FK Krajina Cazin
- nemampojma
- Kontakt:
Re: FK Krajina Cazin
Otišao Abdihodžić.
Otišao Čahtarević.
Vrlo vjerovatno ode i Šahinović.
To su već trojica iz prve postave. Upitan je ostanak Mešića, Halilovića, Delića...
Otišao Čahtarević.
To su već trojica iz prve postave. Upitan je ostanak Mešića, Halilovića, Delića...
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Delić u Jedinstvo barem se nadamnemampojma je napisao/la:Otišao Abdihodžić.
Otišao Čahtarević.

-
- Kontakt:
Kuda bi Mesic trebao otici ? Halilovic ?
- nemampojma
- Kontakt:
Nemam zasad pojma, nisam znao ni da Čaki odlazi dok nisam pročitao na Facebooku.
Vidjećemo šta i kako, sve je to nekako sporo oko odgovora i sl., slabo ide u javnost, kao da nikoga nije briga.
Vidjećemo šta i kako, sve je to nekako sporo oko odgovora i sl., slabo ide u javnost, kao da nikoga nije briga.
-
- Kontakt:
sanid najvjerovatnije u svedsku ode
Pa zar se Mesic jos uvijek ganja po ovim nizerazrednim klubovima, inace dok je igrao u Želji bio je veoma dobar na poziciji stopera, ali poslije debakla od hapoela nikad vise nije zaigrao kako treba...moze igrat i zadnjeg veznog po potrebi... zao mi momka jer je stvarno dobar igrac i covjek
-
- Kontakt:
Sanid bio i ost'o ptica selica
- nemampojma
- Kontakt:
Neka ide ko želi i ko smatra da u Krajini nema šta tražiti. Nije kod nas sve med i mlijeko, to je jasno svima. Činjenica je da 200.000 maraka koje ima Sportski savez većinski ne mogu ići u Krajinu (nekih 20-30 hiljada godišnje se dobije, nekad i manje od toga) i da ima vrlo malo sponzora, pa ljudi koji su sad u Upravi guraju koliko i mogu.
Meni je najžalosnije kako nas neki potcjenjuju.
Govorite o dovođenju Delića, Halilovića pa i Keranovića kao da je to mačji kašalj i kao da je Jedinstvo godinama u samom vrhu.
Doduše i ja bih sebi to dao za pravo kad bi znao i pretpostavio u kakvom je stanju Krajina sa financijama
Meni je najžalosnije kako nas neki potcjenjuju.
Govorite o dovođenju Delića, Halilovića pa i Keranovića kao da je to mačji kašalj i kao da je Jedinstvo godinama u samom vrhu.
Doduše i ja bih sebi to dao za pravo kad bi znao i pretpostavio u kakvom je stanju Krajina sa financijama
- bosnacazin
- Kontakt:
Mislim da ne trebamo mi Cazinjani da se toliko brinemo zbog odlaska ovih igraca, iako oni ce znatno smanjiti konkurenciju i kvalitet u timu,ali i prije 2 godine(kad smo usli u ligu) njih nije bilo pa smo solidno gurali sa domacim kadrom.Kod nas se nema para za ulazak u PL,ali mislim da imamo financije da guramo u ovoj ligi,tu negdje u sredini tabele i da cemo dovesti koiko-toliko dostojne zamjene.Stvarni gubitak bi bili odlasci Delica i Halilovica jer su fakat dobri igraci.
-
- Kontakt:
delic jutros isto pregovaro sa jedinstvom valjda je dogovorio,javim kad saznam sve
tvoje informacije koje si stavljao ranije su 100% provjerene... nadam se da ce Delic preci u Jedinstvo.bihacusrcu je napisao/la:delic jutros isto pregovaro sa jedinstvom valjda je dogovorio,javim kad saznam sve
pozzz
-
- Kontakt:
Keranovic u Jedinstvu !
- nemampojma
- Kontakt:
Jbg, znači ništa ni od njega kao pojačanje Krajine. Pretpostavljam i zašto.
Nema veze, sretno mu.
Nema veze, sretno mu.
-
- Kontakt:
Keranović NIJE potpisao i dogovorio suradnju sa Jedinstvom. Danas je obavljen s njim razgovor i iznio je svoje uslove. Tek u ponedjeljak će to biti izneseno na Upravi kluba i onda će se vidjeti može li Jedinstvo ispoštovati njegve zahtjeve.
-
- Kontakt:
Sta je ovo sa Krajinom izgleda da napustaju svi igraci, čaki, mirva dizdraric, skiba, selimovic, dzelalagic , abdihodzic, boris, mesic????????????? Ne znam ali čini mi se da nesto nije u redu tamo ili ................
- nemampojma
- Kontakt:
Zasad su samo dvojica otišla, nećemo nagliti 

krajina ce biti ponovo jakanemampojma je napisao/la:Zasad su samo dvojica otišla, nećemo nagliti
i dobra ekipa
- nemampojma
- Kontakt:
Možda nema baš nikakve veze sa Krajinom, ali pošto se igra na njenom stadionu da kažem da nam sutra stiže kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine koja će igrati svoju utakmicu u 18 sati.
- bosnacazin
- Kontakt:
s kim igra kadetska repka?
- nemampojma
- Kontakt:
****, dobio sam dvije informacije. Sad se ispostavilo da dolazi samo selektor kadetske reprezentacije koji će gledati momke i možda odabrati nekog od njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.