakako samo još ovu sezonu, tj. do izbora. Ništa se posebno neće promijeniti ako Bartomeu ode sad, iako bi svakako volio da podnese ostavku. Da sutra odmah Laporta preuzme fotelju opet džaba jer se ništa posebno ne može uraditi što se pojačanja tiče. Ne znam stvarno zašto bi Messiju to bio cilj sada tako da sumnjam da će se predomisliti ako ovaj ode.![]()
Sve je pocelo od trenutka kad je Koeman rekao Sukiju zbogom. Coincendece? I think not. 

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.