Svjestan sam ja toga,ali tih 92% je jedna sasvim nova generacija koja nije bila tu sredinom 80-ih i koja ga pamti po lockoutima....Zeljovac_1921 je napisao/la:92% Americke publike "mrzi" David Sterna po zadnjem glasanju.NEZALAGANJE je napisao/la: Ti,majke mi , zivis u nekoj utopiji ili sta vec? Normalno da ima i toga ce svugdje u svijetu biti u svakom sportu,ali dok nema napora da se to rijesi isto ti je kao i da ne postoji...Optuzivati covjeka koji je podigao ligu na ove grane i oznacavati ga kao jedinog krivca je ,blago receno,nepromisljeno...
Da ti objasnjavam i da se peglam ne mogu, informisi se sam.
NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA draft
- adriano_leite
- Kontakt:
Moj redoslijed na draftu je ovakav: NOH-Davis, BOBCATSI-MKG, WIZARDSI-Robinson, eh mi cemo uzeti vjerovatno Beala, jer ako uzmemo Drummonda, onda sigurno Varejao ode za neki pick, a zna se koliko Gilbert voli Andya, tako da sumnjam da cemo sada centra uzeti. Moram pogledati intervjue sa igracima, pa onda mogu procijeniti ko ce biti u uzem izboru, jer mnogo ce se voditi racuna o karakteru igraca, ponasanju igraca, cak i vise nego igrackim mogucnostima. Ako je igrac kvalitetan i karakterom dobar, onda je nas pick, a ako je zvijer igrac a karakter los, nema nista od njega. Tokom citave sezone govori se o sljedecim igracima kao mogucim pickovima: Drummond, MKG, Beal, Barnes, iako ovaj posljednji je imao i najvise sanse, prvenstveno jer je izgleda dobar sa Irvingom a i pred pocetak NCAA sezone je cini mi se glasio za najtalentovanijeg mladog igraca.NEZALAGANJE je napisao/la:Sta mislis koga cete draftovati sad?adriano_leite je napisao/la:Ko je pisao tamo clanak o lottery-u, samo nek ispravi da Bobcatsi nemaju pick Pistonsa, Pistonsi imaju svoj pick. Bobcatsi ostaju sa svojim 2. pickom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Realno vam i treba suter....Sa razvojem TT,centarska linija je sasvim ok uz Varejaaadriano_leite je napisao/la:Moj redoslijed na draftu je ovakav: NOH-Davis, BOBCATSI-MKG, WIZARDSI-Robinson, eh mi cemo uzeti vjerovatno Beala, jer ako uzmemo Drummonda, onda sigurno Varejao ode za neki pick, a zna se koliko Gilbert voli Andya, tako da sumnjam da cemo sada centra uzeti. Moram pogledati intervjue sa igracima, pa onda mogu procijeniti ko ce biti u uzem izboru, jer mnogo ce se voditi racuna o karakteru igraca, ponasanju igraca, cak i vise nego igrackim mogucnostima. Ako je igrac kvalitetan i karakterom dobar, onda je nas pick, a ako je zvijer igrac a karakter los, nema nista od njega. Tokom citave sezone govori se o sljedecim igracima kao mogucim pickovima: Drummond, MKG, Beal, Barnes, iako ovaj posljednji je imao i najvise sanse, prvenstveno jer je izgleda dobar sa Irvingom a i pred pocetak NCAA sezone je cini mi se glasio za najtalentovanijeg mladog igraca.NEZALAGANJE je napisao/la:Sta mislis koga cete draftovati sad?adriano_leite je napisao/la:Ko je pisao tamo clanak o lottery-u, samo nek ispravi da Bobcatsi nemaju pick Pistonsa, Pistonsi imaju svoj pick. Bobcatsi ostaju sa svojim 2. pickom.
