Nakon sto ni Sloboda pa ni Sarajevo nisu uspjeli otkinuti barem jedan bod Slaviji, to su ucinili Banovicani i na iznenadjenje cak su pokupili cijeli plijen. Vracaju se iz opasne zone u koju su ekspresno bili upali nakon dva domaca remija, ali ova pobjeda daje krila za bolje sutra i za produzenje serije.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Senzacija.
Nakon sto ni Sloboda pa ni Sarajevo nisu uspjeli otkinuti barem jedan bod Slaviji, to su ucinili Banovicani i na iznenadjenje cak su pokupili cijeli plijen. Vracaju se iz opasne zone u koju su ekspresno bili upali nakon dva domaca remija, ali ova pobjeda daje krila za bolje sutra i za produzenje serije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Crni gavran
- Kontakt:
Svaka Vam cast za pobjedu nad Slavijom, nadam se da cete ostati u ligi 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Pazi brate ubitacnu kontru imate,cak ste mogli i jos nekoliko golova dati,ono levo krilo vam probija kao ludo svaka akcija preko njega,stalno u zavrsnici imate 5-6 igraca sto mi je malo cudno ali odlicna igra.Takodje pravo mi se svideo vas desni bek br.16 ja i rodjak ga zvali Pascal Hens jer podseca na njega odlican stvarno igrac.
I ovo sto pise gol nakon kontre na SS.ba za 1:0 nije tacno nego je bio aut za Buducnost i lopta preskace Dujkovica i na gol crti je ubacuje neki igrac stvarno ne znam koji.[/quote]
Pogledaj gore ja sam napisao kako je go postignut iz auta.bio sam na utakmici[/quote]
jel vas bilo šta emire ??
I ovo sto pise gol nakon kontre na SS.ba za 1:0 nije tacno nego je bio aut za Buducnost i lopta preskace Dujkovica i na gol crti je ubacuje neki igrac stvarno ne znam koji.[/quote]
Pogledaj gore ja sam napisao kako je go postignut iz auta.bio sam na utakmici[/quote]
jel vas bilo šta emire ??
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Pogledaj gore ja sam napisao kako je go postignut iz auta.bio sam na utakmici[/quote]Ljumani_Banovici je napisao/la:Pazi brate ubitacnu kontru imate,cak ste mogli i jos nekoliko golova dati,ono levo krilo vam probija kao ludo svaka akcija preko njega,stalno u zavrsnici imate 5-6 igraca sto mi je malo cudno ali odlicna igra.Takodje pravo mi se svideo vas desni bek br.16 ja i rodjak ga zvali Pascal Hens jer podseca na njega odlican stvarno igrac.
I ovo sto pise gol nakon kontre na SS.ba za 1:0 nije tacno nego je bio aut za Buducnost i lopta preskace Dujkovica i na gol crti je ubacuje neki igrac stvarno ne znam koji.
jel vas bilo šta emire ??[/quote]
Nije nikoga bilo a ne njih,mozda nekih 500 u vrh glave,a za ovog desnog beka onako plava kosa nesta na ciroki foru
emire kako se on zove ako si bio na tekmi je li ovaj sto je @ljuman rekao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
kadeti:FK BUDUCNOST-BORAC 0:5Ljumani_Banovici je napisao/la:JUNIORI:
FK BUDUĆNOST BANOVIĆI-FK BORAC BANJA LUKA 3:2
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
-
BosnianHero
- Kontakt:
tek ce da bude posla za ove nadolazece inspektore..........

Cestitam vam na velikoj pobijedi koja vas je vratila u igru i PL.Sada ste na pocetku,samo pametno i sretno.
-
ventilator
- Kontakt:
bojic ima 35....a ne 40 godina -standardno dobar uvijek - slisko nako uvijek....murga nikako UVIJEK.... ali su za nase mlade nade od 20 godinica igracine---bili i ostali
ove nase MLADE NADE samo gledaju kako stoji dres...i jesul kopacke po obicaju crvene ciste....
da je nama bojica kako klonirat....mozda bi i imali ekipu....ovako....
