Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Wade bi trebao mozda i sutra da kaze svoju odluku, a evo izjavio je da ce zbog familije uraditi ono sto je najbolje.Vjerovatno zbog djece bi se ovdje vratio pa vidjet ce se ... inace James je rekao da nece do cetvrtka nista objaviti i vjerovatno je u velikom razmisljanju sta uraditi dalje u svojoj karijeri.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ali cinjenica da je s bullsima bio 3 sata i da su bili zadnji tim koji je slusao i da su kaze imali sjajnu prezentaciju i da mu nude najbolje uslove od reputacije rostera do grada trzista i da tu kombinaciju nebi imao nigdje
e sad wade mi nije jasan mislio sam da ce on ostat u miamiu a od 1 jula on je u chicagu 2 sastanka s njima dosao im na noge prvo njima
nije poznat ko los covjek da bi on sad navlacio bullse da zbune jamesa ovo sto neki pisu onda bio s boshom u chicagu ne znam meni ovo mirise na velike stvari za bullse
e sad wade mi nije jasan mislio sam da ce on ostat u miamiu a od 1 jula on je u chicagu 2 sastanka s njima dosao im na noge prvo njima
nije poznat ko los covjek da bi on sad navlacio bullse da zbune jamesa ovo sto neki pisu onda bio s boshom u chicagu ne znam meni ovo mirise na velike stvari za bullse
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jesi li gledao kako Bosh gleda kip Jordana pred United Centrom? 
Ma vjerovatno nebi Wade nesto lose nam napravio ipak zna on koliko narod ovdje voli Bullse i ipak je to ekipa iz grada odakle on dolazi, ali nadam se da on sebe vec trpa u Bullse sa Boshom i meni bi to odgovaralo, ali mi ne trade Denga jer tesko cemo mi naci igraca poput Denga poslije, ako James ne potpise za nas.
Posto stvarno obozavas Bullse, ja bi te rado pozvao da budes moj gost i da te odvedem na neku utakmicum ako si u mogucnosti da dosjes.Ukoliko imas pasos neke druge zemlje kojoj je dozvoljeno posjecivati USA onda sam ti ja sigurna garancija koga mozes navesti da dolazis u posjetu na nekoliko dana.Svakako da bi oni mene zvali da vide dali garantujem tvoj dolazak, a ja bi rado to prihvatio.
Evo ti Bosha kako se divi
.... ne samo ovo i grad, kao i sve ostalo odusevljeni su bili ovih dana u Chicago...Potrefili su se u pravo vrijeme vjeruj mi..Juce i prekuce je bilo po milion ljudi na ulicama i na plazi na michigan Lake koji je fakticki kao okean , ali slatke vode
...vrijeme bez kise i temparatura blizu 100f, ma sve se potrefilo da se Bosh odavdje izadje prezadovoljan.
http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... enter.html
Ma vjerovatno nebi Wade nesto lose nam napravio ipak zna on koliko narod ovdje voli Bullse i ipak je to ekipa iz grada odakle on dolazi, ali nadam se da on sebe vec trpa u Bullse sa Boshom i meni bi to odgovaralo, ali mi ne trade Denga jer tesko cemo mi naci igraca poput Denga poslije, ako James ne potpise za nas.
Posto stvarno obozavas Bullse, ja bi te rado pozvao da budes moj gost i da te odvedem na neku utakmicum ako si u mogucnosti da dosjes.Ukoliko imas pasos neke druge zemlje kojoj je dozvoljeno posjecivati USA onda sam ti ja sigurna garancija koga mozes navesti da dolazis u posjetu na nekoliko dana.Svakako da bi oni mene zvali da vide dali garantujem tvoj dolazak, a ja bi rado to prihvatio.
