Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Novak Đoković
Očekujem meč Đoković-Tipsa,neka se malo momci uvježbavaju za "DC" 

"Indija,Pakistan..."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Onaj Dolgopolov je smijesan ako je na onakav nacin igre mislio dobiti Novaka.
Kako jadno i licemjerno, deckic sa zenskim licem i bez muda !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
To je njegov stil igre, puno mixanja, puno slajsa, a onda jaki forehandi i bekendi, samo sto na najvaznije poene u tb, ti forehandi nisu ulazili.
Bio smijesan ili ne, uspio je odigrati strasan prvi set, imao je cak i 4-0 u tb i par set lopti.
Bio smijesan ili ne, uspio je odigrati strasan prvi set, imao je cak i 4-0 u tb i par set lopti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
To je njegov stil, veoma čudan, posebno za one koji ga prvi put gledaju, sigurno ćemo ga vrlo brzo gledati u TOP 10.Titova-Juga je napisao/la:Onaj Dolgopolov je smijesan ako je na onakav nacin igre mislio dobiti Novaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde da se i ja sa tobom složim.Mada sam mislio da će i još veći otpor pružiti.Vidi se da mu nedostaje iskustva a i pitanje je kakav je u "glavi".Džaba mu znanje i kvalitet (a ima ga) ako je labilan.Virtu4l je napisao/la:To je njegov stil, veoma čudan, posebno za one koji ga prvi put gledaju, sigurno ćemo ga vrlo brzo gledati u TOP 10.Titova-Juga je napisao/la:Onaj Dolgopolov je smijesan ako je na onakav nacin igre mislio dobiti Novaka.
Po meni Dolgopolov je budućnost svjetskog tenisa,uz naravno konstantno napredovanje.Podloge ima.
"Indija,Pakistan..."
Pa Nole,Nole zasto si tako brutalan,zasto pustas svoje mrzitelje da se ponaduju necemu i onda ih ovako spustis.
Svaka cast legendo nasa,idemo dalje...

Svaka cast legendo nasa,idemo dalje...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Izvini što ovako upadam, ali samo da kažem da je on legenda tate Srđana i mame Dijane.Devil je napisao/la: Svaka cast legendo nasa,idemo dalje...![]()
[youtube][/youtube]
Natjero je Jaya Lenoa i Katie Holmes da igraju srpsko kolo
Skola kako se predstavlja svoja zemlja u svijetu, a ja volim velike sportiste i velike ljude, nebitno odakle dolazili i kako se zvali
Natjero je Jaya Lenoa i Katie Holmes da igraju srpsko kolo

Skola kako se predstavlja svoja zemlja u svijetu, a ja volim velike sportiste i velike ljude, nebitno odakle dolazili i kako se zvali
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Izdrži,proći će.Uzmi paracetamol i malo obloge i da ne zaboravim,pij što više tečnostiArmaaa je napisao/la:Izvini što ovako upadam, ali samo da kažem da je on legenda tate Srđana i mame Dijane.Devil je napisao/la: Svaka cast legendo nasa,idemo dalje...![]()

"Indija,Pakistan..."
Neka se jedan jadan dečko (hercegovac27) vrati u 2008. i provjeri kako je Đoković prošao u duelu sa Karlovićem.
Ovo je Đoković na 5:3 40:15.

I onda slijedi taj famozni retern po kojem se može snimiti film "Potez očajnika".

