Ja kolko znam, nisam. Podrzavo sam tu formaciju kad zaista nismo imali bolje rjesenje a to nije cesto bio slucaj.bh fanatik je napisao/la:Ja kolko se sjecam Tare ti si podrzavo 3-5-2 formaciju dok je Ciro bio selektor,jel to istina?Tarik14 je napisao/la:Jedna stvar je sigurna : Necemo vise igrati s onom glupom formacijom 3-5-2. Ako bog da, Susic ce zaista ispunisti sva svoja obecanja i vise nece grijati klupu oni koji tresu mreze u Ligi Prvaka.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Mravac ,po stoti put govorim ,nije slab igrac ,i nije toliko ni star !
Tako je, sasvim solidna rezerva. Puno sam sigurniji s njim na klupi nego s nekim 19-godisnjakom iz Malmea. Tu je naravno i Pandza. Polahko ga stavit u U21 pa neka se pokaze. Sto bi on bio bolji od jednog Ognjena Vranjesa koji je dominirao protiv Italije? Bogami ko da je Malme sad neki veliki klub...A nema ga potrebe stavit u A-repku da se "osiguramo", jer dok on promjeni sportsko drzavljanstvo, on je nas za sva vremena.bavarian_bk je napisao/la:Mravac ,po stoti put govorim ,nije slab igrac ,i nije toliko ni star !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bash sam sad pogledo statistiku za Sudica igro je u svim utakmica tj u njih 18 za Malmo zaradio 7 zutih jednu prijateljsku i jedna za mladu u svakoj je igro svih 90 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Puno srece Susicu
Vidjecemo najesen kakvu ce pitu da napravi, tijesto niakd bolje i kvalitetnije nije bilo...
Vidjecemo najesen kakvu ce pitu da napravi, tijesto niakd bolje i kvalitetnije nije bilo...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da se Safet ozbiljno prihvatio posla! 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pape odlicno obavlja svoj posao...rekao je sad da ce i u Tursku ici,Svidjaju mi se ljudi koji rade svoj posao i koji su od rijeci....a ne kao Ciro on je posebna prica za sebe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Koji je panj ovaj Susic. Bio frajer u Njemackoj. Otkrio je Dzeku. Kaze da je napadac i da ga moze koristiti u napadu u reprezentaciji. Bravo panju, to nismo znali. Otkrio je i da Miske ima dobar pas i da Vedad igra takodje u napadu. O Salihovicu jos nista ne zna. Sada ide u Francusku da vidi ko su to Pjanic i Spahic. Majko mila, mislim da sanjam....
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
ma ja najbolje da ne gleda nikoga , neka ga kuci do utakmice i nek ko ciro govori da smo najbolji najjaci na svijetu , to je ono sto nama treba xDszlaja je napisao/la:Koji je panj ovaj Susic. Bio frajer u Njemackoj. Otkrio je Dzeku. Kaze da je napadac i da ga moze koristiti u napadu u reprezentaciji. Bravo panju, to nismo znali. Otkrio je i da Miske ima dobar pas i da Vedad igra takodje u napadu. O Salihovicu jos nista ne zna. Sada ide u Francusku da vidi ko su to Pjanic i Spahic. Majko mila, mislim da sanjam....
nek ga bude strah da se neko ne povrijedi a uvid u formu igraca je nebitan xD
e panju,ma sta panju bukvo jedna , pa mora ici i gledati da vidi gdje bi najvise odgovarali u reprezentaciju,a za dzeku i ibisevica je rekao da s njima nema sta razmisljati gdje ce kako ce jer su napadaci(al nemoze to panj poput tebe skontat) ,fala Bogu pa ide i gleda nase momke kako igraju jer samo tako moze izvuci njihov maximum ..szlaja je napisao/la:Koji je panj ovaj Susic. Bio frajer u Njemackoj. Otkrio je Dzeku. Kaze da je napadac i da ga moze koristiti u napadu u reprezentaciji. Bravo panju, to nismo znali. Otkrio je i da Miske ima dobar pas i da Vedad igra takodje u napadu. O Salihovicu jos nista ne zna. Sada ide u Francusku da vidi ko su to Pjanic i Spahic. Majko mila, mislim da sanjam....

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ma neka samo radi svoj poso nek ide obilazi trazi,bolje mu je u avionu nego u sarajevu da ga proganjaju kvazi novinari i menadjeri
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
stvarno me je ova izjava razocarala,, ili je pogresno protumacena ili je to on stvarno izjavio ali ako je tako to je zalosno,,,,,pa jeli on ikako pratio nasu repku??? sta ima gledati Dzeku i Ibisevica, i dode do zakljucka da su oni napadaci,, ili Misimovica i kaze za Salihovica da ga iznenadilo gdje je igrao??? halo ba ,,covjek igra gdje je potrebno!!!!! i onda kaze ide gledati Spahica i Pjanica,,, pa zivio je u francuskoj i jos nije gledao kako ova dva igraju..... jeli on IMAO ikako interesa za nasu repku i igrace!!!!! ako je istina stvarno zalosno

