Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Dok mi poraze gledamo kroz prizmu "dobro je" bez obzira ko je protivnik nema od nas ništa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- feniksptica
- Kontakt:
Lose lose. Mora bolje. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Citajuci komentare reklo bi se da je 2014,i da smo mi igrali probu pred prvenstvo.
80% momaka veceras debi upisalo,jos ih ne znate prepoznati po faci.
Sjecam se vremena i sklapljanja one nam generacije kad Moldavci cini mi se na Kosevu pobijedise tako da opusteno.
Trust the process

80% momaka veceras debi upisalo,jos ih ne znate prepoznati po faci.
Sjecam se vremena i sklapljanja one nam generacije kad Moldavci cini mi se na Kosevu pobijedise tako da opusteno.
Trust the process

Ljudi uvode Kanea I Grealisha o cemu mi pricamo. Njihov najgori tehnicar bi u nasoj ekipi izgledao kao mađioničar
Btw. ne vidim svrhu prijateljskih protiv 6 puta jacih ekipa ako uigravas novu mladu ekipu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tačno sam znao da će se prozivati da Barbarez ode
Prije tekme "Sve ispod 5 komada potpisujemo, moramo igrati defanzivno.."
Haman pola ekipe prvi put na okupu, ove tekme služe za uigravanje.. ali fakat neki mogu srat

Prije tekme "Sve ispod 5 komada potpisujemo, moramo igrati defanzivno.."
Haman pola ekipe prvi put na okupu, ove tekme služe za uigravanje.. ali fakat neki mogu srat

Entuzijazam ne fali. Kvaliteta da. I na terenu i u stručnom štabu. Uče se i jedni i drugi, al neka, valjda dugoročno izdobri.
ne vjerujem sta citam hahahah
Bas teska utakmica, dzabe ti i savrsena odbrana ako nemas nikoga za istrcati kontru. Demirovic nije napadac kojem mozes nabijati loptu kao Dzeki i ocekivati da je zadrzi ledjima ka golu i pokrene nesto na taj nacin. Podsjetilo me na onaj mec Atletica kad su bili u gostima Cityu pa izasli u 5-5-0 formaciji samo da ne prime gol.
Generalno bi moglo biti problem sto ce se i u LN uigravati nesto super defazivno s 5 pozadi pa kad krenu kvalifikacije valja neku utakmicu i pobijediti. Bice zanimljivo vidjeti kako ce se to sve razvijati sad je jos rano za bilo kakav sud.
Generalno bi moglo biti problem sto ce se i u LN uigravati nesto super defazivno s 5 pozadi pa kad krenu kvalifikacije valja neku utakmicu i pobijediti. Bice zanimljivo vidjeti kako ce se to sve razvijati sad je jos rano za bilo kakav sud.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ulazak hebenog Mujakica preslika Civica protiv Ukrajne,direktni krivac za dva gola.Turskasporasi nemaju sta trazit u rep.yebo ih Hadis Zubanovic kolektivno...
- feniksptica
- Kontakt:
Mi moramo u startu otpisat ligu nacija i kvale za SP.
Protiv 3. ekipe engleske ne smijemo napadat i igrat.
Znam da nismo kompletni, al svejedno. Moras se prilagodit datim okolnostima. Ne zanima me rezultat. Na to se ne osvrćem. Igrom su pokazali da psihicki nisu napredovali no dolaskom legendi na klupu.
Ovo je mlada ekipa relativno koja treba sve podrediti kvalama za EP. Al do tad mora promijenit mentalitet. A to se radi protiv najvecih.
Znam da nismo kompletni, al svejedno. Moras se prilagodit datim okolnostima. Ne zanima me rezultat. Na to se ne osvrćem. Igrom su pokazali da psihicki nisu napredovali no dolaskom legendi na klupu.
Ovo je mlada ekipa relativno koja treba sve podrediti kvalama za EP. Al do tad mora promijenit mentalitet. A to se radi protiv najvecih.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Amen.
Bolji je HNL od Turske lige.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jako mnogo dobrih stvari, ko hoće da vidi. Taktički, bezveze, ali protiv Engleza je svakako to besmisleno u ovoj utakmici.
Ali, Vasilj je strašan pomak u odnosu na budalu koja je do sada branila. Katić je sviju iznenadio, realno. Gigović je igračina, Na Gazibegoviću se vidi da ima iskustvo u reprezentaciji, vrlo fino.
Najveći minus Tahiroviću, baš je ofalio.
Već s Italijom ćemo imati više mogućnosti da pričamo neke stvari ofanzivno. Sa Dedićem i Kolašincem, rasut ćemo Mađare u Budimpešti
Evo, ako ne bude nekih peripetija, kriza, raspuštanja svega, ako bude ovakva ekipa igrala (ili slična), ko se smije kladiti da ćemo u Budimpešti biti ozbiljno bolji protivnik od Mađarske? Očekujem barem 5 bodova u Ligi nacija 
I nevažno je, Liga nacija i kvalifikacije za SP su nevažni. Rezultati su nevažni. Samo kažem, ne kukajte na utakmicu kontra **** Engleske
Ali, Vasilj je strašan pomak u odnosu na budalu koja je do sada branila. Katić je sviju iznenadio, realno. Gigović je igračina, Na Gazibegoviću se vidi da ima iskustvo u reprezentaciji, vrlo fino.
Već s Italijom ćemo imati više mogućnosti da pričamo neke stvari ofanzivno. Sa Dedićem i Kolašincem, rasut ćemo Mađare u Budimpešti