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hahhahahah dobri dobri....naj losija generacija do sadaArsenalisation je napisao/la:kadeti:FK BUDUCNOST-BORAC 0:5Ljumani_Banovici je napisao/la:JUNIORI:
FK BUDUĆNOST BANOVIĆI-FK BORAC BANJA LUKA 3:2
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Arsenalisation
- Kontakt:
generacija je itekako dobra al trener je los...to je zalost..._amel_13_BHf_ je napisao/la:hahhahahah dobri dobri....naj losija generacija do sadaArsenalisation je napisao/la:kadeti:FK BUDUCNOST-BORAC 0:5Ljumani_Banovici je napisao/la:JUNIORI:
FK BUDUĆNOST BANOVIĆI-FK BORAC BANJA LUKA 3:2![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jeste nam spremni dati 3 boda ?
Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS
Slavija da Banovićima, Banovići Sarajevu i tako u krug.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
preglup ti je ovaj krug.nemaš ti pojma.MinistaR je napisao/la:Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS![]()
![]()
![]()
Neko ti se obratio?r_emir je napisao/la:preglup ti je ovaj krug.nemaš ti pojma.MinistaR je napisao/la:Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS![]()
![]()
![]()
Iznosim svoje mišljenje, a ako ti se isto ne dopada, pokušavaj argumentovano dokazati zašto nisam u pravu.
Kad sljedeće subote budeš na temi "FK Sarajevo" čestitao pobjedu, onda ćeš imati drugačiji stav prema mom postu.
Neka se niko ne naljuti na ove moje kombinacije, ali eto. Svejedno, Sarajevo je jače od Budućnosti na bilo koji način i sve osim pobjede u Banovićima bi bilo razočarenje. To je realno, a ja Budućnosti želim najbolje i da sezonu završe na što višoj poziciji.
Imaju strašan broj talentiranih igrača, a i imam dva prijatelja koji tamo igraju. Jedan je Slomić...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Arsenalisation
- Kontakt:
pa covjek je u pravu sta vi odma napadate momka...priberite se malo...sta vi mislite da ovo nije pustena pa drinu ne mozemo kuci dobit a dobijamo slaviju na strani(jedno od najtezih gostovanja)!!!!r_emir je napisao/la:preglup ti je ovaj krug.nemaš ti pojma.MinistaR je napisao/la:Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS![]()
![]()
![]()
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
sto bi mi vama dali bodove???jedino zasluzeno ih mozete odnjet mada sumnjam da cete u tome uspjetMinistaR je napisao/la:Neko ti se obratio?r_emir je napisao/la:preglup ti je ovaj krug.nemaš ti pojma.MinistaR je napisao/la:Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS![]()
![]()
![]()
Iznosim svoje mišljenje, a ako ti se isto ne dopada, pokušavaj argumentovano dokazati zašto nisam u pravu.
Kad sljedeće subote budeš na temi "FK Sarajevo" čestitao pobjedu, onda ćeš imati drugačiji stav prema mom postu.
Neka se niko ne naljuti na ove moje kombinacije, ali eto. Svejedno, Sarajevo je jače od Budućnosti na bilo koji način i sve osim pobjede u Banovićima bi bilo razočarenje. To je realno, a ja Budućnosti želim najbolje i da sezonu završe na što višoj poziciji.
Imaju strašan broj talentiranih igrača, a i imam dva prijatelja koji tamo igraju. Jedan je Slomić...
Živi bili,pa vidjeli sta ce da se dogodi.Arsenalisation je napisao/la:pa covjek je u pravu sta vi odma napadate momka...priberite se malo...sta vi mislite da ovo nije pustena pa drinu ne mozemo kuci dobit a dobijamo slaviju na strani(jedno od najtezih gostovanja)!!!!r_emir je napisao/la:preglup ti je ovaj krug.nemaš ti pojma.MinistaR je napisao/la:Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS![]()
![]()
![]()
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
beni idi u sarajevo hebo te oni..koda navijas za njih a ne za nas...ni govora nema o bilo kakvom namjestanju sta ti je ba??Arsenalisation je napisao/la:pa covjek je u pravu sta vi odma napadate momka...priberite se malo...sta vi mislite da ovo nije pustena pa drinu ne mozemo kuci dobit a dobijamo slaviju na strani(jedno od najtezih gostovanja)!!!!r_emir je napisao/la:preglup ti je ovaj krug.nemaš ti pojma.MinistaR je napisao/la:Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.