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
vrebac86 je napisao/la:stvarno me je ova izjava razocarala,, ili je pogresno protumacena ili je to on stvarno izjavio ali ako je tako to je zalosno,,,,,pa jeli on ikako pratio nasu repku??? sta ima gledati Dzeku i Ibisevica, i dode do zakljucka da su oni napadaci,, ili Misimovica i kaze za Salihovica da ga iznenadilo gdje je igrao??? halo ba ,,covjek igra gdje je potrebno!!!!! i onda kaze ide gledati Spahica i Pjanica,,, pa zivio je u francuskoj i jos nije gledao kako ova dva igraju..... jeli on IMAO ikako interesa za nasu repku i igrace!!!!! ako je istina stvarno zalosno![]()
Nije ti isto analizirati profil igraca preko TV-a i uzivo.Gledao je on utakmice nase repke sigurno,al nemozes preko TV-a izvuc sve sto ti treba o nekom igracu kao selektor.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
stvarno su neki glupi ovdje...................prvenstveno Pape je otisao da ostvari neku vrstu kontakta sa igracima.......iako se nije vidio sa njima.......oni ce to saznat kroz medije i osjetit se bitnim..................u stvari ne znam sta bi napisao...sta god covjek napise, onaj ko ne konta nece nikad ni skontat , ma koliko se covjek trudio objasnjavat...............................neko se nasao da prica o Papetu...i izjavama...........
da nije isao , opet bi neki panglu se nasao da nesto kaze za to....i sve tako u krug......
da nije isao , opet bi neki panglu se nasao da nesto kaze za to....i sve tako u krug......
Sta je onda Capello isao da gleda lamparda, lenona, kinga, jamesa, lescota, younga, defoa, rooneya, benta...vrebac86 je napisao/la:stvarno me je ova izjava razocarala,, ili je pogresno protumacena ili je to on stvarno izjavio ali ako je tako to je zalosno,,,,,pa jeli on ikako pratio nasu repku??? sta ima gledati Dzeku i Ibisevica, i dode do zakljucka da su oni napadaci,, ili Misimovica i kaze za Salihovica da ga iznenadilo gdje je igrao??? halo ba ,,covjek igra gdje je potrebno!!!!! i onda kaze ide gledati Spahica i Pjanica,,, pa zivio je u francuskoj i jos nije gledao kako ova dva igraju..... jeli on IMAO ikako interesa za nasu repku i igrace!!!!! ako je istina stvarno zalosno![]()
Dovoljan mu je bio BHTV1 da zakljuci ko ce gdje igrati...

@vrebac86, jest stvarno je panj sto ih ide gledat, a i onaj Capelo kad ide gledat kako Lampard i Gerard igraju. Sto ce to radit.
Ako nemas sta pametnije napisat bolje i nemoj.
Pape svaka cast, ali ima jos mnogo momaka koje treba obici a koji nisu igrali za repku pa i njih malo snimit.
Ako nemas sta pametnije napisat bolje i nemoj.
Pape svaka cast, ali ima jos mnogo momaka koje treba obici a koji nisu igrali za repku pa i njih malo snimit.
...JA SAM SARAJEVO...
HAhah, jao jao svakvih likova ima. Eto sad je Pape kriv sto je isao da gleda svoje igrace. Ma jasta ba, trebao je ici snimati kakve reklamice i filmove, to bi mu vise pomoglo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
szlaja je napisao/la:Koji je panj ovaj Susic. Bio frajer u Njemackoj. Otkrio je Dzeku. Kaze da je napadac i da ga moze koristiti u napadu u reprezentaciji. Bravo panju, to nismo znali. Otkrio je i da Miske ima dobar pas i da Vedad igra takodje u napadu. O Salihovicu jos nista ne zna. Sada ide u Francusku da vidi ko su to Pjanic i Spahic. Majko mila, mislim da sanjam....
Tog Susica uvazava citava evropa i svijet, onda mora da je neki kvalitetan panj... hmm mozda bukovina, sta mislis?
Druze, ne znam ja koji si ti tekst citao, ali ocigledno si propustio ono najbitnije. Prije svega, Susic planira da Salihovica stavi ofanzivnije i da iskoristi njegov potencijal, dok je ciro s ovim igracem stalno improvizirao...
Covjek je napravio pametan potez, bez da je odradio ijedan trening, a ti spominjes panjeve... koji si ti lik...
Covjek zeli da se upozna s igracima ako je moguce, nije isto gledati igraca na televizoru i na stadionu... Druga stvar, covjek zeli da igraci znaju da je uz njih, to je s psiholoskog aspekta jako bitno svakom igracu... ciro nije povrijedjenom miralemu mogao sms poslati... no hvala Bogu, nije Susic valjda ciro, i nadam se da ce imati drugaciji pristup kada je reprezentacija u pitanju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I vi nasli panjevima objasnjavat zasto Pape gleda nase reprezentativce! Panj je panj, nece on nikad skontat', njemu da je hljeba i igara, da moze lijecit svoje frustracije na stadionu! Po meni, napokon jedan selektor koji pocinje raditi svoj posao kako treba. Samo mi je zao sto se nije licno sreo sa igracima i upoznao se, ali hajd' necu cjepidlaciti, ima vremena. Posbeno mi je drago, sto je covjek odmah uocio gdje Salihovic treba da igra u repki, i da nece vise orati po lijevoj strani gore-dole, k'o kod onog čokoljupca! Sve u svemu, bravo Pape.
jao jao,,,
jes vas lako napaliti

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.