Evo ti Bosha kako se divi
http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... enter.html
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Owner Bullsa Jerry Reinsdorf izgleda da je obecao Jamesu da ce u toku njegovog ugovora u buducnosti nadoknaditi ono sto mu trneutno mogu ponuditi Cavsi sto se tice finansiskog ugovora.To valjda znaci da bi mu mogao dati ono sto je dao Jordanu zadnje dvije sezone, kada je Jordan primio predzadnju sezonu 30m i zadnju 34m...To je ujedno i najvise sto je ikad iko dobio u jednoj sezoni.Tadasnja 34m dolara su kao danas mozda cak veca vrijednost nego danasnjih 50m sasvim sigurno
Ja bi sad nekako mozda vise volio Wade i Bosh
ebiga nama ne moze niko ugodit
....oduzi se ovo pravo jebote NBA I free agenti
Ja bi sad nekako mozda vise volio Wade i Bosh
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 jul 2010, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
stvarno mu se divi izgleda da su ga se dojmili bullsi
ma akobogda sad mi je tetka s floride tu pa kad sredim neke obaveze ovdje za 2-3 g trebao bi je posjetit a dotad se nadam da ce bullsi procvjetat i docu onda da gledamo koju tekmu da znas da bi to najvise volio vidjet u americi united centar
a hvala brate malo je tako ljudi koji vole sport i nase ljude e sad ak budes dolazio u grad soli javi obavezno pa da pijemo kafu i mozda gledamo slobodu nadam se bolju da se vrate u vrh bih kosarke
mislim da jamesu ne moze niko ponudit to sto mogu bullsi para bi imao ko i bilo gdje drugo a one mu nisu prioritet nego titule niko ga nece pitat kad zavrsi karijeru koliko ima novca vec koliko ima titula
wade i bosh pa i to nas cini automatsko prvom ekipom istoka to kazu i na espn nadam se velikoj ribi da povede ovaj mladi tim do jordanovih navika
ma akobogda sad mi je tetka s floride tu pa kad sredim neke obaveze ovdje za 2-3 g trebao bi je posjetit a dotad se nadam da ce bullsi procvjetat i docu onda da gledamo koju tekmu da znas da bi to najvise volio vidjet u americi united centar
a hvala brate malo je tako ljudi koji vole sport i nase ljude e sad ak budes dolazio u grad soli javi obavezno pa da pijemo kafu i mozda gledamo slobodu nadam se bolju da se vrate u vrh bih kosarke
mislim da jamesu ne moze niko ponudit to sto mogu bullsi para bi imao ko i bilo gdje drugo a one mu nisu prioritet nego titule niko ga nece pitat kad zavrsi karijeru koliko ima novca vec koliko ima titula
wade i bosh pa i to nas cini automatsko prvom ekipom istoka to kazu i na espn nadam se velikoj ribi da povede ovaj mladi tim do jordanovih navika
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa sad cu ja u avgustu za tulu imam ja dole roditelje i sestru tako da dodjem.. ebiga neznam hocu li ja ovdje biti jos te 2-3 godine, jer mislio sam se mozda vratiti dole jer ovdje sam eto od decembra 2004.. uglavnom mislio sam malo dole doci biti ponovo duzi period pa onda opet vamo nazad, s obzirom da ovako radim za sebe i mogu se odluciti na takav zivot... bilo kako bilo ako vamo budes dolazio bices moj gost, a dole eto u tuzli krajem avgusta sam
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:pa sad cu ja u avgustu za tulu imam ja dole roditelje i sestru tako da dodjem.. ebiga neznam hocu li ja ovdje biti jos te 2-3 godine, jer mislio sam se mozda vratiti dole jer ovdje sam eto od decembra 2004.. uglavnom mislio sam malo dole doci biti ponovo duzi period pa onda opet vamo nazad, s obzirom da ovako radim za sebe i mogu se odluciti na takav zivot... bilo kako bilo ako vamo budes dolazio bices moj gost, a dole eto u tuzli krajem avgusta sam
Dodje li Lebron u Bullse tebe cu zaduziti da mi dres odmah zbavis
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
moze nije frka ... ima dresova u sport maartu po nekih 79 dolara cinimi se, a kada uzimas to u dvorani naprimjer dosta je skuplje...sad neznam kakva je razlika u tim dresovima, ja prepostavljam da su oni u united centru nesto kvalitetni, ali ne mora da znaci.Ovaj sto ja imam od Gordona i Rosa su zaista kvalitetni i super dresovi i njih sam uzimo po ovoj cijeni od tih 79 dolara + taxaStipe je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:pa sad cu ja u avgustu za tulu imam ja dole roditelje i sestru tako da dodjem.. ebiga neznam hocu li ja ovdje biti jos te 2-3 godine, jer mislio sam se mozda vratiti dole jer ovdje sam eto od decembra 2004.. uglavnom mislio sam malo dole doci biti ponovo duzi period pa onda opet vamo nazad, s obzirom da ovako radim za sebe i mogu se odluciti na takav zivot... bilo kako bilo ako vamo budes dolazio bices moj gost, a dole eto u tuzli krajem avgusta sam
Dodje li Lebron u Bullse tebe cu zaduziti da mi dres odmah zbavis
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja neznam koliko su lose vjesti za navijace Bullsa da je moguc trade Bosha u Cavse...koliko su lose vjesti, one mogu biti i dobre.Losa je sto ce James ostati u Cavsima u tom slucaju, a imat ce i Bosha, a dobra je ta da Wade nece u tom slucaju ostati u Miamiu i sigurno ce doci u Bullse i uz njega Bullsi bi sigurno uzeli Boozera sto bi opet bila dosta dobra ekipa sa Rose,Wade,Deng,Boozer i Noah... uglavnom vidjet cemo sta ce od ovoga biti
edit:
Ipak je nema nista od trade Cavsa i Toronta, jer Bosh ne zeli u Cavse.On zeli igrati sa Jamesom, ali jedino u Bullsima,Miamiu i Netsima.Kaze da je vec kasno za Knickse jer su oni vec doveli Aamar'ea i da ne mogu dovesti jos Jamesa i Bosha ... znaci ipak Bullsi imaju dobre sanse da naprave ono sto nogi prizeljkuju.
