Boris Pandža

kanarinac
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la kanarinac » 27 maj 2014, 16:29

krmak je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:pandza mi je bio jedan od drazih igraca u nasoj ekipi i zao mi je bilo kad sam vidio da ga nema u ekipi ali je on sam kriv jer je bio neozbiljan jedno vrijeme je bio bez kluba jer je mislio na pare nisu htjeli da mu daju para koliko je zelio nije uopste razmisljao na repr....i nesto sto me najvise boli kaze mi hrvati...bolan pandza ti si bosanac katolicke vjeroispovijesti a ako se ti predstavljas kao hrvat nisi nikad ni trebao da igras za bosnu tako da hvala dovidjenja
ti ces mu rec sta je i tko je, aj dimi :wave:
kako vazda netko upadne s nekom mazlumskom pricom
druze mi smo nekada bili repka kojoj je bio svaki igrac dobro dosao ali mi smo sada ekipa koja igra svjetsko prvenstvo i kazem ti svako ko se ne izjasnjava kao bosanac i hercegovac ne treba ni igrat za bosnu...ako se on izjasnjava kao hrvat ili srbin zasto bi igrao sa za BIH :crazy: ....tako da nisam nacionalista daleko od toga vjeruj mi ovo su samo cinjenice...ali ako tebe boli ovo bosanac katolicke vjeroispovijesti jbg tako je kako je mozda si se ti nasao tu ali ja na to nisam mislio :stop:
Samo Sarajevo

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 maj 2014, 16:51

kanarinac je napisao/la:
krmak je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:pandza mi je bio jedan od drazih igraca u nasoj ekipi i zao mi je bilo kad sam vidio da ga nema u ekipi ali je on sam kriv jer je bio neozbiljan jedno vrijeme je bio bez kluba jer je mislio na pare nisu htjeli da mu daju para koliko je zelio nije uopste razmisljao na repr....i nesto sto me najvise boli kaze mi hrvati...bolan pandza ti si bosanac katolicke vjeroispovijesti a ako se ti predstavljas kao hrvat nisi nikad ni trebao da igras za bosnu tako da hvala dovidjenja
ti ces mu rec sta je i tko je, aj dimi :wave:
kako vazda netko upadne s nekom mazlumskom pricom
druze mi smo nekada bili repka kojoj je bio svaki igrac dobro dosao ali mi smo sada ekipa koja igra svjetsko prvenstvo i kazem ti svako ko se ne izjasnjava kao bosanac i hercegovac ne treba ni igrat za bosnu...ako se on izjasnjava kao hrvat ili srbin zasto bi igrao sa za BIH :crazy: ....tako da nisam nacionalista daleko od toga vjeruj mi ovo su samo cinjenice...ali ako tebe boli ovo bosanac katolicke vjeroispovijesti jbg tako je kako je mozda si se ti nasao tu ali ja na to nisam mislio :stop:
Ne uplici politiku molim te. Hrvati su konstitutivni narod u BiH i imaju pravo kao takvi da se izjasnjavaju. Sva prica na tu temu je suvisna, neprimjerena i bice kao takva sankcionisana.

To sto Pandza pokusava da proda pricu je nesto drugo. Ja ne vidim nijednog Hrvata koji je toliko kvalitetan da je potpuno nepravedno izostavljen tako da njegova prica jednostavno ne stoji... On se mogao naci na spisku, ali nije sigurno MORAO, jer nema taj kvalitet.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 maj 2014, 16:59

Jel to opet majorizacija na dnevnom redu? Eh Borise, Borise. :facepalm:

I ja bih ga pozvao za Brazil, mislim da je i zasluzio svojim zalaganjem za repku, ali igrama u klubu niposto.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 maj 2014, 17:04

Boris se s pravom ljuti i manje vise je upravu za sve osim uplitanja nacionalnosti kao razloga njegovog nepozivanja.
Vranjes je novi igrac a Pandza stari dugogodisnji,imali su istu situaciju,bili su dugo povrijedjeni i presli su u klubove slicnog kvaliteta.Vranjesa se odmah pozvalo a Pandzu nije i to nije posten i jednak odnos prema igracima,jasno da tu ima i nesto drugo osim cisto sportskog kriterija ali ne vjerujem da je to zato sto je Boris Hrvat iz Hercegovine.
Zasto ima nejednake arsine i kriterije prema igracima to zna samo selektor.
Pandza je morao po svemu biti putnik u Brazil i sa punim pravom se ljuti,jedino mu nije trebalo ovo sa nacionalnom pripadnoscu jer to stvarno nema veze sa realnoscu.Sto se tice igraca iz Zrinjskog i Sirokog,ako nema igraca iz Želje i Sarajeva onda nema razloga da se i oni ljute.Vrijeme kad se spisak pravio da se zadovolji nacionalna kvota je proslo vrijeme i nece se vise vratiti.Kriteriji moraju biti zelja i kvalitet,kako se ko zove ne igra nikakvu ulogu.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 maj 2014, 17:33

boris se ljuti i zato je izjavio neke stvari u afektu. treba mu ovo ipak oprostiti jer je mnogo od sebe dao za repku, medjutim pojedinci ovdje i njega odmah razapeli. nista novo pa jbo majku ima li itko ovdje da na kraju nece biti popljuvan?! :thumbdown:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 27 maj 2014, 17:35

Ovim je se posrao na cijelu reprezentaciju i neka mu je na cast.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 maj 2014, 17:36

zgembo89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se bunite sto nije pozvao Borisa Pandzu pa momak je totalno izgubljen odkako je napustio Mechelen nije uvezao 4-5 utakmica stvarno niste realni nimalo jel biramo igrace po tome da li idu glavom na đon ili da su standardni u klubovima..
ovo sam napisao nakon spiska Susica,a sada nakon intervjua Pandze mogu samo da kazem da imalo ima dostojanstva priznao bi da je problem u tome sto nije igrao u Gorniku,cak je postao i slobodan igrac kako cujem vraca se u Siroki,a ne u tome sto je Hrvat..

