Saša Papac

ahmic
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la ahmic » 02 jul 2011, 23:11

I KAKVA JE SADA FORMACIJA KADA KE SASA TU ?

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 jul 2011, 00:11

ahmic je napisao/la:I KAKVA JE SADA FORMACIJA KADA KE SASA TU ?
Lulic ide u ofanzivu, a Salihovic na zadnjeg veznog nesto tako
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jul 2011, 01:53

Legendo, jedini si igrac koji nije pogazio svoju rijec! Svaka ti cast!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 jul 2011, 02:10

U zadnjoj liniji cemo biti duplo jaci, dobrodosao Sale!

Valjao bi nam jos jedan kvalitetan stoper, upariti ga sa Spahom, lijevo Papac, desno Mujdza..i to bi bila odlicna zadnja linija.
U vezu, ispred zadnje linije gurnuti radilicu Salihovica sa Rahimicem, a ispred njih Lulic, Medjunanin (Misketa ostaviti za 2. poluvrijeme), i Pjanic, u napad Dzekson.
Formacija 4-2-3-1

Hasagic
Mujdza (neki stoper) Spahic Papac
Rahimic Salihovic
Pjanic Medjunanin Lulic
Dzeko

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 jul 2011, 10:02

velez_mostar je napisao/la:U zadnjoj liniji cemo biti duplo jaci, dobrodosao Sale!

Valjao bi nam jos jedan kvalitetan stoper, upariti ga sa Spahom, lijevo Papac, desno Mujdza..i to bi bila odlicna zadnja linija.
U vezu, ispred zadnje linije gurnuti radilicu Salihovica sa Rahimicem, a ispred njih Lulic, Medjunanin (Misketa ostaviti za 2. poluvrijeme), i Pjanic, u napad Dzekson.
Formacija 4-2-3-1

Hasagic
Mujdza (neki stoper) Spahic Papac
Rahimic Salihovic
Pjanic Medjunanin Lulic
Dzeko
drgu moj misljenja sam da ce formacija ovako izgledat..

..................hasagic..........................
mujdza.....spahic.........papac.....salihovic
................rahimic...........................
..pjanic........medunjanin..............lulic...
...............misimovic........................
..................dzeko..........................

po mom misljenu ovo je idealno...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2011, 10:18

Saban je napisao/la:Jos jedna stvar: Ako stvarno istina da je Papak potpisao ugovor nudim opkladu od 500 eura da ce povuci pristanak da igra za BiH. Bujrum.
Saban je napisao/la:Uglavnom, eno se Papak vec poceo ogradjivati...kao citam u novinama de se nista nije promjenilo u fudbalskom savezu, te ne vjuerujem da ce me poavati, hehehehe. A dok nije potpiso ugovor bila je druga pjesma. Ljiga bio, ljiga ostao...a budale je lahko na tanak led navuci.
Ovo sam izvukao iz naftalina, samo da znate ko su oni sa kojima nema potrebe diskutovati. Ima ih još, ali za početak ćemo završiti sa gore navedenim stručnjakom i najvećim patriotom koji se rodio od Drine do Une, itd... nemam dovoljno bogat fond riječi da opišem sve vrline dotičnog... sad mi je krivo što nisam pročitao više knjiga i što sam uviek izbjegavao lektire...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jul 2011, 10:26

:mrgreen:

Sad će se @Šaban ponovo registrovati i reći ti kako nisi u pravu i kako želi opkladu staviti na "duplo ili ništa", pa ti vidi. :mrgreen: Kakve je sve gluposti dotični pis'o, ovo za Papca je mila majka.

Uglavnom, drago mi je što se Papac vraća te je sasvim sigurno da ćemo njegovim povratkom biti na dobitku. Naravno, moguće su neke rokade u timu (nebitno da l' na poziciji lijevog beka ili stopera), al' o tome će odlučiti selektor i njegovi pomoćnici. Kad se samo sjetim kako je Papac uštop'o Messi-ja (Rangers - Barcelona na Ibroxu), dakle, sasvim je sigurno da može čuvati i bjeloruske navalne igrače.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2011, 12:09

Dugo nam je trebao jedan pravi ljevak u reprezentaciji, a sada odjednom ih imamo 3 ili 4. Mislim da cemo puno dobiti Sasinim povratkom i da cemo sada biti jos bolji. Lulic ce moci igrati na svojoj prirodnoj poziciji, vise prema golu i nece se umarati igrajuci i krilo i beka. Mozda se opet Pape odluci da Papca stavi na stopera, Salihovic na beka, a ostalo ostaje isto.

