prenoist ce polako...100% kad igrali Željo - Sarajevo bit će na tv-u.A zašto BiH javnost konstatno gleda par istih ekipa (Borac, Sarajevo, Zrinjski, Široki), dobro, znam o onom ugovoru sa 8 (osam) ekipa, ali daj da javnost ponekad vidi Orašje, Slaviju (najviše zbog penala koje dobivaju), Modriču, Posušje, Zvijezdu...Da vidimo taj "kvalitet", od navedenih gore u prvoj rečenici smo dosta vidjeli.
Sanjam da na TV-u gledam Zvijezdu![]()
Ne sjećam se da su ŽELJU do sada prenosili ijednom, sramota, klub sa najvećom tradicijom u crnoj nam državi, zvanoj BiH...
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trebali su staviti Zeljo Slavija da vidi raja kako namjesta Zeljina uprava tekme.....a i kad plati sudijama Spalevic ih unisti
:):)
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
-
°°°maniac°°
- Kontakt:
a slavija nikako ne namjesta utakmice je li ???????????????stele je napisao/la:Trebali su staviti Zeljo Slavija da vidi raja kako namjesta Zeljina uprava tekme.....a i kad plati sudijama Spalevic ih unisti:):)
slavija 2 penala krada zesca protiv laktasa
zeljo ce bit 18 aprila protiv celika na tv
e to je derby
zeljo ce bit 18 aprila protiv celika na tv
e to je derby
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
slavija je klub koji dobije najvise penala, ali to sad nije tema... 23. kolo red bi bio da se prenosi Celik - Zeljeznicar 
Zadnja izmjena: kinone, dana/u 10 apr 2009, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
ako se Čelik-Željo ne prenosi onda je sramota, ali koncert će uništiti utakmicu hehe, ali siguran sam da bi bilo dosta ljudi , kada kažem koncert mislim za normalnu raju a ne jug, koji će biti 100% pun akoBogda protiv Želje.
ko je kupio kartu vjerovatno nije ni razmisljao o tome.Rz88 je napisao/la:ako se Čelik-Željo ne prenosi onda je sramota, ali koncert će uništiti utakmicu hehe, ali siguran sam da bi bilo dosta ljudi , kada kažem koncert mislim za normalnu raju a ne jug, koji će biti 100% pun akoBogda protiv Želje.
fakat da se mora prenositi u 23. kolu Celik-Zeljeznicar
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ajde ba mi samo jednom bili na tv-u pa se ne zalimo nikome..neka nama prenosa,do sad nista nije bilo,sad nek ima bar nesto,jest vala da malo pretjeruju sa hercegovcima sto jest-jest
,ali bicemo svi sigurno do kraja bar po jednom tako da,svi zadovoljni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma 100% Čelik-Željo..ta nema nijedna druga da je ni blizu a kamoli jača..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
utakmice zrinjskog i veleza nikad necu vidjeti kao fudbalski spektakl zbog tog vaseg nacionalistickog naboja sa obe strane. to je da bog sacuva. pa ko to zeli da vidi na televiziji? svaka cast ekipama i uopste ne ulazim o raspravi kvalitete oba tima ali taj nacionalisticki naboj bez komentara.....ja kao robijas bi gledao derbi zelje i sarajeva bilo koji dan............poredjenja radi prije bih gledao zrinjski-sloboda ili recimo velez-zeljo (izbor je totalno spontan...) prije tog mostarskog derbija.........jednog dana kad zrisnjski i velez odigraju utakmicu bez nacionalistickih ispada sa obe strane bez obzira na stanje na tabeli bilo koje ekipe.......tad ce kenorob biti prezadovoljan nagradit sve jednim aplauzom i cekati sljedeci derbi sa uzbudzenjem (sa fudbalskog aspekta).....mislim da utakmica koju svi cekaju da dokazu svoj nacionalizam, idijotluk, barbarizam ne zasluzuje da bude na tv-u pa makar morao gledati duele orasja i leotara.........STOP NACIONALIZMU! (obe strane da se razumijemo)
- slani grad
- Kontakt:
u kom smislu jaca..jaca navijacki ili po kvaliteti fudbala..ili obadvoje...Kevin je napisao/la:ma 100% Čelik-Željo..ta nema nijedna druga da je ni blizu a kamoli jača..
ako je ovo drugo mislim da je jaca Borac-Sloboda..da se razumijemo..ovdje se cesto mijesa navijacki derbi sa stanjem na tabeli i kvalitetom ekipa...da ne ispadne da navlacim za Slobodu jer ce nas svakako prenosit 24. kolo protiv Sarajeva mada ja svoj klub pratim i bez TV-a tako da mi nebitno hocel nas ikad prenosit ali zeljo i celik su dno dna ove sezone po kvaliteti fudbala tako ako se odluce za ovu utakmicu to ce bit cisto navijacki
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
bas si to fino rekao,samo me zanim kad je to bila namjestena tekma Željina,nemamo za plate igracima a da namjestamo svasta...stele je napisao/la:Trebali su staviti Zeljo Slavija da vidi raja kako namjesta Zeljina uprava tekme.....a i kad plati sudijama Spalevic ih unisti:):)
btw.Slavija je ove sezone imala 9 penala u 21.kolu
ako zelis odgovoriti na moj post uradi to preko PM-a,da ne kvarimo temu...
