Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
da hoce dobiti neku dugogodisnju upalu da mi se samo sklone sa ociju...fuj koji je ono firaun, najezim se kad ga vidim na TV...
Nego ljudi, gdje su Miralem i Tarik, nema ih vise na forumu izglead..Nedostaju mi njihovi komentari....
Nego ljudi, gdje su Miralem i Tarik, nema ih vise na forumu izglead..Nedostaju mi njihovi komentari....
- miralem444
- Kontakt:
ja sam uvijek tu ...druzee....ej de mi reci jel istina da se brisu kartoni....u barazu...Jack_Daniels je napisao/la:da hoce dobiti neku dugogodisnju upalu da mi se samo sklone sa ociju...fuj koji je ono firaun, najezim se kad ga vidim na TV...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Jack_Daniels
- Kontakt:
nije istina jarane....Kartoni stoje...Stoga nasi trebaju opet oprezno u Portugalu a to ne valja.....Ma bolje da igraju grublje, znam znam, rizik je svakako, no ako tamo fasujemo 0-2 ili 0-3 nemamo sta da trazimo u BIH...Znaci treba ih odmah nagaziti
Da, brišu se. Na Bilinom Polju ćemo ih moći praviti do mile volje, na SP idemo čisti k'o beharmiralem444 je napisao/la:ja sam uvijek tu ...druzee....ej de mi reci jel istina da se brisu kartoni....u barazu...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- miralem444
- Kontakt:
eto meni jucer prijatelj kaze kako zbog pritiska fifa odlucila da brise kartone...kaze procito na fifinoj stranici...e sad....ja citavo vrijeme trazi al nemogu da vidim da igdje to pise..Jack_Daniels je napisao/la:nije istina jarane....Kartoni stoje...Stoga nasi trebaju opet oprezno u Portugalu a to ne valja.....Ma bolje da igraju grublje, znam znam, rizik je svakako, no ako tamo fasujemo 0-2 ili 0-3 nemamo sta da trazimo u BIH...Znaci treba ih odmah nagaziti
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ahh imam neki osjecaj da ce Christina Gaynaldo izglumiti neki nepostojeci penal..koji je to glumac ni hljeb pita mu nije ravan,,, take treba kazniti i sto dalje od nogometa udaljiti..MRZIM GA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ronaldo će biti spreman i za utakmicu Milana i Real Madrida na San Siru koja se igra početkom novembra, a do 14-og će biti onaj pravi. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Da ako se ne obnovi povreda na toj tekmi,kao na tekmi protiv madjara...ahh kad mu gatuso uleti kramponima prema njegovim celavim obrijanim nogicama ima da puknuKnele je napisao/la:Ronaldo će biti spreman i za utakmicu Milana i Real Madrida na San Siru koja se igra početkom novembra, a do 14-og će biti onaj pravi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Mozda bi trebalo odradit istu stvar kao i Englezi sa Hrvatima, i u narednim sedmicama dati svim Bosanskim i Hercegovackim igracima sirem Evrope zadatak da lome Portugalske noge gdje god da nalete na njih.Fudo je napisao/la:Da ako se ne obnovi povreda na toj tekmi,kao na tekmi protiv madjara...ahh kad mu gatuso uleti kramponima prema njegovim celavim obrijanim nogicama ima da puknuKnele je napisao/la:Ronaldo će biti spreman i za utakmicu Milana i Real Madrida na San Siru koja se igra početkom novembra, a do 14-og će biti onaj pravi.

evo citam halid b. ce pjevati na sred sarajeva ako prodemo
de ba nek neko provjeri fino informaciju za te kartone,ja nisam nasao,mislim da su to samo nase zelje

de ba nek neko provjeri fino informaciju za te kartone,ja nisam nasao,mislim da su to samo nase zelje

RAUL MEIRELES
QUARESMA
PEPE
NANI
LIEDSON
HUGO ALMEIDA
DUDA
DANNY
BOSINGWA
Evo ovi igraci imaju zute kartone, ovo je sa fifa stranice
Moja taktika. Treba pepe-a provocirat i on ce brzo planut i eto nam igrac vise
QUARESMA
PEPE
NANI
LIEDSON
HUGO ALMEIDA
DUDA
DANNY
BOSINGWA
Evo ovi igraci imaju zute kartone, ovo je sa fifa stranice
Moja taktika. Treba pepe-a provocirat i on ce brzo planut i eto nam igrac vise

- ibrakadabra
- Kontakt:
Na svijetskom se brisu zuti,ako neko dobije crveni nece moci igrati na svijetskjomVirtu4l je napisao/la:Da, brišu se. Na Bilinom Polju ćemo ih moći praviti do mile volje, na SP idemo čisti k'o beharmiralem444 je napisao/la:ja sam uvijek tu ...druzee....ej de mi reci jel istina da se brisu kartoni....u barazu...
- rob do bagro
- Kontakt:
bice pravi sve dok ga Pepe ne zacaraKnele je napisao/la:Ronaldo će biti spreman i za utakmicu Milana i Real Madrida na San Siru koja se igra početkom novembra, a do 14-og će biti onaj pravi.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Eto Englezi se boje strasnih hrvata pa su to radili. Smjesno.hooligan_SA je napisao/la:Mozda bi trebalo odradit istu stvar kao i Englezi sa Hrvatima, i u narednim sedmicama dati svim Bosanskim i Hercegovackim igracima sirem Evrope zadatak da lome Portugalske noge gdje god da nalete na njih.Fudo je napisao/la:Da ako se ne obnovi povreda na toj tekmi,kao na tekmi protiv madjara...ahh kad mu gatuso uleti kramponima prema njegovim celavim obrijanim nogicama ima da puknuKnele je napisao/la:Ronaldo će biti spreman i za utakmicu Milana i Real Madrida na San Siru koja se igra početkom novembra, a do 14-og će biti onaj pravi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najbitnije je u prvih pola sata ne primit gola,onda ce portugalci biti nervozni i previse ce napadat tako da nama ostaje vise prostora i da damo aBd barem 2 gola 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja mislim da cemo ga primit u prvih 5 min, kad Portugal navali od pocetka, a nasi se sjebu kad izadju pred 70.000 navijaca, a poslije toga ocekujem od Dzeke najmanje jedan 

Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Ja mislim da je najbitnije da pobijedimo 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I ja mislim ovo što ti mislišKnele je napisao/la:Ja mislim da je najbitnije da pobijedimo

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Pola od njih igra skoro svake druge hefte pred 50-60.000Tako da nista neobicno.EnZo_85 je napisao/la:Ja mislim da cemo ga primit u prvih 5 min, kad Portugal navali od pocetka, a nasi se sjebu kad izadju pred 70.000 navijaca, a poslije toga ocekujem od Dzeke najmanje jedan

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
igrali su u Istanbulu pred mozda najvecim fanaticima u evropskim kvalifikacijama pa smo poveli i imali vodstvo na poluvremenu, a portugalski navijaci su male mace za turkeharishp je napisao/la:Pola od njih igra skoro svake druge hefte pred 50-60.000Tako da nista neobicno.EnZo_85 je napisao/la:Ja mislim da cemo ga primit u prvih 5 min, kad Portugal navali od pocetka, a nasi se sjebu kad izadju pred 70.000 navijaca, a poslije toga ocekujem od Dzeke najmanje jedan

tako da ako ga primimo u prvih 5 minuta ili izgubimo utakmicu to sigurno nece biti zbog publike nego zbog drugih stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.