Bilo kako bilo, ovo je veliki plus za nas i jedva cekam mec protiv Grcke da Papca ponovo vidim u drzavnom dresu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2011, 13:32

"Čuo sam se sa Sašom dan prije objavljivanja spiska za susrete sa Rumunijom i Albanijom. Papac mi je tada rekao da mogu da računam na njega, ali da nije spreman za ove dvije utakmice. Ja ne želim nikoga da zovem da pitam hoće li igrati", kaže Sušić za SportSport.ba.
Dakle, jos jedna pouka, da ne treba vjerovati nasim novinarima ;) .
Goalgetter je napisao/la:Jos cekam zvanicnu potvrdu, ne vjerujem nista, dok iz njegovih usta cujem da kaze da se vraca
Znao sam ;)

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 03 jul 2011, 13:56

ja fakat mislim da naši sportski novinari čast izuzecima nisu ni za qrca. medjutim, papac je rekao ovo nedimu hasiću iz slobodne bosne koji je izuzetno provjeren i tačan. znam da su njih dvojica raja privatno vec jako dugo tako da sumnjam da je slago vako bitnu stvar. pape kaze dautbegovicu da nije pričo sa papcem a čisto sumnjam da i dautbegović laže jer niej do sad. e sad ovde se nešto ne podudara samo je pitanje šta. po mom mišljenju pape pokušava sakriti zbog nekog razloga priču oko papca i begovića. možda da se ne dižu neke tenzije a možda zbog toga što papac ne odgovara mnogim ljudima iz saveza koji su tu ostali i nakon dolaska komiteta za normalizaciju. vidjećemo kad bude spisak za grčku

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 jul 2011, 14:02

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jul 2011, 18:05

Susic je skoro pa izgubio podrsku i onih navijaca koji su ga podrzavali,i u slucjau da ne pozove Papca za naredne reprezentativne utakmice mislim da mu to niko ne bi halalio! Papac uz Spahica,Pjancia,Dzeku i Lulica igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca! ne spominjem tu Rahimica koji nije standardan u CSKA...Papac jendostavno mora biti pozvan,sve drugo je ravno idiotizmu i nevidjenjoj budalastini Susica,koji je realno nikakav strucnjak!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2011, 18:06

bosnas_ je napisao/la:Susic je skoro pa izgubio podrsku i onih navijaca koji su ga podrzavali,
Gdje si to pročit'o? u SAN-u?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2011, 16:31

http://rutube.ru/tracks/4657281.html?v= ... start=9334

Asistencija Papca za Rangerse .. Kako na pocetku izvrnu igraca :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jul 2011, 20:42

Virtu4l je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Susic je skoro pa izgubio podrsku i onih navijaca koji su ga podrzavali,
Gdje si to pročit'o? u SAN-u?
Ili da nije licno Avdo ili mister Borovina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 25 jul 2011, 12:08

Nadam se da se vraca,bio bi veliko pojacanje ali dok ga ne vidim na sljedecem okupljanju,ne verujem...
12.9.2009.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jul 2011, 22:26

Papac veceras igra centar-halfa. Ali izgeda da nece dugo bit u Evropi...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2011, 00:17

Cartman je napisao/la:Papac veceras igra centar-halfa. Ali izgeda da nece dugo bit u Evropi...
Znaci, klesu ga za repku.
Svakako smo deficitarni na toj poziciji. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 00:39

Omerbavarac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Papac veceras igra centar-halfa. Ali izgeda da nece dugo bit u Evropi...
Znaci, klesu ga za repku.
Svakako smo deficitarni na toj poziciji. :D
Ako bude isklesan ko prosle mu tekme u repci a bogami i sinoc protiv Sveda ostajemo i dalje deficitarni u odbrani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 jul 2011, 00:58

Ja ne znam sto bi uopste pokusavali sa njim u sredini.Neka ga lijevo dok mi ne isklesemo ovog Kvesica :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.