- adriano_leite
- Kontakt:
Da, vjerovatno Beal kao nas izbor, te Q. Miller 24. pickom ako bude slobodan.NEZALAGANJE je napisao/la:Realno vam i treba suter....Sa razvojem TT,centarska linija je sasvim ok uz Varejaaadriano_leite je napisao/la: Moj redoslijed na draftu je ovakav: NOH-Davis, BOBCATSI-MKG, WIZARDSI-Robinson, eh mi cemo uzeti vjerovatno Beala, jer ako uzmemo Drummonda, onda sigurno Varejao ode za neki pick, a zna se koliko Gilbert voli Andya, tako da sumnjam da cemo sada centra uzeti. Moram pogledati intervjue sa igracima, pa onda mogu procijeniti ko ce biti u uzem izboru, jer mnogo ce se voditi racuna o karakteru igraca, ponasanju igraca, cak i vise nego igrackim mogucnostima. Ako je igrac kvalitetan i karakterom dobar, onda je nas pick, a ako je zvijer igrac a karakter los, nema nista od njega. Tokom citave sezone govori se o sljedecim igracima kao mogucim pickovima: Drummond, MKG, Beal, Barnes, iako ovaj posljednji je imao i najvise sanse, prvenstveno jer je izgleda dobar sa Irvingom a i pred pocetak NCAA sezone je cini mi se glasio za najtalentovanijeg mladog igraca.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E nisam upratio sta on igra,taj Miller?adriano_leite je napisao/la:Da, vjerovatno Beal kao nas izbor, te Q. Miller 24. pickom ako bude slobodan.NEZALAGANJE je napisao/la:Realno vam i treba suter....Sa razvojem TT,centarska linija je sasvim ok uz Varejaaadriano_leite je napisao/la: Moj redoslijed na draftu je ovakav: NOH-Davis, BOBCATSI-MKG, WIZARDSI-Robinson, eh mi cemo uzeti vjerovatno Beala, jer ako uzmemo Drummonda, onda sigurno Varejao ode za neki pick, a zna se koliko Gilbert voli Andya, tako da sumnjam da cemo sada centra uzeti. Moram pogledati intervjue sa igracima, pa onda mogu procijeniti ko ce biti u uzem izboru, jer mnogo ce se voditi racuna o karakteru igraca, ponasanju igraca, cak i vise nego igrackim mogucnostima. Ako je igrac kvalitetan i karakterom dobar, onda je nas pick, a ako je zvijer igrac a karakter los, nema nista od njega. Tokom citave sezone govori se o sljedecim igracima kao mogucim pickovima: Drummond, MKG, Beal, Barnes, iako ovaj posljednji je imao i najvise sanse, prvenstveno jer je izgleda dobar sa Irvingom a i pred pocetak NCAA sezone je cini mi se glasio za najtalentovanijeg mladog igraca.
- adriano_leite
- Kontakt:
SF, odlican igrac po mom misljenju, ja mislim da on moze izrasti u strasnog NBA igraca, predvidjaju mu da bude slobodan tu negdje oko 20-tog picka, ali mislim da on zasluzuje da ide u top 12, ali od jedno 5. picka do 20. picka, nijanse odlucuju, naravno po mom misljenju.NEZALAGANJE je napisao/la: E nisam upratio sta on igra,taj Miller?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Kakvim lockoutima, ne gotivi ga niko iz razloga sta radi, i svih polemika koje ga prate. Informisi se malo, 90% raje ovdje ti ima takvo misljenje o truhli. Citaj malo komentare po forumima, ili nekim stranicama, 90% komentara su negativni o njemu, i niko ne spominje lockoute, nego namjestanja i upropastavnja lige. I trenutno mnogi misle da je ovo bilo namjesteno, ali ti ne vjerujes nista dok se ne dokaze, a kako ces dokazati kad je commissioner lige, radi sta hoce. I sta god da neko kaze bit ce kaznjen ili odstranjen iz lige.tako je kako je i to je to. Kad pocnu prikazivati lottery draft citav kako se kuglice okrecu i sve onda nea namjestanja a sve dok samo koverte iznose, mogu raditi sta hoce.NEZALAGANJE je napisao/la: Svjestan sam ja toga,ali tih 92% je jedna sasvim nova generacija koja nije bila tu sredinom 80-ih i koja ga pamti po lockoutima....