ja isto vjerujem da ce slijedeci vikend biti Celik-Željo,prije svega sto ce privuci kakvu takvu gledanost,a i Željo do sada nije bio nikako u okviru "Derbi kola BHT" i vakat je...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
15 000 gledaoca 500 gostujucih(2 najkonstantnije navijacke ekipe u bih) kvaliteta zadovoljavajuca duel stari ekipa ..amonizitet sa-ze veliki naboj..slani grad je napisao/la:u kom smislu jaca..jaca navijacki ili po kvaliteti fudbala..ili obadvoje...Kevin je napisao/la:ma 100% Čelik-Željo..ta nema nijedna druga da je ni blizu a kamoli jača..
ako je ovo drugo mislim da je jaca Borac-Sloboda..da se razumijemo..ovdje se cesto mijesa navijacki derbi sa stanjem na tabeli i kvalitetom ekipa...da ne ispadne da navlacim za Slobodu jer ce nas svakako prenosit 24. kolo protiv Sarajeva mada ja svoj klub pratim i bez TV-a tako da mi nebitno hocel nas ikad prenosit ali zeljo i celik su dno dna ove sezone po kvaliteti fudbala tako ako se odluce za ovu utakmicu to ce bit cisto navijacki
rece ciro jednom kao utakmica lige prvaka..
utakmica celik zeljeznicar je pomjerena za nedjelju jer je u subotu colin koncert u areni ! 
- slani grad
- Kontakt:
nemam nista protiv ove tekme al mi reci kralju jel sviju ti mislis tako kao sto si napisao il je navijackiavenija je napisao/la:15 000 gledaoca 500 gostujucih(2 najkonstantnije navijacke ekipe u bih) kvaliteta zadovoljavajuca duel stari ekipa ..amonizitet sa-ze veliki naboj..slani grad je napisao/la:u kom smislu jaca..jaca navijacki ili po kvaliteti fudbala..ili obadvoje...Kevin je napisao/la:ma 100% Čelik-Željo..ta nema nijedna druga da je ni blizu a kamoli jača..
rece ciro jednom kao utakmica lige prvaka..
15000 cega ba
da nisu slucajno fukare najkonstantnijeslani grad je napisao/la: nemam nista protiv ove tekme al mi reci kralju jel sviju ti mislis tako kao sto si napisao il je navijacki![]()
15000 cega ba![]()
..500 manijaka se jos MOZDA i pojavi al cisto sumnjam za 500...najkonstantnije navijacke grupe 1000 % nisu sto dalje impicira da veze nemas o navijackoj sceni u BIH...kvaliteta zadovoljavajuca
![]()
..oplakah...i nemoj molim te spominjat Slobodu jer i mi igram negledljiv i rezulatatski fudbal al makar to pali kod nas...za animozitet i dule starih rivala stoji..i na kraju izjava za medalju CIRO REKO
![]()
od robije mozes na prste jedne ruke nabrojat utakmice na kojima se nisu pojavile u zadnjih par godina
kod manijaka je nesto drugacija situacija jer su imal bojkot i svasta nesto al sigurno da su u vrhu
ako nije ovako kako sam napisao de nam reci koje su to ???
Republika Zenica
hahahaha znaci kvaliteta fudbala hahaha dobra dobra nema sta...slani grad je napisao/la:u kom smislu jaca..jaca navijacki ili po kvaliteti fudbala..ili obadvoje...Kevin je napisao/la:ma 100% Čelik-Željo..ta nema nijedna druga da je ni blizu a kamoli jača..
Mislim da će biti utakmica Borac - Sloboda zbog koncerta.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Sto netko ovaj Borac gura
3 put za redom na Tv-u---hahahahaha
Fuck BHT!
Fuck BHT!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- slani grad
- Kontakt:
posto vidim da veze nemas o sceni da te malo uputim..najkonstantnije 3 grupe BIH ove sezone su..HZ,LESINARI I ULTRASI...i ko je spominjao Fukare uopstedubioza je napisao/la:da nisu slucajno fukare najkonstantnijeslani grad je napisao/la: nemam nista protiv ove tekme al mi reci kralju jel sviju ti mislis tako kao sto si napisao il je navijacki![]()
15000 cega ba![]()
..500 manijaka se jos MOZDA i pojavi al cisto sumnjam za 500...najkonstantnije navijacke grupe 1000 % nisu sto dalje impicira da veze nemas o navijackoj sceni u BIH...kvaliteta zadovoljavajuca
![]()
..oplakah...i nemoj molim te spominjat Slobodu jer i mi igram negledljiv i rezulatatski fudbal al makar to pali kod nas...za animozitet i dule starih rivala stoji..i na kraju izjava za medalju CIRO REKO
![]()
![]()
![]()
![]()
od robije mozes na prste jedne ruke nabrojat utakmice na kojima se nisu pojavile u zadnjih par godina
kod manijaka je nesto drugacija situacija jer su imal bojkot i svasta nesto al sigurno da su u vrhu
ako nije ovako kako sam napisao de nam reci koje su to ???