I nevažno je, Liga nacija i kvalifikacije za SP su nevažni. Rezultati su nevažni. Samo kažem, ne kukajte na utakmicu kontra **** Engleske

Ljudi dragi Englezi su u 5 najboljih reprezentacija na svijetu oni su ukrajinu otresli na proslom evropskom 4 0 nisu opalili po golu isto kao ni mi ne znam sta ste ocekivali nego poraz. Vjerovatno bi manji bio da nas nije presjekao penal al sve osim poraza bi bilo ravno osvajanju svjetskog prvenstva
Citav ovaj sastav sto je poceo za Englesku bi bilo najboljih 11 kod nas da su bosanci. Znaci niko neb imao sanse da upadne osim mozda Anel umjesto Dunka.feniksptica je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:01Mi moramo u startu otpisat ligu nacija i kvale za SP.
Ovo je mlada ekipa relativno koja treba sve podrediti kvalama za EP. Al do tad mora promijenit mentalitet. A to se radi protiv najvecih.![]()
zaostrog je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:02Jako mnogo dobrih stvari, ko hoće da vidi. Taktički, bezveze, ali protiv Engleza je svakako to besmisleno u ovoj utakmici.
Već s Italijom ćemo imati više mogućnosti da pričamo neke stvari ofanzivno. Sa Dedićem i Kolašincem, rasut ćemo Mađare u BudimpeštiEvo, ako ne bude nekih peripetija, kriza, raspuštanja svega, ako bude ovakva ekipa igrala (ili slična), ko se smije kladiti da ćemo u Budimpešti biti ozbiljno bolji protivnik od Mađarske? Očekujem barem 5 bodova u Ligi nacija
I nevažno je, Liga nacija i kvalifikacije za SP su nevažni. Rezultati su nevažni. Samo kažem, ne kukajte na utakmicu kontra **** Engleske![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakvu će taktiku pokazati kad imamo selektora kojem je ovo prva utakmica u životu? Da je poker, pa hajde, ovako dok nadođe za nekih pet godina.
-
- Kontakt:
To sto mi nismo igrali nema nikakve veze sa mentalitetom ni sa bilo cim drugim osim sa (ne)kvalitetom nasih igraca. Kako ces igrat kad su njima u vezi Arnold, Galager i Palmer a kod nas dvojica iz prosjecnih klubova Turske i jedan iz nikad goreg Ajaxa, kako ocekujes da nasa trojica zadrze lopte kad su im ovi na ledjima ili da bilo sta konkretnije urade.feniksptica je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:01Mi moramo u startu otpisat ligu nacija i kvale za SP.
Ovo je mlada ekipa relativno koja treba sve podrediti kvalama za EP. Al do tad mora promijenit mentalitet. A to se radi protiv najvecih.![]()
Nit ima ikakve veze psiha sa ovim, psiha je bitna kad si sa nekim tu negdje pa to moze prevagnuti.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 03 jun 2024, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.