Kad mu je oprosten draft 85-e, sve ce mu proci kroz prste...
The question everybody should be asking is: "why wouldn't it be rigged??" The NBA is already full of controversy and Stern has never been part of any investigation whatsoever. The guy can do what he wants, the NBA is run mafia-like so again: why not or why would'nt Stern do it. Nobody's going to call him out or else they will get fined and if they go further blackballed, fired or something along those lines.
I haven't seen something that rigged since the 2000 presidential election
I swear it's like the NBA doesn't even try to hide the fact that this thing is rigged
ha ya
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Da su Cavsi dobili prvi pick-Stern zeli da ih nagradi jer ih je James odbacio k'o poderane carape, pa da upotpuni ekipu Irvingu i Tristanu. Da su Netsi dobili-Stern zeli jake Netse, sa Williamsom i Davisom, tu jos ima i Wallace, tako da bi ekipa odmah bila PO ekipa ako se doda i produzivanje ugovora B. Lopezu, mozda i contender odmah. Da su Bobcatsi dobili-Stern zeli da podigne ovu fransizu radi Jordana, jer ipak je Jordan kosarkaski Bog, pa makar i u ulozi vlasnika kluba. Da su Wizardsi osvojili-Stern zeli Wallu i Neneu dodati Davisa, kako bi ekipa mogla da bude legitimna PO ekipa, jer fali PO kosarke jos od najboljih dana Arenasa. Da su Blazzersi dobili-Stern zeli da ih nagradi za sve moguce probleme koji su ih zadesili sa povredama. Da su Pistonsi osvojili-Stern zeli da podigne ponovo fransizu na noge, jer fali malo PO kosarke u Detroitu, koji je nekada bio grad gdje se igrala sjajna i sampionska kosarka. Da su Sunsi osvojili-Stern zeli Nashu da doda Davisa, kako bi Nash ostao u Sunsima, te kako bi Sunsi bili vjerovatno PO ekipa sa salary capom da potpisu i nekog free agenta i udare na titulu nakon rookie sezone Davisa. Lista je veoma duga, tako da pricanje o namjestanju drafta je smijesno. Ko god da je dobio pick, mogla bi se prica oko toga napisati i skoro svako bi vjerovao u to, ko misli da je draft nastiman. Ovi realniji normalno da ne vjeruju.Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakvim lockoutima, ne gotivi ga niko iz razloga sta radi, i svih polemika koje ga prate. Informisi se malo, 90% raje ovdje ti ima takvo misljenje o truhli. Citaj malo komentare po forumima, ili nekim stranicama, 90% komentara su negativni o njemu, i niko ne spominje lockoute, nego namjestanja i upropastavnja lige. I trenutno mnogi misle da je ovo bilo namjesteno, ali ti ne vjerujes nista dok se ne dokaze, a kako ces dokazati kad je commissioner lige, radi sta hoce. I sta god da neko kaze bit ce kaznjen ili odstranjen iz lige.tako je kako je i to je to. Kad pocnu prikazivati lottery draft citav kako se kuglice okrecu i sve onda nea namjestanja a sve dok samo koverte iznose, mogu raditi sta hoce.NEZALAGANJE je napisao/la: Svjestan sam ja toga,ali tih 92% je jedna sasvim nova generacija koja nije bila tu sredinom 80-ih i koja ga pamti po lockoutima....
Kad mu je oprosten draft 85-e, sve ce mu proci kroz prste...
The question everybody should be asking is: "why wouldn't it be rigged??" The NBA is already full of controversy and Stern has never been part of any investigation whatsoever. The guy can do what he wants, the NBA is run mafia-like so again: why not or why would'nt Stern do it. Nobody's going to call him out or else they will get fined and if they go further blackballed, fired or something along those lines.
I haven't seen something that rigged since the 2000 presidential election
I swear it's like the NBA doesn't even try to hide the fact that this thing is rigged
ha ya
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@zeljovac, sta se to desilo '85? interesuje me jer je Ewing bio prvi pick pa rekoh da nisu sta mutili oko njega...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- delpiero20
- Kontakt:
Opet anti timovi medju prvima za pickove, tako svake godine...treba im dati jedno 10 godina pa mozda pogode nekad sa pickom...