edit:
Ipak je nema nista od trade Cavsa i Toronta, jer Bosh ne zeli u Cavse.On zeli igrati sa Jamesom, ali jedino u Bullsima,Miamiu i Netsima.Kaze da je vec kasno za Knickse jer su oni vec doveli Aamar'ea i da ne mogu dovesti jos Jamesa i Bosha ... znaci ipak Bullsi imaju dobre sanse da naprave ono sto nogi prizeljkuju.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Boozer potpisao na 5 godina 80m.. dobro je ja zadovoljan, ali samim tim krivo mi ba bude kada Gibson mora preseliti na klupu.Gibson je igrac koji moze da napreduje mnogo, ali sta je tu je ****
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- elninho_resTO
- Kontakt:
sanjim chikago moze odma da se bori za vrh istoka,cak i za naslov al posto ce doc jos neko ja mislim da ce bit glavni konkurenti za naslov na istoku,al eto cekam da vidim gdje ce james,kolko god da mi nije drag igrac mnogo toga ce zavisit odnjegaSaltCityAttack je napisao/la:Boozer potpisao na 5 godina 80m.. dobro je ja zadovoljan, ali samim tim krivo mi ba bude kada Gibson mora preseliti na klupu.Gibson je igrac koji moze da napreduje mnogo, ali sta je tu je ****
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma nadam se samo da James nece u Miami i neka ostane u Cavsima I tad bi Bullsi bili u rangu sa ostalim vjerovatno, ali eto jos se potajno nadam da bi James mogao ovdje doci ali slabe su sanse
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- elninho_resTO
- Kontakt:
e sumnjam da ce u miami,al meni se sad cini da mi mogo u netse(al tamo nema ekipe),ako dodje u chicago oni su vec sampioni istoka,pod uvjetom da nebude problema u svlacionici
i da te pitam ti si sigurno bolje upucen sta je sad sa jutom,oslobodili su salary cap odlaskom buzera spominjel se iko ko bi mogo doc
i da te pitam ti si sigurno bolje upucen sta je sad sa jutom,oslobodili su salary cap odlaskom buzera spominjel se iko ko bi mogo doc
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nemam pojma trener njihov je zelio ostaviti Boozera, ali nemam pojma sta se sa njima desava, jer je ovih dana sve bilo vezano za Bullse,Miami,Knicsk,Nets, a tek sutra ili od petka ove druge ekipe bi trebale nesto uzeti sto je ostalo, a ujedno sto im moze pomoci.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- elninho_resTO
- Kontakt:
ija to znam sve je vezano za pomenute ekipe,akad je danas preso buzer nampadose mi oni,al eto sutra ce bit dan D
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi sada nemaju razloga da trade Denga i njega treba ostaviti, bez obzira sto bi bio na klupi ukoliko bi James dosao, ali vidim izgleda da ce nam pravo nedostajati Hinrich u pm,jer tesko je naci onakvog igraca danas
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kako je nesposobna uprava chicaga to nije za ljude. ja sam se smijo danas kad sam vidio da su potpisali boozera. lebron ce najvjerovatnije ostat u cavsima ili otici u nikse.
- elninho_resTO
- Kontakt:
djesu nesposobni,oni su se sad osigurali i sigurno su meduj 3 na sitoku,a jos ako nekog dovedu mogu "lagano" osvojit istokWolverine je napisao/la:kako je nesposobna uprava chicaga to nije za ljude. ja sam se smijo danas kad sam vidio da su potpisali boozera. lebron ce najvjerovatnije ostat u cavsima ili otici u nikse.
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
cime su se osigurali? od svih mogucih agenata oni su spali na boozera i t-maca.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:kako je nesposobna uprava chicaga to nije za ljude. ja sam se smijo danas kad sam vidio da su potpisali boozera. lebron ce najvjerovatnije ostat u cavsima ili otici u nikse.
Zasto?.. pa u ovom trenutku nisu oni krivi ebiga i nista im nije preostalo nego da uzmu Boozera.To je cisto opcija Wade da ostane u Miamiu i oni ne mogu promjeniti to da James ostane u gradu gdje je rodjen.Bullsi ce svakako biti dosta jaci sa Boozerom i sigurno nece biti nista slabi u odnosu na Miami koji skoro nemaju ni trecek startera, jer ce vjerovatno dati Beasleya kako bi Bosh dobio 6 godina.Sad ti meni reci jeli takav Miami Bolji od Rose,Boozer,Deng,Noah i vec na klupi imaju Gibsona i Johnsona... mi samo sto smo trebali, a to je da vec ponude onaj ugovoj JO Johnsonu i to bi bilo super idealnooooo.Ovako nam samo ostaje da nadjemo dobrog sutera i bicu ja zadovoljan i ostat ce im dosta novca za lijedecu sezonu, dok ostali bogami nece imati izuzev Knicksa....Boozer je igrac koji ima iskustva sa playoff i to nam ide u korist i sta vise da kazem.Svi ce biti razocarani jer nisi doveo Jamesa a aimao si sansu, aprije 3 mjeseca niko nije ni spominjao Jamesa i sta onda?... svi su zeljeli samo Bosha i sa tim smo se svi mirili i onda bi opet kao bili konkurenti, ali bogami Boozer nije nista slabi igrac to ce se i pokazati.
Trebali bi pokusait napraviti kakav trade sa detroitom i uzeti Gordona dati im neke pickove i td to je ono sto bi najvise zelio u ovom trenutku
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.