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 27 maj 2014, 17:37

Pa nije uš'o u ekipu, popunila se kvota mogućih hajdukovaca (kako bivših, tako i sadašnjih :mrgreen: ) 3 je vala dosta svakom.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 maj 2014, 17:39

STEVIE je napisao/la:boris se ljuti i zato je izjavio neke stvari u afektu. treba mu ovo ipak oprostiti jer je mnogo od sebe dao za repku, medjutim pojedinci ovdje i njega odmah razapeli. nista novo pa jbo majku ima li itko ovdje da na kraju nece biti popljuvan?! :thumbdown:
sta bi tek trebali da izjave Prcić i Zec koji su neopravdano izostavljeni radi Hadzica Susica i Vrsajevica,nema tu afekta kod Borisa nego krivo mu sto ne zivi na racun starih zasluga,a ne spominje naprimjer Sanela Jahica u GC..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 maj 2014, 17:40

pandza je najmanji problem ove repke. to sto je repka postala licna prcija raznih agenata i agencija je ipak veci problem nego neka glupa izjava pandze..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 maj 2014, 17:45

zgembo89 je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:boris se ljuti i zato je izjavio neke stvari u afektu. treba mu ovo ipak oprostiti jer je mnogo od sebe dao za repku, medjutim pojedinci ovdje i njega odmah razapeli. nista novo pa jbo majku ima li itko ovdje da na kraju nece biti popljuvan?! :thumbdown:
sta bi tek trebali da izjave Prcić i Zec koji su neopravdano izostavljeni radi Hadzica Susica i Vrsajevica,nema tu afekta kod Borisa nego krivo mu sto ne zivi na racun starih zasluga,a ne spominje naprimjer Sanela Jahica u GC..
Pa Prcić je već izjavio da se oprostio od repke, prije nekih 1-2 mjeseca :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 27 maj 2014, 17:48

zgembo89 je napisao/la:
pa šta će se on za druge boriti, on je siguran da je bolji od nekog stopera iz trenutnog popisa igrača i zato se i bunio, s pravom! ;)
Boris je bio jedan od onih što su išli glavom na kopačku, mada slabo će to ko priznat, a nikad mu neću zaboraviti onu asistenciju glavom medunjaninu :tralala: Začas zaboravljate dobre igrače :zviz:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 maj 2014, 17:49

Kevin je napisao/la:
Batko je napisao/la:Sere, Hrgotu se itekako molilo ali nije htio... Ovo za broj Hrvata je smiješno, jednostavno ih nema vise a da imaju kvalitet...

Koji to igrač Širokog ili Zrinjskog ima kvalitet!!!

Sent from my Home using fingers
Ima Zakarić, po meni puno bolji od Sušićevog nećaka .a to je pokazao i u igrama za U21.. :stop:
Zakaric u A repki i na SP hahahaha

Ma dajte, ja samo ovdje trošim vrijeme..

Sent from my iPad using Tapatalk

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2014, 17:50

Auuuu, al pjene papetoljupci Boga ti dragog :lol: :lol: :lol: :lol:

Ubode Boris u osinjak :clap:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 maj 2014, 17:51

Da ali nije spominjao nacionalno pitanje niti je rekao igra preko stele bratic iz HAjduka i Avdija,a mene ne zove nego je rekao da ga je Susic udaljio iz priprema reprezentacije izjavom kako igra u slabom klubu i bori se za opstanak i da ga je to povrjedilo sto je apsolutno upravu nad momkom je ucinjena nepravda,cak i Jagodic je izblamiro se izjavom tada kako ne treba preskakati redosijed da treba još igrati za U2..Pandza se buni sto je Kolasinac 5 mislim smijesno....odgovor za @unofficialpage

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 maj 2014, 17:53

Mozambik je napisao/la:Auuuu, al pjene papetoljupci Boga ti dragog :lol: :lol: :lol: :lol:

Ubode Boris u osinjak :clap:
ma kakv njegov osinjak isprovaljivo se dzaba i sad more dumat glavom za Siroki

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 27 maj 2014, 17:57

Kod Susica uvijek igraju najbolji i to mi se svidja jer ne gleda na nacionalnost. Kod Sliskovica je to bilo malo drugacije. On je volio pravit bosanski lonac, isto tako i Blazevic.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2014, 17:58

Vidim sto nije :lol:

Kako su odmah kvazi novinari poletili brze bolje da popljuju Borisa, a i na forumima evo pljuvacina vec tri stranice.

Bravo Borise :clap: :clap: :clap:

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 27 maj 2014, 17:58

ZahaKING je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
pa šta će se on za druge boriti, on je siguran da je bolji od nekog stopera iz trenutnog popisa igrača i zato se i bunio, s pravom! ;)
Boris je bio jedan od onih što su išli glavom na kopačku, mada slabo će to ko priznat, a nikad mu neću zaboraviti onu asistenciju glavom medunjaninu :tralala: Začas zaboravljate dobre igrače :zviz:
Pa nemoj pricati o jednom stoperu, reci o kojem se konkretno radi?
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 27 maj 2014, 18:00

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:38, ukupno mijenjano 3 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.