Ako ne Boze moj moze se namjerno gubit kao i ove godine
Zadovoljan sam pozicijom Bucksa 12 i mislim da nece nista losije proci od ovih sto imaju top 10 jer ce se nafulat...vidim vec 3 flopa u top 5
A za nas mislim da cemo uzeti Zellera jer nam treba neki visi igrac
Ako ne Boze moj moze se namjerno gubit kao i ove godine
Zadovoljan sam pozicijom Bucksa 12 i mislim da nece nista losije proci od ovih sto imaju top 10 jer ce se nafulat...vidim vec 3 flopa u top 5
A za nas mislim da cemo uzeti Zellera jer nam treba neki visi igrac
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
To je bila prva godina kad je poceo lottery draft, prije toga je bilo koji tim zavrsi zadnji dobija prvi pick kao u NFL-u. GS je tad imao najlosiji rekord. Izvlacile se 7 koverti, i sve su bile normalne osim dvije koje su bile savijene na cosku, jednu je naravno Stern izvuko i Knicksi dobili pick. I tad je krenula polemika da je namjsteno kako bi Ewing otiso u veci market.Carlo je napisao/la:@zeljovac, sta se to desilo '85? interesuje me jer je Ewing bio prvi pick pa rekoh da nisu sta mutili oko njega...
@adriano
Nije istina, NBA drzi Hornetse, tek su ih prodali predsjedniku Saintsa koju ce ih preuzeti u Julu, pa ne mos covjeku za 327 miliona, uvaliti tim koji nece 10 hiljada navijaca doci po tekmi. Das mu fino Davisa pa onda dresovi, navijaci vamo tamo, ispadnes fer business man.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
ja koliko imam informaciju, koverta je držana u frižideru i bila je hladnija od ostalih.
a nije zadnji dobijao prvi pik, nego se bacao novčić za zadnje dvije...
a nije zadnji dobijao prvi pik, nego se bacao novčić za zadnje dvije...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Dobar text nakon lotterya 2009
I had the honor of going into the top secret conference room at the NBA offices in Secaucus, N.J. to witness how the draft order is rigged determined with the lottery. After last night, it's hard to assume this thing is fixed (more on that later), but I couldn't help but joke to an NBA staffer as we walked into the room. "This is cool, but where is the real room where they already decided who's getting the top pick?"
It was an interesting experience, but a troubling one because I had the scoop for so long -- that the Los Angeles Clippers were No. 1 and the Washington Wizards dropped down to No. 5 -- but couldn't share the news with anyone.
The NBA ran a pretty tight ship, forcing us to leave behind our cell phones, blocking off all wireless services for our computers and they even made me put the wireless card that I often used for my computer in my pocket (For a minute, they thought about not even letting me do that).
They didn't put potato bags over our heads and lead us into some dark room like cattle, and the actual drawing wasn't that long, so I kind of wondered why the NBA doesn't just do the whole thing live on television. I guess it takes away from the suspense and the wacky reactions of the guy who is lucky enough to land the top pick and the one who was really is sickened by losing.
Once the results were revealed, we were locked into the room and sworn to secrecy/silence until the official announcement was made on ESPN (with that creepy, "Who Wants To Be A Millionaire?"-type music playing in the background). So we knew Blake Griffin was headed to the Clippers almost an hour before the rest of you guys.
There were a handful of reporters with me, and we all were quite curious how the fate of 14 lottery franchises was going to be determined. I, of course, was keenly interested in how it would turn for the Wizards. About two hours before the lottery, Mike Wise asked me where the Wizards were going to pick. Without hestitation, I said, "fifth. It's going to be fifth. That's just how it is with these guys."
Turns out, I was right.
NBA president Joel Litvin explained to the team representatives -- which included a mix of owners, front office types and media relations directors -- how the lottery was going to work. He was going to draw 14 ping-pong balls with a number on them from a briefcase, drop them into a drum that whirls the balls around like a popcorn popper, and stop the machine after getting the signal from an official timer. The first ball came up after 20 seconds, and each ball afterward was picked in 10-second intervals. The drum works the same as the ones for state lotteries.
