Njegove reference za selektora su ono što chetaljski ološi Vico i Savo nemaju - patriotizam i ljubav prema Bosni i Hercegovini!tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:14Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...
A koje su tvoje preference za selektora..igro sam lopte, volili me ljudi
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 23 nov 2023, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Trn u oku vam je Sergejtutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:14Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...
Koje su reference ljudi što sjede u savezu ? Koje su reference Vici osim što je Miletov sestrić ?
Barbarez kakav god da je svoju je reputaciju kao fudbalera izgradio radom i zalaganjem, Vico bi bio qrac od ovce da mu Mile nije familija.
Barbarez kakav god da je svoju je reputaciju kao fudbalera izgradio radom i zalaganjem, Vico bi bio qrac od ovce da mu Mile nije familija.
Da zaključimo. Izlazimo na megdan reprezentaciji sa glavom i repom u potpunosti beskrvni i demotivirani, upitne fizičke spreme i bez jasne taktičke formacije i stila igre.
Samo uz sreću možemo proć Ukrajinke, ostalo ne vidim neki razlog zašto bismo im mogli parirat na terenu
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Centre forward
- Kontakt:
Domaći teren da gori od navijanja 90 minuta, da daju 180% od sebe i malo nafake. Tako nekako i mooožda možemo proć'.
Ono što je možda najgore od svega, mi bi u drugoj zijanili sve što smo uradili u prvoj. Tak'i smo ti mi.
Ono što je možda najgore od svega, mi bi u drugoj zijanili sve što smo uradili u prvoj. Tak'i smo ti mi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:31Domaći teren da gori od navijanja 90 minuta, da daju 180% od sebe i malo nafake. Tako nekako i mooožda možemo proć'.
U svemu ima neceg dobrog. Izvlacenjem Ukr u barazu, su nas spasili potencijalne patnje gledanja nasih bolikurac balerina vise od 90 min.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nek treniraju ko sto u zivotu prije nisu trenirali sve do baraza, da se uspije nekako uzet ovo i naprave od sebe heroje.
nek nabiju formu ko sto nikad nisu imali, da trce ko navijani da neznaju ukrajinici sta ih je snaslo.
a budu li kao sto su u ovoj godini bili, nakantat ce nas ukrajina. a do marta forma se itekako moze podignuti
nek nabiju formu ko sto nikad nisu imali, da trce ko navijani da neznaju ukrajinici sta ih je snaslo.
a budu li kao sto su u ovoj godini bili, nakantat ce nas ukrajina. a do marta forma se itekako moze podignuti
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:14Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...

Ma ja, nema covjek pojma o fudbalu
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Kad ih sataremo pustiti na kraju ovu da se trese Zenica
Mihajloooooooooooooooooooooooo
Mihajloooooooooooooooooooooooo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Pjanica prebaciti na poziciju AM. Kakav on i pozicija CM to je mogao dok je igrao za Juve. Sad neka uvali koji zadnji pas kao Miske onomad i dosta od njega.
I posle svih ovih negativnih Resultata u zadnje vrijeme , uvjeren sam u to da idemo na EP !! Ja vjerujem našim momcima !!
Ja bi Pjanica vise volio vidjeti sa klupe i nek udje pocetkom drugog poluvremena. Tad moze dati 35-40 minuta 100% od sebe. Inace ako nebude islo od pocetka on se unervozi i bezveze gubi lopte i setkara se okolo.
Sad bas pogleda Pjanica, Misketa i Besica protiv Argentine. Kako su momci odigrali
Treba nam neko kao Besic ko ce trcati i kupiti te lopte.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
krunic iza i jos jedan sa dobrim kapacitetom pluca
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Rahman amf
Krunic dmf
Sad cmf Tahirovic il Basic
Basic moze lijevo jedini je lijevak
Pjanic ko sto kaze onaj s klupe kad zagusti
Ne valja ni sve najblkhe da guramo u prvih 11
Krunic dmf
Sad cmf Tahirovic il Basic
Basic moze lijevo jedini je lijevak
Pjanic ko sto kaze onaj s klupe kad zagusti
Ne valja ni sve najblkhe da guramo u prvih 11
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sindikat12
- Kontakt:
Igramo u sred Ramazana, kad ih Hamula i Dedic uniste kao postaci.
Pjanica i Krunica ne bi ni Brozovic mogao pokritLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:19krunic iza i jos jedan sa dobrim kapacitetom pluca
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- tutankamon1905
- Kontakt:
ahjoj usracu segalia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:17Njegove reference za selektora su ono što chetaljski ološi Vico i Savo nemaju - patriotizam i ljubav prema Bosni i Hercegovini!tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:14Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...
A koje su tvoje preference za selektora..igro sam lopte, volili me ljudi![]()
![]()
Prozvakana prica. Kad kurcem mrdne i pokaze zelju da nekog vodi onda nek ocekuje nesto. Dotad su domet twiter i poker.
Nikakav on meni nije trn u oku. Dapace i volio sam ga sve dok nije kreno s preseravanjem
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Ima li neko zadnji spisak Ukrajine,s kakvim igrackim kadrom raspolazu?
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Hajdeee i 33 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)