Gori si ti što si mu odgovorio, tip je plastični gloryhunter koji drka na Chelsea i ovdje dolazi samo da trola.babino je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:19Da sam razocaran dennisovim povratkom u malmo i njegovim fudbalskim razvojem, to sam vec pisao, ali momak je jedan od 3 standardna stopera u repki vec odradjeno vrijeme, imao pauzu od nekoliko mjeseci, evo presao u klub u kojem ce sigurno igrati do takmicarskih tekmi u LN gdje ce ponovo biti jedan od 3 glavna stopera.
Pitam se, zbog dugorocne dobrobiti repke, zar je stvarno problematican njegov poziv za ove martovske, pripremne tekme za to sto nas ceka u junu?
meni je nevjerovatno da neko, ako voli i bodri tu istu repku, moze vidjeti problem u tom pozivu, a posebno povlaciti neke paralele sa pozivom ovom borcevom isprdku iz portugalske cvajte, kojem btw srce zaigra na zvuke srbijanske himne i tu je samo kako bi ga pokusali tuhnuti negdje iz smeca od kluba u kojem igra.
Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković
-
- Kontakt:
Dan, entitet i fudbal kao i predsjednik, gost i selektor = khurac.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Yebem li te bakire u po pizde, sve je ovo indirektno tvoje maslo. Sta sam dozivio da mi pred. Saveza i selektor idu na ove manifestacije koje ruse drzavu, a tome svemu aminuju balije prodane u savezu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- OldFashioned
- Kontakt:
A Bakir nam je kao prijatelj domovine ?
Nek' te rokaju narode, zaslužio si!

Nek' te rokaju narode, zaslužio si!

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako prenosi SrpskaInfo, on je istakao da će RS kroz naredne tri godine dobiti Nacionalni stadion koji će da se nalazi u Banjoj Luci.
“Za početak za nacionalni stadion bit će izdvojeno 100 miliona konvertibilnih maraka. Ovo je poruka fudbalerima da treniraju i da ne odustaju, a Republika Srpska će da stvara uslove. Vjerujem da neće biti problema da se pronađe lokacija, te da se dobije građevinska dozvola“, istakao je Dodik
“Za početak za nacionalni stadion bit će izdvojeno 100 miliona konvertibilnih maraka. Ovo je poruka fudbalerima da treniraju i da ne odustaju, a Republika Srpska će da stvara uslove. Vjerujem da neće biti problema da se pronađe lokacija, te da se dobije građevinska dozvola“, istakao je Dodik
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predizborna, to je nemoguće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nek prvo mu netijak uradi hibridne terene sto je obecao .
Sta ce napravit sirotinja u BiH ,moze jedino korupciju kakvu dignut na visi nivo.
Sta ce napravit sirotinja u BiH ,moze jedino korupciju kakvu dignut na visi nivo.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dzemlic isto prisustvovao ovoj saradi 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dodick i Vico a sa druge strane Petev, Beus, Soldo, Durić, Džemidžić, Drljević.
Aferim glupani, a za dan nezavisnosti niste mogli čestitku uputiti prema navijačima. Prodane duše.
Nikad više gledati Vicinu privatnu prčiju, svaku izgubili aBd.
Aferim glupani, a za dan nezavisnosti niste mogli čestitku uputiti prema navijačima. Prodane duše.
Nikad više gledati Vicinu privatnu prčiju, svaku izgubili aBd.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Tuga, drugovi, tuga.
Definitivno prestajem gledati reprezentaciju i podrzavat ih. Sve dok su ova **** tu, mene nece vidjeti. Privatne prcije ne zelim da podrzavam.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ima li jos neko da mu je omraženiji Dzemidzic od Vice?!
Meni jedno "tisuću" puta.
Meni jedno "tisuću" puta.
Fuj 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ili vrba ili breza 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 5 gostiju.