The funniest part of the night is that the Clippers didn't have anyone representing the team in that room. Henry Abbott, who runs ESPN's TrueHoop blog, has a really good rundown of the action, too, if you want to check it out.
While I didn't get to feel if there was a frozen ball or a heavy ball or anything suspicious, the results looked pretty legit and pretty random. I was a little thrown off by the four-digit number combinations at first, but I slowly figured it out. When the Clippers came up with the first combination -- 5, 3, 6, 10 -- I started to think that maybe this lottery thing isn't rigged. I love conspiracy theories, but no way could David Stern have wanted this. The Clippers?
How could the Clippers get rewarded for their annual stink bomb of a season, especially after team owner Donald Sterling's tacky treatment of former general manager and lottery lifetime achiever Elgin Baylor last season? I had to chuckle for a bit because I spent a good portion of my chat yesterday killing the Clippers. I actually said I wanted any team but the Clippers to win. I would say the league wanted to spite me, but I'm really not that important.
I then started feeling pretty bad for the Wizards, who won the tiebreaker against the Clippers on April 17, but lost the No. 1 pick a month later because it had the set of numbers assigned to the second-worst team, instead of the numbers assigned to the third-worst team. Some luck, huh?
Thomas Müller - Fußballgott
I eto Hornetsi se rebuildaše.Moraju Gordona zadržat i kad uzmu Davisa imaće strašnu podlogu za budućnost.Plus imaju mislim još jednog picka u 10.Tu je negdje i Aminu koji može biti dobra opcija na svojoj poziciji.Opet se postavlja pitanje,ako oko Paula nisu uspjeli izgraditi konkurentnu ekipu(bilo je samo jedno polufinale zapada,ako se ne varam)da li će sada dati razloga Gordonu i Davisu da ne odu prvom prilikom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nisam se ne zna, sigurno da je bilo namještanja kroz historiju, niko ne garantuje da nije.Zeljovac_1921 je napisao/la:To je bila prva godina kad je poceo lottery draft, prije toga je bilo koji tim zavrsi zadnji dobija prvi pick kao u NFL-u. GS je tad imao najlosiji rekord. Izvlacile se 7 koverti, i sve su bile normalne osim dvije koje su bile savijene na cosku, jednu je naravno Stern izvuko i Knicksi dobili pick. I tad je krenula polemika da je namjsteno kako bi Ewing otiso u veci market.Carlo je napisao/la:@zeljovac, sta se to desilo '85? interesuje me jer je Ewing bio prvi pick pa rekoh da nisu sta mutili oko njega...
Igrači sumnjaju u zavjeru lige: NBA draft je namješten
Iako je imao manje od 15 posto šansi, New Orleans je dobitnik ovogodišnje lutrije NBA drafta, te će imati pravo prvi birati igrača sa univerziteta.
Nakon prijenosa uživo, prilikom kojeg nije prikazan bubanj iz kojeg su se izvlačile kuglice, najmanje 10 igrača iz NBA lige oglasilo se putem Twittera, te proglasilo draft namještenim, jer je New Orleans još uvijek jedina ekipa u vlasništvu NBA lige.
Jedan od najboljih centara lige, Minnesotoin Kevin Love, sarkastično je napisao kako traži prebrojavanje glasova.
"Ko još misli da je lutrija namještena?", napisao je na svom Twitter-profilu Rip Hamilton (Chicago Bulls).
"Haha... uopće nisam iznenađen", bio je komentar igrača Sacramenta, DeMarcusa Cousinsa, dok je Clippersov Mo Williams bio prešokiran da bi nešto suvislo napisao.
"Wow... mislim stvarno...wow".
Igrači vjeruju da je lutrija namještena, jer je vodstvo lige htjelo pomoći svome klubu da "upeca" Anthonyja Davisa, zvijezdu Kentucky Wildcatsa, koji je predvodio svoju ekipu do NCAA naslova ove sezone.
