KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: KUP BiH 2010/2011
Hahaha nije frka 3 boda za kupEsii TM87 je napisao/la:Zao mi Celika sto ce nam morati pustiti u prvenstvu

Jedno pitanje,ukoliko Borac osvoji prvenstvo,Željo bude 2. i osvoji kup,jeli onda on ide u europsku ligu kao osvajač kupa,i 3 i 4 momčad u prvenstvu,ili ide poraženi u finalu kupa

-
- Kontakt:
celik ako ne osvoji kup ostace bez evrope, kao i sloboda kad je bila treca na kraju sezone. opet ce savez poslati siroki u evropu 

- Barca u srcu
- Kontakt:
Onda ide 4. iz lige.Dabar je napisao/la:Jedno pitanje,ukoliko Borac osvoji prvenstvo,Željo bude 2. i osvoji kup,jeli onda on ide u europsku ligu kao osvajač kupa,i 3 i 4 momčad u prvenstvu,ili ide poraženi u finalu kupa![]()
![]()
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Jedna molba za Tuzlake, kako možemo srediti da Malkočević dođe iza Čelikove klupe i da odgleda tekmu? 

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- molotovljev
[quote="Dabar"]Jedno pitanje,ukoliko Borac osvoji prvenstvo,Željo bude 2. i osvoji kup,jeli onda on ide u europsku ligu kao osvajač kupa,i 3 i 4 momčad u prvenstvu,ili ide poraženi u finalu kupa
[/quote
Plasman je nebitan u Evropu je do sada uvijek išao onaj koga pošalje naš N/FSBiH. U više navrata su to bili Široki, Žepče, Posušje, nebitno. Plasman nije bitan, bitno je to kome će naši "mudraci" dati licencu za Evropu. Zbog te licence u Evropu nisu išli Željo, Sarajevo, Sloboda, a u istu su išli gore pomenuti klubovi. F/N SBiH je izgubio tužbu protiv Slobode i sada im plaća neku lovu kao odštetu, ali Sloboda nije išla u Evropu, nego Široki, koji je nije zaslužio za zelenim terenom. Od kako se igra zajednička liga na cijeloj teritoriji države uvijek su u Evropi igrali i uvjetno rečeno "hrvatski" klubovi, bez obzira na plasman u prvenstvu.
Hajmo reći da je Sloboda donekle nadoknadila lovu zbog bezobzirnog izbacivanja iz Evrope, ali je zato Široki hajrovao, ni kriv ni dužan
i tako unedogled.

Plasman je nebitan u Evropu je do sada uvijek išao onaj koga pošalje naš N/FSBiH. U više navrata su to bili Široki, Žepče, Posušje, nebitno. Plasman nije bitan, bitno je to kome će naši "mudraci" dati licencu za Evropu. Zbog te licence u Evropu nisu išli Željo, Sarajevo, Sloboda, a u istu su išli gore pomenuti klubovi. F/N SBiH je izgubio tužbu protiv Slobode i sada im plaća neku lovu kao odštetu, ali Sloboda nije išla u Evropu, nego Široki, koji je nije zaslužio za zelenim terenom. Od kako se igra zajednička liga na cijeloj teritoriji države uvijek su u Evropi igrali i uvjetno rečeno "hrvatski" klubovi, bez obzira na plasman u prvenstvu.
Hajmo reći da je Sloboda donekle nadoknadila lovu zbog bezobzirnog izbacivanja iz Evrope, ali je zato Široki hajrovao, ni kriv ni dužan

Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 10 apr 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Koji si sad ti padobranacmolotovljev je napisao/la:Mislim da trofej ide u Zenicu.

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
- molotovljev
Izvini vidoviti,nisam te prepozn'o..otpravnik_vozova je napisao/la:Koji si sad ti padobranacmolotovljev je napisao/la:Mislim da trofej ide u Zenicu....Kup je naš, takva mu je sudbina!
Zar ne mislis da si malo pohlepan?

F.K.SARAJEVO
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ni najmanje...Čelik može jedino kup Libije osvojiti...molotovljev je napisao/la:Izvini vidoviti,nisam te prepozn'o..otpravnik_vozova je napisao/la:Koji si sad ti padobranacmolotovljev je napisao/la:Mislim da trofej ide u Zenicu....Kup je naš, takva mu je sudbina!
Zar ne mislis da si malo pohlepan?

-
- Kontakt:
Dobro drug ali sa ovom igrom kao protiv listicara vi se ne mozete nadati ni libijskom kupu 

- crvenocrni
- Kontakt:
Daj te ba ljudi kakav Zeljo, pa Sirokog razmontira Travnik 4-0 i onda naredno kolo se vade protiv Zelje 'jedva' 4-1, Sirokog potopi Zvijezda 6-1 pa onda 'ladno odigraju 0-0 na Grbavici u prvoj polufinalnoj kupa. Ako se takve ekipe Celik treba nesto pribojavat ne trebaju ni igrat finale. Istina je da Celik nije nesto ucinkovit u napadu al zato je i odbrana dobar dio tima, dosta golova takodje primljeno iz penala u gostima a evo sad i kuci protiv Rudara. Da ne govorim jos o Olimpicu 3-1 protiv Sirokog u gostima itd... a taj ist Zeljo nemoze dat gola na Grbavici protiv te najgore odbrane u ligi u 2 utakmice. Smijesna ekipa 

opasni ste ko leftircrvenocrni je napisao/la:Daj te ba ljudi kakav Zeljo, pa Sirokog razmontira Travnik 4-0 i onda naredno kolo se vade protiv Zelje 'jedva' 4-1, Sirokog potopi Zvijezda 6-1 pa onda 'ladno odigraju 0-0 na Grbavici u prvoj polufinalnoj kupa. Ako se takve ekipe Celik treba nesto pribojavat ne trebaju ni igrat finale. Istina je da Celik nije nesto ucinkovit u napadu al zato je i odbrana dobar dio tima, dosta golova takodje primljeno iz penala u gostima a evo sad i kuci protiv Rudara. Da ne govorim jos o Olimpicu 3-1 protiv Sirokog u gostima itd... a taj ist Zeljo nemoze dat gola na Grbavici protiv te najgore odbrane u ligi u 2 utakmice. Smijesna ekipa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sanjao sam da se prva igra na BP
nisam uspio upratit kad se igra prva tekma u kupu?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Vec je recenonedaTM je napisao/la:nisam uspio upratit kad se igra prva tekma u kupu?
Prva tekma 27.4
Druga tekma 25.5
Samo jos domacinstvo da se rijesi
Ja bi više volio gostujućuL_blancos je napisao/la:Sanjao sam da se prva igra na BP

Čelik Zenica 1945
Da ti pravo kazem ne bih..Nimla_RZ je napisao/la:Ja bi više volio gostujućuL_blancos je napisao/la:Sanjao sam da se prva igra na BP
27 El CLasico pa ne bih stigao kuci da ga gledam, a lakse je branit rezultat nego ganjat.. I onda pred citavim Sarajevom uzet trofej,citavu noc ludnica d.d.d.
prepricavam san

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.