I onda slijedi taj famozni retern po kojem se može snimiti film "Potez očajnika".
- alan_kardec
- Kontakt:
Novak je dobio meč nakon onog nevjerovatnog returna za 30:40 na 3:5, nakon toga federer se raspao. Sve čestitke Novaku!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- vidovitadjemila
Odavno nisam uzivao kao sinoc a dosta vremena provodim gledajuci sve sportske dogadjaje.Ona fantazija od sinoc sadrzavala je sve segmente jednog pravog spektakla kakvu mogu prirediti samo vrhunski majstori sportskih vjestina.
Novak Djokovic je posebna prica.Ono sto je sinoc taj covjek uradio ,a inace sto sve radi ove godine treba i uci ce u anale tenisa i sporta uopste.Nasuprot sebi je imao slobodno mogu da kazem najboljeg tenisera svih vremena .Covjeka koji ima hiljade meceva,pobjednicki mentalitet ogromnu zelju za pobjedom znanje teniske vjestine do savrsenstva vodstvo 2 O u setovima i na kraju ga dobijes i ucutis 20000 hiljada gledalaca koji su mogu slobodno reci u nekim trenutcima i nesportski navijali za Rodzera cak do granice mrznje,i na kraju ih svojim fenomenelnim potezima kojim dokazes da si trenutno stvarno br.1 natjeras da ti aplaudiraju .To je jedna od najvecih pobjeda koju sam gledao u zivotu mozda.Kakav je ono inat bio na mec lopti i onaj retern koji se ni na tv -u nije vidio.I onda ona reakcija prema publici,koja ostaje bukvalno bez teksta.Fascinantno.Zbog onoga se voli i gleda sport.Koliko emocije nosi taj momak u sebi koliko volje zelje za pobjedom za najboljim vrhunskim dostignucima. Stvarno se na prste mogu prebrojati sportisti u istoriji uopste koji su imali taj duh.I na kraju meca kad bi u svojoj izjavi svi ne znam sta rekli publici za onakvo nesportsko navijanje ,momak na tako kulturan i pametan nacin proslavi pobjedu pozdravi i zahvali publici i dokaze da nije samo veliki i br 1. na svijetu u igri nego da je kompletan vrhunski sportista koji igra iz ljubavi i za kojeg ne postoje granice te je jedan od najvecih ambasadora sporta koji je trenutno na svjetskoj sceni ne samo u tenisu.
Ako sam ikad imao dilema za koga da navijam od sinoc je to definitivno otklonjeno .Zelim mu puno srece veceras .Br 1 je na mom tiketu za danas i ubuduce kad god bude igrao.Nadal sigurno pada .Kad je dobio ono sinoc veceras jednostavno ne moze izgubiti.Svaka cast majstore...
Novak Djokovic je posebna prica.Ono sto je sinoc taj covjek uradio ,a inace sto sve radi ove godine treba i uci ce u anale tenisa i sporta uopste.Nasuprot sebi je imao slobodno mogu da kazem najboljeg tenisera svih vremena .Covjeka koji ima hiljade meceva,pobjednicki mentalitet ogromnu zelju za pobjedom znanje teniske vjestine do savrsenstva vodstvo 2 O u setovima i na kraju ga dobijes i ucutis 20000 hiljada gledalaca koji su mogu slobodno reci u nekim trenutcima i nesportski navijali za Rodzera cak do granice mrznje,i na kraju ih svojim fenomenelnim potezima kojim dokazes da si trenutno stvarno br.1 natjeras da ti aplaudiraju .To je jedna od najvecih pobjeda koju sam gledao u zivotu mozda.Kakav je ono inat bio na mec lopti i onaj retern koji se ni na tv -u nije vidio.I onda ona reakcija prema publici,koja ostaje bukvalno bez teksta.Fascinantno.Zbog onoga se voli i gleda sport.Koliko emocije nosi taj momak u sebi koliko volje zelje za pobjedom za najboljim vrhunskim dostignucima. Stvarno se na prste mogu prebrojati sportisti u istoriji uopste koji su imali taj duh.I na kraju meca kad bi u svojoj izjavi svi ne znam sta rekli publici za onakvo nesportsko navijanje ,momak na tako kulturan i pametan nacin proslavi pobjedu pozdravi i zahvali publici i dokaze da nije samo veliki i br 1. na svijetu u igri nego da je kompletan vrhunski sportista koji igra iz ljubavi i za kojeg ne postoje granice te je jedan od najvecih ambasadora sporta koji je trenutno na svjetskoj sceni ne samo u tenisu.
Ako sam ikad imao dilema za koga da navijam od sinoc je to definitivno otklonjeno .Zelim mu puno srece veceras .Br 1 je na mom tiketu za danas i ubuduce kad god bude igrao.Nadal sigurno pada .Kad je dobio ono sinoc veceras jednostavno ne moze izgubiti.Svaka cast majstore...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Djokovic je pobjedio Federera i vozdra. Igra se do kraja. To je Djokovic potvrdio.Armaaa je napisao/la:Ovo je Đoković na 5:3 40:15.
http://img27.imageshack.us/img27/4433/unbenanntmrug.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Onaj retern je je**no genijalan! Hrabro odigrano. A to sto ti nazivas "Potez ocajnika" govori samo koliko patis jer je Djokovic zaslueno pobjedio. To samo govori o tebi kao covjeku. Sto kaze soba:"Izdrzi, proci ce".
Djokovic je sinoc pokazao da je ubjedljivo najjaci teniser zadnjih godinu dana. BRAVO MAJSTORE!
O cemu ti?Armaaa je napisao/la:Neka se jedan jadan dečko (hercegovac27) vrati u 2008. i provjeri kako je Đoković prošao u duelu sa Karlovićem.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
-
- Kontakt:
Armaaa je napisao/la:Ovo je Đoković na 5:3 40:15.
Najveći očajnik na ovom foru,u si ti..koji ti je ovo nick? 355? ..Pusti ti noleta....čovjek pobjeđuje,osvaja turnire,dejvisu kup,broj 1. je na atp listi...a ti se jedi....jbg znam ja zašto on tebi smeta,ali šta ćeš.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- vidovitadjemila
pgArmaaa je napisao/la:Ovo je Đoković na 5:3 40:15.
http://img27.imageshack.us/img27/4433/unbenanntmrug.j" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa mogao si biti dosljedan i pustiti cjeli snimak a izgledalo je ovako

A pravi naziv je potez najboljeg tenisera na svijetu Novaka Djokovica koji je svog protivnika sa druge strane mreze dobio 4 puta ove godine...
Moze i naslov ZBOG OVOGA JE NAJBOLJI...kako te volja...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
IgorBL je napisao/la:Onaj retern je je**no genijalan! Hrabro odigrano. A to sto ti nazivas "Potez ocajnika" govori samo koliko patis jer je Djokovic zaslueno pobjedio.Armaaa je napisao/la:Ovo je Đoković na 5:3 40:15.
http://img27.imageshack.us/img27/4433/unbenanntmrug.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas sam imao sreće", rekao je Đoković.
ljudi svatite Novak ima kockasta muda i Balkanski mentalitet.Odigrao je na rizik koji mu se isplatio i dobio mech.
Svaka mu cast.Da nije pobjedio pricali bi o genijalnosti Rogera a sada se prica obrnuto.
To je zivot to je sport.
Novak je Mudonja najveci na turu i covjek koji ne posustaje , iako je djelovao tako u tim trenucima.
Sreca ga je pratila ali sreca prati lude i hrabre.On je takav i svaka mu cast !
Velicina je !
Svaka mu cast.Da nije pobjedio pricali bi o genijalnosti Rogera a sada se prica obrnuto.
To je zivot to je sport.
Novak je Mudonja najveci na turu i covjek koji ne posustaje , iako je djelovao tako u tim trenucima.
Sreca ga je pratila ali sreca prati lude i hrabre.On je takav i svaka mu cast !
Velicina je !
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.