Podsjetimo, New Orleans je sezonu završio kao najlošija ekipa Zapadne konferencije, ali tek kao četvrta u cijeloj ligi. No, svejedno je, nekim čudom, prvi pick drafta otišao upravo njemu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Eto Hornetsa nazad u vrh, imaju 1 i 10 pick i plus ovi mladi igraci bice oni odlicni. Jos kad ovi navijaci Lakersa pocnu pricat kako je trejd Odoma i Gasola za Paula bio bolji paket za Hornetse nego ovaj od Clippersa. ccc
Em ce sad imat rasterecen salary cap, em ce biti dovoljno kvalitetni, mogli bi biti nova Oklahoma.
Em ce sad imat rasterecen salary cap, em ce biti dovoljno kvalitetni, mogli bi biti nova Oklahoma.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- delpiero20
- Kontakt:
Uzimanje onih igraca u tradeu sa Lakersima bi bilo samoubistvo za Hornetse..
Prvo sto bi opteretili salary cap, a drugo sto se ispostavilo eto da su Gasol i Odom trenutno dva odrona
Prvo sto bi opteretili salary cap, a drugo sto se ispostavilo eto da su Gasol i Odom trenutno dva odrona
sumnjivo je samo to što nisu pokazali bubanj za izvlačenje kuglica. to što je New Orleans imao četvrti najlošiji skor i dobio prvi pick nije nikakvo čudo. odnosno, ako je sve regularno ne bi trebalo da bude čudo. tih 14-15% vjerovatnoće je ipak priličan procenat...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Harrison Barnes ide u Bobcatse i po meni je najkompletniji igrac ove sezone. davisa sam gledao i ima fantasticne brojke ali me bas zanima kako ce se uklopiti u NBA stil, mislim na njegovu kilazu od 92 kg... we shall see...
t. robinson je zvijer i buduci all star, mislim da ce ga cavsi uzeti...
Boston Celtics imaju 2 picka (21, 22 ) u prvoj rundi i moze se naci zanimljivih igraca. meni su simpaticni:
Terrence Jones sa Kentucky (ako bude slobodan mada sumnjam), Fab Melo sa Syracuse, Royce White sa Iowa St., John Jenkins
strasan suter...
[youtube][/youtube]
t. robinson je zvijer i buduci all star, mislim da ce ga cavsi uzeti...
Boston Celtics imaju 2 picka (21, 22 ) u prvoj rundi i moze se naci zanimljivih igraca. meni su simpaticni:
Terrence Jones sa Kentucky (ako bude slobodan mada sumnjam), Fab Melo sa Syracuse, Royce White sa Iowa St., John Jenkins
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- delpiero20
- Kontakt:
Sacekajte malo...velika je vjerovatnoca da su mogli dobiti taj pick
Ovo su obicne teorije zavjere..
Npr Chicago je dobio pick prvi 2008. godine, a imao manje od 2% sansi da ga dobije i imao 9. najlosiji omjer...i draftuju Rosea za kojeg se znalo da ce biti prvi pick. Jel to teorija zavjere?
Imali su 33-49, da su uzeli jos 5 pobjeda bili bi u PO
A Miami npr imao 15 pobjeda u citavoj sezoni ili Sonicsi imali 20 pobjeda u citavoj sezoni...znaci ovdje je za NO bila dobra vjerovatnoca
Kako ona plavusa kiselo se nasmija kad Netsi izgubise pick
Ovo su obicne teorije zavjere..
Npr Chicago je dobio pick prvi 2008. godine, a imao manje od 2% sansi da ga dobije i imao 9. najlosiji omjer...i draftuju Rosea za kojeg se znalo da ce biti prvi pick. Jel to teorija zavjere?
Imali su 33-49, da su uzeli jos 5 pobjeda bili bi u PO
A Miami npr imao 15 pobjeda u citavoj sezoni ili Sonicsi imali 20 pobjeda u citavoj sezoni...znaci ovdje je za NO bila dobra vjerovatnoca
Kako ona plavusa kiselo se nasmija kad Netsi izgubise pick